people changes.

orka att tiden går så snabbt. (:
helgen vart helt okej. var i diö på fredan, inte helt lyckat. b-l-ö.
på lördagen blev de film hos Andre med Johanna Jp, Robin, & Andy. det var mucho trevlig (:
Kollade på Not another teen movie, pippi och bamse. hejja oss! (:
eftersom Andre hade ff blev de galet där. kuddar som flög precis överallt, klementiner här & där.
ja helt galet. (: Var ute och gick någon timme i det väldigt stora samhället, Klöxhult (Y).
jag kom också fram till att jag verkligen hatar mörker! mihii, Aja, sen vart de in, och spela klädpoker. wuhuu, att jag å jp äger på de (y) (: . Ja, sen blev det bara allmänt snack till typ halv 2 på natten då man kände att man var tvungen att vara hemma för att inte göra mummi och pappsen galna (a) ..
tack för den dagen/kvällen/natten ! :)

söndagen fortsatte med att jag vaknade, duschade, och sen stack ner till torget med alla mina bullar  & bröd. och så sattes säljandet igång, och vi fick faktiskt sålt på det mesta, även om jag inte gjorde någonting typ (a), var där från 1 till 6 och jag frös verkligen röven av mig. ^^, träffade sen Andy och de gänget, finemang! :) så de blev hem till mig, äta bullar, glotta film och prat as usual! (:  tacktacktack :)

måndag hände inget särskilt, eller,jo, det var simmning i skolan, OCH JAG HATAR DET :), bara så ni vet. mensade på Paulina och Salome resten av dagen, blöblöblö! :) Senvart de hem, sen uppvisning på haganäs. & ja, hur gick detta? , jag tycker nästan det gick bra faktiskt. Aningen pinsamt att alla barnen sprang runt överallt och inte lyssnade ett skit, men ja, jag överlever :)

idag har det inte hänt någonting,  fettischskola tar kål på en. Hk & pyssel idag iallfall, det vart mysigt.
gjorde badsalt å sådant, mihii (a) :) , aaouh, sen ikväll blir det en massa plugg , har så sjukt mycket prov å inlämningsarbeten denna & nästa vecka, jag kmr inte palla. BLÖBLÖBLÖ  -igen. 
piiiihe, hare snajs allesammans!:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0