old school

Jag överlevde första dagen i skolan, bara några dagar kvar då. Väldigt många.
Blev lite smått deprimerad av att vara tillbaka igen, men det var iallfall roligt att träffa min kära geek-klass. Folk verkar ha förändrats en del, vilket är bra. Lite skillnader skadar oftast inte. Nåväl, vi började dagen i sal 119, med prat och fika. Fick också loggböcker och sådant. Sen lite mentorstid, gjorde inget vettigt där heller. Sen ett långt, långt ÄÖ pass. Där vi mest satt och pratade om vad vi skulle göra på 'klassdagen'. Laserdome vart vårt förslag, dock är ju vår budjet inte att leka med. Sedan var det dags för lunch, en sen lunch. En och en halv timmes lunch rast satt fint efter den två timmar långa passet. Efter det knallade vi ner till linnéhallen för lite snack med vår nya idrottslärare. Daniel Persson, trevlig prick det där. Verkade det som, men tiden talar. Vi får väl se hur länge till han är trevligt ;)

Sen tillbaka till skolan och få en första uppgift, läsa en bok på lite mer än 400 sidor varav 75 sidor ska  vara lästa denna veckan. Jippie, var reaktionen från klassen. Eller kanske inte riktigt. Kommer inte ihåg vad boken heter eller vad den handlade om, men det återstår att se. Efter det var vår första skoldag slut och jag pysade hem, och sedan ner till byn med systeryster. Köpte en sjal och hon köpte lite annat. Fin sjal tycker jag. :) nöjd.

Har precis krängt lite goda minibaguetter och kollat på os med mamma pappa och syster. Nu ska jag väl städa mitt rum, det behövs. Fast inte riktigt ännu, jag ska läsa lite bloggar först, får väl se om jag ens orkar städa rummet idag, skolan tar kål på en. men ska iallfall sluta tjabbla mera.

Fast, måste bara påpeka att det var jäkligt synd att  kallur snubblade på häcken, fyfan. surtsurtsurt! ciao!
over and out


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0