maybe tomorrow

Har suttit och spelat lite msnspel med systeryster denna kväll. Haha. Hann väl inte så länge innan mitt internet började dampa, as usual. Men nu är det igång igen, dock tänkte ju jag pysa in i duschen vilken sekund som helst, besides, så borde jag gå och lägga mig snart.  Min hosta är förjävlig rent ut sagt.

imorgon: skola, osby, sova!
soooooooo, duschen, sedan sängen! Låter fint! Godnatt! :)

saying the words doesn't make it so.

Tänk att det redan är på lördag som vi åker till grimslöv med älmults gymnastikklubb. Ja, tiden springer iväg. Jag är redan hur nervös som helst. Så sitter och lugnar ner mig genom att sitta och lyssna på en remix av jag blev full på min cocacola. Så nedrans dålig alltså, dock är ju remixen aningen bättre!

Jau. Vart och tränade för ett tag sen. Gick väl lite sisådär. Det är väl den största anledningen till att jag är så nervös som jag är. Just för att det gick sådär på träningen. Men whatever om vi losar. Vi är ju inte direkt inte vana vid det ^^ haha näe, nu trycker jag ner oss. Vi är faktiskt duktiga.

Moppen har används flitigt nu tycker jag. Nästan lite för mycket. Kört till träningen då det regnat en hel del. Det är då man verkligen inte pallar att sätta sig på cyklen och trampa iväg, nej, då får det bli moppen. Aja. Sitter och väntar på att papi ska göra gröt till mig. Ni tycker kanske att det är det enda jag käkar? Men så är det inte seru. Dock har det blivit väldigt mycket av det på senaste tiden. Kan inte hjälpas, för det är mäkta gott alltså. Måste ju trösta mig med något gott nu när jag fortfarande mår som jag gör i halsen. Fattas bara febern. Men den ska inte komma, har jag bestämt dåva! =) aja, nu ska jag inte pladdra på ännu mera. Därför sätter vi punkt för idag (just nu denna timmen iallfall) (a). kiss&hug!


my love to you is big, bigger than the most.
how would my life be without you guys?
<3

not in my attention

Vårt kära solsken har nu övergått till regn och mörker, igen. Yep, nu ser vi nog inte den på ett tag mera. Nu är det bara till att sitta och vänta på att sommarn ska komma igen.

Skoldagen idag har varit helt okej, bara fyra lektioner idag, vilket är ganska skönt faktiskt, dock är ju lektionerna ganska långa, men vad gör det? Första lektionen hade vi egetarbete. Då jag nästan kände mig självmordsbenägen eftersom jag var så jävla trött, hade ont i halsen och allting bara gick skit för mig. Andra lektionen hade vi slöjd, lite mindre självmordsbenägen, men ändå fanns tanken där. Skulle såga en jätte fet träskiva, och då menar jag verkligen jättfet. Typ en trädstams storlek, ja ett tjock träd menar jag då. Jisses, jobbigast ever. Men på lunchen hade alla mina tankar försvunnit, då jag fick tid till att luncha med salome. Gad, i miss you!
Sedan vart det språkval, inget utöver det vanliga. Och sist äö. luffarschack, (32 - 21!), och matte.

Nu är jag @ home. Ska plocka iordning lite mat, och sedan sätta mig framför ett par avsnitt av one tree hill. Det enda jag kan säga om det är : lär er älska! Ouhff, absolut kanon! Ni kommer älska det! =)

Ikväll är det återigen träning, sista inför tävlingen! Nervous!
over and out

god damn you're beautiful

"När man ska stoppa honom är det som att man skulle springa rätt in i en vägg!"
haha lilla mohamed, is he really that big? :)

Var finns moralen hos vissa människor? Folk verkar kunna gå hur långt som helst nu, utan att veta vad som egentligen är rätt eller fel.

förresten så tittade jag på reprisen av idol igår. Åh vilka godingar som är med och tävlar alltså! Dock hade jag ju velat se kocken med i tävlingen, samt den mörkhåriga av dem två yngsta killarna, alltså inte Johan. Men man kan inte alltid få som man vill. Ska följa idol på fredagar nu har jag bestämt mig för, lyckades inte göra det förra året och det är lite tråkigt när alla pratar om "han/hon som var så bra" och så vet man inte vem människan är. Tragiskt. Så nu ska jag bli en av dem som också kan prata lite skvaller om vem som har talang eller inte, vem som gjorde bäst ifrån sig, sämst, nya snyggingarna och så vidare. Toppen!





On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

so kiss me

Hej allihopa. Har blivit en ganska dålig uppdatering idag, det för att jag slutade halv-fyra idag och tränade vid fem. Så har inte riktigt hunnit. Men vi tar allt från början nu!

Skoldagen började med kompisstödjar möte, vilket kändes totalt onödigt. Eftersom vi pratade om allt annat som inte tillhörde det, typ. Aja, sedan hade vi mentorstid, lyckades komma försent med ett par minuter, lagom pinsamt! jotack! Jao, sedan klämde jag och johan in vårt dagliga luffarschack. 30-20 står det nu! Jag har ju lite att ta igen, men det går sakta men säkert. Efterdet hade vi teknik. Blev till att börja på våra timmerhus. Eftersom min team-mate var sjuk, så fick jag börja helt själv. Ganska tjåligt om man säger så. Men de två timmarna flöt förbi minst sagt. Och så hade vi lunch, på rasten spelade pojkarna kort, jäääävligt drygt med andra ord. Med alla ord jag kan finna. Tur väl började svenskan kort där efter, började skriva på mitt egna arbete. Vilket inte var överdrivet roligt, men bra company  har jag förstås! :)

Efterskolan blev det att titta lite på oth, sedan slumrade jag till typ 10 minuter, vaknade fem i fem och hade lite panik. Träning klockan fem, jaey! Blir trots allt tävling på lördag. Vet inte vad jag ska tycka om det, sålänge det går bra är jag väl  nöjd! :)

nu ska jag pyrra vidare! tjaao! :)

So I'm doing me, myself and I

Nu kollar jag på coyote ugly och sen blir det att lägga sig och sussa. Börjar bli lite trött faktiskt. Positivt. Sitter dessutom och lyssnar på Leona Lewis - forgive me. Superbra och så jäkla söt hon är i videon. Avis till tusen. Aja, nu ska jag kika vidare :), onödigt inlägg, jag vet, men vafan, tar alla chanser jag får att skriva lite :) godnatt!

Been a long time since I
Did something good for myself
But why should I be put through hell?
He's doing what he wanna do
I finally found somebody else
Who really wants to make me feel
Things that I've been missing so long
And his love always passed the test
It's a shame I had to look somewhere else
When I'm gone and I need a man
I just hope that he understands
Forgive me baby

förevigt är inte alltid evigt.

Kom hem från haganäs för en liten stund sen, vad och kollade på killarnas u-lags match. Älmhult - Ryd, 0-4. Ajaj, no good. Och ikväll blir det heller ingen träning eftersom alla tränarna är sjuka eller inte hemma. Tråkigt värre, kände verkligen för att träna ikväll. Men icke. Så nu får jag väl bara ta det lugnt här hemma. Sitter och kollar på Greek på femman, helt okej. Somnade typ 2 timmar vid två tiden, så jag lär inte kunna sova inatt nej. Typiskt mig. Aja, jag får väl ligga och lyssna på musik hela natten tills jag blir trött eller något :)

Imorgon går vi till halv fyra, segt. Men ska börja bygga på timmerhusen, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Och så har vi idrott, ett plus iallafall. Efterskolan blir det träning, gött mos.se! :) Jao, nu börjar programet igen, see ya! :)

over and out

hej här kommer segertåget

Ah, nu har jag precis varit ute och slavgjort för pappa med martina. Haha. Sköna stunder vi fick till där ett tag, med både det ena och det andra. Eftersom pappa sågat ner vårt(mitt) köra plommonträd så vart vi tvunga att plocka upp resterna och slänga dem för ett sista farväl. ^^, Efter det fick vi också plocka upp potatisarna ur jorden, sjukt tråkigt och ont i ryggen fick man också som fasen. Nåväl. Nu är det iaf klart och pappa har lovat att bjuda på något gott som tack för hjälpen. Kanske det lönar sig att vara en snäll flicka ibland.
nu har jag precis ätit mat iallafall. Mumma! :) Senare idag blir  det att gå och kolla på någon innebandy match och träning! Kanon. Förresten, ser ni hur fint vädret är egentligen? Underbart med lite solsken. :) Känns nästan lite som vår nu, men vi vet nog alla att det snart är höst ute igen. Usch! nu pyser jag! tjao!



shake that ass!

(Y)

Wohoo! Fått igång msn på min dator nu igen :D
bäst som jag är! =)=)

what makes you happy?

godmorgon. Hur mår ni där ute?
Själv mår jag inte alldeles för bra, hostar som ett as. Sitter här och funderar när jag ska börja må bättre, men än så länge ser det ganska mörkt ut. Úsch! Aja, idag har jag inte mycket planerat. Utan det blir till att ta det lugnt och så, dock måste jag nog rensa mina garderober från kläder, massa kläder som jag aldrig anväder och så är det jäkligt stökigt där inne. Yepyep. Sedan är det ju då som sagt träning som  gäller på kvällen, utmärkt!

men nu ska jag ta något att käka, ha en bra dag! :) puss


haha, gårdagens trevligheter! :)

(:

"när man slickar sig själv runt munnen, så slickar man ju någon annan i nacken. Så trångt är det där!"
hahaha dagens! :)

honey honey

Godkväll mysungar, festprissar, soffpotatisar, och allt vad man nu kan vara en lördagskväll.

Min kväll har varit jätte lugn, dock är jag fortfarande hur trött som helst trots att jag sov någon timme efter att jag kommit hem. Haha. jag och syster for ner till konsum, köpte massa gott. Morötter, gurka, dippsås, popcorn och annat gott, satte på en film och kollade den. Jätte mysig filmkväll med henne. Satt inte helt fel så trött som jag är. Kollade på the happening som var lite svår att förstå. Blev sjukt rädd två gånger i filmet, hjärtattack gånger två, tänk er det alltså! Jag  måste vara en katt med nio liv eller något :) Filmen slutade faktiskt inte sådär jättebra. men ja, man kan inte lyckas med allt. Nåja.

Beck - vita nätter börjar snart, funderar på att kolla på den. Känner inte igen namnet så jag vet inte riktigt om jag sett den förut. gillar beck, så antar att denna är bra. Man kan alltid hålla tummarna. Imorgon händer inte så mycket vad jag vet. chilla och sedan blir det träning klockan 8! göttmos! Måste bli av med allt jag ätit ikväll , ;O haha! ooooja, nu ska jag sluta gnabba! pusshej!

giving away all of my heart

Jag lämnar gårdagen som den var. Känner inte för att skriva något om den.

