this heart of stone will sing till it dies

tjobidobido. Idag är humöret på t o p p . Kan det vara för att det idag var vår sista skoldag? Kan det vara för att det är skolavslutning imorgon? Kan det vara för att det är sommarlov om en dag, en dag(!)? Ja, det kan det nog.

Skolan idag har väl varit lite halvsegt. Började med att städa skåpen och sådant så att dem är rena och fina när vi börjar i nian sen. Sedan var det dax för tippsrunda i älmhult, city liksom. Till och med så stort att vi inte hittade ena frågan. Men med lite hjälp av dagens teknik och kommuikation så hittade vi tillsist den. Trevligt liten runda. Sen hade vi lång lång lunch, blev till och med lite uttråkade, och trötta som bara den. Så vi vilade oss inne i bibblans läsrum. vid kvart i ett var det dags att knalla ner till gemöskolans gigantiska, inte alls illa luktande gympasal. där hade vi avslutning med klassen, och det blev 5-kamp. Med säckhoppning, dragkamp, springa med en sked i munnen och en potatis i ena änden, lämna-tennisboll-via-hakan, och klädstaffet. Guess who won tre av grenarna? Gissa vem som tog hem hela skiten? :) Jo, vi vi vi! Haha, hade iallfall det riktigt trevligt. Sedan så promenixade jag med tillsammans med simon, trevligt trevligt. Träffade Bästa Fisk också, long time ago känns det som. höhö :)

Väl hemma så gjorde jag som många andra dagar, somnade en stund. Fan, det ska bli riktigt skönt med sommarlov nu. ouhff ja. Aja , i vartfall, sen bar det av ner till Team Sportia, hämtade min beställda ÄGK-dress. tjusigt tjusigt, dock aningen stor. Men jag får väl växa lite på längden och äta upp mig lite, sen ska den nog passa! Aja, nu är det mat! Det vet vi ju alla att jag gillar, så ska kila bort och ta mig en slev, av vad de nu är förnågot. Puss

   

lite smakprov från idag. (:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0