where no one knows my name

Jag är peppad till tusen på fest idag.

jag somnade sent, sent igår. Låg och lyssnade på musik och kollade på de tända värmeljusen ungefär halva natten. Arg var jag också. Men idag mår jag prima ballerina. Har precis duschat och så, ska snart gå och städa upp mitt rum lite så det inte är så jäkla stökigt där hela tiden. Sedan kommer väl salome hit under dagen, och ikväll åker vi till den enormt stora hålan O-S-B-Y! Där hålls kvällens bravader. Ja men som sagt, inget görs utav sig själv, så bäst att sätta igång. (Y)

Ha en kanonbra fredagkväll. Förresten, är det ikväll man går bus eller godis? Eller är det imorgon? :D Jag ska lätt spöka ut mig, och springa runt och skrämma folk i hela älmhult. Fast jag lär nog bara skrämma mig själv varje gång jag går förbi ett skyltfönster, eller något spegeliknande. Haha! nåväl. vi höres! PUSS!



you're so fine!

(:

D. - Du slåss som en tjej!
P. - Jag är en tjej!

B. - Har du någonsin fått en vinbakfylla?
J. - Jag hade en kanin med stora öron som hette Chester.

One tree hill är för jäkla bra! :)

tidig vinter?

DET SNÖAR!
Vafan är det här? Det är höst, det ska inte snöa nu. Nu blev man på så tråkigt humör av att se snön, den ska komma lagom till jul, då vill alla barn ha den, även jag. Inte nu, två månader innan. Var rena helvetet att ta sig till och från träningen idag, jag ska uppfinna visir med en vindrutetorkare på. Man ser verkligen inte ett smack utan de, och halt som fasen blev det. Nåväl. Antar att det kan vara rätt mysigt med snö trots allt.

Iallfall. Idag gjorde jag allt och ingenting. Småbarnsträningen gick bra, ca fyra barn från min grupp, och ja, 5 barn från hannas och emelies kanske. Så det var lugnt och skönt må jag säga. Efter träningens slut träffade jag på Sara och Robin som hade gått ner till skolan för att se mig träna, och så hade den redan slutat. Stackarna. Aja, när träningen vart slut blev det en tripp till trend house. Köpte ett linne, en tröja och ett par boxers. Hade ju ett presentkort som någongång skulle användas, idag var ett utmärkt tillfälle. Det dummaste jag gjort idag, var nog ändå att gå ner dit, och hem. När det regnar, snöar och blåser kallt som fan. Mitt paraply tål inte detta, vilket vi verkligen märkte denna gången! Värre än när jag och johanna var ute och gick, och då var de illa xD

Sedan ringde jag sara, som vart upptagen. Så kollade på the prom med martina. Sedan ringde Sara, inte lika fullt  upptagen och bad mig komma till ikeahallen. Där spelade några killar fotboll och vi tre tjejer, domina också, fick tid över till lite tjejsnack. När vi skulle köra hem låg det sjukt mycket snö och slask på vägen. Och en väldigt snäll tjej frågade om hon fick köra hem oss. Men vi tyckte det skulle bli väldigt omständigt eftersom vi alla bor åt olika håll, klöxhult, hos mig, och möckeln. Ja det hade blivit för jobbigt. Så vi tackade trevligt nej, och satte oss på våra kära moppededer och körde försiktigt hem. Och ja, både jag och sara lever. (Y)

Nu sitter jag här igen, försöker berätta lite kort om min dag, men det blir inte så kort. Aja, imorgon blir det iallfall fest i osby, tackar vi för. Väl behövligt såhär års.  Plus att jag får träffa adam igen, fjärde gången denna veckan (Y) :D Well, nu ska jag lägga in ny musik på mobilen, har tjatat ut alla gamla låtar jag haft! haha, vi hörs! Puss!

blö

Shit! Klockan är redan kvart i 3. Känns som att klockan borde vara 12 någonting. Har suttit och roat mig lite i photoshop, inga resultat eftersom jag inte sparade några bilder. haha, så bra är jag på det. (y). Jag måste hoppa in i duschen nu, för att piggna till lite. Är hur jävla trött som helst. Sedan blir det barngymnastiken vid fem tiden, på kvällen träffa Sara, kanske fler? Anyway, imorgon är det fest! Älmhult, osby? Osby, älmhult? Svårt! Skjuts?
We'll see vart vi ends up!

nu blir det duschen, puss!

take your time

Nu har halva lovet gått, nästan iallfall. Tiden riktigt springer iväg känner jag nu. Min dag har iallfall varit toppen. Åkte som sagt buss upp till skogen, öde öde öde. Lyckades till och med hoppa av på rätt ställe, de ni! Fick låna en finfin moppehjälm av adam också, ska nog köpa sån. Ni skulle sett mig, vackrast i hela skogen måste jag ha varit i den, haha! Kollade lite på hans valpar när vi kom hem till han, verkligen ursöta är dem. VILL HA? Ja tack!
Sedan skulle han tvunget fixa håret också, pysen. :) Aja, sedan blev det lite tv, mat, och prat! Inte helt fel. Nu ska jag lägga mig i sängen för att kolla på någon bra film eller något som visas på tv, om jag hittar något. dels är det dag två för min och martinas lilla sleepover. Haha, vill ju i sängs tidigt nu, så jag verkligen hinner njuta. Sitter som gjutet alltså. Godnatt!

hold your breath. don't waste your time.

Jag har nog haft den roligaste natten på väldigt länge faktiskt. Som ni vet, är jag tvungen att dela säng med Martina nu ett par dagar och det startade igår. Vi kollade lite på tv och så innan vi skulle somna. Men istället låg vi och pratade till ungefär klockan 2. Och jag berättade att jag troligtvis skulle drömma mardrömmar enbart för att hon låg i samma säng som mig. Då skulle jag visa hur min drömm ungefär skulle se ut, och jag skulle gripa tag i hennes ben (för att visa att det var så någon skulle göra på mig), och istället gräppade jag tag i hennes skärt och hade inte en tanke på det. Och så sa jag att jag skulle drömma något liknande att någon gjorde så på mig. Efter ett tag sa hon : Du vet att du klämde på min rumpa va? hahaha! :) jag skrattade så mycket så att tårarna rann från mina kinder. Åh, jisses! :)

Ett par minuter klämmer martina ur sig en fräck kommentar!
- Är inte dina hyllar väldigt snea?
- Eh, nej? Dum i huvudet eller? Du tror inte det kan ha något med att göra hur du ligger med huvudet?
- Ahhh, jahaa!
Ja, martina i ett nötskal eller något skulle jag vilka kalla det. Sedan somnade vi. Undra vad som kommer att hända inatt? Återstår att se :)

Anyway så ska jag snart fixa iordning mig lite, sedan tvingas ta bussen till osby. Haha får väl se om jag kommer rätt, hahahaha! :) Jao, har förresten laddat ner det nya avsnittet av one tree hill, s6e8! Så ska kolla på det innan jag börjar fixa mig! superglad, PUSSPUSSSPUSSS! :)

believe it or not

Kvällen fortsatte lika bra som resten av dagen. Nästan lite bättre än väntat. Adam ringde vid 11, så pratade lite med honom, trevligt värre. He's good, so good! :) Sedan har jag spenderat resten av tiden med att snacka med martina and so on.Nu har vi slagit på tv400 för där är det fredag den 13:e maraton. Men dem filmerna är så b och väldigt uttjatade nu. Men vi har inget annat att se på, så det får bli det. Plus att jag måste stå ut med henne i min säng ett par nätter nu framöver. Iallfall tills de blir färdiga med hennes rum. Min värld går under, eller kanske inte riktigt. Rätt mysigt trots allt ;) hahaha! nä, nu känner jag att syrran är lite rädd nu, bör hålla koll på henne nu istället för att sitta här och skriva onödig information! Godnatt allihopa! Sov gott!

:)

infinity

Min dag har varit kanon från början till slut. Eller dagen är ju faktiskt inte riktigt slut ännu, ett fåtal timmar kvar som lär vara minst lika bra, aningen lugnare. Vid lunchtid körde jag hem till Sara, lite catchingup-tid, prat och så vidare. Sedan lagade vi (eller hon) mat till oss båda, makaroner och köttbullar som är en av Saras lite bättre specialer. Inte ska vi klaga, för det var gott som attans. Kollade på film samtidigt som vi åt, släkten är värst. Som jag faktiskt aldrig sett innan, den var bra i vilket fall som helst. Vid halv fem stack jag ner till träningen, som förövrigt gick helt okej. Tills ett par vissa pojkar klev genom dörren och jag skämdes som fan. Då går det absolut inte koncentrera sig, vilket i sin tur leder till att jag gjorde bort mig och allt blev fel. Tack för det grabbar! :)

Efter träningen stack jag och tittiluttan ner till minigolfbanan, vi tänkte äga skiten ur grabbarna grus (not), men de spelade inte. Flummade mest runt. Satt väl där typ tjugo minuter eller något, sedan orkade vi faktiskt inte mer och vi sa farväl, och jag som är lite mer utstött och inte som alla andra, försvann ju först. Alla andra skulle åt samma håll så de hade sällskap, men inte jag! För jag bor åt andra hållet. Det ställe i älmhult där det är som mest öde till och med. Bara jag som bor här borta typ, sjukt tråkigt. För allt det roliga, det händer borta hos fisk, eller hur? ;) haha!

Ja nä, nu orkar jag inte försöka komma på något intresseväckande att skriva om, för det är alldeles för tomt i huvudet på mig för att det ska kunna bli någonting bra utav det. Så åter igen sätter jag punkt hastigt och lustigt.

you were like my lover and my best friend

Morsning korsning!
Planerna idag är helt ändrade idag också. Skulle solat med Johanna, men icke! Aja, får väl hitta på något annat idag. Kanske hjälper Martina med hennes rum, som hon håller på att göra om litegranna. Ikväll blir det iallfall träning som alla andra tisdagskvällar. Har riktigt kommit in i träningen denna veckan, suget fanns verkligen där igår, och den finns även där idag. Hur bra är inte det egentligen?

