the feeling is inside.

känns som att jag har glömt att berätta om hur mycket som helst. Gårdagen tillexempel. Som turlig nog spenderades hemma hos Johanna med titti och evelina. Vi pratade en massa, åt gott, sjöng singstar, spelade guitarr hero. Jisses vilken kväll vi fick till alltså. Mycket skratt, (skrik för tittis del), undra hur jävla bra hennes röst lät imorse, hemsk kan jag tro. Med tanke på hur hon lät redan innan hon började sjunga. Ni som hört hennes röst förstår mig. Jag upptäckte också hur otroligt fula mina fingrar kan bli. Galet alltså.v

Idag tändes förresten julgranen, gud vad mysigt det blev på torget då. Alla fick en riktigt waow-känsla där. Det var tillochmed så alla sa det. Dansen var bra, mycket prat och ett par idiotiska pojkar som bara inte kunde få nog. Man ville bara "pang!" Aja, är iallafall hemma nu. Ska snart hoppla in i duschen, sedan läsa lite i boken. pusshej









överstökat

Hejsan nu är jag äntligen hemma från allt julstök. Började dagen på haganäs, där pepparkakorna gjordes klara med en fin ägk text, samt en liten filur i hörnet. Mycket vackra, och vi hade kul när vi gjorde dem. Verkligen! :) Imorgon är själva uppvisningen. Klockan halv 6 börjar det i haganäshallen, för er som ska dit och kolla och sponsra ägk! :)

Kollade lite på matchen och när vi lämnade stod det 3-0 till älmhult. For ner till byn, ställde upp alla bullar och sådant sedan var försäljningen igång. Gick finemang och jag kan ju säga att vi hade inte mycket kvar när vi packade ner allt för att åka där ifrån. Satt där i tre timmar och frös ihjäl gjorde jag också. Ingen känsel i varken fingrarna eller tårna, ackack! Men ja, kom hem åt lite och så. Det kommer nog en massa bilder imorgon eller ikväll. Beroende på hur trött jag är när jag kommer hem från träningen. Japp, ni hörde rätt. Träningen, jag ska vara duktig och träna idag. Missade ju förra veckans dans, så har lite att ta igen kan jag säga. Yepyep.  Uppvisning imon, man vill ju inte skämma ut sig inte.

Nä, klockan drar iväg, vi hörs kanske ikväll, annars blir det imorgon! PUSS!

påväg mot jul

1 advent. Hur mysigt låter inte det? Jag kan sitta och säga det hur längesom helst, ordet blir bara mysigare och mysigare. Nu vet man att det snart är jul. Vädret är ju dock inte riktigt vad jag hade velat. Det ser ut att vara ganska disigt i luften, blött liksom. Nu hade jag velat ha snö i massor, iallfall så man får den julkänslan alla längtar efter.  Snart ska jag bege mig ner till haganäs, där jag och mina kära gympa vänner ska glacera(?) pepparkakor till juluppvisningen. Första året för min del, så det ska bli roligt att få hjälpa till med det. När vi är klara där nere, ska jag bege mig neråt med destination torget. Där ska vi (jag) börja försäljningen av bullarna med ett par trevliga killar från klassen. Lite tråkiga är att jag  måste stå till klockan 6 ikväll. Hade ju gärna velat gå runt där lite själv, men det blir det nog inte tid till. Nåhåja, vi får hoppas på att försäljningen går bra och att vi kan pysa där ifrån så tidigt som möjligt.

Det är iallfall 1 advent. Puss

can't get you out of my head

Hejsan. Har ni alla haft en bra lördag hittills? Antar att de flestas lördagar bara har börjat nu. Min är iprincinp över. Jag och Johanna for som sagt ner till opensun och solade oss bruna. Snacka om att jag fräknar så de räcker och blir över. Fy attan. Men skönt var de. For hem och skulle hjälpa mi padre med bröden, men det hade han visst under kontroll, och jag kan väl säga såhär, dem blev stora, och ganska fula. Men säkert väldigt goda. De är ett mysterium vi aldrig visserligen kommer att få veta, sålänge inte en god vän till oss köper brödet och kommer med lite feedback. Jag la mig iallfall i sängen för att kolla lite på one tree hill, hann inte så långt förrän jag började känna mig trött, så pausade och nanade lite istället. Nu är jag ganska yrvaken, och ja, virrar runt i huset lite här och där.

Min syster insjunkar snart i sin halsfluss, tycker synd om henne! Dock är hon så gott som död om hon smittar mig, och det har jag förklarat klart och tydligt för henne :)) Så hon är med på noterna. Ikväll ska jag nog över till Johanna, där även Titti och Eve ska befinna sig. Vad som händer där är bara till att vänta och se. Blir säkert lite film, eller någon promenad?  Nu ska jag gå och sätta på mig lite spackel, sminka mig alltså. Lite sent att göra det nu, men om jag ska ut vill jag inte se ut som shrek, vilket ni alla kanske kan förstå. Ni tjejer förstår nog mig iallafall. ha en trevlig kväll! Puss!

jag tror inte jag uppskattade det vi hade, det märker jag nu, när jag inte har dig längre.

My only weakness is you

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you
I can feel like I can do anything
Going going, I'm gone away in love

chirs brown kind of räddar min dag just nu. Har iallfall bakat klart alla bullarna, ska sortera in dem i påsar, skriva namn och sedan knyta en söt liten rosett runt. Sedan är det allt klart. Jag och pappa  har också börjat med bröden nu, men låter degen jäsa. Meanwhile så ska jag och johanna ner till open sun, hälsa på mr uvljus och bli brunfina inför jul. Vet att jag har sagt det många många gånger nu, men det har liksom aldrig blivit av, alltid något som har kommit ivägen. Men idag blir det nog så :)

nu ropar mamma, she needs help! WOHO?! :D nu får jag nog till och med hjälpa till. vi hörs senare! puss&kram.

you will always be right there.

Godmogron ladies.
Vaknade tidigt idag, började baka med mamma. Men får göra lika lite iår som förra året, det på grund av mina riktig fula försök till att baka bullar. Istället är jag formläggare, haha, lite lättare jobb, plus det får jag ju lite tid över till att blogga. Så nu är mamma i full gång, knådar med degen, och jag sitter och slappar vid datorn inne i köket. Hon har  bara sig själv att skylla! Jag och pappa ska senare idag baka bröd också, får väl se hur de går, och hur mycket jag får ta del av den bakningen.

Nåväl, igår har jag inte berättat om. Skolan var tråkig, även idrotten som man ändå brukar tycka är rätt hyffsad. Efter skolan drog jag ner till trend house och provade klänningen jag pratade om. Men den var alldeles för stor, så jag gick ur butiken tomhänt eftersom jag inte hittade något annat heller. Stack till Ikea efter, med Johanna, Sanja, Paulina  Titti, och Elin. Vi hade skit roligt, åt och pratade och så. Adam kom senare också :) Stack hem till adrian senare, där även linnea, stina och adrian själv var. Kollade på idol och så. Trevligt. Hemvägen var dock inte lika roligt kan jag påstå. :/

nu vill jag spola tillbaka tiden, då allt var bra igen.

även livet har sina mörka stunder

Jag kommer att vakna upp varje morgon,
och ångra mig. Det är egentligen inte förrän nu man inser hur mycket man egentligen tycker om någon. Betydligt jobbigare än jag kunde föreställa mig, inte för att jag inte trodde det skulle bli jobbigt. Men jag kan inte mer än säga att jag verkligen är ledsen för allting, hur allting blev. Och jag kan redan nu säga, att jag ångrar mig.

If I were a boy

Vilka problem som uppstår bland tjejer alltså :)
Ibland vill man vara kille för att slippa dessa meningslösa småbråk. Lite tråkigt att det jämt blir så, för det är väl egentligen ingen som menar något dumt med det. Jag tänker inte på vad jag säger, andra tänker inte på vad dem säger, och ja. Det skapar problem, och problem, det är aldrig bra. Inte ens när man som mest vill ha det, inte ens då nej. Nu gör jag det igen, jag ber om förlåtelse av er. Jag kan också prata utan att tänka. Ganska ofta till och med, och det är jag medveten om. Peace?


nu ska vi bli glada :D jag sitter och trixar med olika desiger till bloggen, i brist på annat faktiskt. Men jag orkar inte göra något annat, tänkte att jag läser igenom spanskan innan jag går och lägger mig, och så fixar jag resten av matten i skolan. Så ja, om ni vill, så kan jag kanske fixa en design till er? Ni kan ju iallfall säga till, jag gör det gärna. I och med brist på liv :) höhöhö :D Jag är lite sugen på one tree hill faktiskt, men känner inte att det är lönt att börja kolla nu, ska in i duschen innan också
/ KRISTIN.

start a new life

haha shit va bra det gick för mig att börja med mina läxor. Jag fastnade vid datorn och började kolla på fina klänningar inför nyårsafton. Hittat ett par väldigt fina, men ska ner på trend house och prova den vita med svarta blommor. Är jätte sugen på den faktiskt, skit söt. Vet att Paulina redan har köpt den, men asså, haha, den är fin. Men har hittat ett par fina på internet också, så om den vita inte sitter bra eller något liknande.

Sitter även och försöker att fundera ut julklappar till hela världen. Känns som att jag ska handla till hur många som helst, haha, men hela världen var kanske lite att överdriva. Men pengarna, dem lär gå ut kan jag ju redan nu säga.  Jag kommer att ha gått in i väggen innan jag är färdig med min julhandel. Tur att den mysiga julmusiken tar fram lugnet när man springer i affärer :) Blir det årliga julshoppingen för mig och salome den 13:e december. Super mysigt.

Imorgon är det fredag, gissa om jag gillar't? =D
big love

it's a little too late to come back

Åh, stressigt fick jag det när jag skulle ner och handla. Skulle packa väskan som jag skulle ha med mig till haganäs (men det blev inte så, så den konkade jag med mig på i onödan), innan jag stack. Så trampade jag ner till konsum, snabbt som attan och köpte cola, skumtomtar och glas. Sedan trampade (snabbt som in i helvete) jag ner till köxhult och tränade dem. Mysigt att fika med dem, höhö.

Nu är jag iallfall hemma, och kan erkänna att jag redan saknar barngymnastiken. Uppehåll ända fram till vår terminen, även den originala gymnastikträningen upphör på måndag. Vad ska jag göra om dagarna nu då? Inga träningar eller något. Jao, det låter slappt, men jag kommer bli så jäkla rastlöst alltså. Skitjobbigt, men samtidigt får jag mycket tid över till annat som att träffa kompisar and so on. Men jag får ta promenader oftare, :D. Det är bra. mycket bra.

Aja, nu ska jag sluta traggla här. Har ändå inte så mycket mer vettigt att säga, för nu ska jag nog sätta igång med spanska läxan, även göra lite matte som jag ligger väldigt mycket efter i. Tråkigt som fan, men det behövs göras.

puss

you're not gonna break me down again

skadeglädjen är nog det roligaste.
haha, jo, vi säger så.

Åh, det kändes verkligen som att det var måndag på nytt idag när man skulle till skolan. Inte nog med att jag nästan försov mig, jag vakande halv 8. Panikslagen som jag var, var de snabbt på med kläderna, fixa iordning sig och så vidare. Jag lyckades iallfall övertala pappa att skjutsa mig, så i tid hann jag minsann och da.

