du vet var du har mig.

damer och herrar, idag är det tisdag.
denna tisdagen innebar hemkunskapsprov, och ja ska väl inte överdriva med att säga att det gick kanon, för det gjorde det inte. men bra gick det skulle jag tro. sen hade vi mentorstid och efte det språkval. lunchrast emellan det och det är ju helt kanonväder ute. så satt ute och flummade lite med när&kära. sen hade sexorna hållt på att labba på kemin, så brandlarmet gick. typiskt er. Ja, men ja, eftersom vädret höll i sig så var de ingen fara att stå där ute. värre var de senast det var brandövning, då det var typ 2 decimeter snö och iskallt ute. det är inte vad vi kallar toppen. nåväl, sista lektionen hade vi lite läsloggbok och eget. inte så tråkigt det nä. tiden rullar ju på för fasen.

Efter skolan stack jag och johannan in en snabb runda på lindex, tittade och kände men hittade inget. cyklade hem och läste igenom revolutionen. prov imorgon vettni. fast, det är 1 x 2 frågor, så jag kan faktiskt helt erkänna, att jag inte kommer att orka plugga så jädrans mycket på det. satt uppe länge, länge igår med hemkunskapen. fy för läxor och prov. nåväl, sen blev det träning. och jagvet, jag känner kasnke detta väldigt ofta nu för tiden. men det här var verkligen den bästa träningen evah. höhö. vi börjar faktiskt bli gansak duktiga, jag själv är väldigt stolt över min insats. (a)

Jaja, slut på det roliga. imorgon är det Varlborg. och jag vet inte vart jag ska ta vägen :O ingen fest någonstans där man kasnke kan vara välkommen? :$ :$ nåväl, över till plugg. ska nog läsa det ett par gånger till ivartfall.

monika kristin karlsson

image52
jag saknar oss.

du & jag håller andan och håller händer i språnget

med flera om och men så drog vi till sist ner till näset för en förväntansfull trevlig kväll. men icke. det kom andra pysar som gjorde de hela lite tråkigare. men ja, stundvis hade vi det himla roligt, och andra stunden var det helt dött där. tillslut, när vi fått nog så drattade vi ner till johanna, där det blev lite prat och annat sådant. sen tog jag och johan en promenix ner till torget för att bara stanna&prata lite med Salome :) det var trevligt.
"p-piller-fabriken" hahah

sen promenixade vi tillbaka till johanna och la oss och pratade med robin&sara. alltid lika kul, för dem har sånna lustiga kommentarer till varandra :) "du luktar sommarstuga" haha. ja, sen så drattade vi alla hem på kvällen. blev ganska så trevligt ändå. och idag gick jag upp lite tidigare, för att åka ner till liatorp och ha uppvisning. kallt&blåsigt men jag överlevde! vad händer ikväll? någon som har lust att göra mitt upptagen?! :) puss!

monika kristin karlsson.

image50image51

baby, baby, do you know this song?

ikväll ska bli en rolig kväll. med eller utan, right boys&girls? :)
uppvisningen idag gick bra. faktiskt :) &imon ska det bli
regn, blir nog ingen uppvisning i liatorp då :P wellwell. nu ska jag
fixa&packa lite saker :D vi hörs, :) Puuuu-uussss!

monika kristin karlsson

maybe some other day.

tjobido.
vad är bäst på hela veckan? Jo, det ska jag säga er. Fredagar. (: man får alltid den lite mer glada känslan när man vaknar, eftersom man då vet att när skolan är slut, så är det helg. :) skolan var som vanligt, inget roligare än det andra vad jag kan minnas. ingen idrott idag heller, pga. ngn fairplaycup i fotboll. sug. ;). nåväl, även om vädret inte var lika på topp som den varit de senaste dagarna så tycker jag att denna dagen har flytit på rätt rejält. 2h&15min lång lektion sista lektionen. och jag var flitig, första gången på ett tag, höhö. :) . Ja, sen knallade jag hem på cykeln min, åt&kollade lite andra avenyn, AA enligt sara, hoho. och sen satte jag upp studdsmattan, enbart för fisk's skull. men det blev inte mycket hoppande, tycker det var lite läskigt att skiten knarrade som tusan. så ja, jag struntade i att hoppa :P. sen kom sara inrusandes i mitt rum :D:D och jag blir alltid lika glad av henne, verkligen :) :) :) :)!

