christmas

godkväll.
Vad skönt det har varit att bara ta det lugnt ikväll. Ingen träningen eller något, väldigt lugnt och skönt med andra ord. Var på skolan för ett spanskmöte, kom fram till vad vi skulle sälja på julskyltningen och sådant. Inventering 1 januari, fin kommentar lade johannas mamma till då.
- Då blir det svårt att räkna, man ser kanske dubbelt då.
- Förhoppningsvis inte dessa femtonåringar.
Haha, lite kul var det allt. Annars höll jag på att somna, ville bara hem till mitt arbete. Eller kanske inte till arbetet, men bara hem till min säng. Men den besöker jag inte förrän om ett par timmar till. Ska äta lite nu hade jag tänkt mig, hungrig som jag jämt är. Borde nog lägga på ett kål med att skriva lite också. och så måste jag komma på vad gorbis är. Eftersom jag är tydligen inte tillräckligt mogen för att veta det enligt en viss person, ehm :))

lite tidigt att börja längta kanske, men jag vill ha julafton nu. Jag vill springa runt i växjö, någon dag innan julafton, ha panik för att jag inte vet vilka julklappar jag ska köpa. Jag vill höra julmusik från vartenda affär, känna doften av glögg. Se snön falla, lagom till dagen innan. Kolla på luciatåg, vara med i luciatåg, och bara lyssna på dem när dem sjunger. Vill sitta och mysa i soffan med hela familjen, äta god mat, massa tända ljus, godis, lussekatter och allt som hör till. Inte för att tala om nyårsafton. Det längtar jag ju inte lite till. Åh va mysigt det är med massa fyrverkerier, gott sällskap, och alla dessa löften man lovar men aldrig håller. Och att man ropar gott nytt år till alla som medverkar i festandet, att få vara med alla sina kompisar den dagen, starta ett nytt år med dem, och också avsluta det gångna året. Skapa oförglömliga minnen, det är vad jag är ute efter. Minnen man sent kommer att glömma, som man förhoppningsvis aldrig kommer.

Nej nu tjabblar jag bort mig. Låter som att jag faktiskt tycker om vintern, men i självaverket är vintern det värsta jag vet. Vinter för mig är kyla, snö, och tomte. Men jag måste ju ändå vara positiv till det, få något att se fram emot, och längta till. Jag gillar min positiva inställningen. Vi får väl se när dagarna inträffar om jag hade rätt eller fel om hur allt kommer att bli. Förhoppningsvis har jag så jävla rätt det bara kan bli.
nu kurrar magen, och gris vill ha mat! Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0