diskrensning

Jag håller på med en diskrensning som tycks ta femhundra år.
Efter det kommer det ett smaskigt inlägg med bilder :)

it's never too late to change our faiths, don't you let it go.

Två dagar kvar, sedan är det valborg!
Skolan gick bra. Inspelning på inspelning, mat och ídrott. Inget märkvärdigt. Snabbade mig hem för att slänga i mig lite mat och sedan fixa inför uppvisningen. Som för övrigt gick bra  för mig denna gången, inga tabbar vad jag kan lägga märke till att jag gjorde. Resten av uppvisningen var kanske aningen oorganiserad, tråkigt nog. Men ja, det är ju meningen att vi ska göra det för att vi gillar det, och tycker det är kul. Publiken klappar och låtsas iaf hålla med.
Kirrade iaf 560spänn idag, för barngympan. Pengar som är väl behövliga just nu kan jag ju säga. Yepyep. Men nu måste jag börja skriva arbeten. Träningsdagboken ska lämnas in på onsdag och jag hinner inte skriva något på det imorgon. För vet ni vad? Imon hämtar vi valpen :D:D:D:D:D:D! Det kallas lycka! Till tusen!

uppvisning!

Ni glömmer väl inte bort uppvisningen imorgon?
Haganäshallen 17,30!

what kind of man are you?

Min dag har bestått av sol sol och sol. Jag har spelat kubb med syster och pappa ute i solen, jag har spelat innebandy och fotboll ute i solen, jag har ätit ute i solen och jag har legat och solat ute i solen. Det har varit en bra dag. Senare körde jag hem till sara, la över mååånga oth avsnitt till hennes dator. Kollade på ett avsnitt sedan drog jag vidare till träningen.
Nu sitter jag hemma och är lite smånervös över uppvisningen. Som förhoppningsvis kommer att gå bra. Tänkte lägga mig tidigt idag, alltså väldigt snart. :)



igår stod jag för maten. Grillat mums. Och jag får gulliga fötter av att klippa gräset. Mums!

Gotta stop missing you

Igår blev en bra kväll. På alla sätt och vis. Började kvällen ute i osby, och avslutade den senare på torggrillen. Hos adam blev det lite film och sådant. Sedan kom papi och hämtade mig vid 11, då jag snabbt körde hem till henke, för där vart det fest. Och fest kunde man se att de hade varit. Jag hittade Sara i soffan, utslagen, Andy befann sig på golvet inne i henkes rum, och en gitarr fick jag även svingad i huvudet. En ganska lyckad kväll verkade de ha haft. Jag höll mig nykter hela kvällen. Tänka sig.

Sedan pös vi ner till Torggrillen för att killarna ville ha mat. Där var de inte öppet men vi hade det trevligt ändå. Jp blev mätt på tidningen, och Simon och henke kom tillbaka med blommor till oss :) resten av kvällen var bra helt enkelt.

Nu har jag klippt gräset och tänkte chilla i solen. Njuta av den. Sedan ska jag träffa sara, hon hade tydligen en väldigt massa att berätta för mig :O , och jag skulle tydligen slå ihjäl henne när hon berättat. Det återstår att höra vad det är det gäller ;)

All I want to do

Klockan är tio och det är redan strålande sol och värme ute. Amazing!
Sitter ute på altanen i en solstol, har precis avnjutit min glass och nu irriteras jag av en surrande humla. Konstaterar att gräset skulle behöva klippas, och är redo för att flytta ut resten av utemöblerna, hör fåglarna kvittra,  musik som strömmar genom högtalarna på spotify och med kisande ögon har jag även konstaterat att jag mår bra! Jag mår helt perfekt! Och vädret är helt perfekt!

Inte många dagar kvar i skolan längre. Dagen på året då då Gemöskolans nior kommer att splittras är snart här. Jag vet inte riktigt om  man ska skratta eller gråta. Man har ju trots allt varit med om en hel del med denna klass. Det kommer ju att bli lite tråkigt att gå ut nian, hatad/ogillad av de flesta tjejerna. Dock får man väl stå sitt kast, och jag har mina närmsta vänner. Till dem kommer det att bli sorgligt att säga hejdå till. Men jag hoppas på att även vi kommer att fortsätta umgås, även om vi alla går olika håll. Man håller kontakten med dem man vill hålla kontakten med, right?

Aja, nu ska jag hoppa ur denna bubbla jag hamnade i nu, leva i nuet liksom. Så jag antar att jag snart ska fixa på mig en bikini för att påbörja lite underbar solning. Bättra på brännan ytterliggare lite.
puss&kram

I wanna stay here forever

Kvällen har spenderats framför tvn med pappa och syster istället. Kollade på talang, vilket var väldigt trevligt. Nu har jag även kollat på de nyaste avsnittet av one tree hill. big love!
Är grymt trött nu, så funderar faktiskt att hoppa i sängs nu. Gäspar 10ggr/minuten och mina ögon faller snart ihop. De måste ju ändå vara ett tecken på att jag är alldeles för trött för att göra något särskilt ikväll. Ja, så får de bli. Tänkte glotta på en film eller något. Step up var ju ett tag sedan jag såg sist faktiskt. Så får de bli.

godnatt!

over, forever

FREEEEEDAG!
Strålande humör. Man blir det på fredagar, det kommer automatiskt. Jeppjepp. Började dagen förvisso med Spanska prov, vilket sänkte det aningen, men eftersom det kändes som att det gick ganska bra så fortsatte jag att ha humöret på topp. Lite inspelningar på det, och bild. Blev förövrigt färdig med min bild, blev ganska nöjd. Welll, mat efter bild och hemkunskap på det. Fick tillbaka våra prov, mvg-! (y) Det satt fint faktiskt.

Efterskolan gick vi bort till Ikea, jag och grabbarna. Johan Johan och John. Haha. Vi spelade ps2 i väntan på att camilla och dem skulle komma så vi kunde käka. Köttbullar och pommes, det satt mycket fint! Fick värsta råa dissen av tanten som satt i kassan på ikea, hon frågade om jag var över 13år?! Seriöst, ser jag så liten ut? :O Sedan åkte vi till osby för att bowla en runda. Satte nog åtminstone 3 strike, om jag nu kan vara nöjd med det. Jag kom alltså sist av oss alla, slagen av 6 personer. Att bowla är nog inte riktigt min grej nä. Min tumme värker nått enormt, men jag tröstade mig genom att köpa en glass. Sedan for vi hem. "Jag klämde mig mellan två bollar"

Ikväll blir det väl till att träffa Salome&Sara. Om inte annat. Blir nog finemang :)

bild. hemkunskap. ikea.

bowling i osby.

rubrik :)

Jag vet, jag tjatar lite överallt om det. Men måste ju bara gratta min syrra en gång till, en sista gång, fast här på bloggen. Det är ju inte varje dag man fyller hela 18år liksom. Så, återigen, grattis på födelsedagen tuss! :) <3

Idag började vi dagen med NP. Är väl inte helnöjd med resultatet, men jag tar igen det på de andra proven hoppas jag. Resten av dagen har vi ängnat åt att spela in 'a jorney to an english speaking country' which sucks by the way. Muhi. Men å andra sidan får vi oss ett par riktigt goa skratt när vi säger fel, vilket händer på tok för mycket. Det blir tillslut att man bara schabblar bort texten.

