vi är inte sånna som i slutet får varandra.

Nu var det ett tag sen man skrev. Så får väl ta och berätta om mina härliga dagar.

23/7 - Strålande solsken ute, så vi (familjen&jag + mammas kompis familj) tog en tripp med destination Glimåkra. Där fanns det ett ganska så  mysigt utomhusbad, lite ungefär som strömsnäs. Åkturen dit var faktiskt ganska rolig, och jag som vanligtvis inte gillar att åka bil, gillade det. Jag och mamma jämförde skillsen, medans pappa och syrran tog ett par extra varv i rondellen eftersom ingen av oss visste åt vilket håll vi skulle. Eller visste vi?
Ja, väl framme så var solen såklart i moln, precis vad vi behövde. Men den visade sig senare igen och vi badade lite. Ett dopp, ett par armtag i vattnet sen gick vi upp igen och fortsatte att sola. Vilket vi gjorde resterande tid vi var där. Lite glass lyckades vi kränga också, mumma! Ja, sedan tog vi bilen och körde hem, och jag sov hela vägen. Väl hemma gjorde jag ingenting, senare på kvällen var jag och pappa nere och tittade på järnvägsgrejsimojsen. Hur långt de hade kommit. Inte jätte intressant, men vi fick ju oss en kort motion ner dit iallfall. haha :)

24-7 - Igår tog vi en tripp till skåne, osby. Där väntade en heldags moppekörtkortskurs med Putte. Åh fy vilken härlig människa. Så glad och så energisk. Undra hur han är när han har sina dåliga dagar, om han nu har några. Vilket man inte kan tro när man möter honom. Så glad och så skojig. Här hade vi en man som tyckte om Älmhult iallfall! Bortsett från tölpen i östersjö, haha. Aja, kursen började med en stunds teori, följt av förmiddagsfika. Och ytterliggare lite teori, sedan käka mat och sen köra. Så det var en toppen dag. 32/35. helt okej enligt mig. hähä. Jag klarade ju iallfall det. När det var slut körde pappa och hämtade oss och vi drog hemmåt igen. Lite kul var de när jag svarade på en fråga som bara jag kunde, och han blev helt crazy och skrev upp mitt mobil nummer på tavlan. haha. Go Älmhult ffs! :)
På kvällen tittade sara förbi, blev en massa prat och sådant, vid halv elva tiden bestämde vi oss för att dra ut till bökhult å bada. Haha. och vi trodde det skulle vara sjukt kallt eftersom klockan var så mycket och det var kallt i luften. Men tvärtom, det var nästan skönare i vattnet än på land. haha.
- Åh va skönt det var.
- Oj, vad gjorde jag nu?

haha, misstolkning. Ja, sen körde vi vidare till kyrkogården i klöxhult för sara ville visa det. Jag var skeptisk men gav mig sen för att följa med. Såg ingenting för lamporna var inte tända, men vi ska köra dit en annan gång och titta på det så "romaniska stället" enligt robin. haha. Sen vid tolv tiden begav vi oss hemmåt, fryandes. Gjorde en varsin varm kopp med oboy, sen gick vi ut med dem och la oss i våra sovsäckar på studdsmattan, där vi skulle spendera natten. Att ligga och titta på stjärnorna och bara prata med Sara är väldigt mysigt. Bara för att skryta lite för robin att jag legat under klar himmel och tittat på stjärnorna med sara. hihi.
-" Tänk om någon kommer och rövar oss? :O "

Och nej, det var inte riktigt den sorts rövare jag syftade på. så fel det kan bli. haha, Men jag hade iallfall en toppen kväll med sara. Låg och pratade om allt mellan himmel och jord, och vid två somnade vi. Kallt som fan när jag vaknade vid halv fem tiden, men jag kämpade och sedan när jag vaknade vid halv 8 igen, så sken solen och det var riktigt behagligt att ligga där. :)  Och idag när vi vaknade låg vi kvar en stund på studdsmattan, sen åt vi lite och tittade på high school musical 2. Kanon. Där efter begav vi oss ut till bökhult för sol och bad. Badade lite iallfall, men som alltid blir det mest till att sola, som aldrig är fel. Måste ju passa på nu när vi har fint väder för en gångs skull.
Ikväll ska jag åka till mina kusiner i Hökön, sedan ska vi ut till Hjärtasjön och göra något, som jag inte riktigt förstod vad det var, men det blir säkert trevligt :).
tack för två kanondagar sara :)<3




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0