blev en massa snack idag, eftersom vi inte hann med det igår. från a till ö, mellan himmel och jord. åh, sådant är precis vad kurt behöver på fredagar :) .sen åkte jag med sara&tina ner till byn, bara för att ta en snabbis in på Lindex och titta om dem hade något vackert. men icke, det var inte riktigt vad jag hade väntat mig, men alltid kul med lite nytt kött i vår extremt stora stad. härligt! (:  När vi kom hem låg vi mest på studdsmattan pratade, sen gick vi in och fikade lite, bullar&bullar! kanon :D . höhö, sen kom jp&andy, trevligt värre. :) och även robin efter ngn timme. alltid lika trevligt att spendera some time med dessa pysar!

imon är det uppvisning som gäller, på torget. fyfan! jag varken orkar eller vill, faktiskt. nåväl, det får gå an. grillkväll i näset på kvällen dessutom, då har jag iaf ngt att längta efter :D . blir även uppvisning på söndag, fast då i liatorp, vi får väl hoppas på det bästa ;) nu ska jag nog sova, eller checka movie. godnatt' PUUUSSSS!

monika kristin karlsson - som ni alla vet.

blow your mind.

haha för jag diggar fyraåringar! xD
" dina bröst är fina " . hahah, fyfan vad jag höll på att skratta ihjäl mig. funfunfun! (:
nä, nu ska jag snart nana, godnatt (:

you don't really care for music, do you?

godkväll!
åh vilken härlig dag, återigen. dagen i sig har varit supertrevlig. skolan var väl kanske ingen höjdare, men med detta härliga vädret så flyter det på, snabbt och enkelt. började dagen med bild, sen hade vi no, med ett litet test, höhö. (: det gick kanon (: sen eget arbete, idrott&so. stötte lite kula på idrotten idag, hahah. för att jag äger skiten ur allt&alla (A) Ja, sen hade jag utvecklingssamtal. vilket också gick väldigt bra, mycket positivt och så. det tycker vi om :) ja, och idag var det ju som sagt martinas födelsedag, så det kom lite gäster ochsådant, tårta&prat. känns som att det har blivit mycket tårta för min del på sista tiden. men visst, det är ju alltid gott (: .

sen på kvällen var jag&johanna ute och gick. super trevligt tycker jag (:  nåväl, nu ska jag.. göra annat :)
godnatt, puussss! (:

monika kristin karlsson

image49

rise and shine

nej fy tusan vilken härlig dag. vädret är ju helt kanon alltså. det tycker vi mycket, mycket om. dagen började med hk, film&teori. det suger. ja, sen var det mentorstid och efter det språkval. lunch, och svenska. en ganska simpel dag faktiskt, inget jätte ansträngade. när vi slutade skolan så cyklade jag hem och hämtade träningskläder och cyklade sedan till johanna. och vi solade hela dagen i väntan på att jp och ludde skulle dyka upp. och ja, dem dök upp, vid fem xD. höhö. så var med dem ngn halvtimme sen stack jag ner och tränade i haganäs. och allting gick vekrligen kanon, gjort både salto och flickis helt själv. funfunfunfun! (: sen ganska så oväntat, dök dem alla upp sen igen på träningen. hihi. så tog en promenix hem med dem, sen stod vi och pratade en massa. trevligt. Ja, och nu ska jag kila in i duschen och sen blir det till att läsa igenom kemin och sådant tråk. göra lite hk och skriva lite idrottsarbete. nåväl, btw, imon är det sis födelsedag. jag tycker ni borde gratta henne :) det gör jag iaf, GRATTIS SIS! (:<3

nä, nu rinner tiden iväg. Puuuuuussss!

monika kristin karlsson

people make stupied decisions every day

Ser ni? vår-vädret verkar vara på god gång. åh, härligt!
idag är det måndag igen, vilket innebar skola som alltid. skolan var helt okej. varken roligt eller tråkigt. vädret har iaf varit kanon, det gör en på bättre humör. nåväl, helgen har också varit helt kanon. fredagen och lördagen har jag förvisso redan berättat om. jag vaknade vid halv 5, jätte nervös och orolig över allting. men duschade och fixade iordning mat och mig själv. sen kom Emmelie och hämtade bilen vid 6 tiden, och åkte med henne ner till kommunhuset där vår start på vår tripp till nässjö började ;) ja va kan det ha tagit? tre timmars bilfärd kanske? Ja, jag vet inte. vi hade iaf det väldigt roligt i bilen, titti har ju allt för fräsiga kommentarer ;) jag missade säkerligen en ´massa annat roligt, eftersom jag sov cirka två tredjedelar av bilfärden (a). nåväl, vi var framme vid 9 tiden och sen vart det förträning kort därefter. och ja, jag tycker det gick ganska så bra.

