nothing worth having comes easy.

15 dagar in på det nya året, & det kan bara bli bättre :).
menjo, det var ju ett tag sen man skrev... & eftersom jag inte har något annat bättre för mig , så tänkte ja, lika bra att skriva några rader. nåväl, nu börjas det!

ja, här kommer de dagar det hände något roligt på, onödig läsning för er som inte antecknar!

för er som inte la märke till de, så låg snön nere på marken redan 2:a januari, eller redan borde jag kanske inte säga. men där låg den! Så det blev till att ha lite snöbolls krig med Johan & Johanna den 3:e, och det var väldigt trevligt tycker jag. Johan passade också på att göra en snöängel, och jag gjorde min fina Häst/katt/hund/ko/kanin-figur. (a). jag tycker ivartfall  att den blev fin :) . kollade massa O.c den dagen också, mys!
lördagen efter de vart de filmkväll hemma hos Pierre. trevligt som attan. kollade på förra årets revy, nästan lite skrattredande. och vi tittade också på deras klassuppvisning sen dem gick typ i trean. glittrande delfiner brakar loss. resten av kvällen hade vi snöbolls krig utomhus, trevligt, kallt & väldigt blött!
söndagen efter lördagen så hade vi extraträning på gymnastik som varade i fyra timmar, fast lat som jag är orkade jag faktiskt inte träna hela den tiden, så var där i cirkus två timmar, höhö :)
sen började skolan på tisdag, och ja, det är väl samma gamla vanliga, inget har förändrats underlovet.  onsdag, i månad med johan! whuawo. fikade med linnea, johanna & simon efterskolan, superduper trevligt! särskilt att få träffa linnéa lite extra, känner attde var välbehövt, för jag saknar din gamla humor :). var nere på friskis och traskade runt där i någontimme för att linnea skulle träna på kvällen, & sen passade jag och johanna på att cykla upp till johan där andré också var! himlans roligt, eller hur johan? (a)
Därefter  kom lördag, då vart de fest @ andré. Och oj så trevligt vi hade det där! :) robin & johan bara pratade om den där "outhärdliga känslan" man får .... & ja, vi förstår er! :) stort tack till andré! T-A-C-K! ^^
söndag, var vi och kollade på pojkarnas match, som tyvärr inte gick såvärst bra, better luck next time! :) hade lite sällskap med Pierre Ludde Macke Joel Fia och Johanna, trevlish! :) på kvällen drattade jag ner till minna och träffade pierre och johan, :) tittade på hitta nemo, och var ute och gick trevligt värre :)
& sen blev de måndag efter de, och måndag betyder skola som betyder att man måste vakna tidigt. usch fy och blä. skolan i sig vart inte för rolig heller ;). första träningen på kvällen , himlans trevligt & pinsamt... nåväl, idag är de iallfall tisdag och då hade vi hemkunskap i skolan, ack ack ack , det var roligt tycker jag personligen! :) ikväll blir de till att träna igen, f i n e m a n g !  PUSS PÅ ER ALLA SNYGGON!

image40


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0