I somehow find you and i collide

tjobido :)
Träningen var mycket rolig även denna gången. Det gillar vi starkt. Dagens fundering var nog den bästa idag, även om killarnars bamsekram nästan tog priset. Gällande funderingen var det ju då hur fosterställningen såg ut. Många funderingar och så, tills slut kom vi fram till det, även om Evelina var väldigt ute och cyklade. Hon är så söt så och jag har enormt ont i mina händer och knän efter alla fall våran grupp hade att göra. Oja, ont gör det.

Appropå ingenting. Gymnastik är ingen bögsport. Killar som tränar gymnastik är inte bögar, för det är inte bögigt. Vi gör rätt mycket mer än feminima saker som att stå på händer, hjula och allt det där som ni killar tror att vi bara gör. Ni kan ju gå in på youtube och söka på gymnastik, eller chiccadelika (tränare som lagt in videos på oss) så ser ni ju hur bögigt det är. Tänkte bara säga det, ganska tråkigt att folk ska behöva höra att de är gay som tränar gymnastik.

Åter till mig. Nu ska jag snart gå och lägga mig, måste ju lägga mig lite tidigare nu eftersom jag börjar kvart över 8 igen. Och har alla mina skolsaker överallt i hela huset, så det måste jag fixa också. Men det får bli imorgon, orkar inte det nu. Ny vecka imon, nya tag! godnatt!


I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again



Kommentarer
matteus

okej.. har aldrig hört nån säga att gymnastig e bögigt.. men som vanligt handlar det om avundsjuka.. det handlar alltid om det..

2008-10-12 @ 22:48:15
URL: http://lifesmistory.blogspot.com
Kristin

nej, men många säger det. lite tråkigt att höra fktiskt.. :P

2008-10-13 @ 10:42:00
LindaK

Tack Kristin =) Finns nog inte många fler kroppsligt krävande sporter än gymnsatik, så varför skulle det vara bögigt, men sant, många tycker det. Alla vet ju att manliga gymnaster är de som har de snyggast kropparna i världen ;) Avundsjuka!



Kram på dig

2009-02-07 @ 11:35:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0