you are mine

Det känns som att det är lördag idag, eller hur? För jag menar, jag är väl ändå inte den enda som tycker det va? Förresten är det ju inte länge tills det är julskyltning ju. Lördagen kommer att spenderas på så sätt att jag ska baka bullar med min kära moder. Om jag nu får hjälpa till. Förra julskyltningen skulle vi ju baka då också, men jag gjorde inte så mycket för mamma tyckte jag gjorde fula bullar :) Vi får väl se om jag gör en större succé detta året, troligtvis inte. Vår årliga uppvisning är inte heller så långt ifrån, det är snarare bara 5 dagar kvar tills den är. Jag längtar inte, för vet ni vad? Jag kommer att skämma ut min som fan, det känner jag på mig. Plus alla småbarnen, ja gisses. Livet är inte enkelt.

Förresten påtal om broccolli, det var ju lite snö när vi fick och la oss igår kväll.Då tänkte man på "hej vinterland" Men någon timme efter att vi vaknat idag så var all snö borta, gone, då blev jag besviken. Nu kommer inte snön på ett halvår eller något, säkertligen. Ingen snö till julafton, det ska vi antagligen inte räkna med.

jag ska snart sova, bara så ni vet. Jag vet att det är lite tidigt för att vara mig, mitt rätta jag, men jag är faktiskt extremt jävla trött. Jag tänkte jag skulle sova ut riktigt mycket, men det verkar ju inte komma på fråga.



Kommentarer
bitte

Hej vill tipsa dig om en super tävling som market2member har.



Värva nån vän och vinn snygga priser.Jättelätt att vinna



Har en jättestor julklappssäck med massa vinster.



Allt är gratis gå in här



http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=78d1bddb-e2da-4822-9b05-5a50360bc404

2008-11-27 @ 11:04:33
URL: http://blondiesliv.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0