tears don't fall without a reason

Hallå igen ja :)
Har ni haft en trevlig helg allihopa? Min helg har varit ganska bra ändå, trots att jag inte gjort något särskilt. Den har varit mysig i sig helt enkelt. Man märker verkligen hur snabbt hösten är påväg, mörkt redan tidigt nu. Och det regnar och blåser konstant. Antar att det är det mysiga i hösten, att sitta inne med tusen tända värme- och doftljus medans man kollar på en bra, lite skrämmande, film. Jo, men det är faktiskt en väldigt mysig årstid trots allt, även om man inte uppskattar vädret alldeles för mycket.

Var och tränade för ett par timmar sedan, skönt att få springa och röra sig lite. Inte gjort något vettigt på hela dagen, så det var mycket väl behövligt. Dansen går bara framåt, och det är ju kanonbra ju. Fick också veta att tävlingen den 15:e inte blir av, lite tråkigt, men det är väl bäst så. Så, Sara, ingen tävling att glo på förräns i mars. Ni vet, hon brukar alltid följa med och vara ett utmärkt stöd! :) Men i mars (y). Nu har jag iallfall gjort klart 2, 3:e delar av spanskan. Har det muntliga kvar, men det får inte bli för avancerat. Ska ju komma som att det ploppar ut ur hjärnan med en gång, kanske inte så bra att ta till med allt för svåra ord då :)

Schemat imon är väl nästan som vanligt, förutom att vi i spanskagruppen har spanska istället för mentorstid eftersom vi inte hann med det på fredagen. Sedan är det idrott och sådant som vanligt. Lite förvirrad angående vilken grupp jag ska tillhöra, inte en aning, eftersom det verkar ändras var femte minut. Svårt det där. Men förhoppningsvis vänster! Pallar inte vara i den högra gruppen länge, jäkla tråkig grupp! Eller, kanske inte helt och hållet, men saknar min kära salome alldeles för mycket! Ja, vi får väl se när det väl kommer till kritan imorgon.

Nu ska jag fortsätta göra den 3:dje delen av spanskan, godnatt och sovgott!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0