vi hade det bra, eller hur?

Jag hann inte blogga nått i morse, så jag lägger ut några bilder från igår nu. De flesta bilderna ser väl på ett ungefär likadana ut, men ett smakprov på kvällen får ni!
  
   
det gick utför ett tag som ni kanske ser på min scoreboard. Dessutom är vi medvetna om att Johans namn är lite felstavad. Satans knappar.

Idag vakande jag iallfall vid lite i åtta. Med en fet förskylning, ont i halsen och huvudvärk som grädde på moset. Jag mådde alltså inte ett dugg bra. Men idag skulle jag och Salome julhandla, och då kunde jag ju inte stanna hemma. Fick även med oss Sara dit. Och ja, hur ska jag förklara denna lilla tripp? Toppen! Förutom då mitt mående, men jag försökte bita ihop. Hur många julklappar handlade kristin idag då? Jo, det ska jag berätta. Jag köpte julklapp till en person. EN.  Så bra går det när jag ska julhandla julklappar till nära och kära. Tar resten i älmhult tror jag. Till mig själv hittade jag iallfall ett par jeans (WOHO!), ett vanligt gina-linne (brunt), underkläder och tights. Det var vad som fick följa med mig hem. Tog tåget vid 16,12 och vi frös i väntan. På tåget hade vi också kul, Sara är duktig. Haha. Sedan promenixade jag hem igen, kallt som satan. Och trots tanken på att jag bara ville dö på grund av sprängande  huvudvärk så var det riktigt mysigt att gå hem i all snö. Försökte gå i så mycket nysnö som möjligt, ännu mysigare. Där inga gjort några fotspår, åhååå! :) Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara vira in mig i täcket med en varm kopp choklad. Då mår jag fint. Ha en bra lördagskväll, sup inte skallen av er! :) puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0