it kills me slowly not to be around you.

Om en vecka är jag i hällevik! Woho. Det måste nog vara sommarlovets höjdpunkt, fy fan va härligt det ska bli att få åka iväg en vecka och träna rumpan av sig. Samt blir det ju bad och annat sådant trevligt. Jag vill verkligen komma här ifrån nu, så det är mycket passande :)

Igår var jag lite halvsjukt, ont i huvudet och sådant. Så jag tog det lugnt, mycket lugnt. Men idag mår jag bra igen. Härligt. Har varit nere och beställt tårta idag också, hihi. Hallonmousse-tråta fick det bli. Måste pröva lite alla möjliga och inte bara ha samma vettni. mumma! Har varit ute en sväng idag också, solen tittade fram en liten stund, dock är det ju inte för varmt ute. Men det är alltid något (: Må det bli fint väder denna veckan, och må det gå fort.

Det är mindre än en månad kvar till skolan börjar :O. Jisses vad tiden går fort. tråkigt enligt mig. Men ännu har vi ju lite av det roliga kvar. Och jag hoppas den sista tiden kommer att spenderas med mina kära vänner. Alldeles för längesen vi gjorde något hörni. Ändring, ändring! Och hur blir det med att sova på studdsmattan sara?! :D nu måste det fan ta mig bli fint väder. Måste! jeppjepp. Näe, nu orkar jag inte skriva mera. Vi hörs, tjao! (:



I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0