hällevik 2008

Imorgon åker vi till hällevik, hällevikslägret, gymnastik 2008.
Ser mycket fram emot detta, och packa har verkligen inte varit det lättaste kan jag säga. Min väska är redan full, och jag har ungefär fått med en tredjedel av vad jag ska ha med. Hur ska det här gå kan man ju då undra? Ja, en fråga jag själv inte kan svara på. Men frågan är om jag verkligen tar med saker jag faktiskt behöver, eller om det är en massa andra saker som trillar i väskan också? Jag hatar att packa, alltid är det något  man missar, vilket jag är tusen på att jag kommer att göra nu också. Men just nu orkar jag inte fortsätta packa, jag stiger upp en timme tidigare istället och packar klart resten. Ja, så får det bli, för nu ska jag titta på någon film.

Ha det så bra allesammans så hörs vi när jag kommer hem, lördag vill säga! :) big kiss!
over and out
kristin

vi är inte sånna som i slutet får varandra.

Nu var det ett tag sen man skrev. Så får väl ta och berätta om mina härliga dagar.

23/7 - Strålande solsken ute, så vi (familjen&jag + mammas kompis familj) tog en tripp med destination Glimåkra. Där fanns det ett ganska så  mysigt utomhusbad, lite ungefär som strömsnäs. Åkturen dit var faktiskt ganska rolig, och jag som vanligtvis inte gillar att åka bil, gillade det. Jag och mamma jämförde skillsen, medans pappa och syrran tog ett par extra varv i rondellen eftersom ingen av oss visste åt vilket håll vi skulle. Eller visste vi?
Ja, väl framme så var solen såklart i moln, precis vad vi behövde. Men den visade sig senare igen och vi badade lite. Ett dopp, ett par armtag i vattnet sen gick vi upp igen och fortsatte att sola. Vilket vi gjorde resterande tid vi var där. Lite glass lyckades vi kränga också, mumma! Ja, sedan tog vi bilen och körde hem, och jag sov hela vägen. Väl hemma gjorde jag ingenting, senare på kvällen var jag och pappa nere och tittade på järnvägsgrejsimojsen. Hur långt de hade kommit. Inte jätte intressant, men vi fick ju oss en kort motion ner dit iallfall. haha :)

24-7 - Igår tog vi en tripp till skåne, osby. Där väntade en heldags moppekörtkortskurs med Putte. Åh fy vilken härlig människa. Så glad och så energisk. Undra hur han är när han har sina dåliga dagar, om han nu har några. Vilket man inte kan tro när man möter honom. Så glad och så skojig. Här hade vi en man som tyckte om Älmhult iallfall! Bortsett från tölpen i östersjö, haha. Aja, kursen började med en stunds teori, följt av förmiddagsfika. Och ytterliggare lite teori, sedan käka mat och sen köra. Så det var en toppen dag. 32/35. helt okej enligt mig. hähä. Jag klarade ju iallfall det. När det var slut körde pappa och hämtade oss och vi drog hemmåt igen. Lite kul var de när jag svarade på en fråga som bara jag kunde, och han blev helt crazy och skrev upp mitt mobil nummer på tavlan. haha. Go Älmhult ffs! :)
På kvällen tittade sara förbi, blev en massa prat och sådant, vid halv elva tiden bestämde vi oss för att dra ut till bökhult å bada. Haha. och vi trodde det skulle vara sjukt kallt eftersom klockan var så mycket och det var kallt i luften. Men tvärtom, det var nästan skönare i vattnet än på land. haha.
- Åh va skönt det var.
- Oj, vad gjorde jag nu?

haha, misstolkning. Ja, sen körde vi vidare till kyrkogården i klöxhult för sara ville visa det. Jag var skeptisk men gav mig sen för att följa med. Såg ingenting för lamporna var inte tända, men vi ska köra dit en annan gång och titta på det så "romaniska stället" enligt robin. haha. Sen vid tolv tiden begav vi oss hemmåt, fryandes. Gjorde en varsin varm kopp med oboy, sen gick vi ut med dem och la oss i våra sovsäckar på studdsmattan, där vi skulle spendera natten. Att ligga och titta på stjärnorna och bara prata med Sara är väldigt mysigt. Bara för att skryta lite för robin att jag legat under klar himmel och tittat på stjärnorna med sara. hihi.
-" Tänk om någon kommer och rövar oss? :O "

Och nej, det var inte riktigt den sorts rövare jag syftade på. så fel det kan bli. haha, Men jag hade iallfall en toppen kväll med sara. Låg och pratade om allt mellan himmel och jord, och vid två somnade vi. Kallt som fan när jag vaknade vid halv fem tiden, men jag kämpade och sedan när jag vaknade vid halv 8 igen, så sken solen och det var riktigt behagligt att ligga där. :)  Och idag när vi vaknade låg vi kvar en stund på studdsmattan, sen åt vi lite och tittade på high school musical 2. Kanon. Där efter begav vi oss ut till bökhult för sol och bad. Badade lite iallfall, men som alltid blir det mest till att sola, som aldrig är fel. Måste ju passa på nu när vi har fint väder för en gångs skull.
Ikväll ska jag åka till mina kusiner i Hökön, sedan ska vi ut till Hjärtasjön och göra något, som jag inte riktigt förstod vad det var, men det blir säkert trevligt :).
tack för två kanondagar sara :)<3


tiden läker alla sår

Nu är jag femton, finally. Och jag har nog haft den bästa födelsedagen man kan tänka sig, eller kanske den bästa att tänka sig är lite att ta i. Men den har verkligen varit super bra. Och inte nog med det, fint väder har det till och med varit.

