right here, right now

Jag fick visst inte så mycket gjort igårkväll. Hade ju som sagt lite mattetal och hemkunskap att göra. Men såklart är adam en hejare på det här med tajming och ringde mitt uppe i ett mattetal. Pratade i över två timmar, och jag kan nog säga att jag har honom att skylla på om jag failar på provet. True. Han snackade om att jag yrade, då jag hysteriskt letade efter min mobil, som jag senare återfann på bädden. Någon timme efter vi lagt på, tror ni inte jag slarvar bort den igen? Och letar som en jävla galning. När jag letat typ en kvart, ringer jag den, tror ni inte jag märker att den ligger i min vänstra byxficka då? Jo nu, såhär i efterhand, kan jag  erkänna att jag yrade lite igår. Helt enkelt är det faktiskt inte att vara jag, en sak som är säker. Nog om det.

Började skolan med slöjd, lapptäcke ftw. :) Sedan hade vi då matteprov, osäker på de två/tre sista talen. Weeeelll, vi får se hur det går. Sedan hade vi språk och sedan var vi och kollade på någon friendsteater. Teater med en person, kallar man det teater? Totalt ointressant eftersom det var som att han förde en dialog med sig själv, ni vet sån, 'säga en sak som en person, byta plats och vara den andra personen som svarar' sån teater. Men vi slutade kort där efter så det var way bättre än lektion iallfall.

Vet ni vad jag gör nu?!
- Jag laddar ner avsnitt 10 på oth! Alltså det nyaste!!
Har man väntat eller har man väntat? jag har väntat! Eftersom det andra slutade så spännande så tror jag detta avsnittet blir händelserik. Medans jag väntar på att den ska röra sig uppåt 100%, så tänkte jag skriva hemkunskapsuppgiften, lika bra att ha den gjort ju, lite tidsfördriv och så också! Ikväll blir det Fisk! :D:D
puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0