hand i hand

Nu skulle det inte sitta helt fel att få sova en timme eller två. Jag är über trött. Lyckades sova förlänge idag och vaknade fem över halv sju. Panik. Eftersom jag börjar klockan sju blev det stress, stress och stress. Men jag hann i tid. Började dagen riktigt tråkigt idag, fick rensa ogräs i typ en och en halv timme. Sen körde vi ner till Byggcenter och köpte brädor och färg. Åka tillbaka och börja såga och måla. Så dagen har gått rätt fort ändå. Kanon. Sen hem och äta, och here I am, sittandes vid datorn i brist på annat. Eller i brist på annat, jag behöver ju uppdatera mig lite.

Igår kväll förresten så var vi ju som sagt på riddarön med ledarna från gymnastiken. Det blev mat och prat. Mycket misstolkningar också, ord som slängdes hit och dit. Gabbes var ju riktigt fina.
" Nä, nu börjar det säga stopp i kurrimurran" & "Igår badade jag med din dotter" haha
Vi hade lite sånglek och sådant vid elden, mycket mysigt. Sen drog vi hemmåt, och roddturen var trevlig. Duschade och så när jag kom hem, och ringde jp, =) Sen somnade jag, vilket kasnke var på tiden, eftersom jag försov mig. lala. Aja sista dagen imorgon, sen är det midsommar. Kanon :)

Ikväll blir det nog fotboll med mina partners :) kanon, om man nu gillar fotboll :) och som ni alla vet, så gör jag ju det :) haha, pusspuss (:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0