Men iallfall, började dagen med en riktigt varm dusch, väl behövligt eftersom det var hur kallt som helst inne på mitt rum när jag vaknade. Sedan fixade jag i ordning mig och sen åkte jag, mamma och pappa ut en sväng i byn och handlade lite. Strax efter jag hade klivit in genom dörren så knackade det på igen. Det var Sara, Robin och Ludvig. Snacka om att jag fick världens chock. Särskilt minuten efter att jag hade öppnat och hälsat på de alla. Då visar sara en tallrik för mig, där det stod Kurre på eller något. hur fint som helst. Och jag tänkte "åh, va sött". Och sekunderna efter, utan att ens veta tanken av det, så får jag hela skiten upptryckt i fejset! haha ni skulle höra ljudet, det liksom bara "smack" och sen satt tallriken där. Haha. Oj oj oj , detta var dagens höjdpunkt, verkligen hur roligt som helst. Och lite hämnd fick jag ju faktiskt in. gött! men sen var det bara till att kliva in i badrummet, tvätta sig, och skölja av allting. haha. Tack för detta! :)

Ja, sedan åt vi tårta och frukt, pratade och skrattade. Sedan öppnade jag presenterna jag fick av Sara :) Hon är så finurlig hon. Fick tre magnet-saker man sätter på kylskåpet. Första jag öppnade var jättesöt, en gris såklart. Och på saken stod det  " Jag är inte för tjock för min längd, jag är  bara för kort för min vikt" Haha, gulligt sara. gulligt :). Andra magnet-saker var lite genomskinlig. haha. Känd som alkolist och jag får en skylt där det står " När vinet går in, går vettet ut". Känner du till det Sara kanske? ;) Och på den sista stod det "Glöm aldrig att du är unik, precis som alla andra" Haha alldeles för sött. Och så var de något djur på den. haha. Jag fick också en kortlek, som en liten uppföljare av min andra kortlek "Sanning&konsekvent, elaka versionen". Och som plåster på såret fick jag ytterliggare en, "Jag har aldrig" haha. Fan va vi ska leka hörni! Jag ser fram emot det. :)  Tack för att ni kom gullungar, hade ett par mycket trevliga timmar med er!

Ja, och eftersom det var så fint väder, så la jag mig och pressade när de hade gått hem. Skönt. Sedan  hade min söta syster bestämt sig för att bjuda ut mig på bio. Så vi gick ner i byn, köpte en glass. Gick vidare, köpte lite dricka och sen över till biosalongen. Tittade på Mamma Mia, som faktiskt var så mycket bättre än jag väntat mig. Verkligen väldigt bra. Känns lite töntigt att tycka den var bra, men jag tror faktiskt vart enda en som  var där gillade de! Höjdpunkten var nog ändå när alla i slutet av filmen började klappa, som om det vore en dansshow vi såg. haha. Som jag skrattade. Det måste ha sett dumt ut, att sitta att klappa åt en film, även om den var värd det. :)

ikväll ska jag kolla på morden i midsumer med pappa. Och imorgon åker vi nog till strömsnäsbruk om vädret tillåter, det blev lite försent för att göra det idag. Så vi tar det imorgon istället. Finemang. Jag hoppas på mycket sol så man kan få tillbaka lite färg, man känner sig mycket blek nu. haha. Och solen har faktiskt visat sig alldeles för lite den här sommarn, det kan nog alla också hålla med mig om, eller hur?
Oj, det här blev rekord långt skulle jag tro. Men eftersom jag haft en så bra dag, så kommer det också en så lång blogg. Jag tackar dessutom alla som grattat mig. Verkligen super gulligt av alla. :). På torsdag väntar moppekörkort, WEY! :) hihi, nu ska jag kila, pusspuss!

15!

från filmen robin filmade. Snodde bilden från hans bilddagbok! :) hihi.
tack för idag mina små vänner, kärlek på er! Och robin, ha det så bra i rhodos! :)

my love.

Vid tolvslaget ringde min mobil. Det var en supersöt sara som sjöng hela jag mår hon leva! Hon är verkligen hur söt som helst den tjejen. tack så mycket :). Sen blev det lite allmänt prat, alltid trevligt. men nu ska jag nog dra mig i sängs, big day tomorrow. hihi :) godnatt :) <3

it kills me slowly not to be around you.

Om en vecka är jag i hällevik! Woho. Det måste nog vara sommarlovets höjdpunkt, fy fan va härligt det ska bli att få åka iväg en vecka och träna rumpan av sig. Samt blir det ju bad och annat sådant trevligt. Jag vill verkligen komma här ifrån nu, så det är mycket passande :)

Igår var jag lite halvsjukt, ont i huvudet och sådant. Så jag tog det lugnt, mycket lugnt. Men idag mår jag bra igen. Härligt. Har varit nere och beställt tårta idag också, hihi. Hallonmousse-tråta fick det bli. Måste pröva lite alla möjliga och inte bara ha samma vettni. mumma! Har varit ute en sväng idag också, solen tittade fram en liten stund, dock är det ju inte för varmt ute. Men det är alltid något (: Må det bli fint väder denna veckan, och må det gå fort.

Det är mindre än en månad kvar till skolan börjar :O. Jisses vad tiden går fort. tråkigt enligt mig. Men ännu har vi ju lite av det roliga kvar. Och jag hoppas den sista tiden kommer att spenderas med mina kära vänner. Alldeles för längesen vi gjorde något hörni. Ändring, ändring! Och hur blir det med att sova på studdsmattan sara?! :D nu måste det fan ta mig bli fint väder. Måste! jeppjepp. Näe, nu orkar jag inte skriva mera. Vi hörs, tjao! (:



I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul  

tidsfördriv

1.Är du singel nu? yep.
2. Föredrar du långa förhållanden ist för massa strul hit o dit? långa förhållanden
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu? inget nytt :P
4. Har du haft sex? ja
5. Har du en kk? näpp. (:
6. Har du kört oskyddat nån gång? Nej :P
7. Har du playat någon nångång? nope :)
8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nej
9. Har du någon kille/tjej på g nu? nej igen. :P
10. Skulle du vilja ha sex med en kändis? haha. inget jag tänker på dagligen iallfall :P
11. Vem vill du helst ha med isåfall? no idea :P
12. Har du haft sex med någon när någon kommer in i rummet? haha nej, usch, tur de.
13. Haft sex på fyllan? nej
14. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? jauop.
15. Sparat något från ett gammalt förhållande? Japp.
16. Somnat gråtande pga kärleken? jappjaoo :P
17. Varit på en blind date? haha nej, :P men de hade varit tufft :D
18. Varit otrogen? nej, fy,

KOMPISAR.