Efter skolan bakade jag tårta, tränande småbarnen och sedan fick vi gäster. Det var trevligt, ett tag, tills jag började bli riktigt trött på allt snack om allting. Trädgårdar, killar, gymnasieval, tv, skvaller, gamla tanter och gubbar och gud vet vad. De pratar om allting, tro mig! Så efter att ha suttit med ett par timmar tänkte jag ta tag i spanskan, vilket har gått lite si och så. Faktum är att jag verkligen inte orkar lägga ner mera energi på detta. Men lite till ska jag plugga, iallfall på glosorna, ackusativen och rexlefixa/diftongerade verb. Ni som också läser spanska vet troligtvis vad det handlar om, och också hur tråkigt det faktiskt är.

hej ho let's go!

it's unreal

tjingtjong!
 Onsdagen är över, och vi har inte fått särskilt mycket uträttat. Vi bara skjuter på allting. Idag var det inspelningen av temat vi sköt på, igår var det spanska provet. Jag kommer ju ha de hektiskt ett bra tag framöver, men det är bara att le och vara glad. Var i simhallen på idrotten idag också. Simmade fram och tillbaka i typ 20minuter, snacka om att jag var ganska död efter det. Och så lite livräddning på det, vilket jag upptäckte inte var min starka sida. Innan jag ens kommit halvvägs låg både jag och min partner nere på botten och smakade på vattnet. Måste bara påpeka att vi överlevde, båda två. För de finns ju dem som inte förstår det, erhm, sleeeem?

Simningen resulterade i att vi kom försent till lektionen 20minuter. ack. Men det led inte vi av, eftersom vi hade bokdiskussion och jag hade fortfarande inte läst de 20sista sidorna i boken. De verkade viktiga, för jag förstod ingenting av pratet, nej. Resten av dagen gled förbi, jävligt sakta.

Somnade när jag kom hem, ajajaj. Vaknade och jag och pappa åkte och storhandlade. haha. Erkänn att det låter lite vuxet att säga så? Tror nog aldrig jag har gjort det, och i synnerhet inte med min pappa. Men det var ganska trevligt ändå, genemskap! Nu är jag hemma igen, vet inte vad jag ska göra, men antar att plugga lite spanska är prioritet ett. Läsa lite i boken också, (OCH JA, VI HAR FÅTT EN TILL BOK ATT LÄSA?!?!?) jag som inte ens tycker om att läsa. Well, jag ska tröst äta lite glass nu, medan jag sätter igång och nöter spanska :) pusspuss!

wish you would step back

Åkte till växjö efter skolan idag för att gå på någon grej dom hade på JB ikväll. Inte för att det var så mycket nytt där egentligen, så jag tog mig tid och träffa lisa amanda och julia istället. Vilket var trevligare än att lägga fokus på allt det andra. Men det ska absolut bli väldigt roligt att börja där, om man nu kommer in helt vill säga. när vi var klara där inne blev de en tripp till donken, milkshake och pommes (y).

Påväg hem möttes vi av en riktigt vidrig lukt runt enerdya någonstans, den var inte nådigt. Det var nästan som att det jag ahde stoppat i mig skulle fara upp igen. Ni som känner mig vet hur känslig jag är för precis allting. Usch, det var inge vidare. Efter en timmes bilresa befann jag mig på haganäs för ett litet ledarmöte. Fick lite fika, - gratis är gott! Och sedan gick vi hem igen. Nu sitter jag och har trixat med lite bilder till photostoryn som ska göras imorgon?! Har väl hälften av alla bilderna nu tror jag. Usch, vi kommer nog inte hinna imorgon. höhö.

och imorgon ska vi bada med klassen, fyfan för det säger jag bara. det suger. Måste läsa i min bok nu också, livet känns bara så deprimerande nu. Skolan är alldeles för mycket just nu.

Snart hämtar vi gullllleeeet! Jag längtar som fan!

:))

mitt huvud är på alla ställen samtidigt just nu

Jag riktigt känner hur träningsvärken smyger sig in och omfamnar min kropp. Det är ett hevlete att vakna upp morgonen efter med världens träningsvärk. Men jag har bara mig själv att skylla. Mitt huvud är förövrigt helt dött nu, jag har bland annat pluggat lite spanska, skrivit lite på utvärderingen av friggeboden, och försökt renskriva lite av temat. Nu tänkte jag att jag skulle krypa till kojs och läsa lite i boken också, sedan känner jag mig väldigt stolt över mig själv. Spanska provet gör jag för övrig på torsdag (jag hoppas att man får byta dag, annars är jag screwed!) hihi. Men jag har iallfall varit duktig och prioriterat mina läxor den här gången, cred till mig alltså!

men nu ska jag plumsa i sängs och läsa. godnatt!

i'm gonna be alright

Fan vad det är härligt att vara tillbaka i skolan, jag fullkomligt älskar det.
naaaaat.

och med lite borat-stuk över det hela förstår ni alltså vad jag tycker om att skolan har startat igen. Inge vidare. Men det ska bli skönt att ha dessa 35 skoldagar avklarade snart. Vi har ju trots allt ganska mycket roligt att se fram emot. Och även lite mindre roliga saker.
- Tisdag - ev. spanska prov.
- Onsdag - bokdiskussion.
- Torsdag - nationella prov i matte. ev spanska prov om jag inte gör det på tisdag.
- Fredag - inlämning av teknikarbetet.

Ganska fullsmockat skulle jag kalla det, särskilt denna veckan. Det är väl saker som det här jag syftar på som är lite mindre roliga. Skit tråkiga med andra ord. Har ängnat större delen av dagen till vårt tema arbete. Börjar gå vägen nu. Fint väder har det också varit, like a lot. Ja, lite idrott hann vi även med, inte helt tokigt det heller. Känns som att jag pratar lite slöddrigt och kort om allting idag. Känner inte för detaljer idag. Men med en kort sammanfattning så har borat räddat våran dag, lite grand åtminstone.

