If you wanna be my lover

Har jag någonsin nämnt att one tree hill är bra?
Jag tänkte väl det.

Skolan idag har varit hur seg som helst. Fattar knappt varför jag ens stiger upp på morgonen för att dra mig bortåt dit. Det känns bara så meningslöst. Vi gör ändå inget vettigt i skolan. Jag tror inte det gick en enda lektion idag utan att vi gjorde allt utom att arbeta. Eller idrotten är still the same. Alltså mycket bra och rolig. Men resten av skit lektionerna idag hade vi kunnat skippa. För istället satt vi bara och snackade, och sista lektionen var mycket rolig på så sätt. Snackade gamla minnen, pinsamma minnen, bra stunder, mindre bra stunder, ja, allt. Oscar fick sig en riktig svängom där ja! Haha. Drog mig hemåt, lite besökt och sedan la jag mig för att kolla på oth, har precis kollat klat hela säsong 4 nu, och ska strax sätta igång med spanskan. Prov imorgon, känner på mig att det kommer gå rätt bra ändå, magkänslan säger mig det. Men å andra sidan, när har jag någonsin kunnat lita på min magkänsla?

Imorgon är det torsdag, vilket innebär skola, träning och sedan möte på haganäs. Vi lyckades nog övertala Camilla att vi skulle kolla på film på eftermiddagen imorgon, jag tror nästan vi lyckades väldigt bra med det. Såvida det inte kommer en vikare imorgon. Så för er alla vikarier! Jag hoppas för er skull att ni inte kommer, otherwise! :)
Jao, spanska boken öppnas inte utav sig själv, måste börja med det nu skulle jag tro! ha en bra kväll allihopa, big love


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0