Förövrigt har jag precis suttit och tittat på det sista avsnittet av one tree hill (som kommit ut i Sverige). Så nu kommer jag inte att kolla på det lika ofta, och änn mindre skriva om det här i bloggen, eftersom alla avsnitt av säsong 6 inte har kommit ute ännu. Det gör det hela lite mer spännande faktiskt. Så nu har jag ju alltid något att se fram emot här i veckorna.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Här är förresten lite bilder från gårdagen.





Tänkte dessutom lite snabbt påminna er ännu en gång om Bloggkoll.com . Kanonbra sida att hålla reda på när alla dina favoritbloggar uppdaterar och skriver nya inlägg! Toppen bra, eller hur? :)
love

big hearts

Godnatt kan jag ju inte direkt börja inlägget med att säga. Men det måste ju bli det eftersom jag varken kan säga godag eller godkväll. Min kväll, ändrade planer, har varit toppen. Träffade istället Salome Amira och Johanna för att fishy inte riktigt var på topp. Var ute i byn, torgtattare, i ett par timmar. Träffade på mycket trevligt folk, marius och gänget, även tias och hans crew. Trevligt med lite manligt sällskap, jotack. Efter ett par timmar gångna strosade vi hem till mig där det blev till att kolla på film. Men innan dess kollade vi på ca 5 trailers för att kunna bestämma oss för vilken film vi ville se. Tillslut blev det saw IV, så den laddade vi ner och checkade. Pratade en massa och så, always trevligt. Sedan körde jag hem salome och nu ligger jag i sängen, funderar på om jag ska bädda ner mig i sängen och sätta igång en bra film, eller om jag ska bädda ner mig i sängen och sedan ta en lång tupplur för att sedan vakna pigg som attans imorgon?

Tror nog det blir film trots allt, jag lär ju somna någon gång ändå ju. Så, jag slutar även detta inlägget med att säga godnatt till alla!

I'm failing with most of the things I'm trying to do.

Ibland vill jag återfå de dagarna jag redan gått igenom. Spola tillbak tiden sisådär ett halvår. Det hade jag verkligen inte haft något emot, not really.

Träningen idag vart roligt anyway. Trampett  hela träningen med hel och halv skruvar hit och dit. Liten tävling också. Jag och Pernilla fann det väldigt roligt att skratta medans man ligger och stretchar benen. Haha det var nog dagens höjdpunkt, åh vad vi skrattade! Och åh vad det känns i bena nu. Vi upptäckte också att jag fått ont på helt fel ställe, och stretchat helt fel delar av kroppen, vilket vi märkte sen när Pernilla slängde ur sin kommentar som ingen lär fatta om jag skriver här. Men gör det ändå!
"Nu känns det!"
"Där också?" och så sneglar hon neråt emellan benen på mig. Haha, ja då kände jag att jag var på rätt väg :) Många vackra kort togs det också, eftersom tittiluttan hade sin kamera med sig. Sedan blev det lite dans de 5 sista minutrarna. Toppen! Nu sitter jag hemma och kolla på vänner, och väntar på att Sara ska messa mig när hon kommer hem eller något. Annars call'ar jag väl säkert henne senare, om det inte bli för sent vill säga.

Nu tänkte jag måla fransk manikyr som tidsfördriv!
over and out

short update

Gott med lite mat i magen nu. Ska försöka smälta maten fort, för har träning om en timme och vill ju inte gärna få håll mitt uppe i en volt eller något. Haha. Så ska lägga mig i soffan en stund och ta det lite lugnt. Finemang. Sedan beger jag mig till träningen, och efter det kanske hem till Sara. Beroende på om hon kommit hem eller om hon drygar. We'll see. Nu väntar iallfall en varm soffa och lite tv, pusshej!

here with you

Måndag idag. Och gud vad härligt det är att man vet att man inte behöver stiga upp as tidigt för att gå till skolan, nej för nu kan man ligga kvar och dra sig hur länge som helst i sängen. Jag tror jag skrev att vi måste stiga upp tidigare, men det blir ju faktiskt att man får sova en timme längre. Märkte jag i morse, när jag vaknade as tidigt, plus att jag glömt att stänga av alarmet på mobilen. Great start! Kollade något avsnitt oth, käkade lite frulle och sedan begav vi oss ut i regnet för att kolla på tapeter till sis. Mycket bestämt fick hon inte så vi begav oss ut i ösregnet ytterliggare en gång för att åka till en affär och handla lite. Nu sitter jag hemma, pratar med Salome som verkade ha en toppenkväl som fått en av sina önskningar inslagna. Kan ju säga att jag skrattade så mycket att jag höll på att kissa ner mig, så illa var det.

Nu ska jag laga lite mat till oss. Eftersom det inte är någon annan som orkar och jag är hungrig. Mat för hela slanten. Kanon! Vi hörs senare! (: puss!

you can put the blame on me

Träningen var ganska folktom med tanke på att vi bara var 9 stycken när vi vanligtvis är runt 17 stycken. Men vi gjorde det bästa utav träningen och dansade på tävlingsfriståendet lite. Mycket mer hann vi inte med faktiskt, en och en halv timme bara springer förbi när man har roligt. När jag kom hem slängde jag i mig en macka, in i duschen och sedan kollade jag på en film med pappa och martina. Morena och tystnaden blev det. Hyfsad bra film även om jag slumrade till några minuter i mitten av filmen. Kan inte hjälpas när man ligger så otroligt skönt, nerbäddad i soffan med ett tjockt täcke runt en, ni kan inte klandra mig! Ni hade också somnat :)

Imorgon ska jag försöka ta mig utanför huset lite mera än jag gjort idag. Tänkte ta en promenad eller liknade om vädret tillåter lite uppehåll från allt tråkigt regn. På kvällen blir det träning och/eller ev. träffa fisk. Hur bra är inte det? Nu ska jag snart lägga mig i  sängen igen, sova lite. Som om jag inte redan gjort det tillräckligt redan. Är hemskt trött i vilket fall som helst. Så, godnatt!

regnig söndag, tråkig söndag

Jag lever(!), trots att denna dagen har varit otroligt död. Det regnar ute konstant och inte ett enda litet uppehåll så man kan gå utan för dörren. Så hela dagen har jag hållt mig inomhus, och tvekar inte en sekund på att stanna kvar i sängen som jag gjort exakt hela dagen, kollar på one tree hill. De har gått undan. Har hittills kollat på sisådär 11 avsnitt. Kalla mig nörd, besatt or whatever, men erkänn en sak. När det inte finns något vettigare att göra, då är det okej att glo på det hela dagen lång.  Blev en liten tripp till kusinerna också, så lite social har jag varit. Trevligt. Nä, nu ska jag väl fortsätta titta lite och inte störa er ännu mera. Tack för mig! :)

so tell me, do you really regret it?

Godmorgon!
Igår blev det lite glest med inlägg, men hade inte riktigt en tanke på att skriva eftersom jag hade ganska fullt upp hela dagen. Det ber jag om ursäkt för. Anyway, igår började jag dagen med att städa mitt rum, ganska grundligt. Får väl se hur länge det håller sig. Sedan traskade jag, pappa, och syster ut för att plocka ner och slänga studdsmattan. Så Sara, nu blir det inga mer nätter i den nästa sommar, tur vi hann med en natt där iallfall. Efter det pös jag in i duschen och sedan kom adam (: kollade på som man bäddar och saw III. Mys. Vid 11 stack han hem och jag la mig för att kolla på oth. Kanon!

Idag vaknade jag jävligt tidigt, eftersom vi nu har vridigt tillbaka tiden en timme. Kändes lite konstigt. För nu är ju klockan egentligen 11, fast den är 10 om ni förstår vad jag menar. Ganska jobbigt att vänja sig, för nu måste vi upp en timme tidigare. Tur är att det är lov nu. Idag tillbringar jag nog den mesta tiden hemma om inget annat kommer ivägen. Ikväll blir det träning, som är way to efterlängtat. Och nu, blir det one tree hill!
love

every move I make

Jag fick nya planer inför denna kvällen, också. Ni ser, jag kan inte hålla mig till mina ordinarie planer, alltid ska allt ändras bara sådär. Men ibland är det faktiskt bra, som ikväll. Istället för att sitta hemma och kolla på one tree hill, som jag å andra sidan inte hade haft något emot, så cyklade jag hem till Johanna istället. Hjälpte henne att sätta ihop bloggen lite, men blev ganska långt ifrån klar. Haha. Sjöng singstar gjorde vi också, och att förmedla den känslan är lätt, superkul helt enkelt. Oavsett hur illa det låter. I kind of like it!

 Är hemma nu, missade allt som hade med idol att göra ikväll, tur det finns något som är döpt till repriser, som faktiskt sänds på hyffsade tider. Det blir till att kolla igenom den mycket noga, och nu vill jag inte höra några skvaller om vem som åkte ur, det ska jag se på söndag(!), eller när reprisen nu går. Men att undvika att inte få veta vem som åkte ur blir nog ganska svårt. Med tanke på aftonbladet som skyltar hejvilt överallt, bilddaboken, bloggar, någon kommer ju säkert att skriva om det någonstans. Det undviker jag att läsa, försöker iallfall.

nu blir det att krypa till kojs, riktigt trött och orkar inte sitta uppe mera. So, goodnight!

sometimes, you're the only one who really sees me.

i still see your face when i close my eyes

still home, en fredagskväll. Vad händer med världen egentligen? Var tar allt det roliga vägen? i guess we can't have everything. nåväl, har suttit och roat mig genom att kolla på one tree hill, som alltid. Och ja, det verkar som att jag är värsta nolifern som sitter hemma ensam en fredagskväll och kollar på det. men jag tycker faktiskt att det är lite skönt att bara vara hemma. Jag är lite udda kanske, men hur skönt är det inte att bara gräva ner sig i en varm och go säng, med tända ljus och veta att det regnar och är kallt ute? Jo, himla skönt skulle jag säga.

nu ska jag fortsätta nerda mig. godkväll!

if you say so

Skolan idag har varit helt meningslös. Mer meningslös än den meningslösa dagen jag skriv om igår. Denna tog hem priset. Började med att ha "spanska" satt bara och snackade och Nettan trodde vi tjejer fått lingonveckan samtidigt, samma minut. Right. Nettan är slug av sig. Sedan promenerade vi ner till haganäs, där det blir till att lyssna på något som kallades framtidståget. Tråkigt värre, och damen som pratade om det måste ha varit läppglansberoende,  på en mycket hög nivå. Träffade adam en liten stund också, men han hade lektion, så det fick så fort. Sedan tillbaka till skolan för "eget arbete" då vi inte gjorde ett skit heller. Pratade av oss och jag och salome gjorde nog agneta väldigt arg med våran härliga sång. Det är ju FN-dagen idag, då måste vi ju få sjunga dessa härliga låtar? Men tydligen inte för henne. biatch! :) Sedan blev det till att lyssna på syddsängeln carro, intressant dock mycket tråkigt. "alban" hahaha, funkade finfint! :D Sedan satt vi vid datornerna sista timmen av dagen. Efter det var det officiellt höstlov och vi alla jublade och var riktigt taggade för det. Eller kanske inte riktigt.