Efter skolan var de träning. En bra träning, för första gången på länge, för min del. De går framåt, och det blev massa dans också. Vi gillar't. Nu tänkte jag sätta igång med något av vad vi har att göra tills denna veckan, känns som en god, välgenomtänkt idé actually.


jag vet vad du tänker

En riktgt tråkig söndag.
Jag har inte gjort något bra idag. Eller jo, när jag tänker efter har jag ju faktiskt pluggat lite spanska, inte tillräckligt, men lite. Och jag har faktiskt också hunnit slänga in lite tvätt i tvättmaskinen. Jag är inte den som kollar efter märkerna, ni vet, hur många grader det ska vara och så vidare. Utan jag rotar ihop lite kläder i samma färg, schoffsar in dem i tvättmaskninen, i med lite skölj och tvättmedel sedan igång med köret. Funkar finfint! Förstår mig inte på dem som är så noga med vilket program och hur många grader det ska vara. Chansar man blir det alltid bra. 50-50 där liksom. Antingen blir det perfekt, eller går det åt skogen helt enkelt.

Ja, sedan var det dansträning och jag fick mig en liten överraskning. Dansade bugg i Gabbes asroliga dans. helt sjukt. Jag tycker alla ska komma och kolla på våran uppvisning som är den 27 April klockan halv 6 i haganäs. Det är en underhållning som ni verkligen inte vill missa. Så kom ihåg, 27april 17,30 haganäs!

nu ska jag försöka hjälpa domina med en bloggdesign, får väl hoppas den blir tjusig :)

I hate myself for loving you

Den här sista lördagen på lovet behövdes verkligen. Festen hos Gabbe var verkligen hellyckad måste jag säga. Det började väl lite si och så, då vi kände att vi hade kommit till helt fel ställe och vi tänke; den här kvällen kommer gå åt skogen. Men icke sa nicke, så fel vi hade. När folket började strömma in och musiken var på för fulla muggar så kom även vårt rus. Kvällen resulterade på så många olika sätt. Jag hann bland annat skaffa mig 5pojkvänner, kissepaus i skogen, skrikit lite på salome för hennes blodiga hand, försökt skrämma folk inne på toan tillsammans med jp, simon, simon och nån mer, farit ut och in genom dörrarna, lyssnat på albans fyllesnack, fått min fot nertrampad, burit peltolas fina gröna mössa, blivit kittlad till döds, och även lyssnat på pierres fyllesnack i bilen påväg hem. Ja, ni märker ju själva, man han ju med en hel del under kvällen.
 
Det sistnämnda var förövrigt något av det roligaste under kvällen. Vi skulle köra hem Pierre och Domina först, och så körde en moppe i 50km framför oss. " Kötta honom, bara kör förbi, mosa honom, kom igen nu, kötta för fan" Och när vi svängde av fortsatte mopeden framåt, då lät det ungefär såhär:"åååååhhh, det var synd, men ni tar honom på hemvägen" Haha, oh god! Stackars moppedist som måste trott att vi var helt out of mind.
Men jag tackar gabbe för en otroligt bra kväll! :D

Nåväl, jag kom i sängs runt 2 tiden. Då var jag nöjd och glad. Idag är det tänkt att jag ska få lite plugg gjort, läsa i boken osv. Tråkdag med andra ord. Ikväll blir det dansträningen igen, var ett tag sedan. Förresten, appropå nothing, bilder från igår finns på facebook! :)

time passes by

Vilken härlig pressar-dag alltså. Inte för kallt, inte för blåsigt, inte för varmt, inga moln. Helt perfekt. Så det är väl vad jag har ägnat min dag åt hittills, bättra lite på brännan med andra ord.
Det blev bökhult igår trots allt, lite glad är jag för de. För där tisslades och tasslades det om fest. Vilket det kommer att bli för min del idag, hemma hos lille Remelin. Jag har suktat efter fest ett tag nu, så jag hoppas det blir bra gille där. Tänkte att jag skulle lägga mig i sängen lite, är så grymt trött. Trots att det är fint väder ute, så måste jag sova lite. Annars kommer jag vara så gott som död ikväll.

Hoppas vi ses där! Ni andra får ha en bra kväll! :)

you're not alone in this world, what makes you think that?

Jag har haft en otroligt bra dag måste jag säga. Hållt mig sysselsatt, i några timmar iallfall. Träffade Titti Eve och Sophie på förmiddagen. Vi hade det supertrevligt. Åt och sådant när jag kom hem, random saker. Sedan for jag pappa och martina ner till apoteket för att hämta ut de sista sprutorna. ackack. Men ska bli skönt att veta att man inte behöver ta flera sprutor iallfall.

Snart tänkte jag bege mig till bökhult med Minna. Där skulle tydligen vara lite folk ikväll. Men får se om jag stannar länge, är ganska trött idag faktiskt. Drar väl mig hemmåt tidigt och kollar på någon film istället. Eller så stannar jag där hela natten. Inte lätt att förutspå, vi får se helt enkelt.

hoppas ni får en bra kväll iallfall :)

you never were and you never will be mine

idag är det freeedag. Fast det känns mest som alla andra dagar just nu.

Igår vart det 'tjejkväll' hemma hos Lisa :) Super duper trevligt måste jag säga. Det grillades kött, vi åt, skrattade, pratade gamla minen från konfan and so on. Killarna kom också, och de var inte några heller. De tog upp hela soffan, plus nästan alla lediga stolar. Därav situationstecknerna på tjejkväll. Visst var det trevligt med lite manligt sällskap, dock förstörde det våran mysiga femårskalas-stämning. haha. Fram mot slutet av kvällen blev det en massa prat om allting, då vi bara var ett fåtal tjejer kvar. Och vid 12 tiden styrde jag hemåt. Men jag tackar alla för en riktigt trevlig kväll, you are greaaaat! :)

Och egentligen tillsades jag att inte lägga in några bilder, inte för att det blev så många av dem, men en bild måste jag ju faktiskt lägga in. Vare sig ni vill eller inte :)

looking for one good anwser

Hejhejhejhallåhej!
Just nu är jag bara så extremt uttråkad. Oh yes I am.
Kom precis hem från barngympan. Inte en knatte tills lite över fem. Blev lite orolig att ingen skulle träna idag, men tillslut var vi 8st. Ganska starkt av oss, trots att det är lov. Elin och jag vart själva ledare idag, så vi lekte mest hela tiden. Övade lite inför uppvisningen också. Elin njöt mest att lekarna skulle jag tro. När klockan slagit sex och alla var ute ur lokalen stannade jag och elin kvar för att prata lite en halvtimme. Om allt. Hon är så söt den tjejen alltså, riktigt liten pärla :)

Annars idag ja.. Har färgat Salomes hår och klippt Tommy. Som förövrigt var mitt första offer ever. De blev lite kortare, ganska okej tror jag. Hoppas han inte ligger hemma och gråter inatt över sitt hår. hihi.  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitte på. Det ryktas om lite tjejkväll hemma hos Lisa. Hoppas det blir av, är sugen på en riktig omgång med några tjejer. höhö :) time will tell. nu är jag mathungrig. puss!

när allting flyter på och hela världen är som den ska

och nu är även onsdagen snart över. Dagarna går så fort nu för tiden, insane.

