gotta take a chance tonight

Ni glömmer väl inte bort bloggkoll.com?
utmärkt sätt att hålla reda på andras bloggar när det uppdateras.
så bevaka gärna :)

Nåväl, äntligen fredag idag. Har lite planer inför kvällen. Mer än så talar jag inte om. Det involverar Sara och Salome också :) det kan ni få veta :) hähä.

Skoldagen har väl gått lite åt snigelfart hållet. Men hallå ja, är det fredag så är det. Började med språkval. Ganska kul faktiskt. Men det för att när vi gjorde en dansövning så var det ingen som dansade, alla bara stod där som fån. Det hindrade förvisso inte Nettan från att släppa loss, härlig lärare :) Hon viskade dessutom till mig att jag blivit jätte duktig. Det gjorde mig glad. Sedan hade vi tråkig bild, och engelska. Oförberett prov, som jag tyckte var aningen för svårt. Men jag får hoppas att det gick bra trots det. Hemkunskap hade vi efter den väldigt väderlösa lunchen, med världens äckligaste mat. Dumt nog hade vi inte matlagning på hemkunskapen utan teori. Där vi skulle inreda vår egna lägenhet. Tråkigt. Sista lektionen ägnades åt luffaschack, (21-17!) bilddagboken, msn, och snack! Härligt.

Nu ska jag äta, eftersom vår mat inte dög i skolan idag, så har jag gått lite smått hungrig idag. Men det ska det bli ändring på, ska göra något smarrigt nu :) 

ikväll!
over and out



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0