så mycket falskhet

Dagarna bara smyger sig på. I morse skrapade jag lucka tre i min bingolottskalender jag fick från gymnastikföreningen. Dock är turen inte riktigt med mig. Vi får se, jag har ju trots allt 21 rutor kvar att skrapa. Påtal om julkalendrar, jag har fortfarande inte inhandlad någon choklad kalender, galet. Ska fixa de snarast, känns mera juligt att varje morgon öppna och äta en bit choklad. Förra året hade jag tre stycken, nu har jag inga!

Skolan började i vilket fall som helst med eget arbete. Tråkigt men ja, sådant man får gå med på. Idrott, då vi spelade innebandy, var nästa. Resten av dagen har vi haft eget arbete, och även kollat på en sjukt tråkig krigsfilm, svartvit också. plus i kanten ju! Jag somnade med andra ord. Vi har ändå haft det ganska roligt idag, mycket skratt och så vidare. Det gör att man tar sig igenom dagen ganska smärtfritt. Svängde inom banken idag också! Gud vad man känner sig uttittad  när man sitter där, alla gamla gubbar och kärringar tittar på en som om man vore dum i huvudet, eller något åt det hållet. dessutom vid jag ju såklart nummer 189, och på tavlan med siffror står det "169". YES! 20 nummer innan det var min tur, snacka om att jag blev överlycklig som fick spendera tid där, med alla gamla gubbar som stirrar på en. Jotack, det gör jag gärna om.

Det är även julmarknad idag, men jag hade ingen lust att dra dit, ingen julkänsla eller något. Och då känns det fel att gå på julmarknad. Ingen snö, bara en stor fet gran med glödlampor några 100 meter bort. Ja, jag skippade alltså det. Även om jag är så otroligt sugen på marknadsgodis, jag står emot. Nu ska jag även ta något att äta. Vi hörs ikväll! puss¨


lovely!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0