Hittills av lovet har jag bara kollat på oth, ska snart ringa salome, träffa henne och amira och lite annat folk blir det väl säkert. Trevligt as hell! :) So, ha en mycket bra fredagskväll allihopa! Det ska jag ha! big love

minnen



klassens första tripp tillsammans!
sakna.

"einstein var också dyslektiker"

ladies and gentlemen,
imorgon är det fredag, vilket i sin tur innebär 9 dagars ledighet!
Fest för fulla muggar hoppas jag :)

Idag gick skolan rätt fort trots att vi hade spanska prov idag. Andra häftet vi fick, jisses, det var inte att leka med kan jag säga. Bara jag som tyckte det var sjukt svårt och att man inte fattade någonting? Hoppas inte det, för då måste jag bara väldigt dålig. Första häftet var aningen enklare, tur är väl det. Hade uppstart av vårt nya tema idag också, lät inte som att det skulle bli alltför roligt. USA. Aja, hade lite egetarbete med en lustig vikare som jag inte tycker om. Så vi käftade och var lite jävliga, sedan var det lunchrast. Mat och maxi, för hela slanten blev det dricka och sådant till filmen vi såg på. Eftersom vi fick vår önskan igenom kollade vi på Hata Göteborg, bra film. Lite tråkigt bara att man redan sett den tusen gånger om. Sedan slutade vi och jag åkte hem. Kollade på två avsnitt av oth, planerade dagens träning för småbarnen, åkte dit, tränade, åkte hem, åkte till haganäs för att lyssna på de olika programmen, som inte var ett dugg roligt. Bara segt att sitta där i typ en och en halv timme. Skippade fikat åkte hem, träffade pound och gabriel, prata lite och så. Trevligt. Nu ska jag snart äta pyttipanna för jag är sjukt jävla hungrig. Inte ätit sedan i skolan, så det börjar kurra lite i magen kan jag ju säga.

Imorgon är det fredag, och kan fortfarande inte sluta glädjas åt att det är höstlov sedan! Ska bli hur gott som helst att få sova ut varje dag i en vecka. Lov oftare skulle jag föreslå! Nu ropar pappa, dinner is ready! Vi hörs senare skulle jag tro. Pusspuss!

your art matters

Har kollat igenom spanskan och så vidare nu. Det känns som att det är lite för lätt, men jag gör väl som alltid, pluggar på helt fel saker. Får väl ta och kolla igenom det en gång till sedan. Anyway, har börjat titta på nästa säsong nu, det går inte att slita sig ifrån det när man väl har börjat. Tro mig. Men nördar som jag har ju lite tid över till sådant då&då.

detta måste seriöst vara den sötaste ungen ever.  :)

Kan det inte någon gång hända något roligt? Ja menar, det är ju höstlov snart. Och jag har absolut inga planer. Så, fest? något måste vi ju kunna göra tillsammans, som vi alltid gjorde förut. Hör av er buddies, i miss you, big time.
love!

If you wanna be my lover

Har jag någonsin nämnt att one tree hill är bra?
Jag tänkte väl det.

Skolan idag har varit hur seg som helst. Fattar knappt varför jag ens stiger upp på morgonen för att dra mig bortåt dit. Det känns bara så meningslöst. Vi gör ändå inget vettigt i skolan. Jag tror inte det gick en enda lektion idag utan att vi gjorde allt utom att arbeta. Eller idrotten är still the same. Alltså mycket bra och rolig. Men resten av skit lektionerna idag hade vi kunnat skippa. För istället satt vi bara och snackade, och sista lektionen var mycket rolig på så sätt. Snackade gamla minnen, pinsamma minnen, bra stunder, mindre bra stunder, ja, allt. Oscar fick sig en riktig svängom där ja! Haha. Drog mig hemåt, lite besökt och sedan la jag mig för att kolla på oth, har precis kollat klat hela säsong 4 nu, och ska strax sätta igång med spanskan. Prov imorgon, känner på mig att det kommer gå rätt bra ändå, magkänslan säger mig det. Men å andra sidan, när har jag någonsin kunnat lita på min magkänsla?

Imorgon är det torsdag, vilket innebär skola, träning och sedan möte på haganäs. Vi lyckades nog övertala Camilla att vi skulle kolla på film på eftermiddagen imorgon, jag tror nästan vi lyckades väldigt bra med det. Såvida det inte kommer en vikare imorgon. Så för er alla vikarier! Jag hoppas för er skull att ni inte kommer, otherwise! :)
Jao, spanska boken öppnas inte utav sig själv, måste börja med det nu skulle jag tro! ha en bra kväll allihopa, big love

Jag håller det inom mig, ingen behöver få veta.












so please forgive me.

jag må han leva


Grattis på födelsedagen lukeboy! :)

Min kväll har fortsatt vara bra, mycket one tree hill, mycket glädje, skrattat för mig själv framför datorn, druckit oboy, smsat, ätit nötter, lyssnat på musik, laddat ner ännu fler avsnitt av one tree hill, läst andras bloggar, skrivit blogg, ja fullt upp. Busy woman som ni kanske märker. Men egentligen borde jag ju ha pluggat lite spanska, men det gör jag vid ett tillfälle innan jag somnar. Somnade ju efterskolan någon timme innan träning, så good luck med att jag kommer att somna innan 12. Not a chane!

big love

I just need one more day

Hallåhallå!
Tisdag idag som ni alla säkert redan lagt märke till. Skolan var allt annat är rolig idag. Började med eget arbete, satt mest och läste och sådant. Sedan ett långt slöjdpass, snart klar i träsläjden också, skönt det ju. Och lite språkval efter  lunchen och ytterliggare ett eget arbete efter den lektionen. Så vi har inte haft så många lektioner idag, vilket är ganska skönt faktiskt. Efter skolan blev det till att kolla lite one tree hill med syster. Mega bra! Och sedan for jag ner till träningen som gick helt okej idag faktiskt. Lyckades klara helskruven också, happy face här ja! :)

Nu ska jag kolla på något avsnitt till, sedan plugga lite spanska om jag hinner och orkar. Imorgon ska jag nog träffa johanna, long time ago! :) miss! Pusshej! (:

live for something outside of your own mind

Jag vill ha riktigt feta drömmar som jag kan förverkliga. Men efter att ha gett de en närmare eftertanke så har jag faktiskt inga riktigt stora drömmar som jag vill försöka förverkliga. Tråkigt faktiskt. Att inte sträva efter  något. Men jag får väl vara glad över det jag har, och det jag har haft. Att tänka nutid, inte framtid eller dåtid. Det är nu det gäller, det som var då spelar ingen roll nu.

filosofiskt, jag vet ;) nu blir det oth mina vänner! :)


1 år sedan idag.
och jag saknar er!

säg att du ibland tänker på mig, och saknar mig

Jahapp, då var måndagen över också, jisses vad fort dagarna går. Började med att ha eget arbete, astråk. På mentorstiden lektionen efter skulle vi ha spanskredovisning, så vi fick kämpa på ytterliggare en lektion. Gick helt okej skulle jag tro, förhoppningsvis. Efter spanskan var det teknik. Då jag och paulina fortsatte att bygga på timmerhuset, gick bra till sist när vi klurat ut hur bygget såg ut. Lunch, lång rast, datorsalen och sedan hade vi vår nästa lektion som även den var eget arbete. Vi (jag) bevisade att mattebok-facitet faktiskt också kan ha fel! Det gjorde jag bra, applåder till mig :) Sedan hade vi idrott. Fotboll, som s-u-g-e-r! Eller, för dem som gillar't tycker ju säkert det var toppen. Jag är ingen fotbollsmänniska, så nu vet ni det också. bra information att veta om man vill spela fotboll! :) Salome råkade ju tyvärr lite illa ut lektionen innan, stackarn :/ Hoppas det är bättre med dig sötnos!

Efter skolan blev det träning. Körde höjdhopp med trampetten, och det gick bra det också. Lite dans m.m hann jag och titti också med. Nu är jag hemma igen, har precis hunnit få i mig lite gröt, så nu är magen mätt å gla'. Nu ska jag faktiskt skriva klart hela arbetet, så jag slipper tänka på den mer i veckan, lika bra att göra klart den! :) Och sedan ska jag nog hinna med att titta lite på one tree hill :) hihi puss på er! :)

tears don't fall without a reason

Hallå igen ja :)
Har ni haft en trevlig helg allihopa? Min helg har varit ganska bra ändå, trots att jag inte gjort något särskilt. Den har varit mysig i sig helt enkelt. Man märker verkligen hur snabbt hösten är påväg, mörkt redan tidigt nu. Och det regnar och blåser konstant. Antar att det är det mysiga i hösten, att sitta inne med tusen tända värme- och doftljus medans man kollar på en bra, lite skrämmande, film. Jo, men det är faktiskt en väldigt mysig årstid trots allt, även om man inte uppskattar vädret alldeles för mycket.