1. Har du nån bästa vän?yes i have :)
2. Är du ofta med dina vänner? det händer väl :)
3. Va brukar ni hitta på? prata&fika :D
4. Bästa minnet med en nära vän? jag har hur många som helst :P
5.Några riktigt bra vänner? jaharrå! :)
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? vissa :)
7. Har du hatat din bästa vän? inte hatat :P.
8. Har du alltid kul med dina vänner? äh, ibland har väl alla tråkigt någon gång? :P

SISTA SOM.

1.killen du fick en puss av? ingen aning :P
2. Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? det vet jag inte heller :P
3. Du delade ett riktigt skratt med? Sara :) henne skrattar man alltid med :).
4. Du gick på bio med? åh, det var nog ett par hundra år sen :P
5. Du höll i handen? haha no memory! :P
6. Du gick på stan med? sis :P
7. Delade en pizza med dig? sis :)
8. Du ringde? Martina :P
9. Skicka ett sms till dig? sara :D
10. Du kramade? mathias :P

ÖVRIGT.

1. Har du nånsin smygit ut utan lov? nej :P eller kasnke :P
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster? haha nej jag har ite så många fönster attse igenom här :P.  
3. Längtar du till sommarn igen? detta har sugit hittills, så ja :D
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger då? ingenting :P
5. Hur svarar du i telefon? Hej det är Kristin :P
6. Vill du ha barn?  ja, någon gång :)
7. Har du gjort något olagligt? vem har inte? :)
8. Vill du så får du gärna berätta vad? äh, bara småsaker :)
9. Har du några tatueringar/piercingar? tre i öronen och en i naveln :P.
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu? nej :D
11. Bäddar du ofta sängen? haha nej :).
12. Vad gör dig riktigt glad? glada människor! :p.
13. Går du i kyrkan? varje dag :)
14. Gillar du att sjunga? haha nej fyfan :D
15. Har du egen dator? typ :)
16. Hur mår du idag? lkanon .
17. Vilken klass går du i? nian :P
18. Har du mycke pengar just nu? Haha, nej. usch pengar hade inte varit fel nu :)
19. Är de jobbigt o svara på frågorna? äsh, nej :)
20. Hur mycket är klockan nu? 10.15

jag behöver dig, mer än jag kanske vill tro.

Som alltid ändras mina planer. jag hann titta på ett avsnitt av laguna beach och sedan vibrerade mobilen. Min första tanke var "Jag tittar inte vem det är, och så låter jag bli att svara" men efter att ha gett de en andra tanke så blev det att jag svarade ändå. Och i andra sidan luren hängde Titti. Hon och evelina ville jag skulle följa med till totte som jag faktiskt tidigare under dagen bestämt mig för, men ångrade mig sen eftersom jag var så himla trött när jag kom hem från karlshamn. men efter många om och men och många böner så gick jag med på det. Så vi for iväg till Totte där det var lite annat folk. Där hade vi det mycket trevligt och allt folk var glada idag iallfall. Åkte hem runt tolv tiden så vi var visserligen inte där mer än två timmar. Men vi hann med en hel del tycker jag.


Och nu sitter jag här, har precis bortstat tänderna och tvättat av all smink, för er som antecknar. Nu hade jag tänkt fortsätta titta lite på laguna beach, även om jag sett alla avsnitten typ femtioelva gånger, men jag tröttnar inte. Dock börjar jag ju bli lite trött, men jag ska nog kunna se ett avnsitt eller två. great! :) go'natt tills vidarêx :*

och ett stort tack till totte.

mistake.

Nu är jag hemma igen. Östersjö var mycket trevligt, och mitt sällskap var ännu trevligare. Men jag hade gärna stannat där tills ikäll då det blir fullt ös. Men dum som jag är så hade jag ju inte pratat med syrran innan jag åkte. Då hade jag kunnat sova med henne. men icke! Aja :) vi gick iaf runt överallt. Träffade mycket mysko folk och en kille med världens fulaste pottfrilla. Ja, jag vet. Man ska inte döma folk, men det där såg förfärligt ut. Stackars barn.
-Ska ni med på förfest?
- Nja vi ska hem snart,.
- Okej, vart kommer ni ifrån?
- Älmhult.
-*gapskratt* och sen försvann han.

Ja, vad är det nu för fel på älmhult? dumass. haha Ja, och så fick ju titti sig en överraskande kram. Eller fick och fick. Hon gav, och killen hon gav kramen kan ja lugnt säga blev chockad. Det var riktigt roligt. Träffade även lite känningar där. Bland annat martina och pernilla. hur trevligt som helst. Ja, sen käkade vi lite och satt nere vid hamnen. Mysigt värre. Det har även varit ganska fint väder, vilket är toppen! :) ja, men tack för en trevlig dag :)

Ikväll skulle jag egentligen till totte, men jag orkar inte fixa iordning mig och sådant skit :p och jag har ingen skjuts hem för resten ska typ sova där. Det orkar inte jag efter allt jag har gått idag. Mina fötter värker som in i helvete, men jag klagar inte. :) Så jag ska kolla på film och sådant ikväll. Finemang! :) ja, pusspuss (:

I miss you, j.

förresten, berättade jag att simon kom hit igår? :) super längesen jag såg honom, så det var hur trevligt som helst. Mycket prat att ta igen, och så kollade vi på flashfilmer xD haha, fulast ever. Nä, nu ska jag inte dryga mig mera. puss igen!

It's amazing how everything can change in a blink of an eye.

Jag hade hoppats på en trevlig kväll med gott sällskap. Och visst, jag hade en trevlig kväll och gott sällskap, men ändå var det något som inte var  bra. Ja antar att man inte alltid kan lyckas med allting. Men ja, det började hos mig, fix och sådant. Sen började folk komma. fick en ros och två chokladaskar av några från klöxhult. Tack så jätte mycket, supersött :) Ja, sen kom det mera folk och sådant. Så det blev prat och så. helt okej.