Var och klippte mig vid tolv idag, det blev superbra. Aningen kort, men det är nog bara jag som lägger märke till det. Sofia är verkligen super duktig på sin grej måste jag säga. Efter det for jag hem och satte mig ute i solen, läste lite i boken och vid 4 kom adam. Vi sparkade lite boll, pratade och sedan fick vi för oss att traska ner till bökhult. Där vi satt i cirkus en halvtimme, då vi nästan blåste iväg av den kraftiga vinden. Vi vände hemåt och 45min senare var vi hemma. Jovisst tar det sin lilla stund att gå ut dit, men i detta härliga vädret skulle jag (faktiskt) kunna gå hur långt som helst. Tro't eller ej.

När vi kom hem stekte vi hamburgare, åt och sedan kom Sara och Salome. De stack sen och nu är jag helt ensam igen. Funderar på att sätta igång filmen jag kollade på igår, eftersom jag, naturligtvis, somnade innan filmen vart slut. Men jag tänkte jag skulle kolla ifrån där jag slutade. Chill kväll, känner att det sitter fint idag.

Imorgon kommer troligtvis Tommy&Simon hit. Tommy ska få bli ett offer of mine. Saxen ska fram, resten berättar jag mer om imorgon. hihi. Nu var de tänkt att jag skulle slänga in en bild på håret här, men jag är så jäkla trött så jag orkar inte gå och hämta  sladden. Så det får bli imorgon :) puss&godnatt!

we're just waisting time

goodmorning sunshines!
Ser ut att bli en härlig dag även idag. Fast de blåser lite mera idag, eller nått.

Jag steg upp tidigt idag igen, jag börjar ju bli bra på det här alltså. Men så hoppade jag in i duschen och blev hysteriskt trött. Man brukar bli pigg av att duscha, men jag höll på att somna. När jag sovit klart där inne så ringde mami, vi pratade en stund och hon sa att det regnade fruktansvärt där nere. Tråkigt att höra, men ändå lite bra, får då kan jag lugna mig med att hon inte har finare väder än vad jag har. Djävulskt.

Snart ska jag trampa ner till Qompaniet och fräscha upp mitt hår lite. Vet inte hur jag ska klippa mig ännu, blir väl ett impulsbeslut. Sofia kan nog sin grej, tillförlitar mig på henne! :) gotta go :)

dead and gone

Ja, då har vi kommit till hälften av lovet och dagen har bara sprungit förbi. Blev en date med Angelica och Evelina som planerat och det var hur trevligt som helst. Vi satt och pratade i ett par timmar, om precis allt. Vid tre tiden cyklade jag hem, lagade mat och det blev goootttt! Jag blev själv lite förvånad över vad jag hade skapat, alltsåå, det var väl inte så svårt egentligen, men ändå. Efter det gjorde jag som många små barn gör, sov middag. haha. Jag var helt utslagen efter att ha bemästrat mina kockkunskaper så jag tog en liten powernap.

Vaknade av att telefonen min ringde, det var domina som skulle dra med mig ut till näset. Sagt och gjort. Där bemöttes vi av de gamla vanliga typerna (klöxhultare) och det var väl trevligt. Avslutades dock av att någon släckte elden som alltid, man blir egentligen lika förvånad varje gång, men vi borde ha vant oss nu. haha. Fast idag fick vi lite förvarning, de skulle nämligen slänga in tändare i elden, så vi uppmanades att gå några meter ifrån. Sedan var de att ta sitt pick och pack och köra hem igen.

Vi (dom) lyckades faktiskt få upp en fin och varm brasa, helt utan våran egna scout. Inte illa pågar!

nu blir det film!

scream at the top of your lungs if your body's feel right

Igår blev det en myskväll med min syster istället. jag kände inte riktigt för att sitta och häcka i bökhult med hur mycket folk som helst som man knappt känner. Nej, det är inget för mig. Istället åkte jag och martina ner till konsum och inhandlade lite gott. Och med gott menar jag att vi köpte lite chips, gräddfil och dip. Vi kollade på Role Modeles, vilket var en helt okej film faktiskt. Jag somnade någon timme efter att filmen avslutades, i mammas säng. Haha. Där har jag sovit nu sedan hon åkte. Ett par nätter till får de bli, sängen är ju gudomligt skön. Ytterst liten dock. hoho

Idag blir det till att träffa gullet Angelica. Skit längesen man träffade och umgicks med henne! Ja när kan de ha varit sist? När jag umgicks med Julia i fyran kanske? Ja, åren springer förbi. Även mitt andra gullbarn ska vara med, Evelina :) Får väl se vad vi tar och hittar på, blir det fint väder parkerar vi säkert oss i byn med lite glass, eller varför inte bökhult? :)

Men nu tänkte jag att jag skulle sätta igång och städa mitt rum. De är värsta bombnedslaget där, fattar inte varför? Känns som att jag städar varje dag, men det blir bara stökigare och stökigare. Jag kan nog inte bli städerska iallfall. Vi hörs! puss

always believe in your soul

Jag tar tillbaka det jag sa om att det inte såg ut att bli så vackert väder idag. För det blev det ju minsann. Har legat ute och stekt hela dagen i princip. Till runt halv 5, då jag cyklade ner till träningen. Vilket kanske var ganska onödigt för de var knappt nått folk där och jag satt mest bänkad på golvet. Inte mycket tränat idag heller. Ack.

Vad händer ikväll då?
Vilket tycks vara den stora frågan förjämnan. Har fått nys om att det ska hända något i bökhult ikväll, 94or som ska grilla eller något. Verkar som att en del av mina känningar ska dit, 93orna alltså, så kanske det blir att man sticker dit och hälsar på allt gott folk. Får väl se vart resten av kvällen bär av.