Men idag har jag varit i växjö större delen av dagen. Åkte dit med mamma pappa, syster och matteus, hennes kompis. Trevligt. Trångt som fan i bilen vart det också, särskilt att sitta i mitten. väl framme i växjö strosade vi runt i massor av affärer hit&dit. Var även i samarkand en sväng. Och vet ni vad det värsta är? jag hittade verkligen inte ett smack! :O :O :O So not like me. haha. Men tillslut blev det ett par skor för min del, men mer än så blev det faktiskt inte.Dock sparar man ju lite cashes, det är ju å andra sigan väldigt gött. Åt på donkan, tjocka som vi är. haha, och när jag kom hem somnade jag, är verkligen hur trött som helst efter denna dagen. så ikväll blir det bara att titta på film och sådant.

förlåt. /:

things don't always go your way

helvete!
nu ska jag gräva ner mig i sängen och kolla på en film. skriver imon!

do the turns

Snart  skall jag pysa hem till min käraste fisk, med mina käraster vänner. Blir en typisk tjejkväll som Sara vill ha det, helt och hållet. Och vi andra, vi säger inte emot. Kommer bli finemang!

Träffade lilla Martin vid 4 också, alltid trevligt. Blev lite prat och sådant. Tills hans buss kom, då jag cyklade hem igen :) Aja, nu tänker jag inte dryga mera. Ska iväg snart också, så ni alla får ha en utmärkt fredagkväll! :)


ni är kanonbra flickor!

gotta take a chance tonight

Ni glömmer väl inte bort bloggkoll.com?
utmärkt sätt att hålla reda på andras bloggar när det uppdateras.
så bevaka gärna :)

Nåväl, äntligen fredag idag. Har lite planer inför kvällen. Mer än så talar jag inte om. Det involverar Sara och Salome också :) det kan ni få veta :) hähä.

Skoldagen har väl gått lite åt snigelfart hållet. Men hallå ja, är det fredag så är det. Började med språkval. Ganska kul faktiskt. Men det för att när vi gjorde en dansövning så var det ingen som dansade, alla bara stod där som fån. Det hindrade förvisso inte Nettan från att släppa loss, härlig lärare :) Hon viskade dessutom till mig att jag blivit jätte duktig. Det gjorde mig glad. Sedan hade vi tråkig bild, och engelska. Oförberett prov, som jag tyckte var aningen för svårt. Men jag får hoppas att det gick bra trots det. Hemkunskap hade vi efter den väldigt väderlösa lunchen, med världens äckligaste mat. Dumt nog hade vi inte matlagning på hemkunskapen utan teori. Där vi skulle inreda vår egna lägenhet. Tråkigt. Sista lektionen ägnades åt luffaschack, (21-17!) bilddagboken, msn, och snack! Härligt.

Nu ska jag äta, eftersom vår mat inte dög i skolan idag, så har jag gått lite smått hungrig idag. Men det ska det bli ändring på, ska göra något smarrigt nu :) 

ikväll!
over and out

There's a first time for everything

Ååhhh, kom precis på att jag har spanskaläxa till imorgon. Typiskt mig att komma på något sådant såhär dags, toppen kristin, toppen!

 Förövrigt så har min dag varit väldigt bra. Barngymnastiken gick finemang. Blev lite dans till tjejbaciller som uppvärmning, och ja, resten känner ni till. For hem efter det, adam också. kanon. Promenixade ner till bilprovningen sedan där han skulle hämtas. Och nu sitter jag här. Tänkte bara skriva ihop något lite snabbt, bara för att uppdatera lite. :) Goodgood!

Imorgon har vi tydligen någon form av oförberett engelska prov har jag hört. Palla. Syon kommer också, och så har vi hemkunskap, teori. sucky sucky! Blir förhoppningsvis matlagning eftersom monika inte ska vara där, toppen ju! Aja nu blir det spanska för min del, godnatt!

put your hands up in the air

Skoljoggen idag var åretsplåga. Inte för att vi måste gå 4 km, utan för att det var så jäkla kallt och disigt ute. Usch, det tycker vi absolut inte om nej. Men vad finns det att göra åt det? Hade ju great company med mig. Vissa av dem vill säga. yeheepp. Sedan vart det prisutdelning och lotteri. Jag vann på lotteriet, men hade redan stuckit där ifrån så  det sket sig. Men å andra sidan blev någon annan liten stackare lycklig som fick priset, en vatten flaska eller vad det nu kan ha varit :P
Dagen fortsatte som vanligt i skolan. Då det blev lite svenska och engelska, samt matte. Hann med en ynklig omgång luffarschack med jouuhan, 20-9. Ajaj, jag har visst lite att ta igen ja.

Nu har jag precis ätit en liten macka, sedan kommer och går adam, som ska till frissan, och jag pyser ner till träningen. Great! :)

over and out

^^,


haha here we go!

shorty, here I am

Tjobido :)
kom precis hem från fiiish! :) Alltid lika trevligt att vara med henne. Blev att bläddra i skolkatalogen tusen gånger om, och de gamla också. Jämföra då med nu. Shit som man såg ut alltså. Haha skrattretande. Kollade lite på idol och så också. Supertrevligt. Roligast var när vi kollade på en i skolkatalogen, som vi från början inte lagt märke till, men när det kom till kritan, då spärrades ögonen upp xD hahaha. fyfanja.

Nu måste jag städa lite, jätte stökigt på mitt rum. Imorgon blir det skoljoggen, adam, och barnträning :)
puss!

let the right one in
let the old dreams die
let the wrong ones go
they cannot do what you
want them to do

I've always been a dreamer.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20736 
- Samla poäng och få presentkort! :)

Att ominstallera msn skiten fungade inte. Man blir ganska lack på detta efter ett tag, tro mig. För att gräva ner min tröst i något fick det bli att titta lite på one tree hill. Fortsatt lika bra som alltid. So good. Jaup. Berättade inte om min skoldag förut, tänkte att jag gör det nu istället.

Började dagen med idrott, väldigt uppiggande faktiskt. Det var en mycket annorlunda idrottslektion emot vad vi brukar ha. Eftersom vi idag nämnligen testade på waveboard eller vad det nu kallades. Det är ungefär som en skateboard fast med enbart två hjul. Skit svårt om jag själv få säga det. Dock verkade min ena halva av klassen få kläm på det rätt bra. Till sist var det nog bara jag kvar som inte lärt mig taktiken med hur man skulle göra med benen. Istället satte jag mig på den, och kom på ett alldeles utmärkt sätt att ta sig fram på, hur bra som helst gick det. Men till slut gav jag mig fan på, som daniel hade sagt, att jag skulle klara det stående. Och jovisst, det gjorde jag (!), men då var det bara cirka fem minuter kvar av lektionen. Mycket jag hade nytta av att lära mig det. Men next time, då jävlar, då får ni se upp för mig.
Efter idrotts lektionen hade vi eget arbete, tråkigt värre. Fick tillbaka matteproven, och det gick visst inte så bra som det kändes. Jag har ingen bra magkänsla att lita på. Ack ack ack. Jao. Sedan vart det två lektioner till med egetarbete, ena lektionen ägnade vi åt att spela luffaschack, jag och johan alltså. 18-9? Haha.
Och ÄÖ lektionen efter det ägnade vi åt att göra en egen kortlek. haha, tjusigt värre blev det. :) Fick också lite besök av någon Ronnie från Haganäs. Pratade lite om att söka och så, inte för att vi fick lära oss så mycket av det, men kan alltid vara nyttigt att få höra om igen. Sedan slutade vi, och begav oss hemmåt.

Det har varit min dag. Ganska bra om jag får säga det själv. Tycker dock väldigt synd om simon, som råkade ut för något på idrotten. Så han har åkt till ljunby för att röngtas eller något. stackaren :/ Jag hoppas det inte var så allvarligt. <3!

and I will keep dreaming...

I'm singing that melody

Har suttit och kollat igenom skolkatalogen som kom idag, fyfan. Jag skojar inte om att jag ser jättehemsk ut både på klassfotot och det enskilda. Men vafan. Ändå bara småttingar som ska kolla i den nu, så man bryr sig inte riktigt. För övrigt kom jag precis hem från skolan. Körde och hämtade min kära hjälm hos henke, hämtade syster och sedan hem.  Ska ta något lätt att äta snart, macka eller något. Ikväll vill jag träffa någon. Ringring

för övrig så funkar fortfarande inte min msn på datorn. Ska installera om det nu! Så håll alla era tummar för tekniskaKristin! :) wohoo! pussen

jag ger dig min morgon

Hallå alla glada.
Kom hem från spanska mötet för cirka en timme sedan. Det var ungefär lika tråkigt som jag hade förväntat mig att det skulle bli. Pratade bland annat om vart vi skulle bege oss, kostnader, tider, planering. Och ja, mycket sådant som behövs. Planerade även vad vi skulle göra för aktiviteter för att få ihop pengar, såsom julmarknad och sådant. Blir nog kanon skulle jag tro.

Yeaos, nu blir det till att ta tag i sista biten av boken. Bara 40 sidor kvar. Sedan är det goodbye boken och hej lediga kvällar. Tills alla proven och skit kommer vill säga. Men för ett tag. Japp, skulle hämtat min moppehjälm ikväll också, som är ute på egna äventyr någonstans i världen. Men verkar inte som att det blir så eftersom jag inte får tag på den som håller den innestängd. Vad ska min syster säga nu? Haha hon kommer dampa loss, i know it!

Imorgon är det onsdag. Jag är sugen på att ta en fika med någon, vad sägs om det?
call me (mp) =)

nu är det läsning och mitt msn funkar fortfarande inte. Smäller jag av? - JA!
over and out

eyes open wide

Jag är mästare på luffaschack helt enkelt!  :)
Dagen har varit helt okej, som inleddes med ett matteprov. Provet gick nog helt okej hoppas jag. Sedan slöjd, blev färdig med mitt fina förkläde som ni får se på bild när jag fått ta hem den. Vilket inte kommer att hända på ett par veckor iallfall. Jappjapp. Sedan vart de lunch, spanska och till sist eget arbete. Och eftersom vi sista timmen hade camilla,  behövde vi inte göra något. Så jag och lundin fortsatte med våran luffaschacks tunering. nu står det 2-2. Körde mot gurra också, samtidigt som jag spelade med lundin, two in a row alltså. Självklart vann jag båda partierna :)

Haha, anyway. Nu ska jag käka lite, ikväll blir det spanish möte. trist som fan eftersom det inte blir någon träning för min del. suckyducky. Men men, :) see you :)

the best

Ouhff va jag är trött nu!
Har precis suttit och pratat lite med adam i nån timme, kuligt.
krokodilmat för hela slanten vare ja!
Nu måste jag göra lite mattelatte, och sedan pysa till sängs.
ny dag imorgon. Prov och möte! soooooo, i'm saying godnight!

over and out

jag vill vara i din famn

God kväll all of you.
Träningen idag gick inte lika bra som förra veckan, men tjaaa, det gick helt okej ivartfall. Man blev ju ganska besviken när vi idag fick höra av linda att det inte blir något tävling för oss äldre. Lite depp blir man faktiskt, måste jag medge. Sedan gav vi det ett försök till, med nya personer, och ja, blir ju inga avancerade hopp. Lite tråkigt att det inte funkar för alla. Men vi får kämpa på de två träningarna vi har kvar. Jao.

