I hate myself for loving you

Den här sista lördagen på lovet behövdes verkligen. Festen hos Gabbe var verkligen hellyckad måste jag säga. Det började väl lite si och så, då vi kände att vi hade kommit till helt fel ställe och vi tänke; den här kvällen kommer gå åt skogen. Men icke sa nicke, så fel vi hade. När folket började strömma in och musiken var på för fulla muggar så kom även vårt rus. Kvällen resulterade på så många olika sätt. Jag hann bland annat skaffa mig 5pojkvänner, kissepaus i skogen, skrikit lite på salome för hennes blodiga hand, försökt skrämma folk inne på toan tillsammans med jp, simon, simon och nån mer, farit ut och in genom dörrarna, lyssnat på albans fyllesnack, fått min fot nertrampad, burit peltolas fina gröna mössa, blivit kittlad till döds, och även lyssnat på pierres fyllesnack i bilen påväg hem. Ja, ni märker ju själva, man han ju med en hel del under kvällen.
 
Det sistnämnda var förövrigt något av det roligaste under kvällen. Vi skulle köra hem Pierre och Domina först, och så körde en moppe i 50km framför oss. " Kötta honom, bara kör förbi, mosa honom, kom igen nu, kötta för fan" Och när vi svängde av fortsatte mopeden framåt, då lät det ungefär såhär:"åååååhhh, det var synd, men ni tar honom på hemvägen" Haha, oh god! Stackars moppedist som måste trott att vi var helt out of mind.
Men jag tackar gabbe för en otroligt bra kväll! :D

Nåväl, jag kom i sängs runt 2 tiden. Då var jag nöjd och glad. Idag är det tänkt att jag ska få lite plugg gjort, läsa i boken osv. Tråkdag med andra ord. Ikväll blir det dansträningen igen, var ett tag sedan. Förresten, appropå nothing, bilder från igår finns på facebook! :)


Kommentarer
peltola

Toaletten var rolig ;D. Min finaste mössa :)

2009-04-19 @ 19:17:01
URL: http://speltola.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0