hela den dagen bestod iprincip av väntan och nervositet, samt lite skratt hit&dit. ja, iaf, väntade i två timmar sen skulle jag och eve defilera in med vår snygga ÄGK skylt. och sen var tävlingen igång. vi startade rätt sent, så det blir till att vänta en stund till. väl inne så tycker jag faktiskt det gick kanon. inga större misstag ;). det blev iallfall en andra plats, det är vi ganska nöjda över eftersom det bara var 0,90 poäng ifrån vinnarna. vi bugar och bockar!

bilfärden hem var minst lika trevlig. särksilt när vi stötte på männen med världens högaste turban och världens längsta gråa skägg. haha, oj vad vi garvade. :) . kom hem runt halv åtta, då jag stack till johanan för chill med lite trevligt folk hit&dit. sov väldigt gott den natten. (:. Nä, imon har vi typ ett stort sv-läxförhör. borde plugga lite på det nu, eftersom det är en hel del svåra ord att förklara, som jag visserligen inte kommer att ha någon nytta av. nåväl, läxa som läxa. nu ska jag dessutom hålla alla mina tummar på att vädret håller i sig. PUSS!

image48


monika kristin karlsson

I'm not gonna write you a love song

fredagen såg i följade ut såhär. efter skolan blev det då till att städa lite och sådant väldigt uttråkande saker. efter det ringde sara och bad mig komma. och jag i följd ringde sedan johanna för att ha lite sällskap med mig. väl framme vid sara så låg vi mest och pratade . super trevligt. sen ringde johan, och sa att vi skulle komma till domina, sagt&gjort så stack vi ner dit. träffade andy och pierre också (: trevligt. vi hyrde ett par filmer, saw IIII och ngn jag inte minns vad den heter ;). höhö. och man blir bara äcklad av filmen vi såg, saw alltså. det lilla jag såg var inte det vackraste jag sett på ett tag kan jag ju säga. Ja, klockan tickade på och vi hade det väldigt trevligt. vart tvungen att sticka lite tidigare idag, eftersom jag skulle träna vid halv 9 idag. kom inte i sängs förrän runt 2.

ja, och idag blev det waikie waikie runt halv 8. då säger jag verkligen inte suger för att träna, men för att vara i toppform inför imorgon så kände jag mig tvungen att dra ner dit. och det gick faktiskt jättebra, och jag ser verkligen fram emot imorgon. (: inte för att jag tror vi har någon chans men, det är ju alltid roligt att åka iväg på sådant här.

sen ringde mamma när jag kom hem, pratening lite med henne. jag saknar dig. nåväl, nu kommer nog snart johanna, och ikväll kommer det nog ännu ett par buddies hit. filmkväll och sådant. imon blir nog ingen rolig morgon, måste fan stiga upp vid typ halv 5. omg, jag kommer ju försova mig eller ngt. men får ställa tusen alarm på mobilen så ska det nog gå finemang. önska oss lycka till. vi behöver det, ert stöd, eftersom jag inte har med mig ngågon maskot till denna tävling. Nä, nu ska jag ut och läsa i min bok som snart ska vara utläst.

förresten, så är det ju kanon väder ute idag. det tycker vi mycket om. våren kommer nog snart, kanske till och med sommarn. jag håller alla mina tummar! PUSS!

monika kristin karlsson

jag ser att du ler

det är fredag, och det tycker vi mycket om. skolan gick hyffsat fort idag. brännboll första lektionen, sen eget, och språk, och eget, och sist idrott. kanon. ikväll blir det till att träffa jp&sara. finemang. sen drattar vi säkert ner till domina. ja, ha en trevlig kväll allesammans.

argh, ibland är du för mycket.

tänker du någon gång på hur verkligheten egentligen ser ut?

det är helt sjukt va tiden går fort. torsdag nu igen, och dagarna går lika snabbt som alltid. idag har varit en helt okej dag. mentorstid första lektionen, fick alla våra omdömen, jag är rättså hyffsat nöjd faktiskt. härligt. sen språkval, fyfan. skulle redovisa inför nettan om det vi jobbat med, och hon blev allt annat än nöjd. så vi bestämde oss för att göra om det imorgon, och ja, det var ju lite smått pinsamt. lunchen idag var ovanligt rolig, massa snack och sådant. och paulina är bara lite för goer. att vara tyst är väl kanske inte hennes starkaste sida kan jag lova. efter lunch vart det engelska, någon redovisning om 20 frågor. gick förvånansvärt bra. faktiskt, bra kristin! sen lite egenplanering med christian. slappt.