Nu väntar jag på att pappi, as usual, ska laga gröt till mig. Känner att jag alltid bör avsluta min dag med mannagrynsgröt. Mäkta gott alltså :) Och så ska jag göra klart stencilen i matte, har inte gjort den. Tänkte att det är bäst såhär inför imorgon med provet och allt det där.  Något jag aldrig kommer att lära mig är prefixen(stavning,namn,?) Där är jag ganska så körd ivartfall. hähä. Nåväl. Får ta det som det kommer, blir alltid bäst så :)

Mitt msn funkar fortfarande inte, blir lite ledsen i ögat faktiskt :(
nu ropar pappa, gröt-time :)
over and out

ibland blir man besviken på folk, ibland överraskar dem en positivt

You can find the good in everybody.
If you just give them a chance.
Benefit of the doubs.
Sometimes people disappoint you,
sometimes they suprise you.
but  you never really get to know them
until you listen for what's in the heart.
- L.Scott

Det är svårt att inte flyta med strömmen, serien är helt enkelt way to good. Även min dag har varit väldigt bra idag!  Började dagen med lite äö. Där det blev läsning för fulla muggar, tills jag fick veta att det inye var förrän på torsdag boken skulle vara utläst. Så jag har läst som en galning, nästan helt i onödan. Efter den tråkiga lektionen hade vi mentorstid. Som inte var fullt lika tråkig. Mätte vibrationer på mobilerna med tommy&oscar. Även om jag alltid blir totalt jätte dissad av dem, så ni bra! Vidare med genomgång av Etik och moral. Pratade om vad det var, och olika etik-stilar eller vad man kallar det. Sömnvarning på den lektionen. Men hade min käre Lundin, så jag lyckades att hålla mig vaken. Sedan vart det lunch, lång rast, och sedan äö igen. Mattesnillen på gång, och en ny  bästa kompis fann jag också. =) Just för stunden iallfall. Varade väl ungefär tills jag isolerade mig med min musik resterande 15 minuter av lektionen på grund av att ajg inte orkade lyssna på deras tjat. Idrott hade vi sista lektionen. Lyckades övertala vår vikarie Mia om att vi skulle vara inomhus, lyckades vi? JA! haha. Så det blev innebandy för hela slanten, way to fun :)

Nu är jag hemma. Sitter mest och stör mig som fan på att jag inte kan logga in på msn. Min dator (msn) har blivit helknäpp. Sjukt störigt. Men annars vid fem blir det att träna, och efter träningen ska jag kika igenom mattehäftet eftersom vi har prov imorgon. Jo men tjena! Matteprov, skanky!

Ruggigt väder ute, duggregnar och blåset smått. Ska det regna får det gärna ösa ner. Så himla jobbigt att bara bli lite halvblöt. Ja menar, ska man bli blöt är det bättre att bli det ordentligt, eller hur? :D Nej, men en utomlandsresa  hade suttit fint att hitta på köksbordet, gärna med mitt namn på. Hade jag som sagt inte tackar nej till. Well, nu ska jag gå och byta om så jag har det klart iallfall. see you :)

var ute och tog lite bilder i söndags också,
så här är some of them (:









i'm grateful for what i have

Tjenixen!
Sista delen av dagen, från klockan 5 och framåt vill säga, har varit toppen. Lagade min egna mat, potatisbullar och lingonsylt, mumma! haha. lätt och bra. Sedan for jag ner till Älmekulla, där jag träffade på Sara, Domina, Jp, Ludde, Elin, Emmy och Mathias. Kanon bra! Träffade på spelarna efteråt och stod och snackade i typ en timme, frös som fan kan jag ju också tillägga då. Kvart i åtta stack jag ner till linné för lite dansträning. Great med stora bokstäver och utropstecken, we like vill säga. Och nu ska jag knalla in i duschen, och göra mig redo för sängen hädanefter. Imorgon är det skola och sedan träning på kvällen.

Undra hur det blev med tävlingen för den äldre gruppen? Jag hoppas verkligen det går ihop sig. Är riktigt sugen på tävling nu faktiskt. yepp. Men som sagt, jag var på väg till duschen! Tjaouo! (:

I've been given you all of my heart

Åh, vilken slapp dag jag har haft med en närmare eftertanke. Vaknade vid nio, kollade ett avsnitt one tree hill. Åkte med pappa till affären, sedan hem igen. Satte med och läste i boken en stund, somnade, vaknade två timmar efteråt och läste lite till, och nu sitter jag här.

Käkade lite nyss också, thaimat. Mums fillibabba säger jag bara. Övergott alltså. Tur jag har en mamma som kan laga sådant när som helst när man vill.

Något jag stör mig på lite nu såhär i efterhand är att syon var på besök i fredes i vår klass. Men jag hann såklart inte prata med henne. Hade gärna fått det överstökat, för nu vet jag verkligen inte vad jag vill. Lyxigt för alla dem som redan vet vart de vill gå, vilken skola, vilken linje, var någonstans. Själv har jag ingen koll på det alls. Bara två linjer jag skulle kunna tänka mig att gå, men mer än så är det faktiskt inte. Men hon kommer väl antagligen tillbaka till vår klass för att prata mera med resterande av klassen som inte fick chansen.

Nåväl. Nu ska jag nog sätta mig till rätta för att titta lite på... Ja ni vet nog vad  :)
tjjaaaauo! (:


dags att ses soon? :)

I ain't done

moooorning alla :)
Jag tror snart att jag är helt frisk igen :) vakande med lite hosta bara, förkylningen är snart borta iallfall. Which is a great thing, right? Vad händer idag? Inga planer. Vet bara att jag måste läsa sisådär 100 sidor till i boken, och så är det träning ikväll! Efterlängtat till 100, eftersom det inte blev någon träning förra söndagen på grund av älmhults dagarna. Vilket var ganska tråkigt ja. Men ikväll blir det av.

Annars blir det väl till att läsa mestadels av dagen, om ingen ringer och vill leka senare? :) Men nu ska jag titta lite one tree hill, igen. :$ haha puss!

for what it's worth.

bra dag idag. Känner att jag börjar bli aningen friskare nu, thats a good thing!
orkar inte skriva något om dagen idag, mer än att den varit bra. Nu kollar
jag one tree hill. och ja, adam, jag får väl erkänna. jag är besatt!
nu vet vi, once and for all. haha. Förresten träffade jag på en störtskön
kille igår, axel. haha, humor på den killen, david träffade jag också.
trevliga pojkar. :) nu ska jag kolla vidare, skriver mer imorgon!
goodnight&sleeptight!
over and out
puss

vad har jag gett mig in på?

Min dag har bestått av hosta, förkylning och one tree hill. Har sett färdigt första säsongen, igen. Sjukligt bra. Obeskrivligt. Japp. Nu ska jag gå in i duschen sedan äta lite. Avstår från släkträffen ikväll, vill inte smitta ner min kära släkt. Jag avstår från balders också.
Ja, duschen vare! tjao! :)

update, update

Dålig uppdatering igår, i know.
Men vi var ju som sagt på fest hos Tova. =) Mycket folk vart det iallfall :) trevligt värre. Orkar inte gå in på detaljer eller något, men hade det trevligt iallfall :) As kallt när vi skulle gå ut till vägen, man var en isbit vid vägens slut. japjap. Nu ska jag kolla på one tree hill eftersom klockan bara är 9 orkar jag inte riktigt göra något annat! ;) puss

kort inlägg nu, det blev visst alltfler av dem -.-

just got to have it

Tjao. Idag har skolan gått fort faktiskt. Språk, bild, engelska, idrott. Supergreat. innebandy på idrotten, haha skitkul även om det bara vad jag som ensam tjej och vår engelskalärare. haha. Killarna är tuffa dem, sure... Tuff match iaf, och varm blev man som fasen.

Förresten, hört om den läskiga gubben som antastar tjejer? Så jävla äckligt asså. Men de tror ju som sagt att de är honom de har fått tag på, och det hoppas jag. Honom vill man ju inte direkt möta nej! Aja, har kollat lite oth nu, ska pysa in i duschen, sedan är det fiesta ikväll! :) puss!

it's a simple fact

NU är jag klar! Härligt. och NU ska jag gå och lägga mig, snart åtminstonde. Inte riktigt ännu.
imorgon blir det antingen osby eller fest. Finemang! Nu ska jag packa lite saker, goodnight!

en timme är en minut

Jag är nöjd, nöjd med min insats idag. Träningen med småbarnen gick hur bra som helst, känner att jag lyckades planera detta väl och genomgående. Som sagt, jag är nöjd. Så jag gick hem från träningen med ett leende på läpparna, och mungiporna högt i ansiktet. När jag kom hem la jag mig i sängen för att läsa lite i boken, och på något vänster lyckades jag somna. Vaknade väl någon timme efter eller något, vet inte hur länge jag slocknade. Men när jag väl vaknat till liv igen så satte jag igång och läste lite till. Skulle egentligen kollat på syrrans match ikväll också, men orkade verkligen inte det. Men jag hoppas det går bra för dem. Vilket inte lät så troligt när martina berättade att de skulle spela. Positiv spirit på hög nivå, självklart. Vad annars?

Japp, har iaf lyckats läsa så långt som jag skulle hunnit förra veckan. Så nu sitter jag och gör uppgifterna till boken, svarar på meningslösa frågor om texten i boken vill säga. Totalt meningslösa. Well, jag klagar inte. :)

Fredag imorgon, vilket betyder en skön helg efter det. Vet fortfarande inte vad som händer i helgen, många alternativ. Släktträff, balders, fest eller en vanlig hemma kväll? Ja, alternativ var det. Hur är det med beslutet då? Inte lika bra nej. Äh, jag bestämmer mig nog snart, men balders är ganska uteslutet. Känner inte för det, plus att pengar måste jag ha. Då är ett alternativ borta. Tre kvar. Släktträff? Jo, det är ju såklart alltid roligt att träffa tjocka släkten, äta god mat, vara översocial och allt det där. Men, vill jag offra en lördagkväll till det? Yngst lär jag bli också. Syster min ska inte dit, likaså mamma för hon jobbar. Just me and daddy isåfall. Får se. Hemmakväll, njaa, nej, det tror jag inte heller det blir. Fest, låter mer som ett av alternativen jag skulle kunna infinna mig i. Jappjapp. :) Så, fest någonstans? Hör av er! :)

I trusted you

Åh, vilket jobb det har varit med att ränsa ledarpärmen från allt gammalt skräp. Och skriva ut lappar, och fixa nya närvarokort, överföra alla namn till de nya, räkna cash, skriva, räkna, och skriva lite till. Rita en fin hinderbana till barnen och nu är jag äntligen klar. Säkert något jag har missat, så är det alltid. Men ja, man får helt enkelt vänta in på den första som klagar och hittar något fel bland mina papper och anteckningar.

