" i'm going in"

Ja, vart slutade jag? Jo, jag kan ju berätta vad jag gjorde under hela dagen igår (:

Jau, iallfall. Cyklade hem till sara vid fyra tiden, vet faktiskt inte riktigt vad jag gjorde under hela dagen, men det kan inte ha varit mycket. Iallfall. Hem till sara, cykla och möta salome och sedan ner till bökhult där vi träffade simon och kapser. Trevligt värre, längesen nu. Där var vi fram tills klockan blev halv sju, sen cyklade vi hem och tittade på film med några pysar. What happens in vegas, och vi får som vanligt inte mycket sett av filmen. men ändå trevligt. Ja, sen drattade dem hem, och jag och sara for återigen ner till bökhult. Tittade på en till film, white chicks. haha go film. vid kvart över tio drog vi hem igen, då vi hade en liten plan för kvällen. Så det blev ut med sovsäckarna, vänta på folk och sen försöka sova på studsmattan. Och det gick bra, en stund. Tills regnet bara forsade ner, då vi bestämde oss för att dra in i vårt vardagsrum och sova där.  :)

och ja, trevligt tycker jag nog vi hade. Väldigt trevligt. dock inte så mycket sömn, men det får man leva med när man sover med små pojkar som är omogna. ack. Jaja, vaknade vid 6 av att joel skulle ner och jobba, den stackarn. Och sen vaknade vi återigen, vid.. halv åtta kanske? Låg och drog oss till klockan blev typ, 11 - 12. Då vi började packa iordning allting igen. Toppen kväll. verkligen.
person 1. "vad ska du ha för bil?"
person 2. "Jag ska nog ha en golf"
& person 3. -"Jag trodde du skulle ha en bil" haha

Idag vet jag inte riktigt vad som händer eftersom jag och sara har väldigt svårt för att bestämma oss vad vi ska göra idag. Men ikväll ska vi nog dra ner till bökhult igen, tänkte även dra med oss johanna så hon får utnyttja sin engelska, eller kasnke till och med danska? haha. yäyä. Nu ska jag äta, är riktigt hungrig. as usual. haha, men pusspuss.

jag saknar dig riktigt mycket.


Såhär mysigt hade vi det (:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0