you should let me love you

Uppträdet var helt som väntat. Alltså väldigt bra och sevärt. Att sitta där hela dagen i typ 6 timmar, är faktiskt värt mödan. För vem vill inte ha så bra platser att man rör både Danny och Anders Johansson? Det vill nog de flesta. Dock blir man ju inte lite mosad in i stängslet när det lite mer populära artisterna kommer ut, ja, jag snackar självklart om EMD. Vilket jäkla drag det blev, helt sjukt. Men så är det. Några kompisar till mig hittade dessutom självaste Erik Segerstedt utanför hans hotell, de ringde dit oss och vi fick både kramar och bilder med honom, även en liten pratstund. Sjukt häftigt. Mysig person det där, jag förstår varför Sara avgudar honom (:

Efter uppträdet gick vi runt i stan i ett par timmar. Träffade lite härligt folk, dock önskade jag att det var fler jag träffade. Träffade typ inte någon jag hade bestämt att jag skulle träffa. surt, men så är det. Aja, pappsen kom ivartfall och hämtade mig, adam, johanna och niclas(niklas, nichlas, nikhlas?)  runt halv ett tiden och vart hemma vid halvtvå. Trött som ett as och hungrig som en varg. Men det fick gå, jag gick och la  mig  nästan direkt, och jag somnade som en stock. Ett ganska bra avslut på dagen/kvällen/natten alltså.

Idag ska jag bara sova hade jag tänkt mig. Åtminstone vila ett tag till iallfall, eftersom det inte blir något hässleholm för mig :/. Hade mer än gärna stuckit dit med er. Men, så är det en pappa ivägen, alltid. Men jag får roa mig med annat folk at home. Eller så blir jag en sån enstöring och sätter på och tittar på en film. Det låter faktiskt inte så tokigt när jag tänker efter. men planer är upptagna, jag är inte upptagen och har inga planer. Så jag tar dagen som den kommer (:

förresten så kommer bilderna från rix i  ett nytt inlägg när jag orkat lägga in dem.
over and out


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0