Förresten så fick vi tillbaka våra No-prov idag. VG. Så jag är nöjd, trodde faktiskt inte ens på att jag skulle få det. Men ack så fel man kan ha ibland, och tur är väl det. Matte prov på tisdag också! Wish me luck! =)

Nä, nu ska jag snart pyas till träningen, tjao! (:


bilder från minigolfen igår :)

I'm left without a choice

home from school.
igen, alltid såhär mina inlägg börjar. konstigt nog.

Nåväl. Idag var det en hyffsad skoldag, dock suger grupperna fortfarande. Och lär göra ett par veckor framöver. Men jag överlever as always. Började dagen med genomgång av vårt nya temaarbete som är valfritt. Mycket diskussion i det hela, men det ska jag nog klara. Efter det hade vi eget, språkval, sedan eget igen, lunch, eget, eget och engelska. Tror jag. Många lektioner idag ja. Inga överdrivet roliga lektioner nej, men det gick fort.

Nu ska jag snart sätta mig ner för att planera barngymnastiken och dess träning. Sedan blir det att dra ner till klöxhult, träna, sedan hem och läsa som fan. Måste läsa ut boken ikväll, och jag har hundra sidor kvar. Och ett papper med frågor på jag måste besvara. Glad man blir av att skriva sådant här, really!

jag börjar väl redan nu, tjao! (:

you're so fine

Min kväll har varit toppen. Adam kom, vi åt, vi kollade på idol, vi hade det allmänt super trevligt :) Och nu har jag även fått veta hur människor uppfattar mig. Dum i huvudet och kort! :) kanon ju! Men som sagt, jag är ju cool, så det är lugnt. Sedan gick vi ner till stationen för han skulle ta trainet hem. Jag skojar inte om att han kom hem före mig, för det tog typ tjugo minuter att gå hem xD alltså väldigt väldigt slött. Yep. Good talk med mamma pappa och sis när jag kom hem. Massa flum. :) we like it, ivartfall jag! :) Sen hur roade dem var är ju en annan femma.

Jag är helt slut, super trött, sjukt och har ont i huvudet. Härliga kombinationer, inte sant? Jo, jag menar väl det. Jaojao, ska snart pysa till bädds, läsa och sova.

'hon har aldrig riktigt dugit åt dig när du hade oss.
nu har  du inte det. då duger hon. how nice of you.

over and out



We've run out of words we've run out of time
We've run out of reasons really why we together
We both know it's over baby bottom line
It's best we don't even talk at all

Don't call me even if I should cross your mind
Hard enough I don't need to hear your voice on my messages
Let's just call it quits it's probably better
So if I'm not returning your calls it's 'cause

'Cause I'm not comin' back I'm closing the door
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore
I got the picture phone but baby your picture's gone
Couldn't stand to see your smile every time you dialed

ÄLSKA! :)

always something

tjobidoou! :)
Den här dagen var varit b-r-a. Och tackar ju så hemskt mycket för den störtsköna sovmorgonen! Härligt  värre! Började dagen på haganäs, spelade lite minigolf med Johanna och simon. Guess who won? ;) ;) ;) MEMEME! Jag är svårslagen! haha, not. Men vann ivartfall. Trevligt. Sedan fick vi två timmars lunch, så vi tre plus oscar och lucas gick och lunchade på IKEA. Slagsmål med oscar, och sen var vi nöjda! =)

Efter lunchen blev det att dra till friskis och svettis. "gymmade" och spinnde, eller spann eller vad det nu heter. :) Gymmet var allmänt tråkigt, och spinningen jobbig as hell. I sånna här lägen vill man inte vara sjuk, man känner verkligen hur lite man orkar när man är snuvig och huvudet hänger lite på skaft. Men gjorde så gott jag kunde iallfall. alltid något.

snart kommer adam, och ikväll blir det läsning!  pusshej!

better in time

Har precis suttit och tittat på idol med min käre fader. CocaCola-låten var ju då min personliga favorit, lite tråkigt att han inte gick vidare. Men sånt är livet, tyvärr. haha. Där emot finns det en sak jag inte riktigt kan förstå. Hur kanmansom jury säga att någon med så bra röst behöver gå ner i vikt? Visst, han var inte smalast i gänget, men han sjöng mucho bonito. Räcker inte det? Tydligen inte. Tycker lite synd om han faktiskt. Och killen som trampat på en mina och förlorat synen. Usch. hemskheter. Men vi ska sluta deppa :)

Just nu ligger jag i systers säng och bara chillar och nöter musik på mobilen. Har dragit över några låtar nu, eftersom alla bara klagade på min musik i skolan. Så det fick  bli lite nytt och fräscht. Vad vore världen utan musik egentligen? Tom tom tom! Jo, minst sagt. En ny liten favorit är ju The Script - The man who can't be moved. Söt låt faktiskt, otroligt söt till och med. Man blir glad av sånna låtar, även om dem är helt deppiga. Men jag gillar låtar med fina texter, det är väl mitt största problem. Alla bara klagar för att jag lyssnar på det. Haha, jag får väl changa stil helt och hållet kanske? Hårdrock? Punk? Schlager? Ja, vad säger ni? Nu får ni ju chansen att bestämma :) come on!

På tal om ingenting? Hur bra hade det inte varit att införa godisförbud nu? :) För min del alltså. Asså sådär, bara helt plötsligt. Och se hur länge jag klarar mig utan? Det skadar ju faktiskt inte att försöka. Jag börjar redan imorgon! Förra gången gick ju lite sisådär med det. Men ja, nu jädrar! Inget godis för min del på........ 6 månader? haha Bra med mål, då kommer man långt i livet. haha, gud vad jag känner mig töntig! xD Men nu ska jag sluta pladdra, vara lite osocial och bara nöta min braiga musik och min braiga musikstil som jag inte lär få ha kvar länge till innan någon slänger min mobil i väggen och skyller på att de inte kan stå ut med min musik!

over and out people!


well, ny piercing också! :)

forgive me

Jomen visst blev det träning för min del. Gick faktiskt väldigt bra idag också. Jag tror jag ska förbli förskyld. Jag verkar prestera bättre då. haha. Aja, nu sitter jag med matten och måste göra hundra tal känns det som, glömde totalt bort att göra det förra veckan, plus att jag har sisådär 200 sidor i boken att läsa nu. fan va glad jag blir av detta alltså :) Helt insane alltså.

Aja, får glädja mig åt min sovmorron imorgon. Sedan blir det ju som sagt friluftdag hela dagen sedan. Finemangpang! På eftermiddan kommer adam, finemang det också ju! Och  nu ska jag fortsätta vara lite neerd. Intressanta bloggar jag skriver, right? :) pusselipuss!

you're my saving grace

never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong, I don't belong there.

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

I always said that I would make mistakes,
I'm only human, and that's my saving grace,
I fall as hard as I try
So don't be blinded
See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin,
so pull me from that pedestal,
I don't belong there.

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

Why you think that you know me
But In your eyes
I am something above you
It's only in your mind
Only in your mind
I wear a
I wear a
I wear a Halo

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

sometimes I miss you

and you can't blame me for it. :$

Förvirrande skoldag idag. Bytt grupper och dem suger. You better fix them! Annars har väl dagen varit okej. Började med NO-prov. Ska inte säga att det gick bra, får då går det åt helvete. Men, medelmåttligt? Jao. Sen var det dax för syslöjd. Almost done! Nästa gång blir jag nog klar iallfall. Sedan vart det lunch, spanska och eget arbete=matte genomgång. Så har bara haft fyra lektioner idag. Det är gött det.

Men imorgon blir en bättre dag. Då har vi sovmorgon till klockan nio, och sedan ska vi vara på haganäs hela förmiddagen, spela minigolf, och på éftermiddagen blir det friskis och svettis! Snacka om att vi kommer vara i form efter det! haha. Dock är det ju lite tråkigt att min näsa och hals mår som den gör. Men jag kämpar på!

Nu har jag precis suttit och lipat till one tree hill. Jag tokälskar det. Och det är verkligen galet sorligt stundvis. Tårarna bara väller ner och det är nästan så man hulkar som ett litet barn, almost. Ikväll blir det till att träna sista timmen. Orkar inte träna två timmar idag, så sticker dit lite innan sex och kör järnet istället. Lite tråkigt att träna när man inte har en Linda att göra stolt. Tråkigt det igår iallfall. :/ Hoppas det inte blir så iallafall. Men övning ger färdighet, right? För vissa. Ja, så är det. Nu ska jag iallfall pysa igen. Blir nog ännu ett avsnitt av oth, eller så blir det till att göra lite plugg. Om jag orkar. tjobido.
over and out

summer's gone





det är väl inte bara jag som saknar sommaren va?

19,41

Hemma från träningen nu. Bästa träningen på väldigt länge. Gick hur bra som helst. Supernöjd med dagen. Dock känner jag ju att förskylningen bara blir värre och värre. Too bad. Men får väl försöka hitta något botemedel lite fort. Eller så kanske borde jag vara förskyld varje gång jag ska träna, det verkar ju göra susen :)

Men nu mina damer och herrar, nu är det plugg som väntar mig.

du får mig att le, som jag aldrig lett förut

Nu har jag precis kommit hem från byn. Vart där med systeryster. Gick runt och kollade lite. Hittade bland annat en gullig tröja, ett par vantar, och en vattenfast mascara. Kanon juu! Nu ska jag sätta mig och nöta in NO frågorna och svaren. Sedan äta lite, och efter det pyser jag till träningen! Kanon. Gräsklippningen sparar jag till en annan dag, orkar inte nu. Dessutom är det fan cp kallt ute. Mina tår är förfrysta. Väldigt hårt. Aja. plugg väntar, tjao! (:

don't run away, stop feeling fine

Usch idag vaknade jag upp med värsta förskylningen. Man får en rätt mysig röst när man är det, men det är jobbigt as hell. Har varit uppe någon timme nu, känns lite bättre nu än när jag vaknade iallfall. Jag ska träna ikväll, så är det! Oavsett hur förskyld jag är så ska jag.