Drog ner till byn sen vid halv 1. De ville käka på torggrillen som inte var öppen. Men vi stannade kvar i byn och pratade en massa. trevligt, trevligare än här hemma, faktiskt. haha. Jaja. Om en och en halv timme åker jag iallfall till östersjö. Får väl se om det blir roligt där, ska ju visserligen bara vara där under dagen, men det kan ju vara trevligt ändå :)  Gott sällskap får jag ju också. kanon :) puss!

.








I shouldn't love you but I want to
I just can't turn away                       
I shouldn't see you but I can't move, 
I can't look away.
and I don't know how to be fine when I'm not
cause I don't know how to make a feeling stop.

my heart belongs to you.

tjupptjupp.
idag vaknade jag av att jag hörde röster inne i tvrummet. Och det visade sig vara min farbror och hans fru. Så fick klä på mig och fixa iordning mig och gå ut och hälsa på dem och prata lite. De var här för att lämna min födelsedagspresent eftersom dem inte kunde komma på tisdag, vilket ändå var lite bra. För då kan vi kanske åka iväg någonstans, eller så träffar jag sara. (:

Idag var det tänkt att jag och syrran skulle ner och fika när hon hade slutat jobba, vilket hon har nu. Men hon verkar ha däckat i sängen, stackarn. hon måste vara utsleten, verkligen. haha. jaja, så jag låter henne sova och så får vi se hur det blir med fikat lite senare. Har även en massa andra saker som måste göras idag, ska bland annat städa och plocka undan lite saker som vi inte vill ha sönder på fredag. Usch, städa är nog det värsta som finns, men tja, det behövs ju då&då. Rätt ofta skulle jag påstå. Så jag har nog visst en del att göra. Men jag hoppas vi får det roligt imorgon iallfall, annars känns det rätt meningslöst. yep. Ja nä, jag får väl sätta igång med städandet, annars får jag aldrig det gjort. Så ja, vi hörs, pussss :*

jag vill inte göra det utan dig, inte heller med.

Idag har vi äntligen få se en liten skymt av solen. Tyvärr är det alltid något som förstör det, idag var det molnen. Men jag hann iallfall ligga och dra mig en stund i solen. Det var mycket efter längtat. Jag blev till och med sugen på att åka till strömsnäsbruk, men ja, det blev inte riktigt av. Så jag hoppas vi får fler såna dagar med sol så jag någon gång kan ta mig utanför huset och älmhult iallfall. Ingen som är hemma heller, trist. Men snart kommer alla hem, och då åker ju jag. Men det ska bli riktigt roligt iallfall.

Kanske blir östersjö på lördag, jag hoppas verkligen det. Och om det blir av, så blir det med mina favorittjejer. Kanon. Nä nu har jag inte så mycket mer att säga för idag. Have a nice day! puss

we should be making a memory.

Totalt ändrade planer idag, igen. Detta jävla vädret, jag blir tokig på riktigt. Som tidigare sagt hade vi ju tänkt att åka till tosselilla, men så blev det naturligtvis inte på grund av taskigt väder. Så det har blivit en hemma dag idag igen. Dock fick vi ju lite gäster och så, men inget jag blev särskilt intresserad över, näe. Iallfall, idag började det med att jag och mamma var nere i byn, hon ville köpa en födelsedagspresent till mig, så söt hon är. Och eftersom hon inte visste vad jag ville ha fick jag följa med och välja. Paris hitlon parfym blev det och lite annat smått. Sen drog vi vidare ner till thaiaffären köpte lite thaimat och sen gick vi vidare med huset som destination. När vi (jag) blev hungrig, så bestämde jag och tina för att vi skulle kränga lite pizza. Så pappa var gullig som körde ner och köpte det till oss.  Ja, annars har dagen bara gått ut på tv, bok, dator, spel, och sådant. Inte allt för roligt. Men helt okej. Väntar bara på att vädret ska bli bra, vilket det aldrig tycks bli.
Senare på kvällen kom johanna på besök, blev lite prat och sådant. Även pratade vi lite om fredag. Så nu är det  bestämt, once and for all, det blir fest på fredag mina små vänner. Och jag får väl hoppas att det blir roligt, även om sara inte kan vara med :( dystert, bittert, tråkigt, sorligt. Ja allt det där och mycket mer.

Åh, nu knarrar det i våra dörrar, jag börjar fundera på om det spökar här. För det finns egentligen ingen anledning till att det ska knarra som det gör, och det gör det med jämna mellanrum. It freaks me out. Jag gillar inte sånt. Usch, tur väl har jag pappa jämte mig, ungefär. Har ju inget att vara rädd för då, eller? haha.

Imorgon har jag inga planer. Det tycker jag är bäst så. Att ta dagen som den kommer. Men ska iallfall försöka att inte sova bort hela dagen. Eller försöka.. , jag ska inte. Ska försöka hinna med att träffa någon, kanske ta en fika? Känner ni er sugna? Bara ring! Ikväll tänkte jag slita mig från datorn, och inte sitta uppe hela natten och prata med folk. Ikväll ska jag jädrans gå  och lägga mig. Kolla på någon film eller något, det brukar ju resultera sig i att jag somnar, vilket i sin tur blir ett plus eftersom jag då inte kommer att sova bort hela min dag. Kanon ju! Och once again, på tal om ingenting, jag saknar lite att inte jobba längre. Jag saknar hasses extremt dåliga humor som man kände dig tvungen att skratta åt. haha. Fast i längre perioder så saknar jag nog inte det. Inte tiderna, men sällskapet och sysslorna. Särskilt då när det var lite vettigt väder, då det nästan blev lite varmt när man jobbade. Ja, det var roligt. Fast  nästa år ska jag försöka fixa eget sommarjobb, så man tjänar lite mera. Sara?! haha. Ja, nä, nu börjar det spåra ur och bli ett alldeled för långt inlägg, ingen kommer någonsin orka läsa. därför tänker jag avsluta, här & nu. för jag ska borsta tänderna och sedan lägga mig och titta på en riktigt bra film hade jag tänkt mig. så,