Första lektionen hade vi genomgång av vårt nya tema, som förövrigt verkar as tråkigt. Vi ska jobba med 1900-talet ända fram till v. 6. Alltså inpå nästa termin också, skjut mig, ngn? Vi ska iallfall jobba om både ww1 och ww2. Plus att det verkar som att det är mer jobb om 1800-talet än vad vi egentligen ska arbeta om. Ja, jag som trodde nian skulle bli rolig, den verkar faktiskt allt annat än rolig just nu. Efter genomgången hade vi eget arbete, fick inte så mycket gjort. Oscar och Chris är ju inte alltför flitiga vill jag lova :) Sedan var det språkval, som vi knappt hade. Satt bara och diskuterade denna man som skickat bilder. Eftersom vi hade en teori om att det var en lärare på våran skolan som varit borta de senaste veckorna, men det stämde inte. Tur det. Hade ju varit riktigt äckligt annars. Han är sjukskriven iallfall. Vi hade engelska efter lunchen, och lite matte. Så dagen har väl i sig gått ganska fort, inga riktigt plågsamma ämnen eller liknande. Morgondagen ser dock lite värre ut, då vi har bild, men också 2 timmars idrott, vilket är aningen roligare.

Jopp. Det är så min dag har sett ut hittills. Har också kollat på ett avsnitt av gossip girl. Men höll på att somna, så pausade ansnittet och la mig i bädden ett par minuter, vaknade en kvart senare, så har precis tittat färdigt på det. BRA beskriver hela serien, komplett. Dock slår det inte oth, det gör inget. För tillfället iallfall.

Ska snart pysa ner och träna mina kära små gulligull barn. Oj, påtal om det, har glömt köpa julfika till dem nu. Bäst att göra det. Annars blir dem arga på mig, det vill jag inte. jisses, klockan också ja, ajfan. Ikväll blir det iallfall sola med johanna :D  vi hörs. pussar =)

you are mine

Det känns som att det är lördag idag, eller hur? För jag menar, jag är väl ändå inte den enda som tycker det va? Förresten är det ju inte länge tills det är julskyltning ju. Lördagen kommer att spenderas på så sätt att jag ska baka bullar med min kära moder. Om jag nu får hjälpa till. Förra julskyltningen skulle vi ju baka då också, men jag gjorde inte så mycket för mamma tyckte jag gjorde fula bullar :) Vi får väl se om jag gör en större succé detta året, troligtvis inte. Vår årliga uppvisning är inte heller så långt ifrån, det är snarare bara 5 dagar kvar tills den är. Jag längtar inte, för vet ni vad? Jag kommer att skämma ut min som fan, det känner jag på mig. Plus alla småbarnen, ja gisses. Livet är inte enkelt.

Förresten påtal om broccolli, det var ju lite snö när vi fick och la oss igår kväll.Då tänkte man på "hej vinterland" Men någon timme efter att vi vaknat idag så var all snö borta, gone, då blev jag besviken. Nu kommer inte snön på ett halvår eller något, säkertligen. Ingen snö till julafton, det ska vi antagligen inte räkna med.

jag ska snart sova, bara så ni vet. Jag vet att det är lite tidigt för att vara mig, mitt rätta jag, men jag är faktiskt extremt jävla trött. Jag tänkte jag skulle sova ut riktigt mycket, men det verkar ju inte komma på fråga.

oh dear, you look so lost.

tjollahoppsan

nu har det gått sådär lång tid innan jag skrivit något, en hel dag. Men det känns faktiskt som en hel evighet sedan jag skrev, ja, är man beroende så är man. Finns inte så mkt att göra åt det, mer än att längta efter dator.

Men jag börjar där jag slutade, igår alltså. Träningen var super rolig och jag och pernilla har nog aldrig haft roligare när vi tränat våra fasta rumpor och lår. Ja, jesus vad roligt vi hade. Efter träningen åkte jag och sara till baron för att spendera våran kväll där. Riktigt mysigt hade vi, vi mockade, lagade god mat, (makaroner och köttbullar á la sara.), kollade på white chicks typ tre gånger, plus kollade klippen. Ja, jag hade en toppen dag, och mysigt var det. Sara såg ett stjärnfall också, ja bra hade vi det. Sedan på kvällen kom sara hit igen, även adam. Vi kollade på lite filmer, min konfirmation bland annat. Åt pommes gjorde vi(hon) också :D ja, trevligt. Jag och adam var ute och gick en runda sedan också. =)

Ja, det var mina dagar, kort och väldigt sammanfattat. Jag har så mycket citat jag tänkte skriva ner, men så fan heller att jag kommer ihåg dem. Måste vara minnet :) nu ska jag iallfall kolla färdigt på white chicks igen :D puss

suprised!

Oj, en ny prenumerant på bloggkoll.
12 stycken nu, inte så illa va?

Vem blir min 15:e?
(och med det menar jag självklart att ni ska klicka på knappen
 till vänster för er som inte förstod mitt syfte med frågan!)

dont wanna float away

Åhåååå. Hur bra är inte studiedagar på en skala 1-10?
Skolan smet förbi ganska snabbt. Slöjd på första lektionen och vår syslöjdslärare var sjuk. Så jag satt och nötade lite prov istället. Lektionen därpå satte vi oss långt ifrån varandra, och började skriva på som satan! Provet tog ca 40minuter och vi fick en lång lunchrast. Det känns som att provet gick bra vill jag tillägga. Men nå, när har jag någonsin kunnat lita på min magkänsla? Som tusen gånger tidigare nämnt! Vår spansk lektion var faktiskt riktigt rolig idag, och det var inte för att själva spanskan var kul. Utan det var bananen med stort B. Jisses alltså! :)

Sedan hade vi bara en tråkig äö-lektion som jag och salome satt och målade på. Nu har jag iallfall kommit hem, efter att ha tagit en promenad! Ja, jag gick hem! Det ni! händer inte ofta. Men idag var en sådan dag där jag kunde göra det. Fler sådana dagar tack! :)

Ja, jag hann ju inte skriva om min dag igår. Men det finns kanske inte så mycket att nämna om den. Skolan var som vanligt, fast med luciaträning. Efter skolan blev det träning, samträning med barnen. Som gick helt okej. Dem är så söta så. Sedan träffade jag adam, pratade lite och så. Sedan ängnade jag resten av kvällen åt pluggandet. Vilket lönade sig. Jag stirrade mig inte helt blind på de, för lite kom jag faktiskt ihåg. Typiskt att proven inte alls är lika mycket som det man måste plugga på. Allt borde faktiskt komma med, ananrs lär man ju sig saker i 'onödan'. Som jag skulle se det.

Imorgon är det studiedag, gött som fan :D
Men ska sova hos baron ikväll med S. Mysigt, jotack! Sedan ska hon fodra, tidigt på morgonen. Betyder detta att min dröm om sovmorgon är helt förstörd? Ja. men vafan :D får lägga mig tidigt på onsdag kväll itället. Ikväll blir det träning, puss på det! :) och puss på att jag ska dra mig från datorn nu. och ytterliggare en stor puss för att avsnitt 12 av one tree hill har kommit nu. PUSSPUSSSPUSS! :*


ibland hatar jag dig :D

prov är dåligt.

har suttit och stirrat mig blind på soprovet nu.
det luktar ig. eller något. Jag orkar inte mera nu, funderar på att ta ett varmt bad eller liknande. Men lite till ska jag nog läsa först. USCH! jag hoppas ni håller tummarna för mig imon, allihopa!!!

nu måste jag fortsätta. Berättar om hela min dag imorgon, puss!

firrar

Godkväll! :)

Åh så var äntligen söndagen över. Dock har ju denna söndagen inte varit så plågsam trots allt plugg.  Har pluggat nästan hela dagen, små undantag med promenader hit och dit för att hämta en nypa frisk luft. Skippade träningen idag. Kände att jag verkligen inte orkade det. Var ute och gick en sväng med Sara senare på kvällen, då jag lagt provet åt sidan. Vi gick ner till robin, hamnade där med lite fika, lussebullar. Känns inte det otroligt juligt alltså? Jo, jag vet. Nästa helg ska jag och mamma baka också :) Inför julskyltningen som känns ännu mera juligt :)

höhö :) Jao, nu har jag pluggat lite till. låter jag som en plugghäst eller gör jag? :) haha. men det är inte så överdrivet som det låter. tro mig. Har precis kommit ur duschen nu, varmt och skönt, tillskillnad från promenaden vi var ute på. Fast vi fixade varm choklad och lite pommes. Så det löste sig finfint! Min fisk är bäst. På alla sätt och vis. :))

nu ska jag inte skriva mer, har blivit väldigt många inlägg denna söndagen. Men mindre bli det, för nu börjar skolan igen, veckan är igång, sucky!

I better think twice.


promenaden var väl behövlig. dock bytte jag partner. Fick bli att gå en runda med johanna istället, för syrrans låg och vilade och orkade inte följa med, lata jävel :). Men jag hade verkligen inget emot att gå en sväng med johanna istället, tvärtom, bara väldigt trevligt. Vi hade en del att prata om kan man väl säga. tack hjärtat!

Mitt studerande står förövrigt ganska stilla nu. Har skrivit om all fakta från genomgångar, böcker, häfterna, osv. 7 blad blev det. Så visst har jag en del att ta i tu med, det kan jag inte förneka. Frågan är väl hur bra engagemang jag har, och eftersom so inte är mitt favorit ämne så ligger jag väl ganska långt nere, nära botten kan jag väl säga.

Min vecka är ganska lugn trots provet.
måndag - prov? eller är den på tisdag? plugg iallfall.  lucia träning. samträning med barngymnastiken inför uppvisning
tisdag - prov?   lucia träning, till klockan 3(?!) träning.
onsdag - STUDIEDAG! Alltså förstår ni att det blir slapp för hela skiten.
tordag - avslutning med barngymnastiken. julfika, mumma!
fredag - helg!

Ikväll har jag även dansträning. Gutt!
men nu ska jag fortsätta med so:n. Så jag inte failar helt och hållet.
vore lite pinsamt och ganska tråkigt. puss

lovade bogdan lite bilder från festen.
så håll koll på bilddagboken. där kommer några upp inom kort.

one step at the time

Idag vaknade jag klockan 11. Jisses! Det var iallfall dags att sätta igång med pluggandet redan då, så laddade med lite latte och en macka och så var det bara dags att sätta igång. Nu tänkte jag ta en paus för att gå ut och gå en runda med syster. Bara för att få lite friskluft och motion. Jag känner mig hur duktig som helst faktiskt.

Förresten, gårdagen var rolig  och jag säger ett stort tack til Liza för att jag fick komma. Super roligt att träffa en massa gammalt folk, även några nya ansikten befann sig där. Med gott att dricka och gott sällskap tog vi oss igenom kvällen. Några drog till balders, några stannade var med vattenpipan i sin famn, Ja, en väldigt lyckad kväll ändå. Jag å andra sidan, åkte hem ganska tidigt, jag var trött. Men när jag kom hem, så var jag skitpigg och kunde absolut inte sova. Ja , som ni såg somnade jag inte förrän 4tiden. Så lite sleten är man allt idag. Nu blir det promenad för att piggna till lite. Skriver mer senare ikväll! puss

:))

  • en timme senare, klockan är 4.
    nu är det godnatt på riktigt!

fyfan för söndagar

klockan är tre, det är söndag. Värsta dagen på veckan.
Massa skitplugg som väntar mig idag/imon. hur man nu ser på det hela.
jag borde sova, men något håller mig vaken.
:))

fest för fan!

vilken bra dag det har varit idag. Faktiskt. Stack ut i byn, fick mina kära stegräknare, har haft den på mig hela dagen idag. hööhöhöhöhöhö, töntig jag vet. Sedan träffade jag johanna, vi gick ut med hennes mamma och plockade lingonris, sedan cyklade vi hem och gjorde dem. skitfina blev dem :D.  höhö. sedan gick vi hem till mig, åt pizza med emil och martina. Heta diskussioner blev det, det vill jag lova. ;))

nu sitter jag hos johanna, ska snart på fest hos liza. förfest, sedan får jag se om jag pyser vidare till någon annan, eller hem. för balders blir det inte för min del anyway. :)) aja, ha det najs, det ska jag  :D puss.

being me isn't so easy

är jag morgonpigg eller är jag?
Vaknade runt åtta idag, det är inte ofta det händer kan jag lova. Men med tanke på att jag somnade rätt tidigt igår är det kanske inte så konstigt om jag har stigit upp innan klockan elva idag, för en gångs skull. Idag ska jag ner till byn med papi,  tänke köpa en stegräknare, fått en liten impuls  nu, att jag ska ut och gå oftare! Vad passar inte bättre än en stegräknare då? Sedan vet jag inte riktigt vad som händer, blir kanske att fixa dörrkrantsar med johanna, men vet inte om det blir av. Ikväll hoppas jag på fest. Typ för fest, och sedan dra till någon annan istället för balders? För jag orkar inte balders ikväll, nej. Det gör jag inte. :))

Nä, nu ska jag kliva upp ur sängen, in i duschen och sen fixa mig lite.
vi hörs  senare!

synd jag missade dig. sad face.