Men just nu sitter jag här med mina förbaskade NO böcker. De ligger där och väntar på att öppnas, men jag å andra sidan, känner att de gott kan ligga där ett tag till.  Men då får jag det inte gjort, vilket i sin tur leder till dåligt resultat på provet. Så efter en second thought så ska jag göra det nu med en gång. Resten av dagen får ängnas till att vila och träna. Kanske klippa gräset också, tjäna lite pengar. Inte fel på något sätt.  Sedan blir det kanske en tripp till älmhults stolthet, Ikea. Men får se om jag hinner med det.


och med världens sämsta bildkvalité.
men du är bra!

haha

nu har jag fått höra lite till.

mamma - "Drack du något stark?, Drack du mycket?"
jag - "Nej"
pappa - "Det var nog inte mjölk hon drack iallfall"

nu skäms jag! even more!
men godnatt tills vidare :)
over and out

...

förlåt!

over and out

när man har för mycket fritid

Vad skulle du säga om du hade pojkvän och han var otrogen?
Det funkar väl :P Hade ni kul då? :)<3
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Var någonstans är ni?
Vad är de första du säger när din polare blivit överkörd av bussen?
Ingen dans på söndag. På grund av älmhultsdagarna.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Ah okej. Men kom förbi linne då :) vi kanske med är där annars kan jag bara hämta den om det går. Glöm inte att hälsa på pappa :), haha du skulle göra vad robin sa när vi kolla på fyrverkerierna xD Han va : en perfekt händelse för vår dag :) ....... xD (a)
Vad säger din morsa innan du går och lägger dig?
gör det :) skit bra :) påminn mig om din present sen <3
Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Asså jag har slöjd nu xD det ämnet jag hatar mest. :P tror du inte ja roar mig med det ja älskar (a) Lura dig ;) xD hahahahhahhaha!!!!
Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
När jag föddes fick jag välja mellan att vara kanonbra i sängen eller att ha ett otroligt bra minne. Det värsta är att jag inte minns vad jag valde...
Vad vill du höra mest av allt?
Jag gillar gurkor :)<3
 

Ta fram din mobil
Bläddra igenom din inkorg
Stanna när du räknat till tio skriv första mening i sms:et
Gör likadant på varje fråga

är det verkligen såhär jag vill ha det?

Har snart sammanfattat allt som ska vara med på provet. Bara lite kvar, tar max 10 min! Orkar inte göra det nu, min hjärna kollapsar snart känns det som. Jaomen. Bara en jädrans massa läsning kvar, men det fixar jag tills imon.

Snart blir det till att kränga lite mannagrynsgröt, love it! Pappa är snällast som alltid gör det till mig, för jag vet själv inte hur man gör. Jag har kommit på att mina föräldrar inte är så tokiga som jag alltid beskriver dem. Ofta beskrivs dem som pinsamma och allmänt ointressanta. Men mycket finns där som jag inte berättar. De blir till exempel inte arga över saker som andra föräldrar skulle ha blivit. Då tänker jag på gårdagen som exempel. De var cool-lugna med det och bara skrattade åt mig i morse. Inte många föräldrar som skulle ha gjort det. och när jag förklarar för både mamma och pappa om hur ledsen jag var att det blev så, och att jag aldrig mer ska dricka så säger mamma: "Det är klart du får dricka, bara du berättar vart du är och ringer hem om det händer igen." Ja, dem är faktiskt bäst. Syster också, även om jag verkligen hatade henne just igår vid den punkten där jag bestämde mig för att ringa till henne. Inte för att det här alls  hade något med det ovan att göra. Men ville bara berätta det. Jag tycker om dem massvis!

Ja, nu är das gröt klaro. mumma! tjobre (:


worlds greatest.

I'm a survivor

ja gott folk, jag lever. jag mår prima ballerina. nu vet ni det! :)

yep. Än så länge idag har jag bara kollat på oth, det är knasbra. Är lite så man fäller en tår då&då. Sorligt, men bra! Och nu har jag bara det extremt tråkiga kvar. Att plugga till NO provet och att läsa cirka hundra sidor i boken som skulle vart läst till förra veckan. Skit dryg bok. Känns som att jag läser hur mycket som helst, men att sidnummerna inte förändras. Att jag alltid läser om samma sida men med ny text, för talen ändras inte. Haha. Annars blir det återigen till att kolla på oth, får troligtvis inte dra ut ikväll. hihi, wohuips! No good. Men ja, har ju som sagt fullt upp, kommer nog inte ha några tankar på att ens gå ut nej.

Förresten så kommer det säkert lite bilder sedan, hoppas på att jag får några från Hanna som hade kamera med sig, eller Alexandra (: Kan alltid hoppas (: Nä, funderar på att börja nu, så jag får något gjort!

Det händer stundom att ögonblick hejdar sig och tvekar och dröjer kvar, mycket längre än ett ögonblick. Alla ljud tystnade, all rörelse avstannade mycket, mycket längre än ett ögonblick. Sedan vad ögonblicket börta.

flash light

Vilken kväll alltså! Good and bad. Men den var mest bra faktiskt. Började kvällen på tivolit med Sara. Lutiga huset och spökgrejsimojsen. Och fy fan va rädda vi blev.  Haha. Sedan körde vi hem till sara som skulle byta byxor och hämta pengar. Efter det över till mathias där det vart fest. Träffade massa roligt folk, nytt folk, glatt folk, knasigt folk, ja det var alla sorters folk där. Jag hade skit kul, kvällen igenom, tills slutet. Som vi kanske inte bör nämna här :) :). Iallfall hade jag bra folk som vart snälla mot mig, det tackar jag tusen gånger om för. Vem vet vart jag hade hamnat annars? Men iallfall, tack Mathias för att man fick komma, och tack alla andra :D

Fick skjuts hem senare på kvällen och möttes av ett par glada päron. Jotack!  Gick och la mig. På morgonen mötter jag av ett par ännu gladare päron. Både mamma och pappa log som fan och skrattade när jag kom ut till dem. pinsamt.se? Jo, det också! Men äh, ibland får man bjuda lite på sig själv ;) nu ska jag iaf dricka min goda varma kopp choklad, och kolla på one tree hill. Senare idag blir det till att plugga No. Prov på tisdag och jag har inte börjat :P Great! Jaja, tjao! (:

ibland finns det ingen annan

min eftermiddag har helt och hållet bestått av oth, oth, oth, oth och lite one tree hill. Alltså helt perfekt. Ikväll blir det fiesta, not so dumt.

Låt inte din elda slockna. Värna om varje oersättlig låga i detta hopplösa moras av "inte riktigt", "inte än" och "inte alls". Låt inte hjälten inom dig gå förlorad i dyster frustration över det liv du förtjänat men aldrig kunnat få. du kan erövra den värld du vill ha. Den existerar, den är verklig. Det är möjligt, den är din.

stanna tiden

Jau, äntligen är uppvisningen över. Och det var precis som jag trodde, kallt som attan. Bra kan jag inte heller påstå att det gick, men gjorde iaf inte bort mig.

Igår vart det då som sagt fredag. Pös ner till byn med johanna runt 7 tiden. In på folkan för kissepaus och sedan ner till linné där vi träffade på adam stina och adrian. Åkte en karusell och sedan var det inte mer med det :P. Sen satte vi oss i byn och pratade med folk, bra folk! :)

Efter det stack vi hem. Adam sov här. Låg och pratade tills klockan vart 3, sen somnade jag som en stock. Sedan idag blev det till att kliva upp halv tio, duscha, och sådant, sedan gå ner till Torget. Träffade trevligt folk där också! Och ikväll blir det fest, dock vet jag inte riktigt vart. Men det löser sig :) nu ska jag käka! puss

I'm okay

friday, and we like it!

Skoldagen idag har gått rätt fort. Spanska, engelska, bild, mässa, "idrott" sen vart allt klart. Andeldningen till att idrott fick ett par situationstecken är för att vi egentligen inte idrottade så mycket. Inte jag och elin g iallfall. Vi fick som uppgift att plocka in alla orienteringsstationer. Drygt. men motion fick vi, och trevligt med lite kompani. lyckades även tappa bort mitt armband, men återfann det igen i slutet av vår runda när vi gått hela en gång till för att leta upp det. Tur jag hittade det iaf. :) Auop, är lite barnvakt idag också. Daniel är här, och han pratar på som faen kan jag lova. Tusen frågor, dumma frågor, påstående och allt var det nu är. Och jag orkar inte riktigt vara trevlig idag, så det blir korta svar. (A) haha.

Ajahau, ikväll blir det att dratta ut med några kompisar, hänga i byn och vara tuffa. jomen! perfa ;) haha. imorgon är det uppvisning och jag vill inte. Dels för att det är max 8 grader ute, svin kallt alltså. Och lite dels för att vi är så få och då blir det bara pinsamt liksom. Men ja, har man lovat att ställa upp ska man ju hålla det :) Och jag är duktig som håller vad jag lovar.  nästan alltid iallfall :) Jappjapp! That's how it is. Nu ska jag iaf äta lite, så blir det säkert till att dratta ner till byn efter det eller något. träffa folk! Kanon :) ses vi där? 0763366278 (:

what am I supposed to do?

Jag fryser, väldigt mycket.
Har precis kommit hem från torget, där det spexades med fyrverkerier och eldslukning. Trevligt, men drygt. Träffade iaf massa trevligt folk, inte helt fel. Innan dess var jag hemma hos Sara. Prat och idol med glass. Inte helt fel det heller. Verkligen inte. Nu är jag iallfall hemma, måste egentligen plugga spanska, men orkar verkligen inte. skitdrygt, oh, skolan tar verkligen kål på mig.  Med mycket stora bokstäver i fet stil. jappjapp :)

nu ska jag ivartfall göra en kopp med varm choklad, mumma! :)
goodnight (:
over and out

all the bridges you've burned

Hemma från barngymnastiken nu. Och herregud var ungar vi har att ta hand om där. Sammanlagt 36 stycken var vi idag. Helt sjukt va många. Det låter kanske inte så mycket, men när barnen är runt 3-4 år, då blir det ett jäkla spring kan jag lova. Har ju trots allt tränat ett tag, så jag vet. Är nästan lite sådär hes nu efteråt. haha men det försvinner säkert några, det gör det oftast. Aja, nu ska jag iallfall käka lite, pasta Alfredo får det bli idag. Orkar inte laga något avancerat. Lat som jag är. Och lite dels för att jag ska sticka hem till sara när jag ätit, så det får gärna gå lite fort ändå. Haha.

När jag kommer hem blir det till att läsa och plugga spanska. regelbundna och Oregelbundna verb i läxor tills imorgon. inte alls svårt, inte de regelbundna iaf, de oregelbundna har jag inte hunnit kika på ännu. Men säkert inte så svårt ändå. Imorgon är det fredag,  och som ni vet. Så tycker jag om fredagar, för vem gör inte det liksom?
ah, i vartfall, ha en toppenkväll alla! :)

nothing's broken

Fördelen med att vara hemma själv är den att man kan spela hög hög musik utan att någon klagar på att man måste sänka och att dem blir döva. Så nu går mina högtalare på för fullt här. Fräsigt värre.

Skolan idag har gått rätt fort idag, efter mycket om och men. Båda redovisningarna gick väl helt okej. Små tabbar hit, små tabbar dit. Men whatever. Sista lektionen var roligast. Lätt. Vad blir "Salome upphöjt i två gånger 3 delat på 1?" HAHA BUSTED SALOME, busted!  Och jag tror närmare vi hittat bögen i klassen. Ni vet, det sägs ju att det finns en bög i varje klass, jag tror jag hittat honom! Häftigt eller vadå? :) Kunde inte gjort det bättre själv.