Var och tränade för ett par timmar sedan, skönt att få springa och röra sig lite. Inte gjort något vettigt på hela dagen, så det var mycket väl behövligt. Dansen går bara framåt, och det är ju kanonbra ju. Fick också veta att tävlingen den 15:e inte blir av, lite tråkigt, men det är väl bäst så. Så, Sara, ingen tävling att glo på förräns i mars. Ni vet, hon brukar alltid följa med och vara ett utmärkt stöd! :) Men i mars (y). Nu har jag iallfall gjort klart 2, 3:e delar av spanskan. Har det muntliga kvar, men det får inte bli för avancerat. Ska ju komma som att det ploppar ut ur hjärnan med en gång, kanske inte så bra att ta till med allt för svåra ord då :)

Schemat imon är väl nästan som vanligt, förutom att vi i spanskagruppen har spanska istället för mentorstid eftersom vi inte hann med det på fredagen. Sedan är det idrott och sådant som vanligt. Lite förvirrad angående vilken grupp jag ska tillhöra, inte en aning, eftersom det verkar ändras var femte minut. Svårt det där. Men förhoppningsvis vänster! Pallar inte vara i den högra gruppen länge, jäkla tråkig grupp! Eller, kanske inte helt och hållet, men saknar min kära salome alldeles för mycket! Ja, vi får väl se när det väl kommer till kritan imorgon.

Nu ska jag fortsätta göra den 3:dje delen av spanskan, godnatt och sovgott!

and just because i'm loosing dosen't mean i'm lost

Godmorgon (Igen).
Matchen slutade inte överdrivet bra för älmhults del, men på något vänster klämde de in 2 mål de sista fem minutrarna. Matchen slutade tillsist 2-6. Alltså inte lika rolig att kolla på som förra, men några saker hände som gjorde det lite roligare. Var ju där med Sara och Johanna som alltid är roliga, och de andra var när jp's klubba bara huxflux gick sönder på mitten. Skit fick jag för det efteråt när jag av misstag kommenterade det. "Nu passar den ju dig!"
När jag kom hem kollade jag på oth, åt och lite sådant. Sedan somnade jag, och nu, 2 timmar senare är jag vaken igen! hur lyckas jag? Så trött var jag ändå inte, och nu kommer jag ju inte kunna somna ikväll for sure. Tur väl är det att det är träning idag, och att den börjar en halvtimme tidiigare än vanligt. Gutt!

Nu mina damer och herrar, ska jag göra spanskan. Nu ska jag det! Inga undanflykter eller något den här gången.

big love ♥

use your head and follow your heart

Har fått trevligt besök, därav inte hunnit göra någon spanska. Får bli senare ikväll, för nu ska jag kolla på innebandy match! Pusshej!

godmorgon

Godmorgon! Sovit gott?
Jag har sovit väldigt  bra, och ligger fortfarande och drar mig med laptopen intill mig. Återigen är det söndag, som vi egentligen inte tycker om. Men idag får det gärna vara söndag, för jag har lite som måste göras. Spanska redovisning, plugga inför spanska provet, skriva på mitt arbete, ja ni vet, skolgrejer.
Annars idag händer inte så mycket skulle jag tro, ska troligtvis ner och kolla på killarnas innebandy match vid 1. Vid halv åtta blir det dansträning. Mäkta roligt faktiskt!

kom att tänka på det matteus frågade mig igår. Han frågade hur jag orkade skriva nya inlägg så pass ofta. Svaret var ganska simpel för min del, och det blev något i stil med "jag skriver när jag får tid över". Ja, och då betyder det att jag alltså alltid har en massa tid över. Men så är det inte riktigt, träningar tar tid och skolan. Men man hinner ändå knöka in ett inlägg på ett par minuter ändå, är lite smått beroende av att få skriva av mig kanske jag skulle ha svarat i stället. De låter nog bättre än "jag skriver när jag får tid över", låter lite som att jag gör det bara för att få det gjort. Men så är det faktiskt inte, jag gör det för att jag tycker det är roligt helt enkelt.

Nu har jag funderat ännu mera på skolan i växjö, jag snackar om john bauer. Och nu är det ganska självklart, jag ska gå där! Läste amandas blogg och hon verkade också ha bestämt sig, :) Hade varit roligt att hamna i samma klass, den tjejen är ju helt toppen och hade varit roligt att lära känna henne ännu mera! :) Nu kämpar vi på med betygen! :) och jag ska redan börja med att sätta igång med spanskan!
tjao! :)

facing the truth

Godkväll igen.
Promenaden var välbehövlig och vi träffade även lite annat folk. Var ute sisådär en och en halv timme eller något sen for jag hem och mr gurrz plingade mig på cellen. Lite prat och så, och nu har jag bara suttit och kollat one tree hill. Nördigt, men bra.  ska snart gå och lägga mig eftersom jag är jäkligt trött, och jag sitter hemma en lördagkväll och jag vill träffa adam, nununu! Men icke.

Aja, nått avsnitt till sen är det nattinatti :)

silence

Det är lördag, det är kväll, det är regnigt och jag har tråkigt.
Fick besök förut, trevligt. Sedan har jag varit ute och fotat lite, visar kanske lite senare. Och nu ska jag ut och gå en sväng med johanna, prata av mig lite. Vilket vi båda nog behöver!
skriver mer när jag kommer hem
love

starship

Tjena.
Knivigt med tid för att hinna skriva lite, men nu har jag äntligen lyckats hitta lite tomrum. Igår var en mycket trevlig kväll, de kom och vi kollade idol som tidigare bestämt. Anden i glaset skippade vi, men kollade istället på freaky friday som gick på tv. Var ute och gick, men hamnade borta hos en viss granne, sedan blev det inte längre. Kallt som fasen var det också.

Idag har jag varit i växjö hela förmiddagen. Öppethus i skolor i växjö. Så jag och pappa passade på att kolla in john bauer. Vilken skola, mysig och inte så jättestor. Skulle absolut kunna tänka mig att gå där. Nu behövs bara betygen^^ :) höhö. Sedan gick vi in i stan, köpte innebandyklubba åt syrran sedan en svängom Kina restaurangen. Mumma! Och nu är jag hemma, kom hem vid typ 2-tiden skulle jag tro. Somnade pangbom när jag kom hem, och snart blir det till att träffa kusiner! :) först, lite oth! :) pusspusspuss!

I'm always there for you

Aldrig blir det någonsin som jag har planerat. Aldrig. Idag skulle jag ju egentligen kollat på film med syrran, men hon har  en kompis här, matteus, och jag får väl roa mig på annat håll. Istället kommer salome och johanna hit, sara kommer kanske lite senare. Hoppas vi har lite roligt idag iaf, det är ju trots allt fredag och vi gillar fredagar. Blir säkerligen till att kolla på idol vid åtta, sedan är ju anden i glaset alltid ett alternativ. Ett mycket bra sådant som passar perfekt för att leka hos mig. Med tanke på de kusliga svaren vi fick sist. Haha. Dear god!

Men iallfall, skolan idag vart helt okej. Jag och titti dansade på idrotten idag, för vi envisades om att vi skulle lära oss dansen, men icke! Haha, det gick inte riktigt som tänkt, but still, we had fun. Efterskolan blev det till att köra lite rundor, skjutsa hem salome, köra och hämta martina sen hemom. Har efterskolan lyckats kolla på 5 avsnitt oth. Åh insane vad bra det är alltså. Inte sett något bättre. Nu väntar jag iallfall på att de slöa asen ska komma snart :) om typ 45 minuter vill säga, segt. Får roa mig på annat håll sålänge! have a nice day!


you're always saving me.

datorsalen

Har vikarie nu eftersom Therese (vår engelskalärare) är sjuk, och kommer att vara det fram tills efter höstlovet. Så egentligen har vi engelska nu, men vikarien visste inte om det så vi fick sätta oss och arbeta med eget. Duktig som jag är glömde jag självklart usb:n hemma. Great! Så jag roar mig med lite annat på datorn sålänge, tills lektionen slutar. Har bara hemkunskap och idrott kvar, lunch vid halv  också :)

Finner inget intressant att skriva om nu, så ni får helt enkelt vänta tills jag kommer hem. Om jag då kommer på något att skriva om vill säga! pusshej leverpastej! :)

-.-

Almost done! Bara lite finjustering kvar :)
nu kollar jag på one tree hill, snart klar med ytterliggare en säsong. Och imorgon kväll blir det nog myskväll med syster med ännu mera avsnitt. Finfint!

ska kolla klart sedan gå och lägga mig, är ganska trött faktiskt
så, godnatt! :)

I want to love unquestioningly, without fear of regret.

tjoho =)
Skolan idag har varit, lite utöver det vanliga. På ett mycket konstigt sätt vill jag lova. Det har inget med våra lektioner och göra, dem är fortfarande densamma. Men i datorsalen, usch! Haha, jag kan bokstavligen påpeka att jag hatade simon för just den stunden. (Men egentligen borde jag ju inte göra det), men det gjorde jag. Varför behöver vi kanske inte nämna, men blogg är bra! Haha, brunettbella, ja, smeknamn for today. Simon är störd (:

Nåja, hände väl inget särskilt i skolan annars, same old stuff. Flygplanskrig de två sista lektioner och förbannade lärare har väl varit det som stuckit ut mest från vårat originella veckoschema. Eller, dem brukar kanske alltid vara förbannade på vår kära klass, vem vet. Stack hem sen när vi slutade, kollade två avsnitt av oth, somnade, och sedan for jag iväg ner till trend house, lämnade prao-brickan som jag tidigare använt under min praotid. Men glömsk som jag är hade jag ju självklart glömt att ta av mig den. Minne som en fisk, right fish? :)

Sedan blev det småbarnsträning, lika roligt som alltid. Dock lite knepigt avslut denna veckan :/ I'm sorry. Annars toppen! Nu ska jag skriva på mitt arbete, som alltid vid den här tiden. Hinna äta lite, och eventuellt kolla lite till på oth. På fredag ska jag ha lite filmkväll med syster, lite oth maraton kanske? Tycker jag låter finemang faktiskt. :) Jao, nu skriker magen efter mat, och då ska den få det!
love

if you always do, what you always did, you will always get what you always got.

Äntligen har jag lyckats skriva ett par rader till på mitt arbete om kloning, känner att det sakta med säkert går bra framåt. Skönt det ska bli att få detta överstökat, men å andra sidan föjer ju ett nytt tema när detta har avslutats. Nästa tema är USA och Porr på ett ungefär har jag för mig. Spännande, inte sant? Och idag konstaterade även jag och Salome att vi riktigt längtar tills vi får jobba med årets åttor. Eller, kom vi fram till att vi inte längtade?