Förresten, VEM ÅKTE UR IDOL?!

från smålandsposten.

Lärare misstänks för att ha skickat sexbilder till elever

Älmhult 2008-11-18 | Uppdaterad 2008-11-19

En lärare i Älmhults kommun ska ha sexpratat och skickat sexbilder till flera minderåriga elever i grundskolan. Läraren är polisanmäld av kommunen för sexuellt ofredande.

- Hur många jag menar med flera säger jag inte, säger Staffan Käll, kriminalinspektör vid polisen i Älmhult.

I någon vecka har Älmhults skolledning och personalavdelning haft kännedom om händelsen, enligt Bengt Göransson, tillförordnad personalchef.

Sedan avslöjandet har skolan själv startat en utredning kring händelsen och varit i kontakt med polisen, dock utan att göra någon anmälan. En anmälan gjorde först under tisdagen.

- Vi anmäler detta för att vi anser att det som har gjorts inte är förenligt med den värdegrund som vi har inom skolan och kommunen. Sedan får polisen utreda vidare, säger personalchefen, Bengt Göransson, som först vägrar svara på alla frågor om läraren, händelsen, bilden eller kommunens egen utredning.

- Det är inga övergrepp, någon beröring eller så men tillräckligt för att barnen skulle må dåligt, säger Anne Hallberg, utbildningschef.

Under tisdagens morgon hölls informationsmöten för samtliga lärare runt om i kommunen där tystnadsplikt avkrävdes. Allt för att lärare och rektorer skulle kunna vara förberedda på frågor och reaktioner från elever och föräldrar.

- Vi har gjort så av hänsyn till de inblandade och till föräldrarna och barnen. Det här är inte en diskussion eller en fråga som ska informeras kring via media. Inte heller den undersökning som kommer att göras av rättsväsendet fägnas av den diskussionen, säger Bengt Göransson som dock senare faxar den information som kommunens lärare bara delgetts muntligt med krav om tystnadsplikt.

Däri framgår att läraren bara fyra dagar efter att ha informerats av rektor, förvaltningschef och personalchefen om anklagelserna från flera lärare och elever sade upp sig själv med omedelbar verkan. Några arbetsrättsliga påföljder är därmed inte aktuella.

Bengt Göransson vill inte uttala sig kring hur kommunen har hjälpt eller stöttat eleverna som ska ha ofredats. Anne Hallberg berättar att kommunen i samband med avslöjandet höjde beredskapen hos elevhälsan.

- Kuratorer och sjuksköterskor skulle vara beredda på att följa upp barnen, säger hon.

Är inte detta jävligt läskigt? För ja menar, så många grundskolor finns det inte i älmhult. Så skolan känner vi nog alla till, det läskiga är att inte ens veta vilken människa som gjort detta.  Jag tycker vi har all rätt att veta, och det lär vi väl säkert få  förr eller senare.  Usch fyfan!

aja. Min kväll har varit lugn som förutspått. Var ute och gick med mamma innan, promenerade ner till konsum för att köpa lite gott, galiamelon, digesitvechoklad, och lite brio godis så har jag hela min kväll planerad. Idol börjar om cirka fem minuter, eller har säkert redan börjat när jag är färdig med detta inlägget, seg som jag är :)) funderar på att kolla på en bra film sedan ikväll, efter idol alltså. Antingen laddar jag nog hem någon, eller så kollar jag på en random film. Nä nu börjar det! vi hörs kanske senare! PUSS! HEJA ALICE BTW :D

vem har tänt den stjärna, som lyser i ditt öga?

äntligen fredag igen!

dock är det alltid lika tråkia lektioner på fredagar, som består av spanska, äö, bild, hk. Vi fick kolla på våra redovisningar som vi filmade i onsdags. Jag blev faktiskt ganska nöjd, och jag tror nog simon och emanuel också blev det. Var väl det enda roliga som hände idag.
När jag kom hem kollade jag lite på gossip girl, samt åt lite mat. Efter det däckade jag i soffan, mätt och belåten, trött som ett as och ja, allmänt trött! Vaknade för ett par minuter sen av att min syrra står och kittlar mig under fötterna, jag  blev lagom glad kan jag ju då påpeka.

usch, även jag har börjat få smaka på den bloggtorkan jag skrev om igår. Har verkligen inget intressant att skriva om numer, har säkert aldrig haft, kommer säkert aldrig att få. Gud vad positiv jag är.  =) Men det händer faktiskt inte så mycket roliga saker längre, särskilt inte nu på vintern. kan ju berätta att det låg snö på marken när jag vaknade i morse, och att jag förtvivlat upptäckte mitt i nerförsbacken att min broms inte funkade. Men jag lever! :))

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. ryktades om fest, men det är nog inte så aktuellt längre. Tyvärr. Antar att det blir ännu en sittahemmakväll för min del. Det har jag dock ingenting emot å andra sidan. Eller kanske lite. Men jag har ju ganska mycket plugg att sköta, so prover ni vet. Och min bok bör jag ju fundera på att läsa ut snart, innan vi börjar med nästa tema i skolan. Som så förvånadsvärt är 1900-talet. 1:a och 2:a världskriget..... mums på den biten :)) Det ryktas om att vi ska få ett typ tre gånger fetare prov än detta soprovet vi ska ha nu, och det tycker jag verkar stort :o. God, save me? 
nu ska jag kolla tv! puss!

ett litet fotokollage av gamla minnen.

Du och en bästa vän.


Du som fotograf.


Du som liten.


En dag du minns.


En konstig bild.


En bild som väcker känslor.


En plats du saknar.


Någon du litar på.


Någon du saknar.


Någon du älskar.


Någon som betyder mycket.


Någon som ger dig inspiration.


Någon du tycker om.


Någon du skulle offra livet för.


Något du vill ha.


Något som får dig att gråta.


Något som är viktigt för dig.


Dig själv nyligen.


Dig själv skrattande.


Dig själv.


Dig själv för längesen.


Dig själv som lyckligaste.


Den du senaste fick sms av.


Den du alltid har roligt med.


Den du alltid kommer älska

sometimes they do come back

hejsan mina vänner, stora som små.
Skolan idag har varit ganska jobbig faktiskt. Men nu är äntligen det värsta över, nu fattas bara det stora so-provet. Började med mentorstid, jätte tråkigt. Bara satt och pratade, men det är å andra sidan ganska trevligt ändå. Eget arbete efter det, lite språkval där vi lekte en konstig bollek med åsiker, antar att jag var den enda som inte lyckades fatta hur man skulle göra. Jag får leva med dessa men, jag är ju trots allt blandras, right? :))
Vi hade lite lucia träning idag också, jag, simon, tommy och salome ska sjunga kvartett! HAHA! =D fan va bäst vi kommer att vara alltså.  Jag är fullt seriös, ja oja. Hade engelska redovisning efter lucia övningen, gick bra tror jag. Fick komplimang när jag lämnade in mitt papper, det tar jag positivt. Happy faces. Lite matte slutade dagen ganska bra.

När jag kom hem fixade jag och donade lite med papperna för barngymnastiken. Clumsy som jag är hade jag självklart kopierat ut förra årets brev, så datumen stämde ju inte riktigt. Så det blev till att dra ut några nya exemplar innan jag drog till träningen. Innan dess kom även adam som också följde med till klöxhult. Träningen gick bra och vi for hem. Åt lite mat och kollade på tv. Trevligt :)

- nu nördar jag mig framför datorn som jag oftast gör vid den här tiden på dygnet. Rätt skönt faktiskt. Borde kanske göra något vettigt,  som skolarbete typ. Fast nej, jag orkar inte. Jag ska dricka lite oboy nu, och sätta på tvn. Låter finemang eller hur? :))

Förresten, är det bara jag som tycker att de börjar bli lite bloggtorka? Innan skrev alla jättemånga inlägg varje dag, nu läser man från samma personer, men inte alls lika ofta.  Visserligen är det inte förrän nu alla typ skaffar blogg, men det verkar ju inte vara någon som skriver. Tycker jag är lite tråkigt. Det är faktiskt grymt kul att sitta och läsa andras bloggar, det är så jag roar mig om kvällarna. Så people, fortsätt skriv. Folk läser, folk är intresserade, folk undrar.  Det var allt för mig. puss&kram.

jag var lycklig

För fem minuter sedan förstördes min dag. Nettan ringer glatt och säger att vi har spanska läxa till imorgon och eftersom jag var på utbildning igår hade jag ju ingen aning om det. Hoppades på att få slippa det, men icke. Så nu måste jag sätta igång med läxorna. Skolan suger för er som inte redan lagt märke till detta.

Jao. Har varit duktig och lagat lite mat till mig själv idag. Kock kanske är något för mig? Efter det tog jag mig en lång lång dusch och sedan satte jag mig för att kolla lite på gossip girl.  Nu som sagt måste jag ju  sätta igång med spanskan, åhh, jag som verkligen inte orkar. Tänkte jag skulle gå och lägga mig jätte tidigt ikväll, men så verkar det ju inte bli. Har ju dessutom en annan redovisning imorgon, engelska, som jag också måste läsa igenom ett par gånger. Min bok måste jag nog läsa också, twilight. Men det är ingen plåga, för boken är faktiskt rätt bra. Filmen är ju snart ute med, den ska jag lätt se.  Nu mina vänner ska jag dra mig ifrån datorn, eller inte helt ifrån. Lexikonet måste ju användas lite då&då. Men ifrån allt annat som inte har med skoljobb att göra. Vilket innebär bloggen. Så, see yaaa!
hahahah! förresten så måste det nog vara dagens! =) godnatt!

the best

Jag kände mig helt ickelevande när jag vakande imorse. Lite på grund att jag har grym träningsverk i kroppen, och lite för det tråkia vädret. Dessutom tror jag att jag har gjort något med min höft, som inte är träningsverk. För jag har riktigt ont när jag går och rör mig. Men jag biter ihop.
Skolan har innehållit byggdag och inspelningsdag iprincip hela dagen. Hyffsat okej. Skippade idrotten idag pågrund av höften, får hoppas det blir bättre tills på fredag, om jag nu ska ha idrott då vill säga (a). Inspelningen gick faktiskt kanon för mig och min grupp. Det var för första gången i världshistorian inte jag som sabbade när vi filmade. Haha. Inte mycket iallfall. Jag lyckades hålla mig för skratt och så, dock fick vi inte se filmen efterråt. Men jag hoppas det gick bra, det känns faktiskt som det. Skönt att det temat snart är över, bara provet kvar som är på tisdag kommande vecka.