knallade ner till konfan efter skolan, och det suttar som vanligt. har börjat öva inför självaste konfirmationen nu. så, det känns faktiskt att det börjar närma sig lite nu, det är gött, mycket gött. efter konfan bar det av till baby. (: prat, prat, prat & lite film. mys, (: .
"& det skulle kosta typ 10,000 att laga den"
och det var en häst vi pratade om. haha, lite smått roligt var de allt :)

sen var jag tvungen att dratta vid fem för att träna småttingarna. tycker lite synd om lukas som klämde fingrarna i plinten, ajajaj! nåväl, träningen sket sig lite, som alltid, eftersom vi har noll respekt, haha, gött fanny! (: nåväl, och ikväll har det blivit att plugga lite spanska, usch, måste ju lära mig detta nu, så jag inte gör mig lika dum som förut idag. 

bara tre dagar kvar till tävlingen. schijsses! skönt med extra träning på lördag, måste finslipa det. höhö. även om träningen är rätt tidigt. fy, men får dra upp mig tidigt tidigt! (: nåväl, nu ska jag kila igen, Puuu-uusss! (:

ditt medlidande kan jag vara utan.

denna dagen var brustit i både skratt och gråt. dock väldigt posetivt, även om min dag inte började så fruktansvärt bra. försov mig till kvart i åtta, panik. tur väl var pappa hemma så han kunde köra mig, pust. skoldagen började med bild, sug. fick tillbaka våra perspektiv bilder, haha sucky. G, weeeey! (a). ja, sen vart det matte genomgång kombinerat med eget arbete. ganska slappt och så. sen ytterliggare en timme med eget, då jag blev totalt utskrattad av albin. aningen pinsamt, och jag medger, jag kan inte ett skit om hockey albin, så skratta på du! jag bjuder på det :),  sen vart det lunch, och efter det idrott. spelade brännboll. och det gick ingevidare, höhö. sen var det tillbak till skolan för lite egenplanering med vår jättejobbiga vikarie. haha! hon pratade i typ 20 minuter om hennes "filmkarriär" som jag inte vart alls imponerad av. resterande tid ägnade vi åt att prata roliga saker. gapskratt&tårar lektionen ut, åh herregud! har nog inte skrattat så mycket på länge, (:

tog mig en promenix hem, fick lite sällskap av gurra som skulle klippa sig or something like that. trevligt. väl hemma somnade jag, min tanke just nu var att jag skulle ut och göra en av mina konditionspass som jag har fyra stycken av att göra. men när jag såg att det regnade ute försvann lusten. och nu sitter jag och gör klart lite arbeten och sådant som står kvar i min pricka-av-lista. en god bit på vägen iallfall. får se om jag tar mig en springtur senare ikväll, jag hoppas på att det är lite torrare då, känner att jag verkligen ligger back i min tidsbana. lär aldrig hinna ut och träna 4 gånger den kommande veckan. och i helgen finns ingen tid till det, med extra träning på lördagen och tävling på söndagen. men jag får, som alltid, göra det bästa utav situationen. jag är ganska duktig på det faktiskt. nä, nu ska jag plugga vidare, kom på ännu en sak som ska göras till imon, spanish. ackackack!
Puuu-ussss.

monika kristin karlsson.

and I've fallen for you, I can't lie.

måndag, monday, lunes, pazartesi, maanantai, понедельник , e hënë!
titta vad jag lärt mig, försöker att nöta in att det är måndag idag, eftersom jag är två dagar före i mitt tänkande. tycker det känns som att det är onsdag kväll. men icke. tillbaka till skolan idag igen, nya grupper, nytt tema, massa häften och mycket jobb. jotack! nu har vi massor att ta itu med, jajemen.. men började skoldagen med idrott,  pulstagning och sådant. helt okej, sen tillbaka till skolan för lite eget, sen lunch, eget, engelska och sist slöjd. inte en för rolig dag alltså, men tur väl så är det ganska så okej-grupper faktiskt!  (: .

sen vart de träning, dans&öva inför nässjö-tävlingen. inte för att jag deltar i såvärst många grenar, höhö. känner mig extremt dålig. lala. nåväl, har annars bara tagit det väldigt lugnt ikväll, chilla med ngn film snart tror jag, behöver varva ner lite, inte för att jag har gjort något jobbigt, men måste ju unna mig med något någon kväll i veckan. ny dag imon! Puuu-usss!