Förresten, om det är några som har synpunkter på kloning, om ni tycker det är rätt eller fel så lägg gärna en kommentar här nedan. Dessa kommentarer behöver inte publiceras om  ni inte vill. Men hade gärna behövt några synpunkter att skriva om i mitt arbete. Och jag vet att ni är bra på sådant. Så vad tycker ni? Är det rätt att klona djur och/eller människor? Ska vi utveckla denna metod för att göra den säkrare, eller bör vi skippa den helt och hållet? KOMMENTERA!

haha, kännes som att jag riktigt går in för det här, så är det inte riktigt. Men jag måste försöka kämpa upp mig lite nu, för förut pratade jag och sara lite om gymnasiet och så vidare. Då slog tanken mig att jag har ju några poäng som behövs och att vara på den säkra sidan vill jag gärna ha rätt mycket mer än vad jag egentligen behöver för att komma in på den linjen jag vill komma in på, vilken den nu är. Det är svårt, valet är ganska viktigt för mig och säkert för många andra. Så vill gärna välja något som passar mig perfekt. Ska ju som sagt till växjö på lördag, då det är öppethus på john bauer, där jag faktiskt skulle kunna tänka mig att gå. Jag hoppas dessutom att det är fler från älmhult som är nyfikna på det!

Ska sluta pladdra vidare nu, nu blir det till att läsa lite i boken och senare ska jag sova. Så jag säger godnatt, för detta blir sista inlägget för idag. jag återkommer med mera imon! :) godnatt


jag saknar er!

när du inte vet bättre

Adam har precis gått hem och jag sitter här med mitt arbete i famnen och måste verkligen sätta igång med resten. Vilket jag absolut inte orkar på något sätt. Men ja.

Teatern var förövrigt inte utomhus, de fick ändra det eftersom det började regna, vilket var otroligt skönt. Var helt okej också, lite långtråkigt sådär, men funkade. Resten av dagen har bestått av äö, men för min och salomes del har det handlat om så mycket mer. =) haha, du är bra! (:

imorgon är det torsdag, vilket innebär barngympa, funfun (:
nu ska jag bannimej börja skriva, sooow, puss! (:

skolan


Skolan suger och jag sitter nere i datorsalen.
Senare idag blir det till att kolla på någon teater som någon klass på skolan ska spela upp, utomhus dessutom. Lite småkallt och segt men det får väl gå. Har lunch vid tolv tiden, och har under senaste tre tommarna inte gjort så värst mycket. Bara suttit här vid datorn. 

och btw, SALOME ÄR BÄST :D <3
just so you know! (:
nu ska jag pysa, och glida vidare.
puss! (:

it's cold and dark outside

Godkväll allihopa. Har ni haft en bra kväll? :)
Min kväll har varit bra iallfall. Tränade från klockan 5-7 och det gick framåt kan jag faktiskt säga. Man är på god väg nu inför nästa tävling. Som är redan den 15 nov. tror jag. Frågan är ju om jag lyckas komma med i laget. Max 12 personer som får åka med och jag är lite smånervös. Vill så gärna med och tävla faktiskt, denna gången känner jag riktigt att sugen kryper fram i kroppen. Yes it does. Nåväl, blev mest airtrack och trampett på träningen, vi gjorde även lite fina pyramider och liknande, hade staffettävling med de mindre också, som är väldigt roligt faktiskt.

Men nu över till det lite seriösa. Har ju lite att göra, skriva på mitt arbete och så vidare. Skrivit en liten kladd till min diskussion, men är inte riktigt nöjd. Så jag får väl ta och ändra lite och fixa och trixa med det, så ska det nog bli helt okej. Sedan läsa lite också, och imon är det onsdag. Ganska sjukt vad tiden går fort när man tänker efter. För bara några veckor sedan var det sommarlov och allting var toppen, men nu har alla löven fallit och det regnar nästintill hela tiden och kylan kryper sig sakta fram. Snart är det ju till och med halloween, vad sägs om halloween fest? Någon typ av maskerad. Det hade ju varit askalas tycker jag. Höstlovet närmar sig också, skönt med lite ledigt nu också. Ja, tiden, den räcker inte till helt enkelt.

Plugga var det! big love ♥

I never promised you there'll be sunshine everyday

Hallå igen.
Tisdag idag, och som alla andra tisdagar är dem ganska sega i skolan. Började med slöjd, hann typ ingenting för vår slöjdlärare är allmänt seg som en snigel och tråkig. Efter det var det eget, och sedan lunch, språkval och eget igen. Så ja, en vanlig enkel tisdag helt enkelt. Ska snart träna, vilket inte kommer att bli helt fel. Fast har dock en enorm träningsvärk i högra låret och sjukt ont, efter att ha kört in trampetten, i vänstra hälen. Så jag går ungefär som en kråka eller något. Mitt finger är fortfarande ganska off, känner mig halvt handikappad idag, men det får gå. Ikväll ska jag skriva klart på mitt arbete lite, och så. Blir nog bra.

oth nu, pusshej! (:

i've got everything in you

Mycket skrivit på mitt arbete kan jag ju inte påstå att jag fick, men gjorde massa matte tal istället, det jämnar väl ut sig? Eller kanske inte, eftersom arbetet ska vara klart nästa vecka, och matten behöver egentligen aldrig bli färdig.  Nåja, ska snart lägga mig i sängen och skriva min diskussions del, den viktigaste delen av arbetet. Så jag låter det ta lite tid. Men det resulterar väl säkert i att jag sitter 4 timmar sista kvällen innan arbetet ska lämnas in och bara skriver och skriver. Förhoppningsvis blir det inte så.

Imorgon blir det skola, efterdet kanske lite oth, har inte hunnit se ett enda avsnitt idag. Tomt. Sedan blir det träning, vilket är kanon. Om bara mitt finger kunde bli bra också. Konstigt att ett lillfinger kan förstöra så mycket. Buhu. Men nu ska jag inte vara gnällig och klaga mera, för nu är det dags för lite handskrivningsarbete! Eller, duschen först förresten, sedan handskrivningsarbete!

godnatt! ♥♥

I just can get through to you

Vilken bra träning! Blev till att hoppa på uppbyggnad halva träningen. Alltså öva på dubbelvolten, som jag verkligen var så nära på att klara. Men det krävs lite övning till, sen jävlar. Vid sex tiden satte jag titti och eve igång och nötade dansen på nytt. Dansen vi lärde oss på hällevikslägret. För den ska vi fyra, pernilla också, dansa på juluppvisningen. Haha. Ska bli lite roligt att få göra något bara vi fyra och inte hela gruppen. Sedan slutade träningen och jag skämde ut mig som fan när vi skulle plocka ihop redskapen. Körde in trampetten rätt in i hälen och alla bara glodde på mig när jag tjöt. Alla innebandykillar också, pinsamt? Jotack!

Nu sitter jag här och dampar lite för att mitt brännarprogram inte funkar. Ska ju bränna skivan med låtarna till dansen. Men det verkar inte riktigt vilja ge med sig. Menmen. Istället sätter jag nog igång med att skriva på mitt arbete, börjat halka efter lite med det. Sedan ska jag nog börja läsa den engelskaboken jag lånat. jag och salome ska bli duktiga på engelska hade vi tänkt oss, och lånade därför en varsin fet bok på ca 400 sidor sisådär. Hennes var nog hundra sidor tjockare till och med, men så går det när man är snabb och snappar åt sig den lite bättre boken. Kanske blir det att räkna lite matte också? Nu fick jag plötsligt en hel del att göra, bäst att sätta igång. Trevlig kväll! puss

I'm surrounded by liars everywhere I turn

Hejhej. Skolan igen dåva. Men det var faktiskt inte så tungt att vakna som jag trodde. Med mitt alarm och sms som anlände i mobilen så var man plötsligt ganska pigg. Väl framme i skolan var allt som vanligt, en enda skillnad är att jag och salome haft riktigt skoj idag. Skrattat och flummat åt precis allting, det är sånt jag tycker om. Men det största, värsta, grymmaste, minst förväntansvärdra var nog ändå vår diskussion och kommentar i matsalen.
- ja vet, asså man ser det ganska väl när han sitter ner.
Asgarv i några minuter.
- ja, asså jag har också sett det!

shit, så kul har jag inte haft på länge. Full av luder var också en av dagens skämt, även portugal kan också vara ganska roande ibland. Skolan börjar bli bra ser det ut som, iallfall denna veckan. Haft ganska lugna lektioner idag. På idrotten blev det till att spela volleyboll. Mega roligt faktiskt. 

Dagens tråkiga var när vi skulle dra hem från skolan. Alltså, inte tråkigt att vi lämnar skolan, utan det tråkiga var det vi såg när vi kom fram till p-platsen. Då Johannas moppe ligger vält och skruvar är lösa från fram kåpan. Så jävla tråkigt och väldigt fel. Förstår inte riktigt hur människor bär sig åt egentligen? Mitt på ljusa dan' dessutom. Var finns moralen? Så jävla surt alltså. Men vi gjorde en polisanmälam and so on. Så det kommer bli bra och hon behöver ju säkert inte betala något för det går förhoppningsvis på försäkringen. Men man blir ju ändå så jäkla arg när man ser sådant. Värsta var nog att de inte hade varit på någon annans moppe, utan bara hennes. Mycket tråkigt.

Aja, nu ska jag snart pysa ner till träningen (y)
dubbelvolt som gäller idag dåva! haha goal for today!
big love ♥

I somehow find you and i collide

tjobido :)
Träningen var mycket rolig även denna gången. Det gillar vi starkt. Dagens fundering var nog den bästa idag, även om killarnars bamsekram nästan tog priset. Gällande funderingen var det ju då hur fosterställningen såg ut. Många funderingar och så, tills slut kom vi fram till det, även om Evelina var väldigt ute och cyklade. Hon är så söt så och jag har enormt ont i mina händer och knän efter alla fall våran grupp hade att göra. Oja, ont gör det.

