you're not gonna break me down again

skadeglädjen är nog det roligaste.
haha, jo, vi säger så.

Åh, det kändes verkligen som att det var måndag på nytt idag när man skulle till skolan. Inte nog med att jag nästan försov mig, jag vakande halv 8. Panikslagen som jag var, var de snabbt på med kläderna, fixa iordning sig och så vidare. Jag lyckades iallfall övertala pappa att skjutsa mig, så i tid hann jag minsann och da.

Första lektionen hade vi genomgång av vårt nya tema, som förövrigt verkar as tråkigt. Vi ska jobba med 1900-talet ända fram till v. 6. Alltså inpå nästa termin också, skjut mig, ngn? Vi ska iallfall jobba om både ww1 och ww2. Plus att det verkar som att det är mer jobb om 1800-talet än vad vi egentligen ska arbeta om. Ja, jag som trodde nian skulle bli rolig, den verkar faktiskt allt annat än rolig just nu. Efter genomgången hade vi eget arbete, fick inte så mycket gjort. Oscar och Chris är ju inte alltför flitiga vill jag lova :) Sedan var det språkval, som vi knappt hade. Satt bara och diskuterade denna man som skickat bilder. Eftersom vi hade en teori om att det var en lärare på våran skolan som varit borta de senaste veckorna, men det stämde inte. Tur det. Hade ju varit riktigt äckligt annars. Han är sjukskriven iallfall. Vi hade engelska efter lunchen, och lite matte. Så dagen har väl i sig gått ganska fort, inga riktigt plågsamma ämnen eller liknande. Morgondagen ser dock lite värre ut, då vi har bild, men också 2 timmars idrott, vilket är aningen roligare.

Jopp. Det är så min dag har sett ut hittills. Har också kollat på ett avsnitt av gossip girl. Men höll på att somna, så pausade ansnittet och la mig i bädden ett par minuter, vaknade en kvart senare, så har precis tittat färdigt på det. BRA beskriver hela serien, komplett. Dock slår det inte oth, det gör inget. För tillfället iallfall.

Ska snart pysa ner och träna mina kära små gulligull barn. Oj, påtal om det, har glömt köpa julfika till dem nu. Bäst att göra det. Annars blir dem arga på mig, det vill jag inte. jisses, klockan också ja, ajfan. Ikväll blir det iallfall sola med johanna :D  vi hörs. pussar =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0