Jag och johanna cyklade hem med ganska sura miner och uppdragen luva då vi märkte att det regnade. Men det var bara till att sätta sig på cykeln och rulla hemmåt. eller rulla, vi fick trampa som galningar för att det blåste en hel del. Fast det var kanske bara jag som hade det jobbigt på min cykel. Vad ska man tycka om vädret egentligen? Ser inte mycket positivt med det just nu. Usch.

när jag vaknar på morgonen, vill jag bara känna dig i min närhet

"jag har en mussäker kabel"

"det är din kabel som ligger i riskzonen"
den pojken är knas!

oj, jag har skrattat så mycket så jag har ont i hela kroppen. Eller kanske inte beror på det, tror snarare jag fått en grym träningsverk ifrån träningen idag. Lite av båda två kanske till och med? Jag kommer i vilket fall som helst inte kunna ta mig upp ur sängen imorgon iallafall, det är en sak som är säker. Om jag väl kommer upp, kommer jag att gå som en gammal 90åring. Ja, det sägs ju att man åldras fort, för min del blir det ju från 15 till 90 över en natt. Slå det om ni kan!

Usch, pluggandet.....
kan inte direkt påstå att det går särskilt bra. Återstår att se hur det går imorgon.
nä, nu blev det duschen för min del. godnatt!

thinking of you

Pannkakor hade varit gott nu, för jag är riktigt hungrig. Stack till träningen efter att jag kollat klart på det nya avsnittet av one tree hill. Det avsnittet var förövrigt helt konstigt, tyckte faktiskt nästan att det avsnittet var rätt tråkigt. Nu ska vi iallfall inte komma in på andra spår, jag for till träningen, tränade lite. Gick inte alltför bra med tanke på min lilla incident igår. Men trampetten gick fin fint. Lite positiv måste man vara har jag lärt mig, eller fick höra iallfall. Funkade bra tills allt sket sig. Alltså funkade det inte så länge. Efter träningen kom syster och vi satte oss för att kolla på damernas a-lags match. 5-2 tror jag det blev till älmhult. Bra spelat med tanke på att vöikers lag spelade i div2 och älmhult i div3. For hem i kylan, riktigt kallt vare om ni vill antecka eller så. Jag räknar med att fisk antecknar för fullt iallfall.

Nu som sagt är jag hungrig på något. Har inte ätit sen skolan. Får väl bli någon clementin eller något, orkar inte laga värsta buffén nu. Måste verkligen sitta och träna på mitt manus också. Jävla skit.Jag orkar inte med den,  får väl se hur resultatet blir. Inte bra antagligen, men självklart ska jag ju göra mitt bästa. Både för min skull, och för simons skull. Snällt va? =) Nä, nu blir det till att nöta. puss!

homosexuell, hetrosexuell?

Jag lyckades snappa åt mig lite sovmorgon idag. Vilket ni kanske förstår, så var det djävulskt gött att få sova någon timme längre. Har haft kompisstödjarutbildning hela dagen dag. Vilket var både lite kul och väldigt tråkigt. Mat på amigo iallfall, tjocksmock känner man sig nu. Tur det är träning ikväll då iallfall =) Ja, det blev ganska kortfattat om min dag, men tror ju knappast det är så roligt att läsa om vad vi gjorde på utbildningen. Så nja. Det håller jag för mig själv, och ni som var där vet ju vad vi gjorde.

Nu ska jag iallfall ta och äta något. Och som ni vet, har ju det elfte avsnittet av one tree hill kommit, så håller på att ladda ner det nu, ska lägga mig och kollla på det sen :D GÖTT! =) =) =) !

puss

jag talar ut

Idag har jag upplevt en nära döden upplevelse.
Blev att cykla till träningen, kom dit, hoppade lite och sådant. Real fun måste jag säga. Men sedan kom det till den tiden, då jag skulle försöka mig på att göra något helt själv för en gångs skull. Tanken är lite skrämmande att göra något på egen hand. Men jag har ju faktiskt klarat det förut, så jag tänkte, ja vafan, varför inte igen? Jag kom på något sött jag skulle skriva på min begravning om något skulle gå fel, och sedan sprang jag! (Okej, det med begravningen var kanske lite onödigt att tänka på precis innan jag skulle göra det), men det var det enda jag kunde tänka på just då. Och ja, tur var väl kanske det, för bra gick det inte.  Och ont har jag också, och jag känner mig ganska halvdöd just nu. Så det försökte jag inte mer under den träningen. Jag kan ju säga att mina händer bara skakade. Så jag dansade lite resten av lektionen istället. Bättre det.

Efter träningen cyklade jag ner till maxi, där martina och pappa var. Gick/åkte med dem hem. Jag satt på cykeln med benen på ramen och martina gick och puttade på mig hela vägen hem. Haha erkänn, låter det inte hur gott som helst. Bara sitta och styra, slippa att gå eller trampa. Jag ska nog gå ut och gå med dem oftare tror jag =). När jag kom hem så skrev jag lite på vårat manus, som jag tillmestadel gjort själv faktiskt. Men det tar jag på mig, vi hade nog aldrig fått det klart annars. Även jag kan ta ansvar för skolan, vilket är ganska behövligt  :)

Men tur är så är det bara 5 veckor kvar av denna terminen. Och massa ska vi hinna med innan vi tar lov, lite mysigt faktiskt. Allt har ju trots allt med ljus och jul att göra. Nä, nu ska jag dra mig, skriva lite till på manuset, sedan kliva in i duschen och sen blir det att sussa! Godnatt!

du är min jättebebis

tjollahoppsan, eller tjofräs som man faktiskt också kan säga. Fast enligt vissa går ju faktiskt inte det.  Men det är inte det som är poängen.

Idag har skolan varit rolig. Jag har skrattat så mycket att jag faktiskt, lite pinsamt att säga, har träningsverk i magen nu. Hur otränad måste inte jag vara som får träningsverk av att skratta? Första lektionen hade vi luciasång. Ganska mysigt att vi äntligen gått igång med övningen och så. Låtarna är så väldigt mysiga att lyssna på, sjunga också för den delen. Hur det låter, ja det är ju faktiskt en annan femma. Andra lektionen var engelska, som några av oss lyckades komma ca 10 minuter för sent. Lektionen därpå var dagens roligaste lektion faktiskt. Vi gjorde nog inte något vettigt och vi sprang runt och bara flummade. Måste man faktiskt så göra då&då. Jag är en jättebebis och simon ville leka apa. ja, ungefär så resulterade lektionen, lite suddkastning också. Himla bra sätt att fördriva tiden på, actually. Lunch efter det, och en och en halv timmes rast. Sjukt segt. Och vi klagar på att vi har för lite rast, och när vi väl får en lång rast klagar vi för det. Idrott stod näst på schemat, och det var gymnastik. Riktigt kul!

Sista lektionen hade vi engelska igen. Marius ska ligga med 35 personer på lovet och jag är glad över att ha återfunnit mitt suddgummi. Frid och fröjd kan jag lova.


Nu sitter jag hemma, att cykla hem tog på krafterna, särskilt när det är iskallt ute och det blåser nått fruktansvärt. Så jag gynnade mig själv med en varm kopp med latte. Snart ska jag gynna mig själv med lite träning också, nyttigpetter vare ja. Men blir nog dans mestadels av träningen, måste få en hela hälleviksdansen så att vi inte gör bort oss big time den 1:a december, då uppvisningen hålls på haganäs.

nu blir det att byta om och lite sådant. vi hörs ikväll antagligen =)

future is here

hur i hela friden kan jag sakna något jag aldrig haft?
något jag aldrig kommer att få!

Fy attan vad skönt det var med träning! Och innan dess kom Sara. Vi pratade en jäkla massa och vi spelade playstation, gissa vem som utklassade vem? Jo, jag tror närmare bestämt jag ska vara med  i vm med det här. Snowboard är nog min grej. Ja, vi kollade även på ett avsnitt oth. Hon verkade bestämt tycka om det. Plus att jag smälter varje gång jag ser lille james, jag vill ha en sån unge! Ah, lucas är det inget fel på heller vettni. Nog tjatat om det. Jag cyklade ner till träningen, frös hela vägen dit. Träningen vart kul, friståendet blir bra, och jag kände mig nyttig. Allt bra i ett. Frös hela vägen hem på min kära cykel, men frös tillsammans med Elin så det var inte lika farligt. Snarare tvärtom! 

Skola imorgon, blir man deprimerad eller blir man? Å andra sidan, folk finner ju skolan rolig nu för tiden, hur det nu kan komma sig. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är en av dem. Well, lucky you som är det. Har iallfall Luciaövning på morgonen, något man kan se fram emot i veckorna iallfall.

tom på ord nu. ska snart gå och lägga mig. nana. godnatt.

will you always be there for me?

Varför är söndagar alltid lika tråkiga?
Blev ingen till match, orkade inte sitta där helt själv och det var nog ingen som hade lust att följa med heller. Så jag skippade det, gjorde en kopp varm choklad, la mig under mitt täcke och kollade på one tree hill. Tror närmare bestämt att det nya avsnittet kommer imorgon, eller är det tisdag? Ja, snart iallfall!

Nu har jag inte så värst mycket att göra. Glor igenom alla bilder på datorn och längtar tillbaka. Väntar på mat, som ingen har brytt sig om att göra. Verkar som att jag måste svälta ihjäl idag.

TRUTH, REVENGE, ANSWERS.
det går inte alltid som man tänkt sig.
det är svårt att föreställa sig något annat än idag.
imorgon, om ett år, jag vet inte. Jag vet bara att jag är inte nöjd.

here with open arms

För er som undrar, min syrra är en riktigt dålig förlorare :)
Vi skulle ju som sagt spela lite ps2, och det gjorde vi. En liten, liten stund. Efter att jag vunnit typ alla gångerna, (3ggr) så gav hon upp och ville kolla på film istället. Haha. Ja, alla klarar inte av att bli slagen av mig nej. Kollade på monster till svärmor, men jag somande, och gick sedan och la  mig i sängen för en god natts sömn.

Idag vaknade jag halv 9 typ. Gick upp, duschade och så. Sedan for jag ner till haganäs för mitt och saras veckosnack! :) Matchen gick förövrigt väldigt bra för Älmhult som vann med 7-4. Eller minns jag helt fel?
Ska nog snart ner till haganäs igen för att kolla på b-laget. Tänkte jag skulle se om jag fick med mig någon också. Ikväll blir det även träning, kanon det ju! Må dansen bli bättre än förra gången! :O

Nu ska jag iallfall käka! puss

Har har du han Sara, Så jävla söt :D

time goes by

Nu är jag hemma igen. Eller, har egentligen varit hemma sen halv 11. Men har inte fått tid till att blogga förrän nu. Iallafall, fick skjuts av pappa hem till adam. Kollade film och så. Hans katt är läskig. Just so you know. =)
Jao, sedan kom han och hämtade mig igen, sis följde också med, och nu sitter jag här. Har inte särskilt mycket att göra, så snart ska jag och syrran käka popcorn och spela lite ps2. Nördar som vi är. Men det var ett bra tag sen man spelade det, alltid kul att nörda sådant ibland serru! :)

Imorgon ska jag vakna tidigt för att träffa sara på haganäs, kolla på killarnas innebandy match. Påminn mig nu igen om varför jag tar mig dit varje helg för att titta på dem? :s
Just de ja. Fisk! :) Annars kan jag inte komma på varför jag gör det. Stiga upp tidigt en söndag då det egentligen är sista dagen jag kan sova ut på. Usch. Ja, livet är hemskt ibland :) Nu ska jag dra igen. vi hörs! godnatt för er pluttar som ska nana nu :)

Cause now again I've found myself

Tjofräs!
Vaknade relativt tidigt idag för att hinna följa med och handla med mamma och pappa. Hårspray på köpet, aldrig fel att följa med och handla med dem. Då får man allt sådant gratis. Att lägga 60 egna kronor på det är något som svider i plånkan. Men det gör det väl i allas? Ja, sedan for vi till thaiaffären, mamma köpte thaimat och sedan hem. Har gjort klart min bloggdesign nu, eller klart och klart. Jag gjorde om den totalt för jag fick inte riktigt färgerna till att stämma. Men nu är jag mycket nöjd, för ett tag iallfall. Säg gärna vad ni tycker om den! :) Lite kritik är aldrig fel.