Appropå ingenting. Gymnastik är ingen bögsport. Killar som tränar gymnastik är inte bögar, för det är inte bögigt. Vi gör rätt mycket mer än feminima saker som att stå på händer, hjula och allt det där som ni killar tror att vi bara gör. Ni kan ju gå in på youtube och söka på gymnastik, eller chiccadelika (tränare som lagt in videos på oss) så ser ni ju hur bögigt det är. Tänkte bara säga det, ganska tråkigt att folk ska behöva höra att de är gay som tränar gymnastik.

Åter till mig. Nu ska jag snart gå och lägga mig, måste ju lägga mig lite tidigare nu eftersom jag börjar kvart över 8 igen. Och har alla mina skolsaker överallt i hela huset, så det måste jag fixa också. Men det får bli imorgon, orkar inte det nu. Ny vecka imon, nya tag! godnatt!


I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

why are you doing this?

Godkväll!
Min dag har ungefär bara bestått av innebandy matcher, och rensat och städat mitt rum lite, yeah, you heard it! Och det helt frivilligt. Tänka sig, jag kan också vara duktig. Men iallfall, började dagen med att vakna till ljudet av en vibrerade och ringade telefon. Till min stora förvåning var det sara, haha, ni förstår alltså att jag inte var så förvånad. Men sedan bar det av till haganäs kolla på killarnas match som slutade 2-2 med nöd och näppe. Två roliga incidenter. 1, när robin skulle visa att det faktiskt var högklubba för domaren. 2, när jp gjorde mål och hela laget samlades i en stor klump för bamsekram. Då man tydligt ser en röd tröja mig i hela skiten, en motståndare alltså. En aning förvirrad motståndare som hamnat i fel klunga.

Sedan stod vi ute och pratade med spelarna ett tag, andra lite längre. Efter det for jag hem, rensade min garderob halvägs, hann inte mer eftersom jag skulle se nästa match på haganäs. Syrrans u-lag spelade. Och tjaaa, det slutade väl inte som alla vackra sagor, utan snarare 1-8. Not the greatest nej. Men bättre än deras förra match? Eller? haha! :) Nä, men dem spelade bra. Dock väldigt drygt att sitta där helt ensam. Eftersom pappa satt i sekriteriatet, fick jag roa mig med att prata lite med adam i pausen. He's insane! :) haha

Efter det så åkte jag hem, käkade, rensade färdigt mina garderober, sedan satte jag på oth. Kollade ett par avsnitt och nu sitter jag här och väntar på att  klockan ska bli 8, då det blir träning för min del. Men först blir det lite gossip girl vid 7. Efter träningen ska jag väl fortsätta städa lite om jag orkar, annars tar jag resten imorgon efter skolan. Ja, för imorgon är det skola igen, vakna tidigt igen, sega i skolan igen, ja , igen och igen. Tyvärr. :)

nu ska jag pysa!
big love

for some reason you always ends up with me

Hallåhallå :)
lugn och skön lördagkväll har det varit. Började med att kliva in i duschen, sedan ut i byn till någon tapetaffär, och efter det till IKEA, och tillslut en promenad hem till my lovely house. Äta, sedan åka med pappa till osby, träffa adam, kolla fotboll med hans mamma, tittat på the love guru, pratat, kollat och klappat hans urgulliga valpar. Ja massa trevligt har vi haft. Blev en väldigt kort summering av min dag, har inte haft tid att skriva så mycket idag. Ingen tid alls snarare. Och det har jag inte riktigt nu heller, för jag ska kolla på one tree hill innan jag går och lägger mig :) höhö.

puss!

don't say i never gave you anything

men hur gick det egentligen för han som trodde sig skulle vinna? Ja vissa har självförtroende så att det räcker och blir över, med god marginal. Hur ska detta sluta?
förresten såg jag värsta anders johansson lookalike:n idag på trend house, super söt kille och hur trevlig som helst! =) anyway, precis kollat ett par avsnitt till av oth, bäst. Men ska dyka bort till min säng för ett par timmars sömn, är trots allt rätt trött , sooow, goodnigt! :)

i'm giving you all of my heart

godkväller.
Har precis(nästan iaf) kommit hem från fishy (: Blev myskväll med idol, sing a long, singing bee, baywatch(?!?!), och lite sådant smått och gott. Hög mysfaktor hela dagen idag med sara, haha :D love it! Bäst var nog ändå när Frasse kom in och hälsade på Sara, och Sara hälsade tillbaka på ett mycket trevligt och inte alls otrevligt sätt :) hahah! l

Innan jag stack till henne så satt jag och sis och tittade massa oth, superbra! Ska nog fortsätta titta lite nu, i brist på annat och göra. Dessutom bara massa inaktiva och osociala folk på msn. Nu låter det som att datorn och msn är mitt ändå liv, men så är det ju inte riktigt. Bara så ni vet :)

Imorgon ska jag hem till en efterlängtad pojk :)
g r e a t ! =)

love ♥

there ain't no party like an alcoholicparty

fredag, igen. woho! :)
känns som att det är fredag hela tiden nu för tiden. Men det är ju bara ett plus om man säger så. Jag gillar fredagar skarpt. Sista praodagen idag. Känns faktiskt ganska tråkigt ändå, men ska bli skönt att få börja skolan idag. Skyltdockorna jag klädde på igår är fortfarande kvar, haha positivt.  Som tack för all hjälp fick jag ett presentkort av den, och fick även sluta vid halv 5. Sött av dem :) Idag lunchade jag även med Sara på hartmans, super gott och super trevligt. Även om Sara har stora svårigheter med att prata tyst. :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är väldigt festsugen, men blir nog inte mkt av det  denna helgen. Kanske nästa?Men nu vet jag att det blir  mat och one tree hill :)
trevlig fredagkväll!

world's greatest

jag vill vara 18 nu!
jag vill ta studenten nu!
 
godnatt :) ♥

saknaden är enorm

go' kväller
one tree hill är sjukt bra och jag är glad!
bra kombination må jag säga.

ska försöka hålla detta kort. Men det finns så mycket saker jag saknar att göra.
*Filmkvällarna till exempel. Vart har dem tagit vägen? - Jovisst ja, det vet jag.
*Grilla ute i näset och bara snacka skit.  - För dåligt väder.
* Umgänget. - growing apart.
* Då när vi tjejer var allihopa. - Verkar inte funka too good.
ja, ni ser. Skulle kunna hålla på ett tag till, men skulle ju försöka hålla detta kort. Ville bara säga att det finns en hel del man saknar. Å andra sidan har det tillkommit en massa nya saker, som jag inte hade då. Det är ju positivt. Jag antar att negativa saker alltid för med sig något bra, eller hur?


bigbigbigbigbigkiss! ♥

would you dance, if i asked you to?

Det har blivit ganska glest mellan inläggen nu, men blir ändring på det för sista praodagen är imorgon. Sedan blir det vanliga skoltider för min del, ska bli ganska skönt att få komma tillbaka. Men praoen har varit toppen, sista dagen imon blir nog toppen den också.

Idag var det jätte folktomt, och jag började som sagt vid nio idag. Fick dammsuga hela golvet, som inte är så litet som man tror. Det tog mig en timme att dra över hela golvet med dammsugaren. Intressant fakta för er som tänker praoa där härnäst. För er andra är det säkert en ganska dum fakta att lägga på minnet. Jao. Som sagt, det var mycket mycket folktomt. Men idag har jag ändå gjort mer än vad jag gjort de dagar då det varit hur mycket folk som helst. För idag nämligen, så kom det 9 lådor med varor som skulle packas upp, 9 lådor. Tänk er. 9 lådor, fullproppade med kläder, inte små lådor heller. Så där hade jag jobb fram tills klockan 3. Då det blev ganska lugnt och jag fick chilla lite. Vid tolv tiden var jag också och lunchade med Sara på klöxhult, som för övrigt har världens minsta matsal. Mogna är dem också. "SMACK" och där fick jag en morot slängd rätt i pannan av min käre kompis ludvig. Tackar vi för, dock aningen pinsamt. haha. Sedan 'genvägar' för att ta oss tillbaka, gick ju bra. really.

Iallfall så slutade jag halv 5 idag för jag skulle träna barngymnastiken. Gick mycket bra även idag. Det känns att man har kommit in i rutinerna nu, och den timmen går kusligt fort. Det är  nog som det sägs, det går fort om man har roligt! :) Good sign. Japjapp. nu sitter jag här och käkar kardinerade nötter, svinit gott om jag får säga det själv. Tänkte kolla på oth nu, och sedan bara ta det lugnt ikväll. Blir nog bra. Får väl ta och skriva lite på mitt arbete snart, har helt glömt bort det faktiskt. No good.  big love  ♥

what differences does it make?

Någonstans här mittemellan känner jag ett djup, ett tomt hål.

Jag körde hem till en viss fisk, som verkade ha totalpanik. men som i självaverket bara ville ses ;) alltid mega trevligt att komma hem till henne. Hon och hennes 90 säng :D Haha, we love it!  Nä, för på tal om ingenting så är ju Kalle-Henke ganska snygg, och min syster vänsterprasslar har vi kommit fram till. Kanon, toppen, great, askalas :D allt det där ni vet.

Jap, kom hem, kollade klart oth, och snart ska jag väl nana eller något. börjar klockan nio imorgon. pest och pina, men det ska nog gå fint. Bara till att vakna en timme tidigare, det fixar jag, jag grejar det! jaomen! :)

godnatt mina små kära käraste! :)

going down

good evening!
:)
Idag har det varit en ganska seg dag. Gamla vanliga på praoen, hjälpa kunder, larma och plocka upp nya varor m.m. Börjar bli lite trött på detta faktiskt. Men vad gör man? Bara två dagar kvar! Ska få klä en skyltdocka imorgon, med de kläderna jag tyckte den skulle ha. Med min egna fantasi vill säga. Ska bli roligt faktiskt. På kvällen blir det barngymnastiken.

Men anyway, fick med mig en ny skinnjacka hem, eftersom jag bytte min gamla som vart helt konstig. tydligen fler än jag som bytt den. Så nu har jag en annan som förhoppningsvis är bättre. Dock tyckte jag den andra vart snyggare. Sedan fick jag också med mig en tröj/kofta/tunika hem. Supermysig och fin. Har spanat in den ända sen i måndes. Nu har jag den! Aja, nu ska jag kolla vidare på one tree hill, sista avsnittet nu. Sedan blir det en ny säsong, haha. Oberoende eller hur var det adam? :):)
förresten så är mitt finger mycket större idag än igår, jävla ont gör det också! fyfan!