Men nu tänkte jag lägga in bilderna från förfesten på facebook, kanske även här. Så håll utkik :)

such a lonely day

Gårdagens kväll/eftermiddag slutade ganska okej trots att vi inte, under hela dagen, hade kommit på något vi kunde göra. Men jag tog mig en promenad ner till torget och där mötte jag salome. Vi köpte oss en varsin glass och åt och pratade. Vid 7 tiden började de bli aningen kallt och vi gick hem till mig.
Senare på kvällen pös vi över till domina där vi började baka pizza klockan halv 11. Eller vi kanske jag inte borde säga, dem är väl mer passande skulle jag tro. Som dem säger, ju fler kockar desto sämre soppa. Pizza i detta fall. Men vi åt och hade det jäkligt trevligt, det var ju trots allt ett tag sen vi sågs vi tjejer. Den fina stämningen förstördes dock när alla killarna tittade förbi. Vi avslutade vår romantiska middag och de började röka vattenpipa med té. Vid 12 tror jag att alla drog sig hemåt igen. En, trots allt, ganska trevligt kväll :)

Idag ser det inte ut att vara lika fint väder, jag har å andra sidan inte ens varit ute och känt på det. Men termometen visar inte alltför häftiga summor plusgrader, så jag antar att vi bör hålla tummarna för lite fint väder även idag :)

wiho:)

snart blir vi en man mer i familjen :)

med laptopen ute i solen...

....så känns det helt underbart.
Nu har jag förflyttat mig från altanen till framsidan. Solen har försvunnit där bak nämligen.
Jag och Martina tog oss samma runda även idag. Riktigt skönt att gå en runda i detta fina vädret, det steker riktigt bra även nu, och klockan är ändå halv 4. 

Har mestadels legat ute och pratat på altanen med martina, spelat lite sänka skepp och så. Riktigt mysigt måste jag säga. Får se om det händer något roligt ikväll, som inkluderar mina tjejer. Kanske någon grillkväll hemma hos någon med kött och potatissallad? Fast å andra sidan ska jag in och äta nu, schnitzel. Mums!

Men hör av er om det händer något roligt ikväll. Man måste ju ta vara på varje ledig kväll vi har :) ha det bra!

you do your crime

Jag tänkte bara säga att jag fortfarande lever efter fredagens bravader. Som faktiskt var en riktigt bra fredag måste jag säga. Nu ligger jag ute på altanen och steker i solen, så  jag tänkte passa  på att skriva ett långt inlägg om mina dagar eftersom jag ändå inte gör något vettigt än att bara ligga här.

Vi börjar med fredagen. JAg åkte hem till Evelina där vi började fixa oss och sådant, supertrevligt och skönt när det bara var vi två och inte en massa andra hönor som springer runt och inte vet vad de ska ta vägen. haha. När vi hade fixat färdigt oss halvt, gick vi ner till Lisa där ett par andra tjejer höll hus. Matilda, Julia, amanda och naturligtvis lisa :) Supertrevligt, men jag och Evelina blev lite hungriga och gick inom hennes hus igen för att käka lite. Vi hade turen på vår sida för de fanns färdig mat som vi snabbt slängde i oss. Vi for senare iväg till Joel där förfesten var fullt igång. De var ganska mycket folk där och vi hade det mycket trevligt. Kul att träffa folket igen måste jag säga, eller, det är alltid lika roligt och galet! Jag slänger nog in ett par bilder därifrån lite senare när jag får tid till att lägga in dem på datorn.

Vi åkte ner till balders vid halv tio tiden. Kom inte fram förrän typ halv 11 med tanke på att en av personerna som åkte i vår bil hade fått i sig alldeles för mycket av det goda och mådde inte särskilt bra. hoho, stackarn. När vi väl kom in så dansade vi som aldrig förr, jag och evelina. Den kombinationen är ganska svårslagen, och jävligt bra! Jag tycker om dig gullleee. Åkte hem då det slutade och jag somnade fort när jag kom hem.

På lördagen var man lite halvt sleten, men jag drog mig upp ur sängen. Spelade lite fotboll utomhus med min syster. Efter det skulle vi åka ner på  middag hos mina kusiner i Hökön. Det var  väldigt trevligt och jag fick mat så min mage höll på att bokstavligen bubbla över. Inte nog med de så fick vi efterrätt också, och dooleys. hihi.  Vid 7tiden åkte vi hem igen, och jag träffade min sara, och min Salome. Vi for ut till näset där ett fåtal personer satt och eldade. Och det slutar alltid likadant, att någon jävel släcker elden utan att ens fråga om någon vill sitta kvar och så går dem. Fan vad man stör sig på sådant, de kunde ju åtminstone fråga om det fanns någon som ville sitta kvar, för ja menar, vi tjejer kan faktiskt också släcka en eld. Tro det eller ej. men vi åkte hem till mig senare där det för de mesta blev en massa prat.

Jag sov ute i mammas rum, jag älskar hennes säng. Sjukt mjuk. Så jag somnade fort och vaknade igen vid 11. Så idag har jaginte gjort så mycket, en sväng in i duschen har jag hunnit med. Har även pratat lite med mamma som nu har kommit fram och så. Hon berättade att vattenfestivalen  har  draigt igång nu, jag är så jävla avundsjuk! Vattenfestivalen är nog det mysigaste och roligaste jag har varit med om måste jag säga. Jag saknar thailand riktigt mycket... helt sjukt! Men nåväl,  hoppas vi ska åka dit snart igen :)

nu ska jag och syster ut och gå. Blir nog samma runda som förra gången ute i skogen, det var mysigt sist. Lär bli mysigt idag också, för nu skiner solen finfint! :) Så, hejdå sunshines! :)

ain't no party like an alcoholicparty!

ni känner väl igen rubriken?

Jag drog igång en film i väntan på mat. Resultatet blev sömn. Filmen var så tråkig att jag för första gången somnade av att filmen var dålig. Den heter  De ofrivillga och har absolut ingen handling eller budskap. Inte vad jag kunde förstå mig på av det jag såg iallfall. Alltså är de ingen film jag rekomenderar.

Nu försöker jag hålla mig sysselsatt genom att måla mina naglar. Fransk Manikyr blir det ikväll, om jag lyckas få iordning på lacket och linjerna. Kläderna har jag fortfarande inte bestämt mig om. Det är så himla svårt alltså. Kläder hit, kläder dit. Klänning, jeans, kjol, tunika? Det finns ju så mycket för oss tjejer att välja på. Även hur vi ska ha hårt. Rakt, lockigt, upsatt? Sminket. Ska man vara ljust sminkad, eller neutralt? Ja, ibland önskar man ju att man var kille och slapp alla dessa beskymmer. För en kille är de lätt, ett par jeans, tröja av något slag, och lite vax i hårets och vipps, klar! Tar ju max 45minuter för dem, och för oss en halv eftermiddag. haha.