Godnatt mina små pysar! (:

02.34

jag sover fortfarande inte. men nu antar jag att det är dags.
godnatt allesammans! :*

01.53

klockan är mycket. jag kan inte sova, och istället lär jag sova bort hela min morgondag. och det vill jag ju inte. Så egentligen borde jag sova, men egentligen inte. det är svårt.

jag har fått plötsliga beslut ångest. Ska jag berätta? Ska jag inte?
Borde jag? Tusen frågor, men inga svar. Lilla Kristin, hur svårt kan
det vara? Bara gör det! Det kommer inte göra någon skada, tvärtom.
Du får veta, once and for all. Det skulle vara bättre.

allt för mig denna vackra kväll, dock väldigt mörka och kalla. men, godnatt säger jag nu, ;*
godnatt!

how did we change

Idag vaknade jag sent, har inte vaknat så sent på hela lovet. Och ändå var det inte överdrivet sent, inte senare än halv 11 iallfall. Och med tanke när jag gick och la mig så är det inte så tokigt faktiskt. haha.

igår kväll fick jag trevligt besök av evelina och titti. Blir alltid lika glad av att se er. Blev en del prat och sådant, väldigt trevligt. Sedan stack dem vi typ kvar i elva tiden och jag roade mig med film och datorn. Pratade med en massa trevligt folk, vissa trevligare än andra, och visare. haha. fun fun (:

Idag strosade jag in i duschen direkt när jag vaknade, sen drog jag ut en runda då det började ösregna, så det blev fort in igen, och sätta på en film och ha lite mys med mig själv. Sen somnade jag om igen. vaknade av att pappa hade lagat mat, raggmunkar. Och jag skojar inte om att han typ gör världens godaste raggmunkar. Kan äta flera tusen känns det som. Okej, inte riktigt. Men många. På tal om ingenting så ser ju vädret ganska vettigt ut just nu, jag hoppas på fint väder imorgon då vi troligtvis åker till tosselilla med familjen persson och troligtvis en familj till. Jag hoppas på det, för jag vill inte bara vara hemma, kan vara roligt att komma iväg lite. Och jag håller faktiskt med Sara lite, detta lovet har inte varit särskilt bra, och inte roligt. Usch ja. Men än är det lite kvar, och jag har lägret framför mig. Jag längtar fruktansvärt. Ska bli riktigt roligt att få dela rum med mina tre kära vänner i en hel vecka. riktigt roligt! Höjdpunkt!

jag kan inte komma att tänka på något annat.  i miss you.

for some people, truth doesn't exist.

Ja och så sitter man här igen, uttråkad till tusen.

Igår var en trevlig kväll.  Johanna kom förbi en sväng, satt och pratade lite. Efter någon timme så cyklade vi ner till bökhult där vi träffade Kasper&Simon,  även Salome och Angelica. Pratade mest och så tittade vi på film. Sjätte sinnet tror jag vi tittade på., och jag bokstavligen hatar simon efter det. :) ifall ni nu skulle råka anteckna. Väldigt synd att kasper&simon åker hem nu, har varit trevligt att få träffa dem igen. Next summer too? (:  Cyklade hem vid typ, halv tolv kanske. Kollade ytterligare på en film när jag kom hem, men det blev inte så mycket med det eftersom jag snabbt somnade i sängen.

Idag har dagen gått rätt fort ändå. Vaknade, duschade och sen åkte vi ner och handlade lite. Kom hem, jag och sis lagade tacos, mumma! sen somnade jag, som alltid. But that's me. hähä. Idag har det iallfall inte regnat något, vad jag har märkt iallfall. Jag hoppas verkligen det blir fint väder nu. Vädret har ju inte varit något att hurra över detta lovet iallfall. det kan vi nog alla säga. Men tummarna är knytna fortfarande och vi hoppas på det bästa. Nu ska jag ut en runda. Puss!

party like a rockstar

Vilken kväll igårkväll alltså. En av de roligaste kvällarna på sommarlovet, lätt. Den roligaste till och med för det händer ju inget annat roligt.

Dagen började med en tripp till växjö, igen. Skulle förnya passen, fyfan, jag hatar att ta passfoto. Man blir alltid så nedrans ful och så ser man ut som en uppstoppad hamster. Jag gör iallfall. haha. Efter vi var klara med det så gick vi runt lite i stan, blev lite affärer och så. Trevligt. En sväng i samarkand hann vi också med innan vi körde hem.

Väl hemma blev det att duscha snabbt som attan, sen packa ner en massa skit och tillslut dra sig ner till johanna. Fixade och gjorde iordning oss, även paulina var där. Efter det kom domina, då jag och paulina cyklade ner till eve sen. Där blev det lite förkrök, ja någon gång måste bli den första gången jag använder det ordet, med trevliga tjejer som titti ia och evelina själv. Sen cyklade vi runt lite överallt för att fixa det sista, och sen drog vi iväg till ormakulla.

Väl framme fick vi oss en chock, en liten chock. Eftersom vi egentligen visste att dem skulle komma, men när vi kom så satt det tre killar vi utomhusbordet, och det hade såklart redan börjat. Tidigt ute, tidigt borta. vilket märktes ganska tydligt på en av pojkarna. Och den andra killen visade sig att jag nästan kände. På sätt och vis. haha visst är det härligt med återföreningar? xD aja. Det var rätt lugnt  ett tag, inte mycket folk och mest tjejer. Så vi satte oss där ute där det blev tjejsnack och sådant. Men sen jädrar kom det folk på kvällen. Diöbor, enerydabor, markaryd, älmhult, ryfors, osby, danskar, ja, folk överhuvudtaget. Jag hade iallfall mycket trevligt. Kul att få träffa lite nytt folk någon gång. Det var lite synd att huses stängdes som det gjorde, men det är sådant som händer. Och jag skäms fortfarande. Jag tror jag har skämt ut mig för iprincip alla som var där. Längesen jag hulkade och snyftade så mycket, och för ingenting. Men jag tackar alla som var snälla och sa saker till mig som jag ville höra. Tack, jag menar verkligen det. Det var sött av er, och alla sms jag fick på kvällen. Man vill bara le. Underbara vänner jag har va? (:

åh yepyep. Trevlig kväll och jag tackar även evelina och tittiluttan som ville fixa något sådant för oss. big thank you. Det kommer nog dyka upp lite bilder från festen när jag får tillgång till min dator som jag inte har nu. Eftersom ett par små jobbiga ungar måste sitta och spela spel. nej jag skojar bara. Inte små&jobbiga. Men ja, barn! haha jaja, nu ska jag kila , puss

tonight will be the night that I will fall for you.