Big love

there's really only one thing to say

Godmorgon!
Inatt har jag sovit hur gott som helst, ville verkligen bara ligga kvar och dra mig hela dagen. Men jag drog mig upp, klev in i duschen och nu sitter jag och äter gröt. Hahah första frukosten på länge nu, jag blir bättre. Sakta men säkert :) Ska strax knalla bort och sminka mig, sen blir det ytterliggare en dag i det trendiga huset. 
Vi hörs senare!

love

thinks don't always go your way

det här är inte riktigt min kväll. Inget går egentligen som det ska.
Syftar inte på något särskilt, utan det är bara inte det.
därför går jag och lägger mig och kollar på en bra film.
godnatt!

dancing in my wooden shoes

Idag blev det träning efter många om och men. Det är jag glad för, på sätt och vis. Eftersom jag aldrig lämnar träningen helt oskadd, så gjorde jag inte det idag heller. Idag var det mitt finger som åkte på sig en riktig smäll när jag skulle göra flickisen (som jag förövrigt gjorde helt själv!) men linda vart ivägen med sin hand och så "kaboom!". Ajaj. Så nu är mitt kära lilla lillfinger ganska illa stukat, och tjockt! Nu är det inga prinskorvar här inte, snarare värsta feta grillkorven. Jappjapp :) Annars vart träningen ganska rolig. Prövade på att göra dubbel volten för första gången också. Klarade nästan det, men nästa träning, då jävlar, då blir det inte nådigt. :)

nu ska jag kolla lite one tree hill, sedan nana. Lång dag imorgon också. Börjar ärligt talat bli lite smått segt nu, har inte mycket att göra längre, och det var ju en av anledningarna till att jag fick sluta tidiare. Men also ganska gött faktiskt. jaojaop, ja, nu blev de oth as I said. Puss på ljumsken!

I don't wanna be anything

tjabba tjena hallå.
lugn dag idag på praoen. Inte alls mycket att göra idag. Blev till att paka upp nya varor och larma dem, även dammtorka lite överallt. Jag fick faktiskt också designa en vägg med kläder som jag ville ha. Supersnyggt blev det! :)   Väggen som man ser längst bort när man kommer in, ifall ni ville veta och tänker kolla. Fick klä på en docka också, eller vad de nu heter. Och jag kan erkänna att varje gång jag vänder mig om, och får syn på en docka blir jag alltid så rädd så jag nästan skiter ner mig. Haha as obehagligt att se en sådan när man vänder sig om. Jag är lite lättskrämd av mig, typ.

Aja, fick iallfall sluta halv 4 idag. Sjukt jäkla gött. Ikväll blir det träning, arirtrack ffs!  (y) jepp, nu blir det oth!
pusselipuss, pussinuss!

laughing with your lovers tounge

hey there, little miss sunshine!
Min dag  har varit kanonbra på trend house, första dagen är ju alltid lite virrig, och även denna har varit det. Började med att få en rundtur runt hela stället, alltså inte inne  i affären, utan lager, källare och sådant. Kod och grejer fick jag också veta, känner mig lite som en VIP nu. haha! Sedan var det till att sätta igång, vika kläder, packa upp nya varor, äta, larma varor och ja, sådant man gör i en klädersaffär ni vet. Fluffa till allt, som dem uttrycker det. Och de är precis som dem sa, när man väl gjort det en gång, blir det som ett beroende. Man går och gör det hela tiden. Fick även hjälpa lite kunder och så idag också. Så jag har haft en great day alltså. Dock har jag ju extremt ont i mina fötter efter att ha gått 8 timmar i stövlar som är spetsiga längst fram. Och vet ni vad? Aldrig mer! Fyfan va ont jag har nu, jag är ju inte direkt van vid att promenixa omkring så där mycket, det märker jag nu.

Skippade träningen, lite på grund av värken. Men mest för att det inte kändes lönt. Hade hunnit träna i max 30 minuter. Och sedan cykla hem i iskallt väder. Så jag bestämde mig för att svänga cykeln åt höger, hemmåt alltså. Känner nu att jag gjorde helt rätt. Hade inte orkat träna. Men imon blir det bra skor, och då ska jag även träna. Tror jag. Om mina fötter fortfarande är levande vill säga.

Nu blir det till att kolla ett avsnitt one tree hill. Kanske plingar jag och pratar med någon?
annars får ni gärna plinga mig! :) bye!

when the stars go blue

godmorgon :)
Åh va härligt med sovmorgon. Har det hela veckan eftersom jag börjar klockan 10. Kanon ju.
Så snart ska jag pysa iväg för min första praodag. Nervöst, men det kommer nog att gå bra. Har ändå helt okej tider. Dock slår det ju inte riktigt saras. haha. Jävla fisk! :)

aha, nu börjar klockan dra sig, berättar mera efter träning. love kristin

where do you go when you're lonely?

Träningen vart askalas! Verkligen. Började med gruppdanserna denna gången, superkul. Dessutom ska det bli lite extra kul att dansa när man ha olika teman i låten. Som den vi håller på med att lära oss just nu, där temat är kärlek. Super häftig kommer det att bli, det känner jag på mig. Efter träningen knackade det på dörren, knock knock. Who's there? Jo, fisk! :) Jätteroligt att se henne :) vart ju ett bra tag sen känns det som, blev lite prat och så. Kanon!

Annars har jag mest ägnat kvällen åt att ändra bloggen, är fortfarande inte färdig, men blir nog det någon vacker afton.  hoppas ni tycker om det än så länge :) Imorgon börjar dessutom praoen :) Trend house, 10-18, en vecka = toppen! :) Det är en av anledningarna till varför jag inte sover just nu, klockan är ju trots allt kvar i 12. Men får ju ett par timmars sovmorgon, det tycker vi om. men borde ändå dra mig ifrån datorn. :P Förresten så sitter jag och lyssnar på en jättefin låt, och har gjort hela kvällen. Riktigt bara köttat in den i huvudet. When the stars go blue, en låt från oth som Haley och Chris sjunger. Superfin. nåja, godnatt people! sovgott :)

people always leave

jag vill kunna minnas, utan att tusen tårar rinner.
ungefär så känner jag nu.

Aja, idag har jag inte gjort ett skit iallafall.  Har bara tittat på oth i hur många timmar som helst. Fattar inte riktigt att klockan redan är halv fem. Har också slängt i mig lite pizza som pappa köpt hem för att matteus är här. gott. Ska väl fortsätta kolla några avsnitt till, och vid åtta ska jag ner och träna. Ska bli kul att få dansa lite igen. Har ju inte blivit så mycket av det på grund av inställda träningar. Men ikväll hoppas jag att det blir av.

"är ni färdiga?"
"ja vi ska bara klä på oss"
snacka om att jag skämde ut mig som fasen igår. Haha big laugh!

nu ska jag deppa lite till! pusshej

together we cry

God morgon alla! Sovit gott? Haft en bra lördagskväll?
Nej och ja! Jag har sovit hur dåligt som helst, som jag visserligen gjort hela veckan, och min lördag har varit kanonbra! Den spenderade jag ju i grimslöv till klockan 2 typ, sedan kom adam vid halv 6. Mysigt. Vi fick skjuts ner till klöxhult där vi träffade på Hanna, Julia, Alexandra, Tessi, Adrian, Stina och Jenny. Kollade lite på tv, och på film. jackass movie 2. Haha. snacka om att jag aldrig kommer vilja äta eller så. Var nere en runda hos Pierre där det var förfest för fulla muggar. Vissa hade kanske fått i sig lite för mycket? Kanske.

Jao, som sagt. Ni hör ju hur trevligt jag har haft det. tänkte lägga in lite bilder från igår också!

  
 

japp, där är några iallfall! =) glömde skriva att man träffade några man saknat också! Bland annat maria! jisses, det var längesen. Sedan träffade man ju en viss snygging hahaha PERNILLA :D
pusshej!

thailand!

Förresten!
Igår så pratade jag och mami lite. Vi pratade om att åka till thailand snart igen, eller jag berättade att jag tyckte att vi skulle göra det. Nu inför vattenfestivalen och allt. Och vet ni vad? Hon lät väldigt positiv till det, och tyckte det lät som en bra idé. Wonderful! Jag hoppas mer än allt att vi åker dit iår, eller nästa år blir det visserligen. Men whatever. Hade varit hur härligt och roligt som helst. Sooow, hon tyckte jag skulle fråga pappa och se vad han tyckte. hoppas han är positiv till det han också!
nä, nu ska jag pysa igen. var bara tvungen att berätta om min lycka!
love kristin


thailand 2007, saknar!

one to three

Vilken kanonbra dag alltså. Även om det var väldigt segt att vakna i morse. Men, som sagt. Körde ner till kommunhuset vid kvart i 8. Mötte alla gymnaster och ledare, sedan for vi iväg mot grimslöv, denna gången i Werners bil. Eftersom det fanns gott om plats så behövde inte pappa köra. Då blev han nog lite lättad iallafall. Vi kom dit typ halv 9. Hade våran uppvärmning vid tjugo över nio, så det blev en dryg väntan tills dess. Väl på uppvärmningen gick allting toppen för mig. Sedan var det ytterligare några timmars väntan, eftersom tävlningen inte satte igång föräns klockan 11.

Indefilering och sedan vart tävlingen igång. Ännu mera väntan eftersom vi hade startnummer 27. Men det gick rätt fort och nervös som fanken vart man. Väl inne så gick det lite sisådär. Höll på att falla på rumpan sista varvet, men gjorde inte det som tur väl var. Men varvet ströks ändå, eftersom det var någon som inte gjorde det dem skulle. men det är sånt som händer. otur , men vi fick bra poäng trots detta. Efter att vi varit inne och gjorde det vi skulle, blev det ännu mera väntan. Tills runt 1 då prisutdeleningen var. Och gissa vad? Vi kom trea! Dessutom, så fick även flickor 2 och mixlaget guld. Alltså kammade älmhult hem 2 guld och 1 brons. Inte alldeles för dåligt, huh?

