let's get these two hearts beating faster, faster

Hej jag heter Kristin och jag är tönt! :)
har inte hänt ngt särksilt idag, skola, Idrooooott! väldigt najs, och idag kom brännbollen, bara två dagar sen, och väldigt tråkig. typ ända tjejen som var med?! och alla bara skrattar. det kändes som ett riktigt kap tycker jag. musik idag också, jag och johanna ska sjunga! hahahaha, Love is all around.. hur fan ska det gå ? men ja, betygbetyg! Salome ska spela (a) . kommer ju gå sjukt bra, försökte lära mig spela den idag, men jag fattar ungefär 2% av hela låten. de ska bli spännande att se slutresultatet (a). tog min röde cykel hem, vilade en stund, sen satte jag igång att rita (a). hahah as usual.. blev faktiskt färdig med två teckningar (a). I'M THE MAN! eller ngt ;).  Och nu kom jag att tänka på ngt salome sa när vi bakade muffins hemma hos henne. hahah shiet vad roligt vi hade det.

*Salome kletar ägg i fejjan på mig*
Kristin : vafan håller du på med ? :O :O :O :O :D
Salome : det är bara lite ägg. jag har oxå fått ngt liknande i mitt ansikte. fast de var inte ägg... det kändes baara som det.
Sara : OCH VAD VAR DET DÅ ?!?!?!?!?!
jag misstänker att sara misstänke att det var ngt annat (a) . men vad ?! hahahaha tyvärr fick vi aldrig svaret på vad det var hon hade fått i ansiktet som var lite kletigt som ägg. men vi har våra aningar. :) humhumhum ?=D

Helg nu, det är skönt :)  ska bara ta't de lugnt. härligt värre! :) ha de snajs everybody!
JAG FINNS FÖR DIG ÄLSKLING, AND I ALWAYS WILL!

image15



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0