Idag har jag haft en super dag som startade i växjö med sara. Shopping är aldrig fel. Dock fick jag ju inte så mycket shoppat, men smink blev det så det räcker ett tag nu iallfall. vilket var ganska så behövligt, verkligen.  En stor fråga är ju, varför alla dessa färger? Ja, en stor fråga jag och sara antagligen aldrig kommer få ett vettigt svar på. Men smaken är som baken, inte sant? Ja, där var vi i ett par timmar, hann också med en liten fika. Sedan bar det mot hemmet igen. Toppen trevligt iallfall. Somnade i soffan när jag kom hem, shopping tar kål på en, det kan jag lova.

Har dessutom varit ute på sjön med pappa idag. Fiske. Men inte för mig, alldeles för tråkigt så jag roar mig alltid med annat. Men det är faktiskt härligt att bara glida runt på vattnet och höra vattnet skvällpa mot båten, och fiskmåsar som skriker kombinerat med lite solsken. Absolut totalt gött. Lagade mat när jag kom hem, stuvade makaroner och kycklingköttbullar(?) Kan ju diskuteras hur gott det blev på en skala, men jag åt iallfall utav det och lever än.

Nu har jag bara suttit och tittat på summerland, skönt att bara relaxa.
puss.

two hearts are beating together.

Onsdag, och det är den nionde. 7månader. Jag blir deprimerad.

Idag har jag iallfall inte gjort något vettigt. Vaknade, duschade, ut i byn en sväng, mat, tv, läsa och sova. Det är i princip hela mig dag hittils. Min dag/kväll igår såg ungefär likadan ut. Jisses vad det är trist här egentligen. Plus att min mobil knappt funkar här hemma så känner jag mig ganska så isolerad. Eller ja, visserligen har jag datorn, men det är inget roligt det heller. Aja. förutom det så åskade det igår, men det missade såklart jag, eftersom jag låg och sov. Men iallfall, det blev till att spela lite yatzy med pappa, med framgång. Vann båda omgångerna, och lite kort. Där jag faktiskt också lyckades ganska bra. visst är det bra när allt går bra? Eller, nästan allting. Jag har fortfarande saker som jag skulle behöva ställa till rätta igen. Haha. usch ja.

Ikväll funderar jag på att sätta på en bra film. Eller sätta igång om det är så ni vill ha det. Vilken har jag inte bestämt mig för ännu, blir väl en av mina kära favoriter. Step up. man tröttnar aldrig. Ahauupp, vad händer imorgon då? No idea. Det skulle ju eventuellt bli växjö med Sara. Vi får se hur det blir. Annars är jag free like a bird. Så telefonen har jag på, om den nu funkar att ringa till vill säga. Annars jag har också en hemtelefon. deni. prova den =)

You know you're in love when your hearts goes boom. The way he explained this boom is that it's not the giddy feeling you get when you first meet somone. It's deeper than that. It's more of a low, bellowing boom that resonates in your body the moment you realize you need somone, and you love somone. It's more lika a boooom than a boom!

det var allt för mig idag. puss.

jag saknade dig sedan den dagen du gick.

jau, here i am once again.

Trött som bara den, vilket det känns som att jag är hela tiden. Oavsett hur mycket jag sover.  Aja, nu åker alla iväg. Eller inte alla, men andy felix jp. tråk. Snart åker ju även typ resten av allihopa. Så jäkla tråkigt. Men ja, så är det. Det är iallfall fest på fredag, och det ska tydligen komma en massa folk från olika platser som markaryd och växjö. Det ska ju faktiskt bli ganska roligt och se om man hittar några nya faces. Så, det blir veckans -längta-efter-.

Idag ska jag nog bara stanna hemma, för enligt pappa ska det åska och sådant skit idag. Och det tycker jag inte riktigt om, och håller mig därför inomhus. (a). pussy, i know. Får väl roa med mig en massa filmer, sällskapsspel med pappa&mamma, och mat&vila. kanon :) nä, nu ska jag gå och fräscha upp mig lite genom att ta en riktigt varm dusch. jepp. vi hörs. Puss :)

Och förresten, blir nog inte så många bloggar under de senaste dagarna. Då&då ska jag nog hinna pressa in ett.

" i'm going in"

Ja, vart slutade jag? Jo, jag kan ju berätta vad jag gjorde under hela dagen igår (:

Jau, iallfall. Cyklade hem till sara vid fyra tiden, vet faktiskt inte riktigt vad jag gjorde under hela dagen, men det kan inte ha varit mycket. Iallfall. Hem till sara, cykla och möta salome och sedan ner till bökhult där vi träffade simon och kapser. Trevligt värre, längesen nu. Där var vi fram tills klockan blev halv sju, sen cyklade vi hem och tittade på film med några pysar. What happens in vegas, och vi får som vanligt inte mycket sett av filmen. men ändå trevligt. Ja, sen drattade dem hem, och jag och sara for återigen ner till bökhult. Tittade på en till film, white chicks. haha go film. vid kvart över tio drog vi hem igen, då vi hade en liten plan för kvällen. Så det blev ut med sovsäckarna, vänta på folk och sen försöka sova på studsmattan. Och det gick bra, en stund. Tills regnet bara forsade ner, då vi bestämde oss för att dra in i vårt vardagsrum och sova där.  :)

och ja, trevligt tycker jag nog vi hade. Väldigt trevligt. dock inte så mycket sömn, men det får man leva med när man sover med små pojkar som är omogna. ack. Jaja, vaknade vid 6 av att joel skulle ner och jobba, den stackarn. Och sen vaknade vi återigen, vid.. halv åtta kanske? Låg och drog oss till klockan blev typ, 11 - 12. Då vi började packa iordning allting igen. Toppen kväll. verkligen.
person 1. "vad ska du ha för bil?"
person 2. "Jag ska nog ha en golf"
& person 3. -"Jag trodde du skulle ha en bil" haha

