' rubbing my eyes so I won't fall asleep ...

åhfuck!


nu jävlar är det lov! (:
tragiskt att det bara är en dag kvar till julafton, och vi har fortfarande inte fått någon snö. suuug! (y). Å andra sidan, så klarar jag mig väldigt  bra utan. Sista veckan i skolan gick fort tycker jag, torsdagen vart vi ute i simhallen, badade och så, okej, det var faktiskt inte för roligt .... men bättre än vanlig skola! på eftermiddagen var vi i idrottshallen, dansade polonäs och åt julgodis, sjöng mm :) det var mycket trevligt. (:
på fredagen hade vi spa-dag med klassen i haganäs, finemang! började med att sitta i bastun en stund, sen gick jag upp för att få massage, det var riktigt skönt, riktig massör och hela kittet! h-ä-r-l-i-g-t säger jag. (a) Sen fick vi ansiktsmasker och sådant mys. bubblade med johanna elin och sara också, fränt som fan. Efter det, var de duscha, fixa iordning sig, leta efter salomes strumpor som hon Tvunget skulle ha, som inte ens fanns där ! (a) Ja, sen knalla ner till skolan, äta äckel-piroger sen upp till klassrummet! kollade på en film therese hade klippt ihop med en massa bilder från olika aktiviteter, det var skojs att se :). tillslut kom vi till de alla hade fruktat! Betygen! (a) Men ja, jag blev ivartfall ganska så nöjd, som första betygen iaf. (: Well, på kvällen cyklade jag ut till Linné för att kolla på pojkarna när de spelade i innebandydiscot, och de gick ju finemang för dem, till stor del iallfall. sen hem igen.

lördag, vart jag i växjö med pappsen, köpte digitalkamera (y), eftersom jag kapputtade min andre kamera, så behövdes det ny. (a) . äta lite och sådant, sen hem igen, Träffade johanna @ 4. då vi satte igång att göra pepparkakshus, hihi, sjukt roligt och pilligt. :P Sen skulle vi cykla ner till andré när vi vart klara. och jag fick till en riktigt lyckad konversation med pappa. som egentligen är sjukt tråkig, men eftersom jag och johanna har f-ö-r bra humor, så tycker vi ändå att den  var ganska så lyckad! :) nåväl, hos andré gjorde vi inte för mycket, kollade på  Cars, och sen satt vi mest och pratade och sådant, myys! hem runt halv tolv!

och idag är det då söndag, som egentligen bara kommer att bestå av städning, lite bakning, och pynta granen! ganska så lugn och skön dag. får se om jag hittar någon att leka med på kvällen! Frivillig ? (A)
jaja,
GODJUL & GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK! :)

tack för det fina halsbandet johan <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0