Iallfall, snart ska jag äta lite, fixa iordning mig sedan tar jag bussen (pappa) ner till osby. Spendera kvällen hos adam är aldrig något man tackar nej till. Gullet. Bäst att sätta igång så att man blir färdig innan det är kväll igen. Haha. Jag hoppas ni får en bra kväll, hinner nog inte uppdatera något mera idag, möjligtvis när jag kommer hem. Vi får se.
big love.

pojkar små, =)

trötter

Varför i hela friden är fortfarande Johan kvar i idol?!
puhfff, han borde åka ur. Inte för att jag såg idol ikväll men, jag stör mig på han, ganska mycket :) Jag har inte så mycket mer att göra ikväll, maten har jag ätit upp, oboy:n är uppdrucken, inget bra på tv vad jag kan hitta, tråkiga inne på msn, och ja, lite småtrött måste jag nog säga att jag är. har suttit och gjort en ny design, men ändrar inte den förrän imorgon, blev inte riktigt klar, men tycker den är rätt fin än sålänge.

sometimes I miss you.
min säng är alldeles för skön för att motstå,
inte ens jag klarar det. time to go to bed!
nighty, nighty! =)

ni tjejer är bra

Tjohooo!
Min kväll har varit kanonbra! Blev lite fika med familjen, utan martina som är iväg på annat håll. Sedan for jag hem till Johanna där evelina och titti var. Längesen vi träffades alla vi, och superkul har man alltid med er. Kollade lite youtube klipp, började på en film om tsunamin, och sedan bestämde vi oss för att gå en promenad i det lite halvtaskiga vädert. Men trevligt är det. Jag och mina paraply, det slår nog det mesta. Denna gången slog nästan det andra, med en hårsmån. Körde ner det i ett avloppsfår och så poff, fastnade det. haha. Man håller ju tummarna på att ingen såg eller hörde. Gick långt, sedan hem igen. Vi har även fått värsta grymma idéerna. Damnark next, right? :)

Sen har jag ju mina holland(????) planer med sara :D hahah fyfan! :)
nu ska jag ta något litet att äta, har inte ätit någon lunch sen i skolan, bara någon fralla. Men det blir jag ju inte mätt på. Så det får bli att ta lite nattmat. mumma! Imon blir det troligtvis osby, maybe :) puss!

Be proud of what you have

Jag älskar fredagar!
Dock händer det väl inget särskilt ikväll, men whatever, det är ju fredag!

Skolan var tråkig som vanligt. spanska, so, bild,  långt pass idrott, som visserligen var rolig. Pingis och tag-ruggby. Helt okej må jag säga. Finns inte så mycket mer att berätta om denna dagen, trots att det är fredag. Har precis suttit och kollat på project runway, och nu är det topmodel. Kanon. Ikväll händer väl inget särskilt vad jag vet, blir väl att träffa någon som är ledig. We'll see!

Men iallfall, ha en toppen fredag, och en toppen helg! Puss!

money can't buy you happiness

 Fy hundan vad trött jag är. Stressat igenom hela kvällen. Barngymnastiken började vid 5 och jag kom inte hemmifrån förrän mellan tio och fem i fem. Hade 55 papper som skulle matas ut ur vår extremt sega skrivare. Det tog sin lilla tid kan jag lova. Träningen idag vart rörig, väldigt rörig. Men det är det här med juluppvisningen som får alla barnen så uppspelta så att de inte kan koncentrera sig. Trots detta försökte vi göra så gott vi kunde.

När jag kom hem lagade pappa potatisbullar, hur gott som helst. Skulle nog kunna leva på det i flera veckor :) Sedan tog jag mig i kragen, gjorde lite spanska, och sedan kollade jag på ett avsnitt prison break, säsong 3 nu. Hyffsat bra avsnitt, men jag kan så gott som berätta att ingenting slår one tree hill, ingenting!

Imorgon är det fredag, and we totally love it! =)

hope you would forgive me

Jag har egentligen ingenting roligt att berätta eller att skriva om men gör det ändå, rutiner.

Skolan idag har faktiskt varit väldigt rolig, gick inte många minuter utan att vi hade roligt. Första lektionen hade vi mentorstid, då jag och johanna tog tag i fotograferingen för årets lucior. Gick bra, tills det kom till att vi skulle ta kort på mig. Haha. Usch fyfan! Påminn med, varför gör jag detta? Andra lektionen var det teknik/eget arbete. Då jag och simon fortsatte (började) skriva vårt manus som ska vara klart i slutet av denna veckan, imorgon alltså. Jo, good luck att vi hinner med det. Tredje lektionen spanska, lite fotografering då också, sedan spelade vi ett tärningsspel. Eget igen efter det och sedan var det lunch. Känns som att vi hade hur många lektioner som helst innan lunch, 4 stycken. Vanligtvis har vi 2-3 stycken. Så när vi skulle gå på lunch så kändes det som att klockan var typ 3. Så tokigt kan det bli. PÅ lunchen blir jag också utskrattad av lärarna för hur jag blandar min mjölk.  Haha :D så jävla pinsamt!

Tråk lektioner efter mat, inget som är värt att nämna. Fortsatte med bygget, gick bra. Fina väggar har jag fått upp iallfall, nöjd som sören! Nu sitter jag här igen, fifflar lite med bloggen och sådant. Försöker göra en ny design, men lyckas inte så bra. Börjar bli lite trött på denna gråa och trista design. Så får väl se om jag kommer fram till något resultat innan imorgon, återstår att se. Snart jag ska bege mig till klöxhultstkolan, träna kidsen. Happy!, happy blir man. Ikväll ska jag plugga lite spanska, eller vad det heter. Öva, träna, ja, plugga. Skönt att de flesta arbeten är klara nu, bara ett jobbigt kvar just nu iallfall. Och det är manuset. Sedan börjar 1900-tals temat, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. 1:a och 2:a världskriget är inte riktigt min grej, men tack ändå. =) Nu ska jag pysa, rita en hinderbana till barnen eller något. :)

big love.

idag bjuder jag på mig själv.

christmas

godkväll.
Vad skönt det har varit att bara ta det lugnt ikväll. Ingen träningen eller något, väldigt lugnt och skönt med andra ord. Var på skolan för ett spanskmöte, kom fram till vad vi skulle sälja på julskyltningen och sådant. Inventering 1 januari, fin kommentar lade johannas mamma till då.
- Då blir det svårt att räkna, man ser kanske dubbelt då.
- Förhoppningsvis inte dessa femtonåringar.
Haha, lite kul var det allt. Annars höll jag på att somna, ville bara hem till mitt arbete. Eller kanske inte till arbetet, men bara hem till min säng. Men den besöker jag inte förrän om ett par timmar till. Ska äta lite nu hade jag tänkt mig, hungrig som jag jämt är. Borde nog lägga på ett kål med att skriva lite också. och så måste jag komma på vad gorbis är. Eftersom jag är tydligen inte tillräckligt mogen för att veta det enligt en viss person, ehm :))

lite tidigt att börja längta kanske, men jag vill ha julafton nu. Jag vill springa runt i växjö, någon dag innan julafton, ha panik för att jag inte vet vilka julklappar jag ska köpa. Jag vill höra julmusik från vartenda affär, känna doften av glögg. Se snön falla, lagom till dagen innan. Kolla på luciatåg, vara med i luciatåg, och bara lyssna på dem när dem sjunger. Vill sitta och mysa i soffan med hela familjen, äta god mat, massa tända ljus, godis, lussekatter och allt som hör till. Inte för att tala om nyårsafton. Det längtar jag ju inte lite till. Åh va mysigt det är med massa fyrverkerier, gott sällskap, och alla dessa löften man lovar men aldrig håller. Och att man ropar gott nytt år till alla som medverkar i festandet, att få vara med alla sina kompisar den dagen, starta ett nytt år med dem, och också avsluta det gångna året. Skapa oförglömliga minnen, det är vad jag är ute efter. Minnen man sent kommer att glömma, som man förhoppningsvis aldrig kommer.

Nej nu tjabblar jag bort mig. Låter som att jag faktiskt tycker om vintern, men i självaverket är vintern det värsta jag vet. Vinter för mig är kyla, snö, och tomte. Men jag måste ju ändå vara positiv till det, få något att se fram emot, och längta till. Jag gillar min positiva inställningen. Vi får väl se när dagarna inträffar om jag hade rätt eller fel om hur allt kommer att bli. Förhoppningsvis har jag så jävla rätt det bara kan bli.
nu kurrar magen, och gris vill ha mat! Puss

Won’t be so easy this time to hurt me

Bara två skoldagar kvar sedan är det helg igen!
Men först har vi ju bårde torsdag och fredag kvar. Två av de segaste dagarna i skolan, inte för att jag vet vad vi har för lektioner, men så tror jag det är. Känns som det iallfall.

Japp, idag har vi haft teknik mestadels av dagen. För att kunna få bygga lite extra länge på vår friggebo. Det gick bra, tyvärr jobbar jag ju själv just nu. För Paulina är sjuk. Men jag tycker det går riktigt bra trots det, man är väl nöjd iallfall. Fick även reda på matteprovet idag första lektionen. MVG, och det är jag nöjd med. Jag borde inte vara annat än nöjd. Camilla är för söt, hon hade till och med ritat en smilis på pappret under där  hon skrivit mitt betyg. So sweet. Ja, andra lektionen hade vi idrott, så vi spelade tag-ruggby. Det var hyfast roligt faktiskt, tack och lov att vi slapp alla blåmärken och alla fula tacklingar! Efter det hade vi teknik igen, gick fortsatt bra. Lite lunch och sedan tillbaka till v'ärldens tråkigaste so-lektion. En lektion som varade i 1h och 25min, och hon bara pratade på, hela lektionen. Om Sveriges riksdag och allt vad det nu handlade om. Ja ni hör, jag lyssnade kanske inte alltför noga, men asså, man glömmer ju ändå allting igen, så jag bara skrev ner allt hon skrev på tavlan och ägnade mina tankar åt annat håll. Riktigt tråkig var lektionen iallfall.

Pysade hem, har precis skrivit lite på hk:n, det går framåt mina damer och herrar.
Ska nog dra ut en sväng i byn med syster nu, om jag orkar. Latheten regerar denna regniga, aningen kalla och blåsiga eftermiddag. Ikväll blir det även att dra till fritids på skolan, spanskmöte. Får se vad vi kommer fram till på mötet idag då.

mitt liv måste vara mycket intressant att läsa om, jag känner det på mig. Samla gamla visa om och om igen. Aningen ointressant kanske? Men jag skriver för att hålla mig sysselsatt med något, och delvis för att jag tycker det är roligt. Och simon tror jag försöker vara wannebe Blondinbella, ack så fel han har. Men det förstår inte riktigt han, too bad. Så ha det klart för er, once and for all, jag skriver för nöjets skull!

puss

you think you can ruin me like before.

just because I'm loosing, doesn't mean I'm lost.

Att jag aldrig kan bestämma mig!

you can't break a broken heart

Åh vad trevligt med lite Saraprat här hemma. Alltid skrattar man lika mycket. Hon hade ju som sagt köpt med sig lite yummies. Någon slags tårta och några dammsugare och lite ballerina. Snacka om tjockisar! Ja, och jag som skulle bli nyttig, så bra funkade ju det, really. Vi kollade på dagboken och käkade dessa onyttigheter. Vi satt lite vid datorn, kollade snuttar på olika filmer, skratt blev det en del av kan jag lova. När hon hade stuckit hem så satte jag mig och kollade på det nya avsnittet av one tree hill. Så nedrans bra alltså, helt sjukt. Jag tycker hela världen borde kolla på det.

