you don't always make it better .

Måndagar känns meningslösa. väldigt meningslösa. ^

aja, helgen har iallfall varit total toppen. I fredes så kom det hit lite folk, nämligen, Pierre, Robin, JP & Andy. trevligt värre. "kollade" på knocked up, men ja, vi såg inte för mycket av den. Och jag kan konstatera att jag är inge vidare på att minnas vad i filmen vi sett, eftersom filmen började om i mitten av skiten och jag bara liksom fattade noll. Sen kom på smarta johan på att det hade börjat om,attans att jag alltid missar det, gjorde nämligen det på den andre filmen vi tittade på för ngra veckor sen. Ja, så kan det vara. Nåväl, vi pratade lite och så, trevligt värre.
dem tack hem @ 11 tiden ungefär. Då var de läggedags för mig, eftersom jag dagen därpå var tvungen att stiga upp tidigt, för tidigt för att vara en lördag.

Tävling.
som sagt, vaknade urly på lördagen, runt halv 6, pallening. mehn ja, jag packade lite kläder och maten slank ner som smör i väskan, sen bar det av till haganäs. var framme i teleborgshallen typ halv nio, då vi fick reda på att vi missat vår förträning, första tanken blev " fuck i helvete, hur ska det då gå?" . Fast, dommaren var gullig, och lät oss träna cirkus en kvart, vilket jag inte hade någon större nytta av eftersom det var trampetten jag var osärker på. & tiden gick fort som attan, redan vid tiotiden var indefileringen, jag å eve gick  med skylten både när tävlingen startade och när den avslutades. det var faktiskt lite roligt. Poängen för oss slutade med 7.9, 7.6, & 7.9 . och ja, vi hade faktiskt kunnat på 9.3 eller vart de var om vi inte missade den hjulningen där, attans. och ja, en femteplats blev det iallfall.  Aja, sen var de till att driva hemmåt och sen sova, äta, och fixa iordning sig. kalas hos Emelie, och gud va trevligt de var . bordet var ganska så jätte fullpackat när vi var klara där. mihhiii, och nu har jag lärt mig lite fler kortspel (: mihii , och jag komhem precis 02.02, somnade runt 3 tiden. tack för den dagen pojkar och flickor.

söndagen började med gudtjänst, suuug (n),  men jag har iallfall klarat av hälften av gudtjäsnterna, bara hälften kvar. och nästa söndag ska vi till och med hålla i en egen gudtjänst?! hur ska det här gå? . Aja, jag minns inte riktigt vad jag gjorde resten av dagen , brås på minne. well, de var nog bara oviktigt ändå som allt annat jag ksriver här . mihi ..

Och den här dagen har traskat förbi, fort, som alla andra dagar. Massa flum i skolan med Salome och Paulina. för att jag tycker om er massvis. <3. ahah desse gullungarna har försökt lära mig jumpstyle, och ja, hur ska jag förklara att detta gick? jag tror jag skippar att förklara det, ni kan ju själva tänka er. slöjd idag, och jag lyckades faktiskt för första gången, tälja en halv lektion utan att skära mig femtioelvatusen gånger. jag känner mig lite stolt faktiskt. slutade halv fyra idag, så det var till att snabba sig hem, sen äta något, byta om och möta Eve vi byn, sen blev de träning, och det gick finemang faktiskt. råkade ge TG en fet smocka, och det var ju inte en aning pinsamt alltså. :o :o . jag ska bli mera försiktig har jag bestämt mig. shiet alltså. ja, sen cyklade jag hem, och nu, som alltid, sitter jag här igen och bara är social med folk och lyssnar på musik, stänger alla problem ute. Mest social har jag nästan varit med robin, vi har startat en klubb, anti-plugg. det är soft, SÅ JOINA! :) . nå, nu har jag inte mycket mer att säga. så, jag tackar för mig,  Puss,<3.

image33



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0