Nu ska jag käka en av mina nya nyttiga favoriter. Knäckebröd. Woho! Jag har funnit det goda i det. Och ska också sätta på ett avsnitt av prisonbreak. Längesen jag tittade på de nu, ska sätta igång nu igen :) Sedan blir det barngymnastiken och sedan sara! Toppen ju! :) pusshej


är vi inte hur coola som helst alltså? :)


många fina kommentarer om min kära rumpa har jag också fått.
haha. :)

du har inte en aning

Hallåhallå! :)
hur mås det där ute? Jag mår bara finemang, är dock lite orolig inför morgondagen. Två redovisningar och jag tänkte jag skulle sätta igång och öva lite nu. Får väl se hur det går. jomen.

anyway, åkte ju som sagt hem till adam vid fyra tiden. muy divertido. Träffade även lite känningar på bussen såsom ballen, adrian och stina. När vi kommit dit blev det lite tv, mat och prat. Sedan åke vi hem till någon vid namn johan. Och vem körde dit? Jo adam. Snacka om att jag satt som fastklistrad längst sätet. Tur väl så överlevde vi alla åkturen dit. =) nä, jag skojar bara. det går som smort. Aja, väl hos johan kollade vi på idol och sådant. Sedan gick vi hem till Stina, jag, adam och adrian. Långt långt, och aningen kallt. Men när man pratar om fula saker med adam så fördrivs tiden lite. mongolider, ah jo tjena mittbena. Skrattanfall.jaup, sen var adrians mamma snäll och skjutsade  hem mig :)

Och nu fastnade jag här, no good. För jag ska egentligen sitta med alla papperna i handen och övaövaöva på redovisningarna. Men icke. Alltid ska jag fastna någonstans, och olyckligtvis blir det alltid framför datorn jag fastnar. Jag fastnar aldrig vid bordet med tusen böcker och läxer att göra. Never happend. Vi får helt enkelt vänta och se tills den dagen kommer, om den kommer vill säga. Inte så troligt nej.

Imorgon är det barngymnastik, hoppas det inte är fullsmockat den här gången igen. Även älmhultsdagarna startar imorgon, får se om jag hinner ner en sväng och kika lite. Imorgon är det även 11 septemer, olyckligtvis. Hoppas inget dåligt händer iår igen. tråkigt. Pluu-uuus att söta adam fyller 17 år! :) stort grattis till honom! :) <3

nä, nu är det åter över till läxorna! godnatt! :)

klirr i kassan

Och förresten blev jag väldigt glad när jag hittade ett brev adresserat till kristin.
money baby, money! :)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet

onsdag, skola [x] done!
Trögat mig igenom dagen idag. Har gått oerhört sakta och segt. Började dagen med kompisstödjarmöte, höll på att somna och det var tråkigt ändå ut i tårna. Efter det hade vi idrott, springa runt dammarna och ultimate, som för övrigt var väldigt roligt. Ultimate är något spel som man använder en frisbee till. Svårt att förklara, men gällde att springa mycket och fånga frisbeen. Dock var det ju inte lika skönt och trevligt att det regnade ute. Snarare skitkallt och kyligt. Men timmen gick fort. Efter det hade vi mera eget arbete, två lektioner, sedan lunch och sist en lektion med eget igen. Massa äö lektioner på onsdagar, sjukt tråkigt för tiden går så extremt sakta då. Aja, fick iallfall färdigt vår redovisning som vi varit så oroande över. Men nu är det klart. Nu behövs bara träning, träning och träning. Plus att jag måste träna på spanskredovisningen också som också ska göras imorgon. Mycket plugg. bäst jag sätter igång, bussen går vid fyra, so, hurry hurry! (: godkväll.

how did we change

Jag känner riktigt hur träningsvärken smyger sig in i kroppen på mig. Och mina fötter är totalt förstörda, och jag bara klagar&klagar. Tänkte dra tidigt från datorn idag, måste verkligen läsa och massa skit. Öva på spanskredovisning och tema redovisningen tills på torsdag. Och eftersom jag ska hem till adam imon, hinner jag ju inte öva ett smack imorgon. Jag är totalt körd, på riktigt.

<3

never stop thinking about you

Träningen idag var lite seg. Kände mig verkligen hel trött och inget gick som man ville. Märks att min kropp inte är gjort för att träna 3 dagar i rad. Men det ska det bli ändring på, jag ska klara det. Plus att detta då var sista träningen innan älmhultsdagarna, känner mig väldigt osäker eftersom det inte gick nå vidare idag. Men det är bara till att bita ihop, trillar man och skämmer ut sig totalt och vartenda jävel skrattar, det är väl inte hela världen? aight?

skönt med lite vila från träningen en dag, jag lär liksom ha en aning träningsvärk imon, tro mig. Jauop. Lyckades läsa några sidor i boken när jag kom hem, inte många, men några. Så har ett antal hundra sidor kvar kanske, har ju fortfarande inte läst ut förra veckans, gud så seg jag är! Men läsa är ju fortfarande inte det roligaste jag vet. Som ni vet. Yep, nu ska jag lägga över lite "låtar" på mobilen och sedan äta lite. tjao!

love listan - no lifer

Love-life listan
Om du inte svarar på den här listan kommer
du få världens sämsta kärleksliv i 5 år framöver.

Vem var du senast tillsammans med?
johan persson (:

Hur länge höll det mellan er och vad var anledningen till uppbrottet?
nästan sju månader, och ja,

Blir du lätt kär?
naej..

Vem kysste du senast?
adam :P

Är du sån som visar kärlek offentligt (håller handen ute på stan osv.)
Absolut (:

Hur gammal var du när du fick din första kyss?
haha no idea :P

Har du varit otrogen någon gång?
nepp

Vilken kärleksfilm tycker du är bäst?
when a man loves a woman? (:
låter kärleksaktigt iaf, kommer inte ihåg filmen :P

Längsta förhållandet?
1,5 år

Hur många har du strulat med?
det räknar man ju inte :P

Har du haft sex med fler än 3 personer (inte samtidigt)?
nej :P

Elakaste sättet att göra slut på?
sms eller något :P be ngn kompis xD

Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar?
hm, ha fokus på annat.

Är dina föräldrar fortfarande tillsammans?
japp.

Är du romantisk?
haha det vet jag ite :P

När gav du någon rosor senast?
konfan.

Är du svartsjuk?
jao, ganska :$

Vad tänder du på?
haha, killar? (A)

Har du hållt på med din kompis pojkvän/flickvän?
nej, skulle jag inte tro (:

Vad faller du för utseendemässigt när det gäller killar/tjejer?
ögon, hår, ja, ansiktet ;)

Har du haft sex den senaste månaden?
nej,

Har du kysst någon i regnet?
Ja. =)

Umgås du med någon av dina ex?
umgås och umgås.. det händer väl att man pratar (:

Tar du ofta första steget?
njae, har väl gjort ngn gång.

Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet?
mja, han har väl känt det ;)


nu ska jag förövrig dra till träningen, later! (:

even when your hope is gone

Jag är på glatt humor, men kan knappt skratta eller le. Har fått något bakom överläppen till höger om framtänderna. Eller hur man nu ska förklara så ni förstår. Men det gör satans ont så det är lite svårt att skratta.

Vartfall. Skolan började med slöjd, blev nästan klar med mitt förkläde. Det ska stå mäster kock på den med rosa bokstäver, (själva förklädet är svart) och o:et i kock är turkosblå. Och så ska jag göra en ficka med både det rosa och det blåa tyget. haha super! Sedan hade vi prov-genomgång. Trist som attan. Sedan fortsatte jag och johanna på vårat vattenverk, lyckades finfint. Tills vi fick veta att det inte skulle funka, då var det bara 'kiss and goodbye' till vårat halvtimmesarbete. Jomen! Efter lunchen hade vi språkval, hade faktiskt ine så mkt fel på texten som jag trott. Lite stolt är jag allt. Sedan hade vi so/äö. Fick tillbaka 'so-provet' 22 poäng, hm.. åt skogen med det!

Nu har jag typ precis kommit hem från byn. Köpt present och sådant. förresten så fick jag också köra och hämta syrran för någon hade punkterat min cykel som hon cyklade med till skolan idag för att jag var lite lat och tog moppen. Så nu är jag pissed. Eller nej. men ändå, lite jobbigt att folk inte kan låta cyklarna vara. Moral, gott folk. Har ni inte det? :) Nåväl. Nu håller hon på att laga nån mat till oss, antar att det blir något enkelt. Hon är inte den som gillar att laga något avancerat. Blir säkert bara nudlar eller pasta, kanske pommes? Ja, that's her. My sis. Nu ska jag "läsa" lite i min bok, är jättelångt efter kan jag påstå. Får ligga i hårt nu!

precis vad jag behövde, ett gott skratt

JAG TROR JAG DÖR AV SKRATT!
fick nyss ett grymt roligt sms, och jag skojar inte om
att jag skrattar så mycket att jag vänder hela magen
ut och in och tårarna bara väller ner från ögonen.
Jisses! this is gonna be fun!

nu ska jag snart sussa, men först.... lite läsning!
godnatt och sovgott!

hur äter du din ballerina?

Nu är jag klar med so:n. Ska läsa lite till i boken ikäll också.

Usch nu börjar jag plötsligt känna en väldans värk i ryggen och funderar lite på vart den kan komma ifrån. Ingen aning. Slog mig varken på idrotten eller på gymnastiken.  Så jag vet inte riktigt vart den kommer ifrån. Men jag tröstade mig själv genom att äta en ballerina kaka, och hoppas nu på att värken försvinner tills imorgon.

Imorgon är förövrigt en helt vanlig dag med skola och träning. trist.
"älska mig mest när jag behöver det som minst,
för då behöver jag det bäst"

true true. Min loggbok har faktiskt en del kloka saker att säga ibland.  =)

I give you my word

Efter en rolig och mycket varm träning, och en lång, lång dusch, så väntar äntligen lite plugg eller vad man kallar det. Äntligen är väl lite att ta i, för så mycket har jag inte längtat. Men det är ju sådant som måste göras. Får glädja mig av att jag bara har 4 år kvar av plugg. Sedan blir det antagligen annat för min del.

Nåväl. Träningen var toppen, skönt att få röra på sig. Känner mig som en sportfåne idag, friidrottstävling hela dagen och nu detta. Hur bra är inte det på en skala? Tränade inför älmhultsdagarna. Vilket vi inte ens vet om det blir något, eftersom det helt beror på hurdant vädret är. Lite tråkigt om det inte skulle bli av, så mycket möda vi lägger ner på det, men samtidigt gör det absolut ingenting för mig om det inte blir av. Känner att jag bara skämmer ut mig anyway. haha. Oja.

Nu luktar det gröt i huset, jag tror det är pappa som lagat mannagrynsgröt till mig. I'm lovin' it! hiih. tur jag har en så snäll pappa som lagar sådant åt mig var och varannan kväll. haha. Sedan blir det att jobba lite med spanskan samt redovisningen a.k.a tv-programmet. Ouhff, kommer min grupp palla trycket? We'll see, we'll see!

du vet väl om att du inte är ett dugg bättre än alla andra som du verkar tro? Så jävla korkat av dig att tro att precis allt och alla tycker om dig. För så är det inte riktigt lilla flicka!