Men nu ska jag pysa och fortsätta med alla mina besvär och problem. Jag hoppas vi ses ikväll snyggingar!


stay cool, you rock honey!

so even if the world falls down today you still got me to hold you up

Godmorgon på er alla som nyligen vaknat. Själv har jag varit vaken sedan ungefär halv 8. Kvällen spenderades, som jag tidigare berättat, hos Timmie i Hallaryd. Vi gjorde väl inget märkvärdigt utan det blev mest film och spel för oss. Kom i sängs ganska tidigt för den delen också. Sedan vaknade vi av min väckarklocka och det var time to get up. Det gick riktigt trögt kan jag lova, tidiga morgonar är inte något för mig.
Åkte hem med adams mamma för att sedan åka ut till stationen och säga hejdå till min fina mamma. Så just nu är jag mammalös i en månad. Hur ska jag klara mig? - Just fine :)

Sow, vad är planerna för denna dag? Egentligen är det väl meningen att man ska sitta hemma och sörja över att Jesus korsfästes idag. Jag har sörjt tillräckligt nog de närmsta timmarna över att jag fått stiga upp så tidigt en fredag, så jag skippar den delen. Ikväll blir det iallfall fest, balders! Innan dess ska jag hem till evelina, sedan lisa och sedan joel. Låter inte helt fel, huh? :)

puss på er!

neeew haircut

Jag har förresten beställt klipptid hos Sofia nu :)
Så på onsdag ryker håret, ett par centimeter iallfall :)

påsklov

Finally! Det är påsklov och jag ska njuta av varje minut!
Skolan idag sprang på. Fick reda på resultatet av nationella i engelska, är nöjd :) Resten av dagen har varit seg som fan. Men nu är det tänkt att jag snart ska åka till klöxhult för att träna de små liven. Efter det ska vi åka upp till Timmie i hallaryd och eventuellt spendera natten där. Åka hem tidigt måste jag göra, för mammas tåg går redan 10 i 9 typ, så ska kramas och pussas hejdå för sedan ses vi inte på en hel månad. Tomt och tråkigt, å andra sidan lite skönt.

Men nu är det dags att fixa inför barnträningen,
see you later alligator.

Glad påsk allesammans! :)

sometimes goodbye is a second chance.

http://www.bloglovin.com/blogg/31159/expooosed
ni glömmer väl inte att prenumerera?

Nu ser det ut som att det blir balders för min del. Jag har pendlat fram och tillbaka vad gällande den saken, men nu har jag nog bestämt mig. För att jag ska få en vild kväll med känningar som jag gillar. Det verkar ju trots allt att de är ganska många som ska dit, plus i kanten.

Måste ge simon lite cred för att han har skaffat blogg. http://SPeltola.blogg.se. Alltså tycker jag ni borde läsa den, bara för att han är duktig som skriver.

Nu tänkte jag bege mig in i duschen. Blev ett ganska onödigt inlägg såhär, men ni får väl stå ut med att läsa även detta. Jag pratar lite i nattmössan med jämna mellanrum, då blir det inlägg så som detta. Imorgon är det torsdag, då får vi tillbaka resultatet av alla engelska nationellaprov, hemkunskapsprovet och så måste vi nog kämpa på ytterliggare med temat.

ge mig sena, varma, sköna sommarkvällar!

tatuering

Jag har fått en konstig idé om att jag vill tatuera mig.
Jag har egentligen alltid varit emot tatueringar och så vidare. Men så när jag och martina var ute och gick häromdan (tror jag att det var) så pratade vi om att vi skulle tatuera in varandras namn någonstans på kroppen. I nacken till exempel.  Och jag kan säga så mycket som att jag blev faktiskt lite sugen, skulle nog aldrig i livet våga, men det hade varit fint. Det märks ju faktiskt att vi är syskon. Eftersom min syrra hade frågat pappa idag, och hela köret. Någon timme senare kom jag och frågade pappa (hade ingen aning om att martina redan hade frågat) och fick svaret: Inte du också?!  Saaaay what? var väl hans första tanke. Sedan förklarade jag varför jag ville ha det och vad det skulle vara för nått. Innan jag hade förklarat vad de skulle stå hann han uttrycka sig något i stil med - tänk om du vill ta bort de när de inte betyder någonting för dig längre?
Då skrattade jag lite, det var ju trots allt min systers namn jag skulle vilja ha. Sen när skulle hon sluta betyda något för mig? En annan dum kommentar han slängde ur sig var att en tatuering var ett märke, ett kännetecken. Jaha? För vadå? Någon jag tycker om tänkte jag han menade. Men nej, han menar att om jag skulle råna en bank skulle de lätt kunna känna igen mig genom tatueringen. Han hjärna befinner sig troligtvis andra sidan jorden just nu, för sen när skulle jag börja råna banker? Inget vett i skallen har han.

Så det där med tatuering får jag nog vänta ett tag med. Åtminstone tills jag har fått pappa att förstå att jag inte tänker råna några banker så länge jag lever.

obviously, you don't understand.

Nu är det bara en dag kvar i skolan, sedan går vi alla hem för påsklov. När resten av sverige avslutar sitt, börjar vårt. Lite bra känns det faktiskt.

Skolan idag har gått bra från vänster till höger. Vi har kommit en bra bit på vårt temaarbete nu, känns inte lika stressigt längre. Men fortfarande är det jävligt stressigt, egentligen ska de vara klart imorgon, vilket vi troligtvis aldrig kommer att hinna. Så vi hälsar lovet hallå med lite plugg antar jag.
Skolmaten idag var inge vidare, så jag och Salome stack ner till Amigo för att äta oss tjocka. Delade på en kebabtallrik och sedan vad vi mätta och glada.  och tjocka! :) Men vad gör de? Att unna sig lite av det goda någon gång är bara hälsosamt, har vi försökt intala oss iallfall. hoho. Sista lektionen skulle vi debattera i våra grupper om ett ämne. Vi valde dödsstraff, men när man jobbar med 4 killar så blir en diskusion aldrig bra. Tro mig när jag vet, för jag vet!
- Jag brukar mellanlanda i Antarktis när jag ska flyga till danmark för att köpa sprit. Gör inte du det?
- Nej jag köper inte sprit.
- Vadå, är du nykterist!?
Hahaha, det var nog det roligaste på hela dagen. Ni som inte var där förstår kanske inte det roliga i det hela. Men jag skrattade så att tårarna rann från kinderna. Jisses alltså!

Nåväl, snart ska vi åka och inhandla saker så att vi klarar oss en månad. För mi madre åker på fredag. Sorgligt, men ibland får jag tanken av att det kommer att bli lite skönt att inte ha någon som frågar vart jag har varit varje natt jag kommer hem sent. vilket jag troligtvis kommer att göra nu när det är påsklov. Haha. Vilka hatriska tankar jag har. weeelll, nu ska jag äta något. puss!

why don't I just want you back when I had you back?

Jag känner mig duktigt idag. Jag och syster har nyss varit ute och powerwalkat i en hel timme. väldigt raskt dessutom. Vi upptäckte en del av älmhult vi aldrig förr har skådat. Haganässkogen vill säga. Eller, skogen har vi varit i, bara inte i den delen vi fann idag. Känner på mig att det kommer att bli fler långa promenader samma väg till sommaren. Jag längtar redan.

