infinity

Min dag har varit kanon från början till slut. Eller dagen är ju faktiskt inte riktigt slut ännu, ett fåtal timmar kvar som lär vara minst lika bra, aningen lugnare. Vid lunchtid körde jag hem till Sara, lite catchingup-tid, prat och så vidare. Sedan lagade vi (eller hon) mat till oss båda, makaroner och köttbullar som är en av Saras lite bättre specialer. Inte ska vi klaga, för det var gott som attans. Kollade på film samtidigt som vi åt, släkten är värst. Som jag faktiskt aldrig sett innan, den var bra i vilket fall som helst. Vid halv fem stack jag ner till träningen, som förövrigt gick helt okej. Tills ett par vissa pojkar klev genom dörren och jag skämdes som fan. Då går det absolut inte koncentrera sig, vilket i sin tur leder till att jag gjorde bort mig och allt blev fel. Tack för det grabbar! :)

Efter träningen stack jag och tittiluttan ner till minigolfbanan, vi tänkte äga skiten ur grabbarna grus (not), men de spelade inte. Flummade mest runt. Satt väl där typ tjugo minuter eller något, sedan orkade vi faktiskt inte mer och vi sa farväl, och jag som är lite mer utstött och inte som alla andra, försvann ju först. Alla andra skulle åt samma håll så de hade sällskap, men inte jag! För jag bor åt andra hållet. Det ställe i älmhult där det är som mest öde till och med. Bara jag som bor här borta typ, sjukt tråkigt. För allt det roliga, det händer borta hos fisk, eller hur? ;) haha!

Ja nä, nu orkar jag inte försöka komma på något intresseväckande att skriva om, för det är alldeles för tomt i huvudet på mig för att det ska kunna bli någonting bra utav det. Så åter igen sätter jag punkt hastigt och lustigt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0