I'm yours

Aloha.
Snabb måndag idag. Med bara typ två½ lektion idag. Gött. För vi som skulle tävla gick och åt en halvtimme innan, sedan drog vi ner till linné, softade och pratade med folk. Efter det blev det lite information, och sedan satte tävlingarna igång. Och jo, det  gick bra. För de flesta gemöbarn eller vad man kallar det. Var sjukt jäkla nervös när jag skulle göra mina hopp. Första gick sådär, andra vill jag inte ens nämna, men jag gör det ändå. Haha. Jag hamnade på fel fot, och sprang över hela gropen istället för att hoppa, höhö. tredje hoppet var mitt bästa. Slutade på tredje plats iallfall. Inte helt åt skogen. Sedan blev det till att kolla på de andra grenarna och så. Trevligt. Körde hem vid 3 tiden och nu har jag precis ätit lite.

Ikväll blir det träning från klockan 5-7. Efter det blir det till att plugga och göra klart en massa saker. Usch och fyfan på det. Men, nu ska jag byta om och så, så jag har det klart! ciao!

^^,

jag hoppas att alla fortsätter att läsa som ni gör :)
nu är det läggdags för mig. boken ligger så
fint på täcket och väntar på att få öppnas och bläddras i.
soooww, goodnight (:

rekord

rekord i antal besökrare idag!
woho, we like! :)

bloggkoll.com
:D :D

D.A.N.C.E

Hemma igen. Har precis duschat och sådant. Så nu blir det chill fram tills sängdags. Dansträningen var toppen, och lika rolig som jag trodde det skulle vara. Timmen bara sprang förbi, och vi kom ungefär en minut in på låten. Det är ju kanon. Skönt att få röra lite på sig, känns som att det var ett tag sen, dock dansade vi ju som fasen på balders. Det måste ju ha givit mycket motion.

Nu ska jag ta en macka eller något att äta, sen blir det sängen för lite läsning.
godnatt

you're my homie lover

But, our biggest regrets are not for the things we did - but, for the things
we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we
care about. Especially when we can see the dark storm that's
headed their way

nu är det träning för min del! puss!

let go to soon

Detta är en typisk söndag. En dag då man varken har ork eller lust till att göra något. Precis en sådan dag idag. Så idag har jag enbart suttit här, framför datorn. Har varit lite duktigt också, faktiskt. tro det eller ej. Men har gjort klart min spanska redovisning nu iallfall! Kanon. Sen hur mycket som är rätt och fel är en annan femma. Fast har en hel del kvar att göra. Matte, temaredovisning, läsa och sådant. Tråkigt att ha så mycket att göra. Plus att jag missar en halv skoldag imorgon. Eftersom det är kommunmästerskapen eller något liknande imorgon som jag ska vara med i. Trist, lär hamna en hel del efter. Men ska ju bli roligt att vara där istället ju. Får hoppas det går lika bra för gemö iår igen, för minns jag inte helt fel så vann vi ju faktiskt? Eller så är jag helt ute och cyklar.

Iallfall, har precis käkat en god äppelkaka. Mumma! Aldrig fel med lite efterrätt efter maten. Helrätt till och med. Så nu ska dra mig och sätta igång med pluggandet. Vi hörs!

go and get him girl

tjobiduuo.
balders igår var kanonkul! Och även timmarna innan, alltså stunden vi tillbringade på amigo, och hos mig. Blev som sagt till att äta oss tjocka och mätta på lite pizza, mumma! Sedan drog vi hem till mig, pratade, lyssnade på musik och skrattade. Sådant man gör när man är tjej nivet. Japp, sedan började vi lite smått, fixade iordning oss till hög musik som inte var så hög trots allt. haha. Men det funkade. Lite fest hann vi också med på mitt rum, haha.
Åkte till häradsbäck runt kvart över nio, betalade och gick ut  igen. Hem till oscar, där vi hade våra stuffs sedan. Drog tillbaka till stället där det var fullt ös när vi kom tillbaka. Sådant gillar vi. Dock var det kanske inte så mycket folk som jag trott att det skulle vara, men varmt var det ändå. Så det blev att dansa, sitta, gå ut en runda, dansa, gå ut en runda, dansa, sitta, dansa och ut! Så såg den mesta delen av kvällen ut. Träffade massa roligt folk också, och alltid igen känd som "Martinas lillasyster", alltid. haha.  Tiden bara rusade förbi, men det är så det gör när man har roligt, right?

Halv två kom mamma och pappa i varsin bil, och snacka om att vi hade det väldigt jobbigt att hitta bilarna, som vi sprang runt och letade. Sedan visade det sig att dem inte ens hade kommit, great! Aja, jobbigt vare att få tag på alla som skulle åka med mig hem också, jp vart lite överallt med andra ord. "jag trodde ni var där, så jag gick dit". Lämnade grabbarna vid skolan, och så körde vi vidare hemmåt. Mötte pappas bil, vid klöxhult också.
" Mamma, där är ju pappa, tuta, tuta!!!"
"Nej, det kan jag ju inte göra"
"Nähe?!, varför inte det då?"
"jag har inte hittat knappen man tutar med ännu"
hahahahahah, jag garvade sate. Hon har alltså en splitter ny bil, och vet inte vart tutan sitter, toppen! Jappjapp. Sen kom jag hem, tog en macka och la mig i sängen för att titta på film. Långt hann jag inte. Somnade nästan innan filmen ens hade börjat. Starkt av mig va? :)

Vaknade ju inte alltför tidigt idag heller. Och på köpet så kommer Amira och Salome förbi, typ 10 minuter efter att jag vaknat och bara HEJ! men tjena liksom. Sen skjutsade jag hem salome, och nu sitter jag här. Blir en läx&plugg dag idag. Inget jag hurrar över, men ikväll börjar iallafall dansen! Som ska bli hur roligt som helst, Emelie och Hanna är duktiga på det där med dans, det blir nog toppen. Kul med en riktigt danshow i slutet. Nä, nu ska jag inte tjata mera, pusshej!


" SMILE, LE SÅ STORT NI KAN!" - och det funkade ju bra!


ni tjejer är kanonbra! :)<3

over and out

leave

Nu mår jag way to good. :) har sovit mesta dels av dagen, dock är ju min hals fortfarande lite krasslig. usch, men det löser sig, tänker nog inte på det sedan i hope (:
Stack ner till byn en runda med syster. Köpte lite dricka och så var vi inne på lindex, finemang. Och vid ungefär halv fem ska vi ner till amigo och käka, tjejerna också. Kanon. Sedan blir det fix och sådant hemma hos mig, för bra! Nu blir det till att fixa lite andra saker först :)
trevlig lördag :)

puss&kram  (:

halvsjuk

Usch, idag mår jag verkligen inte alls bra. Not at all. Har en massa ont i halsen och sprängande huvudvärk. Så typiskt att det kommer just nu, just idag?! Men jag ska vila en massa idag, knarka halstabbletter samt lite alvedon, som lär bli en av mina bästa vänner just idag. hmm.. för jag ska till balders, för jag ska vara med världens bästa tjejer, det vill jag inte missa.

aja, har iallfall legat vaken i snart en och en halv timme. och nu är klockan 09.25 Så ni kan ju räkna ut när jag vaknade. Kollade på mobilen när jag vaknade, 6 nya meddelande. Oj, ja, så kan det gå om man somnar tidigt en fredag kväll. haha, Jag somnade typ halv 11- 11, Jisses. Rekord tidigt för att vara en fredag, jo tack. Men ska snart bege  mig in i köket för att ta något litet att äta, börjar bli lite smått frukost-hungrig nu.

=)
over and out

you're taking this too far

 
såhär kan det gå om man har en galen syster. =)
blev lite film, kollade på the eye, tills jag somnade. haha. Så har missat mer än halva filmen nu, så gick ut och satte mig här istället. Är lite social på detta sättet. funkar minst lika bra. toppen kväll, ska pysa nu! PUSS!




det är ju inte riktigt så att du jämt kan räkna med mig. det hoppas jag du förstår.
over and out

addicted

19,24
jag har haft det ganska roligt ikväll trots allt. Först blev det att titta lite one tree hill, som man absoluut inte kan få nog av. Not a chance. Sedan körde jag och kötthuvudet, systeryster alltså, ner till maxi. Hon skulle köpa hårspray, och eftersom det nästan vad det enda som hade öppet fick det bli att dra dit. Väl inne på maxi kände man sig som fem år igen, där vi lekte och sprang runt bland alla saker och hyllor de har där. Haha. det var faktiskt väldigt roligt. Fick med oss lite mer än en burk hårspray hem, blev även 2 boxar vindruvor, och lite chillinötter. Sedan åkte en livrädd martina med mig där bak på moppen och bad för sitt liv att hon skulle klara sig hela vägen hem. Herregud, jag kan köra flicka lilla! :)

Resterande kväll blir det film med henne. Att jag orkar stå ut. Men ibland kan hon faktiskt vara helt underbar. Just in case you wanna know! :) yepyep! där har vi det. 
vill ni se bilderna? Ja, jag tänkte väl det!

  
   

Ja lättroade är vi allt. (För större bild, klicka på dem!)

thanks for today, and so on,
over and out

19,34

and the question is?

Åh vad härligt. Nu är efterlängtade fredag här, och en störtskön helg väntar oss. Vad kan bli bättre?
Skolan gick helt okej, hade inte så många lektioner idag. Började med språkval, sedan engelska och bild, lunch, och hemkunskap resten av dagen. Lagade lasange och äppelkaka. Att trycka in tummen på ett av rören i ugnen var inte det smartaste denna vecka, och svider gör det som attans. Antar att det går så när man är lite klantig av sig. Det vart gott iallfall, med maten alltså. Även om vi var övermätta sedan luchen som bestod av stekta klyftpotatis och sådan gul sås som börjar på B och jag ine vet hur det stavas. Vågar inte ge mig på ett försök till att stava det, för ni vet ju vad det är jag menar.
 