Nu har jag precis suttit och rensat hela min kontaktlista på msn. Sjukt jobbigt. Har raderat 400 kontakter från bara en kategori, ökända okänningar alltså. Har märkt att man samlar på så mycket kontakter under åren, jag menar, 400 personer jag aldrig pratar med? Vad ska jag ha dem till egentligen? - Rätt in i papperskorgen(!) med andra ord.
Har även upptäckt en annan del av bilddagboken. Haha, så mycket upptäckter jag har funnit idag, amazing! Såna här dagar har man inte många av, tro mig.

 

inte jätte intressanta bilder alltså. Men det ska gå att trycka upp dem, om det inte krånglar som de alltid tycks göra här. Well. Nu tänkte jag unna mig något gott, lite milkshake eller något? smaskens! ha det bra allesammans! :)

my passion is you

Jag skulle inte påstå att jag har fått en god natts sömn, nej, tvärt om. Den var bra fram till klockan halv 3, då jag vaknade och började vrida och vända på mig. Kunde inte somna om. Försökte med allt jag kunde komma att tänka på, men, det funkade inte så bra det heller. Klockan halv 5 gav jag upp mitt tappra försök att somna. Eftersom jag hade den bärbara datorn  till hands satte jag på en film. A walk to remeber. Och det var inte förrän det var ca 10minuter kvar på filmen som jag lyckades somna. Kvar över 6 ungefär. Så sov jag en halvtimme ungefär, och efter det var jag tvungen att dra upp igen. Åh, jag var helt sjukt trött, både i morse och under hela skoldagen.

Men, skolan flöt väl på även om vi inte fått så mycket gjort. Nu när jag bara hänger med pojkarna får jag ännu mindre gjort. haha. Sista lektionen satte vi oss för att läsa i våra böcker, men istället resulterade det i en massa prat om allting. Påtal om skolan och så, så hade vi typ rekordmånga mopeder på skolan idag. De fanns typ 16st uppradade på en linje, haha. Lite fult faktiskt. Det är nämligen inte så vanligt att folk på vår skola kör moped till skolan. Undantag Simon och Tommy, som kör ungefär varje dag :) Så det såg lite ironiskt ut.

Nog om det. Ni kunde kanske räkna ut att jag gick och la mig när jag kom hem? Sov tills för en kvart sedan, så nu är jag pigg och glad. Funderar på att  gå ut och gå en runda eller något. Aktivera mig med något som är bra och lite utmattande kanske. Så jag kan somna inatt. För det var ju egentligen inte så smart av mig att gå och lägga mig nu, ned tanke på natten jag precis gått igenom. Heja mig! :) Men ska inte pladdra på en massa onödigt här nu. xoxo :)

you're no good for me

Då var man hemma igen.
Blev till att dra ner till Hartmans och fika med daniel och robin. Träffade på söta Amira i väntan på att de skulle dyka upp, då vi pratade lite och sådant. Mycket trevligt måste jag säga :) Men, vi fikade en stund och sedan satte vi oss på en fin parkbänk på torget och kände oss som tattare. Det var trevligt, men jävligt kallt. Jag fryser fan fortfarande, och ändå har jag varit hemma i 45minuter typ.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och göra ingenting. Möjligtvis ta reda på lite mera fakta till vårt arbete, om jag orkar :)

jag saknar sena sommarkvällar

rewind back to that night

Sista måndagen innan påsklovet, and it feels gooood.
Dagen har varit lite si och så. Har jobbat på grupparbetet själv för att salome är sjuk. Så det har väl gått lite sådär med de :P. Gjorde det muntliga nationella provet i engelska också. Kändes ju inte för bra, men jag blir alltid så jävla nervös när jag ska prata högt, och särskilt inför lärare. Så ja, jag ska nog inte räkna med för mycket skulle jag inte tro. Soow, idrott hade vi också, och sista lektionen vart de matte. Det sög och jag var trött och ville hem.

Efter skolan cyklade jag ochJohanna inom lindex, jag inskaffade lite nytt smink och sedan vidare till apoteket och hem igen. Tänkte jag skulle äta lite nu, sen ska jag träffa D&R så det blir ingen träning för min del idag heller. shit, det gick ju bra för mig, tanken att ta tag i träningen. yey! Men nästa vecka får jag fan träna för 1år framåt. höhö. Men ja, mat var de dags för nu, :) pusss

I'm still standing here, and you're miles away

Usch, jag får lika mycket skuldkänslor varje gång jag skippar en träning. Och idag borde jag faktiskt inte ha gjort det. Men min kropp är helt död, och jag har knappt tagit mig ur sängen idag. Tråkigt att träningarna är klockan halv 8 en söndag, då har man ingen ork i kroppen. Jag ska bättra mig! Iallfall terminen ut.

Istället satte jag igång en film och kollade på den. Somnade en gång, vaknade upp 5 minuter senare och insåg att jag troligtvis hade missade de 5 viktigaste minutrarna i filmen. För jag förstod ingenting längre. Jag tänkte att jag snart skulle ta mig an min loggbok, kika in alla datum. Se när jag har alla inlämingar, prov, och läxor. Ifall det finns något jag kan påbörja ikväll för att minska den listan dramatiskt. Finns det inte det, tänkte jag köra igång ett avsnitt one tree hill och sova efter det. Men man ska ju inte hoppas på för mycket, särskilt inte i sluttappen av nian. De finns nog en hel del skulle jag tro.

lets get the work done! :)

looks like forever got a lot shorter.

Jag sitter och myser i min skoldress. Ni vet, de populära skoltröjorna som alla pratar om? Vi i klassen som inte kunde enas om något bra tryck. Alla blev som galna över detta. Tillslut blev de ett tryck som passade oss alla, aningen tråkig, men ack så passande.


Jag pratar om fint väder hela tiden, det fick mig att tänka på att på fredag åker min mamma. Hon lämnar oss! För att spendera en hel månad i Thailand, utan oss. Jävla skolan, jävla nationella, jävla prov. Jag hade inte mer än gärna tackat ja till att följa med, men det går ju inte. Jag hoppas hon får det bra där iallfall :)

Jag saknar min mobil lite också. Som ni kanske vet var den helt knäpp, så jag har fått lämna in den på lagning. Så nu använder jag min extreemly gamla mobil, och batteriet håller ca 15minuter på den om man smsar effektivt. Inge vidare bra alltså. Hoppas att allting finns kvar på den skönheten. Särskilt mina sms. Dem finns ju faktiskt där för en anledning. Hoppas iallfall att jag får tillbaka den i veckan, gärna hel och fräsch! :)

Den har hjälpt mig med en hel del kan jag ju säga. :))

god morgon!