Monika Kristin Karlsson.

glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya. truetrue.

image46

håll mig hårt.

ge mig helg igen.
denna helgen har ivartfall varit helt okej (: fredag kväll avslutades på ett trevligt sätt hemma hos Robin E, med den andra Geten och Salome. hyrde några filmer, tittade på dem, och pratade lite och så. jättetrevligt mina vänner.  sen blev det lördag, och då vart det lite fest härhemma. kom massa trevligt folk, pratade , var ute och sådant trevligt. sen kom det ngra osby-bor, inte en aning om vilka dem var eller var dem ville, men så kan det vara. ja, sen stack allt folk hem, pierre, minna, & johanna var kvar en stund till. lite tjejsnack och sådant trevligt (: ja, sen blev det nattinatti för min del, och idag vaknade jag tidigt tidigt, och hade då ont i hela kroppen. fyfan. låg och drog mig ett par timmar, gött. sen så ville pappa jag skulle följa med till ikea, och så fick de bli. köpte tyget till mina gardiner som äntligen kommit! blir väl att fixa&trixa lite med det idag ;) blir kasnke spinning ikväll om jag har någon ork kvar i kroppen. annars blir det att chilla med film hela dagen. nåväl, nu ska jag ringa någon! pu-uusss.

image45

silence speaks louder than words

onsdag har seglat förbi, började dagen med vernisage, inte för att vi gjorde så mycket, men det kändes ändå jobbigt att bara sitta och glo. ja, fast egentligen var de meningen att vi skulle svara på en massa fråger, men jag lät grabbarna sköta snacket, blir bäst så. Fast vi hade ett par riktigt coola sexor som stöd för vårt arbete, det tycker vi om! :) Sen var det dags för bild, är nog snart klar med mitt poträtt, haha fult som fan. bild är inte riktigt min grej. sen vart det över till konferansrummet återigen för mera visning av våra teknikarbeten. segt segt segt!
lunchdate med salome, som vanligt. sen cyklade vi ner till maxi, köpte present till tessan, sen stack vi till Amigo för att träffa robin, trevligt, även om vi bara stannade ett par minuter, så var det alltid något ;) Ja, väl tillbaka på skolan blev det ÄÖ, och christian vart allmänt tjurig&tråkig idag, lalalalalalala. Idrott sista lektionen, med vitryssen, blä. innebandy, målis ffs! (: Ja sen hem och kolla lite på prisonbreak, och sen blev det även något avsnitt av one tree hill. alltid lika trevligt , sen däckade jag i soffan, trött som en gnu. och nu har jag bara suttit och skrivit om mitt revolutionsarbete, och det blir bara kasst. man får bara hålla tummarna på att bjelk inte märker att jag och salome har skrivit ett arbete, och ändrat på de så att de blir två, höhö (a).

imon blir det school, konfa, kasnke johan, sen träning :), finemang finemang finemang! (:

P - Are you happy Brooke?
B - Sometimes, not always. Are you?
P - No..
B - okey, then let me ask you something. 
    What is gonna make you happy Peyton? Is it how you
    look or the car you drive or the people you know?
    Is it money or celebrity or power or accoplishment?
    Cause i have all those things and I dont think is enough.
P - Well, then what is?
B - Love, I think. And that love can be for a boy or for
       a girl
or a place or a way of life or
     even for a family. But were you find it, its up to you.
     So were are you gonna find that love Peyton?
P - I think I need to go home.
B - yea, I was hoping you would say that.

P - I missed you Brooke Davis!
B - I missed you P Sawyer!
Were home now, its gonna be okey.

image44

jag tittar över axeln och ser dig blinka till..

1 april! gud vad tiden rinner iväg. sannslöst. och vi vet väl alla vad man får göra på 1:a april? skämta.  och jag tänkte att jag skulle dra iväg ett väldigt bra april-skämt. men glömde totalt bort de, och blev själv lurad ett antal gånger idag. bäst var nog ändå "kolla älgen därborta". haha. det är inte varje dag man får höra sånna skämt. ja, men iallfall. det har varit två kanondagar ute nu, sol och hela paketet. fast jag kan väl inte säga att jag är överlycklig över att vara tillbaka i skolan, men det funkar faktiskt. fick tillbaka våra engelskaprov i måndags, och jag är nöjd, för en gångs skull. träning på måndagkvällen, dans i två timmar, det börjar sitta nu, right? och även träning ikväll, och det blev dans nästan hela lektionen idag också. g-great. nåväl, imon blir det teknik-redovisning. blö. för vi vet inte ett skit av vad vi ska säga, prata om, eller hur det ska gå till. vi får helt enkelt hålla alla våra tummar! (y)

nu blir det till att göra lite spanish, och även skriva klart det förbaskade so-arbetet om revolution. sucky!
image43

Monika Kristin Karlsson

RSS 2.0