-"Vart går vi nu?"

Det blev inget salome. Istället blev det grilling. usch, vilket inte var så jätte roligt. Ingen matlust och jättetrött. Så kan ju säga att jag hellre hade varit hos salome. Men ja, jag hoppas ni alla har haft en mycket trevlig dag, och här är lite bilder jag lovade tidigare. Trävligt. Imorgon har jag lite olika planer, och jag vet inte vilket av allt jag ska välja? får väl se om jag hittar på något annat på kvällen, folk med förslag är mycket mycket välkomna. Filmkväll eller något kasnke? hundra år sen, usch, saknar. Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, (jag och mina planer som alltid skiter sig). Det ska ju tydligen ösregna på söndag, så då skiter sig verkligen min och saras plan på att sova på studdsmattan. Attans. Jag som hade sett fram emot detta, och så väljer vi helt fel dag. Aja, sommarlovet är ännu långt, vi ska nog kunna trycka in det någon vacker dag. =) Pusspåer.

haha jag kom på att tänka på ett citat från igår. Inte för att någon mer än jag och sara, som för övrig var duktiga och var ute och gick igår, destination bökhult. Träffade funny folk, och en äcklig gubbe. xD
-" Vart går vi nu?"
-"Vi går över!"
haha och efter den kommentaren är jag tydligen efterbliven, ja, tyvärr.. jag är hundra procent säker på att det inte är någon som förstår den, men det behövs inte. Sara vet, hon vet vad jag menar. (: och jag har lärt mig, be proud! Och vet du vad? Du är nog lite efterbliven du med min kära vän.. "Åh kolla en kanin!" - "nej, det är inte, det är en bil!" haha. ouhhf :)

I'm still not getting it... it's so hard to believe that it's really over.

Konfirmation nummer 1.
 
   

Konfirmation nummer 2.
 
   
(klicka på bilderna för förstoring)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0