Nu bör jag skriva lite till på hk:n. Men har helt och hållet tappat suget för precis allting nu. Jag vet att det måste göras, och därför gör jag det, lite utav de iallfall. Behöver ju faktiskt inte skriva klart det riktigt ännu, har hela kvällen på mig imorgon också. Och som ni vet, man jobbar ju faktiskt som bäst under press. Allt går liksom lite snabbare och man skriver för att det måste göras, och att man vet att dagen därpå är det försent. Nu bara drar jag ut på allting, haha. Så är det.


jag kan inte med ord beskriva vad du betyder.
ett stort hjärta till dig vännen.

so far, so good.

Åh vad härligt. Somnade en stund efter att jag skrivit några rader på hemkunskapsuppgiften, sedan fick det vara nog. Att sova efter skolan är nog ändå det skönaste jag vet, konstigt nog. Men det blir så, efter att ha varit uppe sen runt halv 7, gått i skolan, plågats med prov, långa lektioner, genomgångar i so, eller vad som, så gör man allt för lite sömn. Om så bara för en kvart eller något. Skippade träningen idag, tänkte jag skulle skriva på mitt arbete istället. Och det ska jag, håller på med det lite nu, men snart kommer Sara hit, och då blir de ingen tid över till det. För henne var det längesen jag träffade, och så måste man offra lite skoluppgifter, eller hur? Bad henne köpa något gott att ta med sig, spännande och se vad det blir :))

so far so good. 

right here, right now

Jag fick visst inte så mycket gjort igårkväll. Hade ju som sagt lite mattetal och hemkunskap att göra. Men såklart är adam en hejare på det här med tajming och ringde mitt uppe i ett mattetal. Pratade i över två timmar, och jag kan nog säga att jag har honom att skylla på om jag failar på provet. True. Han snackade om att jag yrade, då jag hysteriskt letade efter min mobil, som jag senare återfann på bädden. Någon timme efter vi lagt på, tror ni inte jag slarvar bort den igen? Och letar som en jävla galning. När jag letat typ en kvart, ringer jag den, tror ni inte jag märker att den ligger i min vänstra byxficka då? Jo nu, såhär i efterhand, kan jag  erkänna att jag yrade lite igår. Helt enkelt är det faktiskt inte att vara jag, en sak som är säker. Nog om det.

Började skolan med slöjd, lapptäcke ftw. :) Sedan hade vi då matteprov, osäker på de två/tre sista talen. Weeeelll, vi får se hur det går. Sedan hade vi språk och sedan var vi och kollade på någon friendsteater. Teater med en person, kallar man det teater? Totalt ointressant eftersom det var som att han förde en dialog med sig själv, ni vet sån, 'säga en sak som en person, byta plats och vara den andra personen som svarar' sån teater. Men vi slutade kort där efter så det var way bättre än lektion iallfall.

Vet ni vad jag gör nu?!
- Jag laddar ner avsnitt 10 på oth! Alltså det nyaste!!
Har man väntat eller har man väntat? jag har väntat! Eftersom det andra slutade så spännande så tror jag detta avsnittet blir händelserik. Medans jag väntar på att den ska röra sig uppåt 100%, så tänkte jag skriva hemkunskapsuppgiften, lika bra att ha den gjort ju, lite tidsfördriv och så också! Ikväll blir det Fisk! :D:D
puss

du är som en främling

Till att börja med, grattis Martina på namnsdagen. Viktigt viktigt!

mja, skolan har varit enbart jobbig och alla människor är jobbiga. Lektionerna har inte heller varit alltför roliga, men vi överlever. Hade iallafall redskap på idrotten idag, det gjorde mig glad. Men ja, trots det hade jag inte alltför roligt. Vi åt även på amigo idag, usch, det ångrar jag exrtremt. Man känner sig så jävla onyttig nu, helt sjukt!

Träning på kvällen, en timmes trampett och lite dans + airtrack. Gick snabbt och smidigt idag faktiskt. Stannade kvar på haganäs till halv 8, pratade lite med Evelina och Titti, även Gabbe fick sig en svängom. Hemåt, och äta lite, ska nog göra lite mattetal nu, trots allt prov imorgon. Önska mig lycka till! Imon ska jag även träffa sötaste fisk! I miss her, a lot!

Nu ska jag stoppa musik i öronen, göra lite milkshake, en aningen nyttigare än igår, dricka och göra matte. Även skriva lite på hemkunskapsuppgiften. Ha det bra gott folk, puss.

you gave me hope, hope for us.

"they say we only use 10% of our brains,
I think we only use 10% of our hearts."

Jag känner att det är dags för mig för att besöka solariet snart. Är riktigt blek nu, och det ser enbart hemskt ut. Tänk att möta mig mitt i natten en höstkväll, blekfis som jag är, lär skrämma bort varenda person som kommer i min närhet. Så illa är det. Så blir till att besöka antingen haganäs, eller sun4fun (som egentligen heter något annat nu, men ni  som är från älmhult förstår var jag menar). Min vecka ser ganska normal ut.
Måndag: Helt vanlig skoldag, träning på kvällen.
Tisdag: Kolla på teater i skolan, matteprov och träning.
Onsdag: Kompisstödjr utbildning hela dagen i skolan för oss kompisstödjare, och på kvällen blir det eventuellt spanskmöte.
Torsdag: Inlämning av hk uppgiften, fotografera inför lucian och barngymnastiken på kvällen.
Fredag: Fotografering av lucia (för dem som är sjuka), ferre på kvällen?
Lördag: Fest?
Söndag: slapp och träning!
Så ja, ni förstår vad jag menar med en ganska vanlig vecka. Möjligtvis skoldagarna som är lite ändrade.

Iallfall, det var ju dans ikväll. Vi har ändrat om hela våran my love dans, är lite skeptisk till det, eftersom jag tyckte den andra vi hade var så jäkla cool. Tror faktiskt inte heller att jag var så ensam om det. Men ja, så bestämde de sig för att göra om den lite :/ Tycker personligen inte alls den är lika 'cool' längre. Hoppas på att de andra danserna blir bättre iallfall. Träningen slutade vid nio och jag for hem väldigt fort eftersom vi skulle fika hela familjen. Det blev som sagt kladdkaka och dricka. yummie! Och nu sitter jag och kollar på sanningens ögonblick, men har missat typ halva, mer än det. Men nu är det Linda Rosing, det var ju egentligen mest henne jag var intresserad av, så det passade bra att det är hennes tur nu. ja, detta är väl kanske inte så intressant för er, för er som inte kollar på programet eller liknande. Så jag ska sluta tjafsa om det. Nåväl, jag hoppas ni alla har haft en toppen helg, min har varit bara bra. Hoppas även på att ni får en bra vecka också. Nu ska jag fortsätta kika på tv:n.

I don't want you guys to see me like this, vulnerable.
heeeey!

search to find


tyckte det var dags för en bild nu. Var ju trots allt ett tag sen, och det ser så tråkigt ut att inte ha några bilder i inläggen. Så passar på nu. Har fått värsta brainfreezen nu. Istället för lite mat gjorde jag lite milkshake till mig själv, vilket är väldigt gott, men oh så onyttigt. Jag måste börja bli nyttigare. Ja, att sluta äta godis såg vi ju hur det gick, höll inte så länge. Men jag har faktiskt lyckats med att dra ned på det, toppen! :) Ska komma på något som är ännu nyttigare, och mycket träning. Ska se om jag hinner gå ner till friskis och träna lite då och då. Men tid har jag inte särskilt gott om, gäller att hitta någon dag som passar.
:*

ibland känner man sig så låg

Bloggsidan är helt seg idag. Kommer upp något ful sida hela tiden om att det inte funkar och så vidare. Riktigt tjåligt. Men iallfall, har precis varit ute och köpt farsdagpresent. Blev lite sådär i sista minuten men har faktiskt inte hunnit tidigare än såhär. Så det ger jag ikväll, samt med lite gott fika som kladdkaka och sprutgrädde. Det låter inte helt fel va?

Har förresten knappt hört något om balders igår? Var det roligt, mycket folk? Jag väntar tills julbalders. Då kommer det mycket folk hoppas vi på, det är faktiskt lite utav en tradition verkar det som. Så då kommer nog alla, och med alla, ja, menar jag alla! =D Så kommer ni inte, så tvingar jag er. Jag har en tendens att vara ganska duktig på att övertala. Eller tja, kanske inte. Men den här gången måste jag ju lyckas, annars är jag dålig. Det står jag inte ut med att vara. Så ni kommer, punkt slut.

Iallfall, om ett par timmar, om 3½ timme närmare bestämt är det träning. tjohoo, efterlängtat? Absolut! Innan dess tänkte jag äta något, har inte ätit mer än frukost (en halv fralla) idag. Så magen börjar kurra aningen. Säga vad ni vill, men även detta inlägget avslutar jag genom att säga att jag ska äta. Smaklig måltid Kristin!

you make me smile so big

Hejsan.
Jag kan inte påstå annat än att tiden går riktigt fort när man har roligt. Adam sov här från igår till idag, somnade i lagom tid till att vakna vid 8. Åt frukost  vid 10 sedan vad det tackhej!  Kollade på one tree hill när han stuckit, och till min stora förvåning var jag så trött att jag tillslut somnade! Nu är jag pigg och glad igen, och pepp på träning. Så ikväll blir det dans.

Jag har absolut inget intressant att skriva om, men jag återkommer när jag återkommer
och när har jag har något vettigt att skriva om! PUSS!

finding ways to get to your heart.

Att stiga upp klockan 7 en lördag är inget jag gärna gör igen. Har iallfall tillbringat mestadels av dagen på haganäs. Där jag, Evelina, Elin och Elisabeth, the three E:s, skulle på barnledarutbildning. Det kan ju faktiskt diskuteras om denna kursen var för oss, ivarjefall praktiken. Teorin var bra för alla att veta, men det praktiska var mest till för äldre barn, som vi olyckligtvis inte arbetar med.  Men vi fick god fika, bra med motion, och leka mycket på köpet. Så det gick ganska fort ändå. Tråkigast var nog ändå att jag missade öppet hus, så hann ju inte lyssna på nått program, så haganäs får jag inte hamna på, that's it! När jag kom slängde jag i mig lite mat, eftersom maten vi fick där inte smakade alls bra, var jag ganska hungrig när jag steg genom dörren igen. Traskade fort in i duschen och nu sitter jag här och precis har kollat på the hills. Nu är det made på tv, och om ngn timme kommer adam hit och han ska sova här. Kanon ju!

Nu ska jag pysa vidare, blev en kort blogg och glest med inlägg. Jag beklagar. Men ja, mitt liv är ju trots allt inte lika roligt att läsa om som tex Kenzas och Blondinbellas, for sure. men ha en bra kväll, och ha det så roligt på balders alla som ska dit! :)

idol

Åh vad jag känner att jag har varit duktig idag. Vad ute och gick med syster för någon timme sedan. Tog en promenad genom byn, till netto. Tänkte vi skulle köpa något gott och titta på idol som visas just nu. Men där hittade vi inget gott, så vi gick vidare en bit till, ner till maxi. Tror vi förgiftade maxi med parfymen vi sprutade över hela stället, enbart för att martina är täppt i näsan och inte ens kände doften. Nåväl, vi fann vad vi skulle och det blev lite popcorn samt lite annat gott. Och sedan promenerade vi hem igen, och nu är det som tidigare nämnt idol. Johan, Lars, och Anna har sjungt nu, kommer inte ihåg om det är någon mer som har sjungt. Ska iallafall fortsätta kolla nu.

skriver nog av mig lite senare ikväll igen! puss

keep your love lockdown

Veckans höjdpunkt, dagen vi alltid väntar på, det är fredag! Mäkta gött med lite helg nu, men inte får jag sovmorgon för det, utan ska upp vid 7 imorgon. Ska på kurs klockan 9-4, och missar alltså öppethus på haganäs. Ganska dåligt, men jag ska ju förhoppningsvis inte ens går där, så det blir bra.

