jag måste sova väldigt djupt

Ja, idag har det tydligen varit ett ganska starkt jordskalv. Eller vad det heter, är inte så välbildad inom det området. Folk hade tydligen vaknat av detta fenomen, och det hade tydligen mätt ganska högt upp på richterskalan. Jag själv, verkar ju sova ganska tungt och kände inte av det ett endaste dugg. Lite tråkigt att missa det, eftersom det sägs vara den största på 100 år. Attans. Fast jag hade väl å andra sidan blivit väldigt uppskärrad av det, nog bäst att jag missade det. Grattis för er som kände det!

Jag överlevde skolan, med hårsmån. Jag mår fortfarande lite sucky, men stack ju till skolan för jag trodde vi skulle ha matte prov. Men såklart, det är ju flyttat till torsdag! Att jag inte visste det, liksom? Alla lärare sa dessutom att jag borde stanna hemma och vila upp mig imorgon också... Eller vill dem kanske inte ha mig där?! Man börjar ju undra... Men hade inga roliga lektioner idag, slöjd, eget, spanska, eget. Ganska få lektioner också, göttmos.

Jag tog mig en promenad hemåt, ganska skönt faktiskt. Tills jag kom till under bron vid stationen eller vad de nu ska heta. Så körde det en riktigt stor lastbil där uppe, och jag gick när nere, och så ja, tror ni inte att den kör förbi preciiis när jag ska under bron. Jo, det klart! Och jag blir både blöt och smutsig så in i helvete. That made my day! :D

Nu ska jag käka lussebullar, mamma har bakat ännu mera :D undra vad som flugit i henne?


sakna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0