Bilfärden hem gick snabbt och vi hade väldigt roligt. Satt i våra (werners) otroligt tjusiga glasögon, snackade och lekte mäster. Haha mycket skratt blev det. det tycker vi om i massor. Väl hemma blev det till att vila lite, kolla på the hills, sedan duschen och ja, nu sitter jag här. Adam kommer vid halv 6, mys. Idag har vi faktiskt varit tillsammans en månad. Ganska sjukt vad tiden går fort alltså. Jap :) :$.  Och ikväll är det balders, men skippar det. Jag hoppas mina tjejer får en kanonbra kväll, all of you. Även mina killar får gärna ha en trevlig kväll.

Bilderna från tävlingen kommer lite senare, när jag laddat upp batteriet och så.
Blev inte så många bilder, mest filmer. Plus att batteriet dog, eftersom jag glömt
ladda den igårkväll. well done kristin! :) åååhhja!

time to go! puss

gymnastiktävling på intåg

Godmorgon, godmorgon.
Jag antar att ni alla sover såhär dags en lördag. Well, I don't. Fick gå upp lika tidigt idag som alltid, duscha, äta, fixa, packa, ja och allt det där. Men är iallfall klar nu, och samlingen är 7.45 vid kommunhuset. Så jag passar på att blogga lite. Jao.

Jag kan ju då berätta att jag är fruktansvärt nervös. Känns som att man kommer att skruva till det hela, so bad. Men vi ska kämpa på allesammans! :) Nä, nu kom jag på att jag glömt packa ner lite extra kläder. Wish oss luck så hörs vi senare idag! Puss!

the only things that's harder is being alone

Godkväll alla!
Har varit super usel med uppdateringen idag, sorry for that. Men har haft annat på tankarna idag. Tråkigt värre. Jag berättar lite om min dag nu istället.

I morse när jag vaknade så kände jag verkligen inte för att dra mig upp ur sängen för skola. Den känslan har jag vaknat med hela denna vecka, men jag har alltid någon anledning till att gå dit, oavsett hur skit jag mår på morgonen. Idag var det idrotten som fick mig på fall. För vem skulle någonsin tacka nej till två timmars idrott? Inte jag iallfall. Så jag  drog mig upp ur sängen, in i duschen, fixa sen till skolan. Började dagen med spanish. Hade ett mycket svårt läxförhör, men som jag klarade galant enligt Nettan :)  Sedan hade vi bild, börjar bli lite halvfärdig med bilden. Och den ser väl helt skaplig ut än så länge. Efter det vart det engelska, betygsätta någon annans arbete, wow! Lite svårt faktiskt. Efter det hade vi idrott resten av dagen. fräsigt värre. Spelade basket första timmen, innebandy andra.
           När idrotten hade slutat gick jag ner till skolan igen för utvecklingssamtal, som för övrigt gick hur bra som helst. Är ganska nöjd med hur jag ligger till faktiskt. Det lät positivt :) Tog inte mer än 15 minuter heller, så det vart bra. For hem, käkade lite och sedan kollade jag några avsnitt av one tree hill. Bäst. Somnade, vaknade senare av prat i huset. Pappas kompis vart här. Så fick gå ut och vara lite social, yrvaken som jag var så gick jag ut i tv-rummet med både täcke och kudde och babblade på som attan. haha.

Tidigare ikväll vart jag också på maxi med papi och sis. Skulle handla lite saker inför imorgon. Blev baguetter + dricka! Träffade på eve också. Hon verkade minst lika förvirrad som jag. haha. men ja, ni får hålla tummarna för oss imorgon. Nu ska jag fortsätta vara social på msn, eftersom jag inte kan göra två saker samtidigt. haha,. men ja, vi hörs imon! :) godnatt för er som ska sova, och trevlig kväll!

love kristin

 
en liten kristin. jag saknar att vara liten.

kan du förstå mig?

Why does relationships have to be so hard?
- cause the only things that's harder is being alone.

Jag tror jag faller i tårar. Hur bra är inte oth egentligen? Känns som att jag alltid, i varje inlägg tjatar om hur bra det är. Lite traggligt att läsa kanske. Men det kan faktiskt inte hjälpas. Ni kan ju  hoppa över dessa rader om ni inte orkar läsa om hur bra jag tycker att det är. Men alltså, helt seriöst.  Tänk hur nöjda skaparna och författarna till denna serien måste vara, och inte för att tala om skådespelarna som är helt askalasbra. Nej, nu lovar jag att jag ska sluta dryga mig genom att prata mera om detta. Promise.

Nu har jag iallfall varit lite duktig av mig som suttit och renskrivit ämnes delen av mitt kära arbete. Känner att det kommer bli mycket fakta, lite för mycket är jag rädd för. Måste ju begränsa mig till 8 sidor sammanlagt, vilket känns väldigt svårt i det här läget. Plus att vi ska ha en diskussions del på ungefär 2 sidor, och då blir det alltså 4 sidor över. Sen är det inledning och bakgrund där 1 eller 2 sidor går till. Så faktan får alltså vara på max 2 sidor. Och jag är uppe i 3. Ajfan. Det här blir inge bra nej. Better rethink, ny strategi.

Nu är det såhär, att jag har verkligen ingenting att blogga och skriva om numer. Så då blir det automatiskt att jag skriver om min dag, vad jag har gjort och inte gjort. Hur jag mår och hur jag inte mår. Så har ni några förslag som jag kan blogga om, skriv gärna en liten kommentar :) Nu ska jag iallfall skriva lite till på arbetet, tog en liten paus för att skriva detta, väldigt meningslösa, inlägg. Tack för mig!
/ k.

nothing seems complete

Träningen gick allt utom dålig. Alltså super bra. Med några lite tråkia, några lite omysiga, och några väldigt roliga incidenter. Haha som vi nu alla kan skratta åt nu. Kanon! Ser redan fram emot till nästa vecka, dessa små barn är för härliga alltså.

Nu sitter jag med en super god latte i handen, tänkte slå på ett avsnitt av one tree hill. Jag får inte nog som sagt. Sedan ska jag renskriva lite på min uppsatts om kloning, även pricka av och lite sådant i alla protokoll med barngymnastiken. Vilka som betalt och så vidare. Sedan blir det väl bädden I guess? :) haha kanondag iallfall!

stor puss!

out of the doubt that fills my mind

Finally så är även torsdagen avklarad, dock med nöd och näppe.

Blev inte så mycket till sömn inatt heller, nedrans hosta. Men jag drog mig ur sängen och så blev det till att dra till skolan trots allt. Även om jag så hemskt gärna hade legat kvar i min säng. Så är det när man är studerande. Man missar så himla mycket bara av att stanna hemma en dag. Hade iallfall mentorstid, eget, språk, eget, matte och engelska. Tråkiga lektioner idag. Enbart. Hade något slags nationellt på engelskan idag. Gick bra på sätt och vis. Redovisning av det imorgon. shue! Men å andra sidan är det fredag imorgon, så det gör ingenting ;)

Nu tänkte jag planera barngymnastiken. Sedan far jag ner till klöxhult och tränar. Great! :)
puuusss

smile baby, it makes me happy

tjobidoou :)
Är hemma från en toppenkväll i osby. Kollade på mirrors, och jag skojar inte om att jag flög upp typ två meter ur soffan då&då. haha. Spookey! nåväl. Aja, hade iallfall en kanonbra kväll :) Papi kom och hämtade mig vid nio sen. :)

Ja just det ja. Kom på att jag skulle berätta om vår sista lektion också. Haha gud! Det måste ha varit den roligaste lektionen på länge. Vi hade alltså äö, egetarbete med andra ord. Och vi, killarna och jag, kände inte riktigt för att jobba, eftersom det var sista lektionen och allt. Så vi bestämde oss för att prata lite moral och etik. Vad vi  tycker är rätt och fel inom förhållanden. Och jovisst kom vi fram till mycket. Sedan försökte jag få dem, med linneas hjälp, att berätta vad de ansåg om kärlek. Men icke, icke! Det kunde vi inte få dem till att berätta om. Blyga pojkar vi handskas med, men en sak vet jag. De söker 91:or. haha några lediga 91:or kan ju kontakta mig så kan jag fixa en blinddate med någon av dessa excotiska pojkar. Wellwell. Marcus slängde ur sig en as rolig kommentar, eller typ tio stycken faktiskt!
"Vad är kärlek, marcus?"
"Ja, det är väl när två personer tycker om varandra, och vill vara i varandra"
- " Jag tror du har förväxlat kärlek med samlag"

hahahah, jävla roligt alltså. Felsägning? Eller är det så du tycker mackebacke? :) Dags att ta sig en funderare?
En annan kommentar var om att om dem skulle dejta 94:or. Även då var marcus framme och slängde ur sig en kommentar. " Näää, de är ju lite kortväxta för mig" Yeah right, kommer ju från rätt käft!

Efterskolan besökte jag även marknaden med min kära johanna. Inget att hurra över, verkligen inte. Nåja, nu tror jag att jag ska pysa till sängen snart :) men ska kolla lite till på programmet med världens tyngsta man eller vad det är. Inget mysigt program nej! men vafan :) godnatt alla! :)


Hahahahha fin bild jag hittade på syrrans dator! hon och viktor har nog gjort den.
kanske jag skulle ta och färga det? ;) haha not! menmen!
over and out

live your life

Hejhejhej!
Min dag började inte alltför toppen idag. Låg och hostade i princip hela natten. Inte mycket sömn jag fick. Och i morse vaknade jag av att pappa kom in tjugo över sju på mitt rum och frågade om jag inte skulle till skolan? Då drabbade paniken mig. Men på grund av mitt hostande bestämde jag mig för att stanna hemma första lektionen eftersom vi hade idrott då, hade ändå inte planer på att vara med. Så fick lite extra sovmorgon. Vilket jag verkligen behövde! johotack!

I skolan har vi haft egenplanering hela dagen. Jätte tråkigt. Sista lektionen var där emot as rolig! Fina citat har jag att skriva in. Men berättar mer om den lektionen när jag kommer hem. Ska strax hem till adam :) tjao! :)

RSS 2.0