minnen att bevara

Sådär, blev lite halvklar med engelskan. Orkar inte riktigt ta tag i det eftersom det ändå inte kommer att påverka betyget som vid de här laget redan borde vara satt. Det får en att dra lite på smilebanden. Nåväl, idag mår jag halvkasst. Är jätteförkyld eftersom jag somnade med fönstret öppet inatt, bra jobbat! Så nu sitter jag är och snuvar för mig själv, jätte jobbigt eftersom det är så fint väder ute. Men jag friskar nog till snart. Iaf så har dagen i sig varit kanon. Som sagt den sista riktiga dagen för oss i årskurs 8. Började med idrott, var ute och gick en lång runda med pau, missade fredriks tack/adjö tal. Men som sagt, vi vet att han kommer att sakna oss. Right? (a). Fortsatte dagen med eget, och återigen eget efter det. Sen var det dags för lite engelska och för lite slöjd. Trist båda två, men det gick ju rätt fort ändå.
Sen var det att cykla ner med sis och köpa färg, hon ska nämligen slinga håret. Det blir nog superfint! Somnade en timme i soffan efter det, sjukt jäkla trött efter en halvfyra dag nämligen. Usch. Tur det är våran sista för iår.

Idag är det även en annan speciell dag. 6 månader. Det är helt sjukt va tiden går fort. Och jag tycker bara om dig mer och mer. Du kan jämt få mig att le genom att bara se mig i ögonen, magiskt, dock sant. Har aldrig tråkigt med dig, för enbart tanken att få vara med dig gör mig alltid lika glad. Jag överdriver inte när jag säger detta, men du är det finaste som finns och kommer alltid att vara. Alla fina minnen jag fått kommer jag att bära med mig. Filmkvällar, nyår, valborg, fester, kent, allt har varit helt perfekt. Och sommaren med dig kommer säkerligen bli den bästa sommarn jag varit med om. Med tanke på att nytt folk också kommit in i bilden. Folk som alltid är lika goa och roliga att umgås med. Jag tackar för dessa månader sålänge, fler ska det bli.
                                                                       Jag älskar dig mitt hjärta.
                                                                      Johan Persson - 09/12-07

hihi, nu blev det lite känslosamt också. sånt tycker vi om. Sommarkänslor är vad det är. Aja, ikväll är det nog tänkt att famlijen och jag ska grilla. Gottgott. blir väl antagligen till att bara ta det lugnt resterande kväll. Jag orkar inte riktigt göra något (som alltid). Oj, nu rusar alla in genom dörren, grilldax! VI hörs. puss!

None


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0