Hade en toppen kväll igår måste jag säga. Att grilla ute i näset med massa känningar kunde inte ha varit mer toppen. Kändes som de gamla goda tiderna. Vi sjöng, eldade, käkade kladdkaka, sprutgräddekrig, och ja. Vi hade det väldigt trevligt. Så jag bugar och bockar för denna kväll.

Idag vaknade jag alldeles för sent, och ligger faktiskt fortfarande kvar i min säng. Inte alls bra. Men borde väl gå upp och gottgöra för den tiden jag har sovit bort. Dock är ju vädret inte så bra längre, så de är ingen mening att gå ut. Antar att jag ligger kvar ett tag till :)

sow, vad händer idag? :)

det känns som sommar

Den här dagen har slagit många fina dagar.
Jag räknar upp:
1. Jag har för första gången iår tagit på mig min bikini för att sola utomhus.
2. Ätit min första piggelin.
3. Tvättat mammas bil, vilket är väldigt somrigt!
4. Sett årets första fjäril, (3 på en och samma gång)
5. Skrikig mig hes för att jag sett årets första väldigt stora spindel.

Och nu sitter jag ute och äter min lunch, ska strax lägga mig på gräsmattan och sola lite till. Fyfan vad jag mår bra nu! :D:D:D:D!

pappa-mammut

Godmorgon :)
Fortfarande strålande väder ute, och mina smilegropar är större än aldrig förr. Dock drömde jag något väldigt knäppt inatt. Kan ju sammanfatta de hela med att jag var gravid, och pappan var en mammut. Yey!

Igår var dessutom en mycket trevlig kväll. Jag och Sara körde  ut till Bökhult för att avnjuta lugnet och den fina solnedgången. Men så kom det andra människor som förstörde vår tanke och vi förflyttade oss ett par hundra meter ifrån. Vid åtta drog vi oss hemmåt, då det hade hunnit bli kallt och talang hade börjat. Kollade på det, och lite one tree hill. Tills vi båda nästan somnade, runt 11 vill säga. haha! Så hon pös hem och jag la mig för att kolla på film. Det var gårdagen det.

Idag har jag startat dagen med att pappa kom in till mig och sa att jag skulle hjälpa mamma att rulla köttbullar. Och jag liksom bara Say what!? Men, jag var tvungen att dra mig upp för att inte sova bort denna dagen. Så nu håller jag på att rulla för fullt, men vet inte riktigt till vilken nytta. Min mamma bara skrattar åt mig och rullar om dem igen. hmm... Vad måste de betyda? :(


Andra planer jag har för idag är fortfarande slaveri. Jag ska tvätta mammas bil, och även pappas. Fast detta då utbyte lite cash. Så, jag hjälper gladligen till! :) Ikväll blir det nog att fara ut till Adam, där annat folk ska hålla till. Får väl se hur de blir med de.. Men, nu ropar mammma igen :) see you soon.

a stranger saved my soul tonight

Åh, man blir så himla glad av detta fina vädret, har varit ute och gått jätte mycket. På idrotten gick jag  och salome ner till byn för att bara softa lite. Träffade på en dansk klass som ville att vi skulle fota dem. haha, sen styrde vi mot linne igen, och gick en runda åt andra hållet. Där vi försökte kasta macka med stenar i ankdammen.
När jag kom hem var jag och mamma ute och gick en till runda. Vi ger ner och träffade Phet. De fixade biljetter för resan och sedan köpte vi glass. Gick lite till i byn, träffade på känningar här och där. Kändes precis som att det var sommar! Vilket gör att man verkligen längtar nu, so much.

Nu har jag iallfall ätit lite, och ikväll tror jag att jag ska träffa fisken i guess :)
Ha en bra dag ni alla! :)

we could still be strong


hold on and reach for the sun.

sunlight

Skolan är inte värd att nämna, men on the other hand, vem vill läsa om skolan? Idag är det även en mycket vacker dag. Solen skiner och har gjort hela dagen. Det till och med värmer otroligt gott. Har forit runt i byn en massa efter skolan, först hit, och sen dit, och dit, och hem. Ja lite överallt har jag varit.
Måste ju bara påpeka att barnträningen vart oerhörd händelserik. Tokigt att det kan hända så mycket på bara en timme. En unge slog sig i foten, rev upp ett litet sår, en annan började gråta över sin söndriga vattenflaska, och en tredje kissade ner sig. Yeeey. haha. Frågan är väl om jag gillar barn lika mycket nu? :)

Nu ska jag äta. Sedan måste jag fixa lite mera på arbetet, temat. Har knappt ens börjat på det, och allt går bara skit på den fronten. Tur att vi kommer att få lite extra tid.
Jag är lite sur över att jag bland annat inte hann redovisa Argentina på spanskan, och jag hann inte heller göra det muntliga provet i nationella på engelskan. Vår skola bara skjuter upp på allting. Aldrig får man något gjort, sucky! Jag får se det från den ljusa  sidan. Det är ju trots allt fredag imorgon, och på fredagar ska man ju faktiskt vara glad. Vilket jag försöker mitt bästa för att vara. Även om humöret tynger en fruktansvärt mycket just nu.

 bäst att inte gå djupare in på det.

--

Efter som folk  verkar ha tagit illa upp av min förra rubrik får jag väl ta och berätta att det inte ens gäller någon. Det är en låttext av håkan hellström. punkt slut. Nu vet ni som tog illa upp! Så jag hoppas ni läser detta också då.

du är bara en i mängden

Vilken härligt solig dag. Det har varit grymt fint väder! Det gillar som fanken alltså.

Skoldagen har varit lugn. Om man nu kan kalla det lugnt är väl en annan femma. Har suttit och haft onödia diskusioner med elever och lärare om saker som ens knappt angår mig. Man märker ju faktiskt vilka som kan bete sig. Meeeeen, nu tänker jag inte prata mera om detta. Vi hade en bra sista lektion som bara utgick på att snacka bullshit. hihi. we like.

När jag kom hem somnade jag nästan bums, senare satt jag ute en stund och läste i boken vi fått i skolan. Tog lite fina vårbilder som ni ser här nedan. Sedan tittade Salome och Simon förbi, vi pratade massor, och hade det allmänt trevligt. Blev ingen tripp ner till marknaden för min del, jag orkade helt enkelt inte, plus att de packar ihop så jävla tidigt. Boring. Men ja nu är det dags för mig att öva in spanska redovisningen, som fortfarande inte har blivit av. Antagligen blir den nog av imorgon.


boken vi läser i skolan. Resan som började med ett slut.










look and enjoy! :)
RSS 2.0