Men iallfall. Idag började vi med språkval, sedan eget, och efter det bild, lunch, spagetti och köttfärssås, mumma! Efter hade vi oturligt nog hemkunskap, och laga ännu mera mat. kött och ugnsbakad potatis, gott vare iallfall. Nu sitter jag hemma, funderar på vad jag ska göra. Funderar att börja kolla på andra avenyn, har inte sett de nya avsnitten ännu, hinner ju inte det med tanke på mina träningstider. Så börjar nog att kolla på det nu, eller snart iallfall! Ikväll vtet jag inte vad som händer, det var ju tänkt att det skulle vara fest först, men det blev troligtvis inte så. Jäkla trist, jag var&är på festhumör. Så om ni vet någon fest någonstans där man är välkommen, säg till!

:)

he's taken you for granted

Hejsan!
Sitter och kollar på EMA på mtv just nu. Är det inte otroligt bra och ett mycket bra tidsfördriv, in a good way? Jo, absolut. Fick i mig lite mat innan som sagt, raggmunkar för andra gången idag. Åt det i skolan också, men vad gör de? Sålänge det är gott går allt att äta, inte sant?

Nu har precis take that uppträdit, och katy perry gör sitt jobb bra. Får se hur länge jag håller mig vaken för att se detta, jag lär väl däcka i min säng alldeles strax, ganska trött skulle jag beskriva mig själv just nu.
Oj, rockout priset delas ut nu, dock inga bra band. haha nu ska jag kolla och inte sitta och avslöja ännu mera här :D vi hörs! puss

I adore you

Barngymnastiken gick bättre än bra kan man ju säga. Alla barnen är så härliga, glada, och överenergiska. Sådant tycker jag om, och jag är säker på att ni andra också gillar små runthoppande barn. För söta är dem. Har dessutom börjat öva inför juluppvisningen som är den 1:a december, klockan 17-30 på haganäs. Jag tycker ni ska komma, inte för att kolla, utan mest för att stödja äkg. Pengarna går förmodligen till en tumbling, det redskaps som ofta, nästan alltid, används vid tävlingar. Så det hade vi verkligen behövt ett av. Så kom alla!

Var hemma själv ett tag när jag kom hem, mycket fränt. Var det efter skolan tills jag skulle träna också. Låter kanske dumt att säga det, men jag tycker det är så otroligt skönt att vara ensam hemma. Då är det högmusik som gäller en stund, och sedan blir det till att lägga sig på sängen. Obeskrivligt skönt ibland. Men på kvällarna då det  börjar bli mörkt måste det vara någon hemma, usch, jag totalt avskyr mörker. Yes I do. Aja, snart börjar klockan dra sig mot 8, och då är det EMA på MTV! Det ska ni väl inte missa? Tycker alla borde kolla på det. Och snacka om att jag är grymt jävla avundsjuk på Kenza som fått åka ner dit och vara med och kolla på artisterna när de går på röda mattan? Till och med träffa några utav artisterna. Hade varit en dröm. Men egentligen, varför avgudar man artister så mycket? Ja menar, dem är ju egentligen också helt vanliga människor? Bara lite mer kända, har en talang och stenrika? Hade varit lite kul att vara känd för en dag, men inte i längden. Inget privatliv ju, det måste man ju få ha.

Nåväl, jag tror jag ska ta och äta något.
och det slutar oftast mina bloggar med, mat. Ja, jag är väl ett matvrak, hoho.höhö.
men man överlever ju faktiskt inte utan =) jag har det att skylla på.




ser dem inte alldeles för goa ut? :D

give me one more chance to stay

Jag är trött, så jävla skoltrött!

Dock har denna dagen gått ovanligt fort. Mentorstiden ägnade jag och oscar åt mobilspel, jag och johanna gick även runt och samlade ihop vilka som skulle vara lucia kandidater detta året. Spännande, hård konkurrans kan jag lova. Andra lektionen jobbade jag, simon och emanuel med vårat USA-tema arbete. Gick sådär, men vi (Jag!) har kommit på en smart, väldigt bra idé. Dagen fortsatte med språkval, nytt hörsförståelseprov. Gick helt ok. Men inte lika bra som förra spanskprover kan jag lova. långt ifrån. Hade ett pass eget och sedan var det lunch. Gömma nyckel med simon, haha  lätt roligast. Efter lunchen hade vi engelska, inte helt fel. Vi hade trots allt ganska roligt jag och Salome. Sista lektionen hade vi mattegenomgång. En händelserik lektion. Salome är otursbarnet själv. Nys på den du! Plus att hon klämde fingret under stolen.
- vad har hänt?
- hon klämde sig understolen
- Simon satte stolen på mitt finger så jag klämde det.

 Haha, 3 lärare frågade, och simon svarade alltid likadant, detsamma gjorde salome. Busted simon? :) maybe.
På hemvägen kilade jag inom banken. Satte in lite pengar på kontot, rich girl, oja. Haha, almost. Nu hade jag tänkt mig att ta någon macka eller liknande innan jag förbereder mig för att dra till barngymnastiken. Man blir så glad av att träffa de små liven, och lite pengar är ju faktiskt aldrig fel. Även om det inte rör sig om så värst mycket, är det alltid lagom. Lagom till julhandeln också, finemang!

I will be right here waiting for you

Nu är halva veckan gången, lite mer än det till och med. Skolan behöver jag knappt berätta om. Alltid lika seg och tråkig. Men jag gör det ändå, bara för att ni ska inse hur tråkig skolan egentligen är. Började med en lektion eget arbete, idrott var lektion nummer två, och vi spelade volleyboll igen. Sedan hade vi nog eget arbete två lektioner om jag inte minns helt fel, sedan lunch, och lite eget återigen. Men jag kunde glädjas med av att få massage på många av våra raster. Dock var det inte så jätte skönt, jag grät, det rann tårar längs kinderna på mig när salome och johanna skulle trycka ut mina muskelknutor, och jag så gott som dog.

Sen gick jag hem, och sen gick jag till torget, för adam skulle äta. Men var klar när jag kom, så vi gick hem igen. Kollade på one tree hill, och jag busade lite med martina. Men låg mest och pratade en massa. Han är knäpp och elak!
" du ser ut att väga 68 kilo" - heey, thanks buddy! Det värmde i mitt hjärta. Så jag bad honom gå och skjuta sig själv, och allting löste sig efter det :D....................................
nä, riktigt så dramatiskt gjorde vi det inte. haha, men det var inte långt ifrån, nej. Så vi åt lite pizza för att dränka oss i denna sorg, det hjälpte. Aja, har haft en super bra dag/kväll iallfall. :)

Nu ska jag ta och göra lite andra saker. Började pyttelite på hk:n hade jag tänkt mig. om jag hittar mina papper vill säga, inte så troligt. Well, PUSS! 

ta våra minnen och gör om dom till nått fint

val-vaka ikväll. Dock inget  jag tänker kolla på. Men jag tycker, som de flesta andra, att Barack Obama bör vinna detta valet. Ska inte ta något för givet, men så tror jag närmare bestämt att det blir.

Läst en massa bloggar ikväll, och i många av bloggarna står det något om att dessa personer saknar sommaren. Gissa om jag blev depp då. Jag saknar också sommaren, på alla sätt och vis. Ganska händelserik sommar även om det faktiskt kändes, just då, som att det hände någonting. Man (jag) tyckte att vissa av dagarna var så sega och tråkiga så man inte visste vart man skulle ta vägen. Andra dagar hade man så mycket att göra så man trodde att man knappt skulle hinna med allt planerat. Soliga dagar i bökhult, regniga dagar inomhus med monopol. Jag har så dåligt minne att jag knappt minns om det mest var soliga dagar, eller regniga dagar. Jag kan faktiskt inte komma ihåg en enda dag då det regnade, (men det vet jag ju att det gjorde), men antar att det inte är det man lägger på minnet och fyller det hur som helst. Jag har lagt de fina dagarna på minnet, och de dagar man aldrig kommer att glömma. Vilket i sig är ganska logiskt, att man lägger de dagar man inte vill/kan glömma på minnet. Allt nytt bra folk man träffade, och de gamla vännerna man glidit isär från. Roligt och tråkigt, på en och samma gång. Jag önskar jag kunde behålla alla banden jag knutit till mina vänner, men på något sätt går inte det. Alla är alltför upptagna till att ta saken i egna händer.

Jag saknar att kunna springa runt i shorts och t-shirt till vardags, bikini på stranden, jeans och tröja långt in på kvällen/natten. Hur bra kommer inte sommaren 2009 att bli? Den kommer bli GREAT!

boys will be boys

Det var skönt att få träna lite idag. Även om jag inte kan påstå att jag gjorde någon succé, men det hade jag inte räknat med heller. Efter träningen var det ledarmöte. Ganska ointressant, eftersom vi inte fick någon fika denna gången. Det var ganska efterlängtat om man säger så. Hungrig som jag var då och fortfarande är. Glömde bort det för ett tag när jag kom hem, men nu när jag nämner det igen kommer jag på att jag har ju faktiskt inte ätit något idag. Borde ta och göra det. Förreste, avsnittet jag laddade ner funkade inte. Gissa om jag blev jätte depp på det. Men laddar ner ett annat nu, dock lite sämre kvalle, men so what. Huvudsaken är att jag får se det. Blir väl klart om en halvtimme eller något. Jag hinner äta något innan, och därför ska jag göra det =)

låt oss bli dom som försvann.

Gonna camp in my sleeping bag, I'm not gonna move

tjollahoppsan!
Skolan idag har varit väldigt tröttsam. Jag tror inte det gick en sekund utan att jag var rädd för att jag skulle somna. Började med slöjd, blev klar med träslöjden också, nöjd var man här ja. Men ibland får man faktiskt vara det. Efter det hade vi teknik, byggarbete på får friggebo. Gjorde ingenting för att jag och Pau inte är i samma grupp. Ska nog köra med på de på byggdagen, lättast så. Så den långa lektionen ängnade jag och oscar åt till att limma ihop varandras papper och saker med limpistolen. Lättroade.se, kul var det iallfall. Sedan hade vi lunch, hambrugare med väldigt små biffar, så tog lite potatismos istället för bröd, funkade finemang det också. Och jag visade och berättade att "Den kan bli jätte stor", min dubbelhaka alltså :) Rast, sen spanska. Fick tillbaka proven vi gjorde förra veckan. MVG! Då blev jag lite pigg faktiskt. Blottningen fick mig också lite piggare, nettan&simon. wuhuuu! :)

sista lektionen var allmänt dryg. jobbade på vårat manus, kom typ ingen vart ändå. Heja oss. Teamwork, bigtime! Sedan skjutsade jag hem johanna på cykeln, gick lite åt höger/vänster hållet, men vi kom fram i vilket fall som helst. När jag kom hem gick jag fort in i duschen och värmde mig. Sjukt skönt, med tanke på att jag höll bokstavligen på att frysa ihjäl påväg hem. Nu fick jag lite napp när jag sökte på piratebay, one tree hill s06.e09 är ute nu! Så har laddat ner det, tänkte ta och kolla på det senare. Antingen innan träningen, eller så blir det efter träningen. Inte bestämt mig ännu. Efter träningen blir det även ledarmöte. Gott med fika, som vi vanligtvis inte tackar nej till. Gratis är gott sägs det.

breathing your love

speaking of wishes...
kanske blir det en systemkamera i julklapp, med tanke på att tina får sin platt-tv :D :D:D
Happy happy! :) Och om jag av någon anledning skulle ångra mig och inte vilja ha en, så kan jag ju alltid spara pengarna! Blir ju en del. Alltid bra ju! :) Tänkte bara säga det, blev så glad när jag fick höra det.  Ska springa rundor i hela huset och tjoa lite nu, sen ska jag sova. Kan lika väl säga godnatt redan nu. Godnatt!