Idag vet jag inte riktigt vad som händer eftersom jag och sara har väldigt svårt för att bestämma oss vad vi ska göra idag. Men ikväll ska vi nog dra ner till bökhult igen, tänkte även dra med oss johanna så hon får utnyttja sin engelska, eller kasnke till och med danska? haha. yäyä. Nu ska jag äta, är riktigt hungrig. as usual. haha, men pusspuss.

jag saknar dig riktigt mycket.


Såhär mysigt hade vi det (:

-"Vart går vi nu?"

Det blev inget salome. Istället blev det grilling. usch, vilket inte var så jätte roligt. Ingen matlust och jättetrött. Så kan ju säga att jag hellre hade varit hos salome. Men ja, jag hoppas ni alla har haft en mycket trevlig dag, och här är lite bilder jag lovade tidigare. Trävligt. Imorgon har jag lite olika planer, och jag vet inte vilket av allt jag ska välja? får väl se om jag hittar på något annat på kvällen, folk med förslag är mycket mycket välkomna. Filmkväll eller något kasnke? hundra år sen, usch, saknar. Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, (jag och mina planer som alltid skiter sig). Det ska ju tydligen ösregna på söndag, så då skiter sig verkligen min och saras plan på att sova på studdsmattan. Attans. Jag som hade sett fram emot detta, och så väljer vi helt fel dag. Aja, sommarlovet är ännu långt, vi ska nog kunna trycka in det någon vacker dag. =) Pusspåer.

haha jag kom på att tänka på ett citat från igår. Inte för att någon mer än jag och sara, som för övrig var duktiga och var ute och gick igår, destination bökhult. Träffade funny folk, och en äcklig gubbe. xD
-" Vart går vi nu?"
-"Vi går över!"
haha och efter den kommentaren är jag tydligen efterbliven, ja, tyvärr.. jag är hundra procent säker på att det inte är någon som förstår den, men det behövs inte. Sara vet, hon vet vad jag menar. (: och jag har lärt mig, be proud! Och vet du vad? Du är nog lite efterbliven du med min kära vän.. "Åh kolla en kanin!" - "nej, det är inte, det är en bil!" haha. ouhhf :)

I'm still not getting it... it's so hard to believe that it's really over.

Konfirmation nummer 1.
 
   

Konfirmation nummer 2.
 
   
(klicka på bilderna för förstoring)

you make me feel good.

Nu är fyra härliga timmar i kyrkan äntligen slut.

Första konfirmationen blev jag faktiskt riktigt förvånad av. Visst, det var udda och underhållande. Men det var kanske inte så lämpligt att ha på en konfirmation. Annars vad det helt okej faktiskt (: Sen ut och ge blommor till alla, och efter det in i kyrkan igen för att se på nästa show.

Andra gruppen var lite färre men sjöng faktiskt bra. Kul att se på någons annan konfirmation, men vi vet nog allihopa att våran var den bästa. haha. Ikväll ska jag nog knalla ner till salome. Vi får se om det blir så, men förhoppningsvis. trevligt. Och ikväll ska vi grilla hemma, familjen + viktor. Trävligt. Och nu ska jag kila, bilder kommer sen, någon dag. puss

go to hell people, go to hell.

jag stör mig verkligen på alla just nu. eller okej, finns vissa undantag, eller ganska många faktiskt. Men iallfall, varför ska folk säga en massa saker som inte ens är sanna? Eller sånt dem inte ens vet någonting om? Det tar jag så sjukt hårt på, jag gör verkligen det. För ja menar, varför skulle jag göra det? Ge mig en god anledning till varför? Nej jag kunde tänka mig det. Ni kommer inte på några. Du om någon, borde ju faktiskt inte säga så mycket. Du om någon, kunde ju faktiskt ha sabbat det riktigt rejält, men jag är tyst.  Jag förstår bara inte varför du ska göra så?

Man blir bara så besviken på allt och alla just nu. Och jag skulle faktiskt aldrig göra något sådant, inte mot dig, inte mot någon annan. Jag vet att du tror på vad de andra säger, and it's up to you. :/ vill bara att du ska veta, jag skulle aldrig göra det.


nu blev detta väldigt personligt, och jag ursäktar mig. Men måste ha ut min ilska på något sätt. värsta dagarna på riktigt länge, och jag tackar min Sara som verkligen gör allt för mig. Älskling, du är kanonbra! :)<3

Tjae, annars har jag haft en rätt lugn dag. Varit i byn med sis, köpt lite konfa presenter, och jag inhandlade även en parfym och en tröja till mig själv. sow, i'm happy :) Dock är min plånbok inte lika happy. Skulle inte jag heller varit om jag var den. yepyep. Sen blev det till att kränga pizza på amigo. Vårt mål var att kränga i oss hela pizzan, men icke. Inte i närheten heller skulle jag väl påstå. haha. Vi tar det nästa gång! Ja annars har jag bara legat och degat i solen, riktigt gött kan jag lova.

Imorgon är det förövrig konfirmation, och jag ska sova! Godnatt :)

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

vad som helst, förutom det här.
jag finner inga ord, och jag kommer alltid att minnas.
och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna vänja mig vid tanken, 
att det är du och jag nu, inte vi. om jag ändå kunde spola tillbaka tiden,
då allting var som bäst, jag vill verkligen ha det så.
tankarna flyter förbi, jag vet varken ut eller in. men vad jag vet är att
jag kommer att sakna det, faktum är att jag saknar det redan.
och inte minst av allt, jag saknar dig. och om det ändå fanns något man kunde göra.

