a drop in the ocean

Helgen har varit mer än kanon.
Klockan 1 på fredag eftermiddagen bar det av till göteborg med klassen, bussresan gick ändå rätt fort och det var mycket trevligt. Väl framme i göteborg så började vi med att sticka till vandrarhemmet där vi skulle bo under natten. Därefter knallade vi bort till liseberg. Åka en massa karusseller tillsammans med Simon Paulina och Salome är aldrig fel, och alltså inte fel just då heller. Stötte på massa lustigt folk, och även folk som inte var lustiga. Samling klockan elva utanför, och efter det drog vi tillbaka till vandrarhemmet. Där var det faktiskt inte alldeles för roligt, men det fick duga just för stunden. Somnade och sen var det lördag, då det innebar shopping :)

Och vi började med att städa rummet och packa ihop, sen duscha och dra ut på stan. Lite kul var det när Elin skulle fråga om vägen. Vilket inte var så lyckat. Först frågade hon en spanjor, och andra gången en engelsman, sen gav hon upp. haha. Ja, tillslut kom vi rätt och vi lämnade våra påsbärare för en egen stund i stan. Alltså, killarna. Vi tjejer drog iväg på annat håll och det blev nordstan med mera. hittade bland annat tre tröjor och ett par jeans. Härligt. Efter ett par timmar med mycket shopping och gott sällskap så hittade vi Therese och tog spårvagn tillbaka till vandrarhemmet där bussen väntade. Bussturen hem var faktiskt ganska trevlig. Satt längst bak och hade det trevlig. Somnade typ en kvart den sista timmen, vaknade av en sån där elstöt penna. Usch och fy. Inget sätt jag överväger att vakna på. hihi. På kvällen när jag kommit hem bar deet av för lite volleyboll i bökhult, trevligt men knottigt. Stack sen hem och vid 12 typ kom jp, blev lite prat och sen somnade vi.

Idag vaknade jag av att en mycket överenergisk Sara ringer och frågar om vi kan dratta till Böghult (A) Och det gjorde vi, blev en massa sol och lite bad. Lite fula kommentarer ´hit och dit tycker vi om haha
- Snart måste jag nysa
- Ok , jag antecknar !
- Då kan du också anteckna att den inte kommer !

 Asså det är helt sjukt va vädret är gött nu. det här tycker vi om mycket. Drog hem vid typ 4, grillade hemma och sådant mys, och sen drog jag hem till johanna, ludde och jp kom också sen. Och vi drog ner till byn, köpte glass och pratade. Kollade på mopederna som körde förbi typ tusen gånger, de hade typ något moppemeet. Haha. Nu sitter jag hemma igen, och borde egentligen sova. Men så har det inte blivit, fastnade här vilket inte är för bra.

Imorgon blir det friluftsdag i boastad. Ska väl bli okej-kul. Ja nu blir det bara onödigt tjat här igen, godnatt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0