Baby, you is the diamond that lasts forever
And I just can't take a single step without you
Baby, to you I'll always be a faithful lover
‘Cause my heart can't make a single beat without you


You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something to save my life


I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

you make me fly, you get me high

Jag varnar er som läser. Denna bloggen är ganska lång och ointressant.

Att vakna i morse var inte så svårt som jag trodde det skulle bli, gick rätt enkelt och jag var inte särskilt trött när jag steg upp heller. Vilket är ett stort plus i taket. Men all min trötthet kommer väl imorgon. Annars har min dag varit väldigt hit och dit. Jag har varit glad ena stunden, och andra stunden har jag bara skrikit och varit arg. Haft humörsväningar med andra ord. Första lektionen gjorde vi absolut ingenting, utan satt mest och pratade. Sedan hade vi mentorstid, men ingen vanlig för vi var helklass i hk salen. Den lektionen gjorde vi ingenting heller, där fick jag dock mina första utbrott. Eller inte jag, men mina kära vänner verkade inte tåla mig. Alla blev helt galna på mig, och jag hade verkligen inte gjort ett piss? Mitt första damp kom nog förresten vid tredje lektionen, då vi hade eget arbete och tommy pungsvettade ner min fina scarf/halsduk jag fått av Johanna i födelsedagspresent. "Så farligt är det inte". Nänä, men då kan ju ni använda den om ni nu tycker det är så mysigt :) Lång lektion, sedan fick vi tillslut en mycket lång lunchrast. En och en halv timme rättare sagt. Så vi åt i lugn och ro, for ner till Linné där vi skulle ha idrott och bara chillade. - Två meter rätt upp ska det va! Spelade volleyboll, inte helt tokigt. Men så otroligt tjåligt när motståndarlaget var helt dryga och spelade urtöntigt. Visst, man ska inte spela över seriöst, men kom igen. Lite måste man ju faktiskt försöka.

Sista lektionen spårade ur aningen. Började med att vi inte ville komma in på lektionen, eftersom vi hade en skitjobbiga vikaren, igen! Så tog vi lite extra rast i sisådär 20 minuter. Olydigt, men ack så skönt. När vi väl bestämde oss för att gå in så bara satt vi och pratade, skrattade, lyssnade på  hög musik på mobilen, pratade i mobilen, och jag hjälpte även simon med lite matte efter många om och men, och lite förbannelse över det hela. Slutade som alltid vid halv fyra idag. Segt att börja veckan med det, men ändå väldigt skönt att veta att man slutar tidigt alla andra dagar. Riktigt gött.

När jag kom hem till skolan hann jag inte med så mycket. Åt lite och bytte om. Sedan for jag ner till träningen. Blev i princip bara dans för min och evelinas del idag. Försökte lära oss hela hälleviksdansen, och jag tyckte vi lyckades riktigt bra faktiskt. Krävs bara lite fin putsning också. imorgon däremot blir det riktig träning för min del, blir nog ingen dans alls. Utan måste öva inför uppvisningen. Förresten  så var en gammal goding på besök hos oss på träningen. Nämligen Måns från hällevik. Han var där för att träna oss lite, en utav anledningarna till att jag inte var med på de sakerna faktiskt. Kände inte riktigt för att skämma ut mig ännu mera med tanke på att han typ tycker vi från älmhult är skitdåliga. Det är vi kanske, men tycker ändå vi har lyckats väldigt bra de senaste året, vi har lärt oss grymt mycket det senaste året sedan vi fått airtracken. Nog om det.

Nu ska jag nog sluta skriva, och istället ta det lite lugnt och vara lite social på alla håll och kanter. Ska kanske, bara kanske, börja med hemkunskaps uppgiften, men jag hittar alltid anledningar till att inte göra den. Nu i det här fallet skyller jag på att jag är rusktigt trött, skola till halv fyra, plus träning. Nej, hemkunskapen får vänta tills en annan dag, möjligtvis imon, möjligtvis på onsdag, möjligtvis på torsdag, troligtvis på söndag! :)
GRATTIS, nu har ni tagit er igenom hela inlägget!
 pusshej leverpastej!

how can these hands create a better place?

efter att ha fått klagomål från en viss person är det bäst att inte glömma nämna det den här gången.
jo, det var såhär att min syster, martina, gjorde mål på matchen idag. Hon tyckte ni skulle få veta. Skrytmånsen här va!

Kan också passa på att berätta att jag gjorde en god gärning idag påväg hem från träningen. Tog mig nämligen tid att förklara för en man vart sunnerbogatan låg. Det tog sin tid, men tillslut tror jag att han förstod vart jag menade han skulle ta vägen. Får bara hoppas på att vi menade samma gata, annars kan det ju bli lite pinsamt, å andra sidan, honom träffar jag nog aldrig mer igen. Nu ska jag duscha och sedan sova. Godnatt!

...

Varför ska alltid rubriken vara det svåraste att komma på?
- good question.

Min dag har varit toppen. Som sagt, det blev till att först fara hem till Sara. Sedan promenixa där ifrån till hartmans där vi tog en fika (en latte), och sedan vidare ner till Linné, där P15 spelade träningsmatch. Där Älmhult vann med 8-3. Grattis, dock blev vi (jag) aningen besviken där Robin inte fick in ett tredje mål, då Sara hade slagit vad om det. Så ja, just face it, hon hade rätt. Och jag pratade bort mig lite. "- Det är mycket kallare här ute, än där inne".  För er som inte förstår, satt vi inomhus och jag förväxlade ställerna aningen. När matchen var slut gick vi hem till Sara igen, och sedan for jag hem igen. Var hemma någon timme, sedan var det dags för  nästa match på haganäs. Då syrran spelade. 7-3 till Älmhult. Bra söndag älmhultarna fick till, bra avslut på helgen.

Hann hem fem minuter, sedan begav jag mig av till träningen. Hade egentligen absolut ingen lust att träna idag, eftersom jag frusit och sådant hela dagen. Men jag tvingade mig ner och fick tillbaka lusten och mitt glada humör. När jag kommer ut till min kära cykel upptäcker jag omedelbart punkar. Då sjönk mitt humör ner till botten igen. Men cyklade så gott jag kunde, tillslut blev det bara värre. Så fick ta en promenad hem med cykeln vid sidan om. Mycket promenad jag har fått idag, inte helt onyttigt. Känns som att jag gått 10000000000000 steg idag.  Frågan är väl hur jag kommer till skolan imorgon? Kanske blir det till att promenera, kanske inte.

it's not enough

Jag vaknade halv 12 idag! Kan ni fatta? Halv 12! Jag kommer aldrig klara att kliva ur sängen i rättan tid imorgon. Jag kommer få ett helvete nästa vecka, det säger min magkänsla mig. Men å andra sidan, hur ofta har jag kunnat lita på den egentligen? Ja, det återstår att se.

Idag ska jag ner och kolla på grabbarnas match. Men först ska jag och sara ta en fika, och vi ska vara duktiga och  gå ifrån hennes, ner till fikaplacet, ner till linné och tillbaka. Låter duktigt va? Jao, sedan blir det att kolla på en till match, syrran spelar. (y). Ikväll blir det även dansträning, som inte är helt åt skogen det heller :) Ganska bra faktiskt. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle börja på hemkunskapen också, men det verkar inte som att det blir någon tid över till det faktiskt. Men om jag minns rätt, har vi hela nästa vecka på oss att skriva klart den, så jag ska nog lyckas få ihop något läsbart. Jao!

somebody told me that this is the place
where everyting's better and eveything's safe.

for some reason I can't explain

Kvällen spenderades hos Tobias i diö med massa folk. Mycket till fest kan jag inte påstå, men visst var det  trevligt ändå. Kollade lite på tv och mös i soffan. Inte helt fel det heller. Åkte upp  med joel, där även alban och hannes satt. Trevlig biltur dit och hem ivartfall. Har roat mig med tvn de senaste timmarna, och nu är det datorn som gäller. Måste nog krypa till kojs snart. Trots allt skola imorgon, eller hur man nu ser det. Fyfan. Jag kommer aldrig orka. Jullov, nu?! :D Äh bara några veckor kvar, sedan mår vi alla fint av lite mysiga juldagar och allt som hör till.

Usch ja, nu blev jag sugen på lussekatter och även lite sömn.
godnatt! puss

fest

jaha, då är klockan återigen snart halv sju. Ikväll blir det fest, och då hoppas jag på att denna blir aningen roligare än den i osby som slutade lite för tidigt enligt mig (a). Så ska dratta och fixa iordning mig nu, vi hörs imorgon, kanske inatt om ni har turen på er  sida :) tjao!

Saw V

Det är precis vad jag har roat mig med de senaste en och en halvtimmarna. Kollat på saw 5 alltså. Ingen höjdare enligt mig, men visst, filmen är väldigt genomtänkt. Men jag är inte ås insatt i saw filmerna, har bara sett typ 2:an och 4:an också. Så jag vet ju inte riktigt vad det hela handlar om. Får ta och kolla på alla saw filmerna någon dag, så jag hänger med i svängarna vill säga.

Ikväll blir det kanske fest igen. Har inte riktigt bestämt om jag ska eller inte. Bror lite på vilka man känner som ska dit och så vidare. Men troligtvis blir det nog det :) Får säkert en mycket trevlig lördagkväll :) och det hoppas jag ni också får. Nu ska jag hoppla in i duschen och bara värma mig. Fryser som attans och jag hoppas int jag blir sjuk. Men det hade ju dock inte förvånat mig om jag blir det igen, nu när man som minst behöver och vill det.

over and out

I still believe

Gårkvällen blev väl kanske inte helt som tänkt. Men hade det himla trevligt ändå. Salome kom hit vid 3 tiden kanske. Vi pratade, kollade på film och fixade oss. Sedan körde pappa ner oss till macken mittemot ikeastolen där vi träffade adrian och väntade på skjuts att Wikingsson. När bilen kommit och vi packat in oss, for vi iväg mot osby, hem till adam. Där var det förfest med 6 killar och 2 tjejer, jag och salome. Men vi hade det trevligt ändå, med gott att dricka, gott sällskap och lite roliga spel så tog vi oss igenom. Halv 10 kom taxin och vi satte riktningen mot lokalen där festen hölls. Och visst var det mycket folk, väldigt mkt. Men hur många kände man egentligen? Det var väl där det första misstaget kom. Vi (jag och salome) kände inte så många där,  vilket genast gjorde det lite tråkigare. Träffade på några känningar som vi pratade med och så. Mycket mer hann vi inte med, för kort därefter kom misslyckande nummer 2. Klockan 11(!) blev vi alla utslängda av någon okänd anledning. Då vi istället stack hem till adam. Där kollade vi på andra avenyn och salome  hann även roa sig med bilddagboken. Lillen kom också efter lite guide hit, och lite dit, och huxflux var han på någon annans gård. Sedan kom han rätt. :)

De var snälla som skjutsade hem mig, och vi såg tre rådjur på vägen hem. Men tror nog jag var den ende av oss tre som såg den första. Magic eye! Jag gick och la mig när jag kom hem, och vaknade vid 5 tiden av ett sms. Somnade om någon timme där efter och nu sitter jag här igen. Lite update om min kväll, som säkert ingen är intresserad av, men ändå läser. Jao. Men nu ska jag äta något! Ikväll blir det till att kanske träffa evelina och tittiluttan. Får se!

goodbye!
RSS 2.0