long way to go

Ja, alltså, det gick inte så bra för älmhults 93:or på innebandyn idag. Vad slutade det? 2-3 tillborta laget? Ajajaj. Jag och Sara lyssnade på lite gossip från deras tränare. Han var ju inte too happy vad gällande matchen. Nä, tidiga matcher är inget för dessa pojkar. Det har vi (deras tränare) konstaterat. Lycklig var jag när matchen slutade, för den var ganska seg. Men hem kunde jag inte dra, för självklart hade min syrra match precis efter. Så jag satt kvar där, och klockan hann väl bli närmare halv 2 innan jag kunde dra mig hemmåt. Tur jag hade hörlurarna med mig så jag kunde lyssna på musik under matchen. Haha!

Kollade på one tree hill när jag kom hem, gamla avsnitt, eftersom det är säsongsuppehåll nu. Så kommer inte fler avsnitt förrän, ja, någon annan dag efter nyår typ. Jävligt trist må jag säga. Men jag överlever, jag är ju som sagt inte beroende :))

Ikväll ska jag öva lite på engelskan, vi har redovisning imorgon (jävla skit), och våran pjäs är så jävla dålig, och kort. Bara till att göra det bästa utav det, jappjapp. Nu sitter jag och kollar på greys, har inte följt det så fattar iprincip ingenting. Antar att det inte är bra för hjärnan att hoppa in i en serie bara såhär, den överarbetar och lär koka sönder. Nu ska jag återgå och försöka förstå lite utav det. puss!

idag är det förövrigt andra advent, woho!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0