I've never loved somone like I love you, just remeber that.
tack för alla underbara månader :/

&tack sara, salome, & johanna. <3

tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nu skulle jag påstå att mitt kära sommarlov har börjat. Lite sorgligt med sista dagen idag, och jag har haft det riktigt roligt faktiskt. That's the point sara, right? Haha. Så sen är det hej och välkommen pengar. Okej, överdrivet mycket blir det ju faktiskt inte, men det duger som sommarpengar iallfall. Blir ju växjö med Sara snart hoppas jag på, eller vi har pratat om det. Vi har även pratat om att sova ute på min kära studdsmatta på söndag eller något, och om det är fint väder vill säga. Som idag ungefär. Idag har det ju varit riktigt härligt. Efter att jag slutat jobba, vid 11 vill säga, så la jag mig ute på studdsmattan och solade. Har legat där näst intill hela dagen. eller okej, kanske inte, men det känns som det iallfall. Ikväll händer inget särskilt vad jag vet om nu, får väl se om jag träffar någon/några kompisar. Längesen jag träffade någon nu.

Imon... hoppas jag på fint väder, kanske drar ner till bökhult och solar då. Kanske ett dopp också? Fast, det skulle jag inte kunna tro skulle hända. Ska även ut i byn och köpa lite konfapresenter m.m. Efter som på lördag smäller det för sommarkonfirmanderna. To be honest, så kommer jag dö av tristess. Eftersom jag måste sitta i krykan på båda gudstjänster. schiesses. Får väl ta med en kudde eller något så jag kan nana emellan (:  

nu ska jag kila ut i det najsiga vädret, yepyep! Puss (:

dom andra

tjubidoou.
Fy fan vilket härligt väder, det är såhär vi vill ha det.

Idag har jag bara legat ute och schteeekt i solen. Eller, till och från. Redigt gött. När mamma kom hem så strosade hon och jag ner mot byn. Marknad idag, men där var vi inte ens och tittade. Utan vi valde att gå till time för lite kulglass och så i detta härliga sommarväder. Drog också ner till urbutiken för vi skulle byta batteri på hennes klocka, och vidare till lindex och konsum sen hem. Och denna lilla promenix har resulterat sig i skoskav. Ajaj. har fått typ en blåsa nu :s mellan tårna, eftersom jag bar flipflops. sjukt ont gör det iallfall. Men i guess att jag får väl skylla mig själv som mamma sa.

Nu slog tanken mig. Jag vill åka iväg någonstans, någon vecka. Eller så bara för ett par dagar. Bara komma ifrån denna lilla håla, åka ner till havet, sola och bada. låter inte det hur härligt som helst? Jo, jag anade detta. Så om någon är sugen på att göra något fun nästa vecka, eller är villig att ta med mig på något äventyr, call! :) För jag vill verkligen inte bara sitta hemma i älmhult. Vill ut!

Nä, nu skriker magen efter mat, och min hjärna säger, GÅ, GÅ, GÅ! Så, I'm going! puss (:

for me, it's just lyrics

Nu känns det som att vädret äntligen börjar lika något. Idag har det faktiskt varit riktigt behagligt ute, något varmt att jobba i, men man ska ju inte klaga nu när det väl kommer (: Idag började vi dagen  med att laga ett hål borta vid avbytarbåsen, tog ett tag eftersom ingen av oss har hjärna till det där. haha. Sen så sprang vi ner och köpte lite fika, efter det fick vi gå runt och sopa på fotbollsplanerna. Och nu kan inte gissa hur varmt det var, jisses alltså. Sedan leka lite i vattenspridaren och som avslut så spolade jag med högtryckstvätten på trapperna. Kanon. Cykla hem, duscha, eftersom jag var jordig hela jag, och jag kan säga att mina svarta byxor inte var svarta längre, de var bruna. Mina blåa skor var ine längre blåa, de var bruna. Min vita tröja, ja den var inte heller vit längre, den vart också brun. haha. funfunfun! =)

Nu ska jag kila ut och lägga mig på altanen och pressa, måste passa på nu när det är så härligt och solen skiner. puss! :)

vilken färg har själen?

Maten vi lagade blev kanongod, dock kanske inte den svårate maträtten att tillaga, hamburgare vill säga. Och jag som vanligtvis inte gillar hamburgade tyckte faktiskt det var gott. Success! Efter att vi ätit fortsatte vi att flumma vidare. Facewarp fick bli vår sysselsättning en halvtimme framåt. Och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på ja, hur länge som helst. Verkligen roligt. Det behövde jag, tack sis.

exklusiv förhandsvisning! :)



Ikväll blir kommer sara hit! ska kolla på allsång på skansen eftersom Erik är med :) Och vi alla vet att hon har en stor big crush i honom. Så jag ger henne en timme av mitt liv genom att titta på det tillsammans med henne. Fast, jag ger henne all min tid i världen :D och inte enbart för eriks skull, utan för fiskens skull :D nu ska jag kila, puss! :)

and I do really love you.

Att ta sig upp ur sängen idag var inte det lättaste. Dåligt med sömn och absolut inte jobbvillig. Men ja, det fick gå.
Rätt slappt där idag ändå, fick börja med att mura lite stenar som var lösa på en mur, snabbt och enkelt. Sedan for vi ner till BTjärn och köpte stripes, och efter det sattes jag i arbete igen, fixa iordning fotbollsnätet. Det tog mig typ hela dagen, eller den sista timmen ängnade jag åt att olja in bänkar och sådant. Bara tre, kanske till och med bara två, dagar kvar. Det ska jag klara.

Snart ska jag och sis laga mat för en gångs skulle, long time ago vi gjorde något sådant. Ska bli lite smått roligt och se vad det blir av det. hihi. Resten av dagen har jag inget planerat. Ringringring! need it. Pusselipuss :)
RSS 2.0