Ikväll har jag ännu inga planer, lite skönt det faktiskt. Bara ta kvällen som den kommer. Är inget behov att göra något en fredag kväll, gillar att vara soff/säng potatis ibland. Men på lördag blir det pardy (!) och balders! :) fyfan. Känns skönt att kunna vara det såhär i slutet av veckan. Jomen! =)

ha en trevlig helg allesammans :)
over and out.

förresten, så har vi nog de godaste plommonen i hela sverige.
 & & & & jag skojar inte! Har krängt en massa nu! mumms!



det växer till och med så mycket att de inte klarar att hålla sig på grenarna.
+ att vi måste såga ner det! man blir lite ledsen i ögat, faktiskt.

family

Är det bara jag som har tänkt på att man faktiskt träffar sina vänner mer än sin familj när man går i skolan? Man stiger upp klockan 6 typ, då päronen redan hunnit köra för att jobba. ja, eller runt 7 tiden iallfall. Sedan åker man själv till skolan, är där normalt i 6 timmar, 7 timmar och en kvart på måndagar. Sedan kommer man hem, och då är oftast föräldrarna inte hemma från jobbet förrän 5-6 tiden.  Då har det alltså gått ca 12 timmar på dygnet, från dess att man vaknade. 
         Man äter lite tillsammans, pratar, ser på tv eller vad man nu gillar att göra. Och när klockan slagit 10-11 ungefär, då är det ju läggdags. Då har man alltså hunnit spendera ungefär 5 timmar tillsammans med dem. Om man inte har läxor, sitter vid datorn, umgås med kompisar eller tränar på kvällarna. Då blir det ju ännu mindre tid över till dem. Och på helgerna är  man ju faktiskt inte hemma så ofta, där försvinner ytterliggare några timmar. Det är ganska konstigt att det är så. För mig var det en solklar grej, det är famlijen man umgås mest med. Men när man tänker efter tidsmässigt, så är det ju faktiskt inte det. Jag kom bara att tänka på det sådär, påtal om broccolli som Sara eller Johanna hade sagt. Och eftersom jag inte hade annat för mig, skrevs mina tankar ner. haha, så nu kan alla tänka på det jag tänkte på när jag skrev detta. Tänk på det, spendera er tid väl!


nu är det läs-dags mina små kära vänner. nattinatti (:



ni är kanonbra!

du

Vad jag är trött nu! Hektiskt kväll på sätt och vis.
Att skriva ut lapparna till barngymnastiken har aldrig varit svårare, och att dess utom komma dit, och ca 26 ungar gapar och har sig gör inte att ens tålamod håller sig. Ja, ni hörde rätt. Idag var vi alltså ca 26 barn på gymnastiken. Rekord nästan ju. Hoppas att några slutar och att intea alla ungar börjar, för då får vi det riktigt jobbigt kan jag lova. skönt när den timmen vart över iallfall. Japp. Träffade adrian en liten stund också, pratade och så. Sen knallade jag och adam hem till mig. Mat och idol på ett ungefär. Trevligt värre :)

Jao, ska läsa ytterliggare lite ikväll, boken tar ju fan aldrig slut. Imorgon är det fredag, vilket vi tycker om väldigt mycket. Too much, mucho, muy. Ja, ni förstår. Alltså riktigt mycket. Händer det något roligt på kvällen? isåfall, 0763366278! där har vi det. :) Nu slocknar snart mina ögon, och sängdags är ett gott alternativ. =)

godnatt!
<3


ett tag sen jag la in en bild. så det får bli ett par bilder idag!
och vi har aldrig påstått att vi är normala, nej!

we never talk about this

God dag!
Skolan idag, ja, hur ska man förklara den egentligen? Med ord som ni säkert känner igen, så blir dryg ett bra ord som passar precis in. Oja! Började med mentorstid, efter det lite eget, spanska, eget, mat, engelska, och eget. På lunchen var vi och skaffade förbiljetter till balders, sitter som gjutet gott folk. Det börjar närma sig, det märker man. Och på engelskan fick vi tillbaka 'proven', 40/40, så jag är nöjd, mycket nöjd för en gångs skull. jappjapp.

Snart kommer adam, då blir det mat :) sedan pysa ner till klöxhult och träna. Great, saknar mina små barn. haha. På tal om barn, ni vet pojken innan sommarn? Max eller något? haha, han kommer ihåg mitt namn. Haha han kom fram till mig idag och pratade, söt lite pojk det där. Slog mig på röven och sedan gick han. Dagens barn, vad ska det bli av dem egentligen?

Ikväll blir det till att läsa som fan, då menar jag riktigt som fan. 50 sidor kvar, och nästa vecka är det 90 sidor vi ska läsa. Eller något åt det heller. Fyfan. Oja. Nä, nu ska jag pysa, tjao! (:

play it for the girls

Vilken toppen dag det har varit.

Jag stack hem till Salome efter att jag städat lite på mitt rum, och hemma hos salome spelade vi guitarr hero, och jag kan inte mer än påstå att jag är så bra på det. Världsstjärna? Ja, det skulle man kunna kalla det. Sedan knallade vi över till Sara. Knack knack, men inget svar. Sen öppnas fönstret och en Sara kommer ut på taker. Fint bemötande och allt. haha. Det blev till att sitta och prata en massa på hennes rum, sen tog vi något att äta, kollade på lite youtube klipp och sedan blev det idol
- COME ON, COME OOON!
hahaha :D fyfan vad vi kommer att roa oss med detta. Och jag blir alltid så dissad när jag är med dem, eftersom jag anses vara en jätte utlänning för dem. haha, och för att jag inte har samma humor som dem. Jag känner mig särbehandlad. Av dem, av krantz, av alla! Hur ska jag klara mig i livet när folk bara särbehandlar mig? Bra fråga. haha Aja. iallfall, har saknat att umgås med er, riktigt mycket. Det märkte jag nu. För med er skrattar man alltid som fasen, och vi gillar't. Ojaoja!

Nä, jag måste läsa, ännu ett par sidor som måste vara lästa, ca 75 närmare bestämt. Så ska väl snart pysa och läsa, tråkigt som fan, och boken suger.
- se så positiv jag är :D

men imorgon blir det nog adam, och barngymnastiken :D brabrabra!
godnatt allesammans.
over and out

var tar alla kommentarer vägen?

- bra fråga!

Är hemma från skolan nu, och har varit det i ca 40 minuter. Skönt att ännu en skoldag är över. Halva veckan är förbi, bara två dagar kvar. Gött är ett bra beskrivand ord för det. Idag har det varit med eget arbete och sådant tråkigt. Äö alltså. Men jag och johanna deppade inte ihop, utan vi började fundera på hur vi ska bygga vårt vattenkraftverk. Våra idéer är ju något utav de bästa jag hört. haha, eller vad säger ni? Kommer nog bli super bra, för -" HÄR ska det stå generator" haha, fun fun.

På eftermiddagen fick vi besök utav Christina Lindh, som pratade om praon. Praoplatsen för mig blev då Trend House, men det visste jag redan, inte så oväntat. Men det ska faktiskt bli roligt. bra tider också, 10-18, dock krockar det ju med alla mina träningar :/ Men får träna en timme senare bara. Det blir bra. Det här med prao är faktiskt rätt roligt, även om det mest är slaveri vi sysslar med. Iallfall dem som jobbar i matbutiker, som enbart får syssla med varu-upppackning. Det förra stället var lite utav ett sådant ställe. Qompaniet. Men det är ju rätt förstårligt, eftersom jag inte kan klippa folks hår, fick det ju bli att städa, sopa, tvätta, diska mm, men helt utan arbete var jag faktiskt inte. Fick ju faktiskt schampoonera håret på folk. hihi. Nog om prao.

Ikväll blir det till att träffa mina bästa tjejer! Känns som att det var sjuhundra år sen vi sågs vi tre, och jag kan säga er, det är väldigt efterlängtat. Väldigt. Nu kom jag att  tänka på hur mycket vi tre har gjort tillsammans egentligen, massa roligt har vi haft tillsammans. Vår tjejkväll hos baron var ju något av det lite roligare. Och ja, massa roliga saker har vi gjort. Och det sägs ju att bilder säger mer än tusen ord, så kan jag säga att det stämmer. Så mycket minnen man får av att  titta på dem, bra minnen! Jag kan säga så mycket som att jag älskar er tjejer, otroligt mycket! Alldeles för mycket! Tack för att ni finns, <3.

onsdag

Godmorgon för er som precis har vaknat!
Sitter i skolan nu, har percis haft idrott, hade friidrott. Skulle egentligen hoppa lite längdhopp, men det var alldeles för blött ute, så det fick bli lite höjdhopp. Vilket inte gick så bra det heller. haha, och tävling på måndag kommer gå skit. Nu sitter vi i datorsalen och ska ha äö-tid. Tråkigt med ja, det finns ju datorer att sitta på. Då blir det bilddagboken som gäller. haha!

Efter skolan händer något särskilt. Men på kvällen blir det nog till att träffa Sara och Salome. ah yepyep.
nu börjar lektionen! tjao! (:

I wanted you to stay forever

du går mig verkligen på nerverna!

Aarh, hela min kväll är typ förstörd. Är inte på alls bra humör. fyfan!
men iallfall, har varit och klippt mig nu, blev aningen kort i luggen, men ja, det växer ju ut förr eller senare. Nu ska jag nog läsa lite i boken och städa rummet lite. Eller något åt det hållet. Orkade inte sticka ner till träningen idag, har ont i benet dessutom. Får bli att träna som fasen nästa vecka eftersom det är uppvisning, inte denna helgen, utan älmhultsdagar-helgen. Time to skämma ut sig, den startar då. Haha.

jao, har inget intressant att skriva om, så där sätter jag (.)
over and out
.

tusen drömmar

Tjao.
tråkig skoldag idag. som alltid.
och orkar inte skriva något längre just nu,
så ja. nu ska jag äta, sen klippa mig,
killeberg får pappa fixa själv!
puss

make the morning last

Fyfan va skönt det var att träna idag! Efterlängtat till tusen, och tiden bara springer förbi där. Fått reda på att det är tävling redan 4oktober. Ja, vi har ju en del att jobba på. haha.

Aja, nu har jag precis duschat och ätit lite. Kommer sova hur bra som helst inatt, det känner jag på mig. Och ännu bättre, det känns som att saker och ting börjar lösa sig. Det gör att jag känner mig gladare inuti, vilket i sin tur får mig att dra lite extra på smilebanden. (:

Aja imorgon blir det att klippa sig. Förslag på hur man kan klippa det? Och nej, inte lugg. haha!
sen på kvällen blir det antagligen träning. Jappjapp, det var allt för mig idag :)

godnatt för er mindre som ska nana (:
over and out

you always make me happy

Inventerningen igår var faktiskt rätt rolig trots allt. Fick så och räkna godiset nästan hela kvällen, vilket var väldigt, väldigt läskande. Men det klarade jag ifrån mig. Fick till och med sluta en timme tidigare, så vart hemma vid tjugo över elva ungefär. Så fick läsa lite i boken när jag om hem och efter det var det godnatt!

Idag har skolan gått rätt fort ändå. Började med eget arbete, sedan mentorstid,  ett lång ÄÖ pass och sedan idrott. Idrotten idag var faktiskt ganska rolig, trots att jag fått men för livet nu, krantz?! Jag antar att det är sådant man får leva med när man har idioter till klasskompisar, jappjapp. Hade någon vikare på idrotten för att daniel är och spelar fotboll någonstans. Trevlig prick den där Anton. Spelade brännboll. Med en "såndär brännbolls boll". haha. Och vi förlorade med 2 sura poäng. nåväl, nu ska jag snart pysa till träningen, woho!

men först, lite mat. pusshej
 

söt liten spindel jag hittade på rummet. ;O
RSS 2.0