vem har tänt den stjärna, som lyser i ditt öga?

äntligen fredag igen!

dock är det alltid lika tråkia lektioner på fredagar, som består av spanska, äö, bild, hk. Vi fick kolla på våra redovisningar som vi filmade i onsdags. Jag blev faktiskt ganska nöjd, och jag tror nog simon och emanuel också blev det. Var väl det enda roliga som hände idag.
När jag kom hem kollade jag lite på gossip girl, samt åt lite mat. Efter det däckade jag i soffan, mätt och belåten, trött som ett as och ja, allmänt trött! Vaknade för ett par minuter sen av att min syrra står och kittlar mig under fötterna, jag  blev lagom glad kan jag ju då påpeka.

usch, även jag har börjat få smaka på den bloggtorkan jag skrev om igår. Har verkligen inget intressant att skriva om numer, har säkert aldrig haft, kommer säkert aldrig att få. Gud vad positiv jag är.  =) Men det händer faktiskt inte så mycket roliga saker längre, särskilt inte nu på vintern. kan ju berätta att det låg snö på marken när jag vaknade i morse, och att jag förtvivlat upptäckte mitt i nerförsbacken att min broms inte funkade. Men jag lever! :))

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. ryktades om fest, men det är nog inte så aktuellt längre. Tyvärr. Antar att det blir ännu en sittahemmakväll för min del. Det har jag dock ingenting emot å andra sidan. Eller kanske lite. Men jag har ju ganska mycket plugg att sköta, so prover ni vet. Och min bok bör jag ju fundera på att läsa ut snart, innan vi börjar med nästa tema i skolan. Som så förvånadsvärt är 1900-talet. 1:a och 2:a världskriget..... mums på den biten :)) Det ryktas om att vi ska få ett typ tre gånger fetare prov än detta soprovet vi ska ha nu, och det tycker jag verkar stort :o. God, save me? 
nu ska jag kolla tv! puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0