it's a little too late to come back

Åh, stressigt fick jag det när jag skulle ner och handla. Skulle packa väskan som jag skulle ha med mig till haganäs (men det blev inte så, så den konkade jag med mig på i onödan), innan jag stack. Så trampade jag ner till konsum, snabbt som attan och köpte cola, skumtomtar och glas. Sedan trampade (snabbt som in i helvete) jag ner till köxhult och tränade dem. Mysigt att fika med dem, höhö.

Nu är jag iallfall hemma, och kan erkänna att jag redan saknar barngymnastiken. Uppehåll ända fram till vår terminen, även den originala gymnastikträningen upphör på måndag. Vad ska jag göra om dagarna nu då? Inga träningar eller något. Jao, det låter slappt, men jag kommer bli så jäkla rastlöst alltså. Skitjobbigt, men samtidigt får jag mycket tid över till annat som att träffa kompisar and so on. Men jag får ta promenader oftare, :D. Det är bra. mycket bra.

Aja, nu ska jag sluta traggla här. Har ändå inte så mycket mer vettigt att säga, för nu ska jag nog sätta igång med spanska läxan, även göra lite matte som jag ligger väldigt mycket efter i. Tråkigt som fan, men det behövs göras.

puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0