hur formar sig skuggorna i mörket?

Tjenare bus.
Jag har under hela denna kvällen inte lyckats göra något vettigt, at all. Har försökt fundera ut något att göra, ta en promenad var ett alternativ. Men ja, jag har redan bytt om till pyjamasbyxor och känner inte för att byta om igen. haha. Jag är nog lat. Jag har suttit och försökt fundera ut vad jag ska köpa till alla i julklapp. Kommer inte fram till något särskilt. Vet knappt vilka jag tänkt köpa till. Martinas julklapp vet jag nog nästan precis vad jag ska köpa, men det kan jag inte säga här. För jag vet att denna unga dam ibland smyger sig in på min blogg och läser vad jag skriver. Vore lite tråkigt om hon redan nu fick veta vad hon skall få i julklapp, eller hur?

Men mamma och pappa är lite svårare där emot. Vad önskar sig dem i julklapp? När jag frågade mamma blev svaret en ny större frys. Det har ju inte riktigt jag råd med, haha. Tyvärr mamma, någon gång när jag tjänar mina egna pengar och mycket. Pappa, vad kan han tänkas vilja ha? Hjälp mig? Lämna förslag!

själv vet jag ju redan vad jag önskar mig. Och jag tror alla vet vad det är. Så nu ska jag bara hålla mig femtioelva tummar på att jag får det. Annars är det väl det gamla vanliga man önskar sig, pengar, mys med familjen och  snö! Åtminstone till julafton. Nu är det bara drygt två veckor kvar i skolan, sedan slutar vi. Riktigt härligt och man har ju en del att se fram emot. Julafton(god mat, julmusik, bullar, julgodis, klä granen, kalle anka), julbalders och nyår. Alla fester där emellan också, såklart! På tal om broccolli, klänningen, sugna på att se den? :)

den är ganska lång, så ska be mamma att sy upp den en bit ovanför knäna.

 
y det andra jag fick med mig hem från väla.
nu väntar one tree hill :)
och varm choklad. puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0