go to hell people, go to hell.

jag stör mig verkligen på alla just nu. eller okej, finns vissa undantag, eller ganska många faktiskt. Men iallfall, varför ska folk säga en massa saker som inte ens är sanna? Eller sånt dem inte ens vet någonting om? Det tar jag så sjukt hårt på, jag gör verkligen det. För ja menar, varför skulle jag göra det? Ge mig en god anledning till varför? Nej jag kunde tänka mig det. Ni kommer inte på några. Du om någon, borde ju faktiskt inte säga så mycket. Du om någon, kunde ju faktiskt ha sabbat det riktigt rejält, men jag är tyst.  Jag förstår bara inte varför du ska göra så?

Man blir bara så besviken på allt och alla just nu. Och jag skulle faktiskt aldrig göra något sådant, inte mot dig, inte mot någon annan. Jag vet att du tror på vad de andra säger, and it's up to you. :/ vill bara att du ska veta, jag skulle aldrig göra det.


nu blev detta väldigt personligt, och jag ursäktar mig. Men måste ha ut min ilska på något sätt. värsta dagarna på riktigt länge, och jag tackar min Sara som verkligen gör allt för mig. Älskling, du är kanonbra! :)<3

Tjae, annars har jag haft en rätt lugn dag. Varit i byn med sis, köpt lite konfa presenter, och jag inhandlade även en parfym och en tröja till mig själv. sow, i'm happy :) Dock är min plånbok inte lika happy. Skulle inte jag heller varit om jag var den. yepyep. Sen blev det till att kränga pizza på amigo. Vårt mål var att kränga i oss hela pizzan, men icke. Inte i närheten heller skulle jag väl påstå. haha. Vi tar det nästa gång! Ja annars har jag bara legat och degat i solen, riktigt gött kan jag lova.

Imorgon är det förövrig konfirmation, och jag ska sova! Godnatt :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0