it's unreal

tjingtjong!
 Onsdagen är över, och vi har inte fått särskilt mycket uträttat. Vi bara skjuter på allting. Idag var det inspelningen av temat vi sköt på, igår var det spanska provet. Jag kommer ju ha de hektiskt ett bra tag framöver, men det är bara att le och vara glad. Var i simhallen på idrotten idag också. Simmade fram och tillbaka i typ 20minuter, snacka om att jag var ganska död efter det. Och så lite livräddning på det, vilket jag upptäckte inte var min starka sida. Innan jag ens kommit halvvägs låg både jag och min partner nere på botten och smakade på vattnet. Måste bara påpeka att vi överlevde, båda två. För de finns ju dem som inte förstår det, erhm, sleeeem?

Simningen resulterade i att vi kom försent till lektionen 20minuter. ack. Men det led inte vi av, eftersom vi hade bokdiskussion och jag hade fortfarande inte läst de 20sista sidorna i boken. De verkade viktiga, för jag förstod ingenting av pratet, nej. Resten av dagen gled förbi, jävligt sakta.

Somnade när jag kom hem, ajajaj. Vaknade och jag och pappa åkte och storhandlade. haha. Erkänn att det låter lite vuxet att säga så? Tror nog aldrig jag har gjort det, och i synnerhet inte med min pappa. Men det var ganska trevligt ändå, genemskap! Nu är jag hemma igen, vet inte vad jag ska göra, men antar att plugga lite spanska är prioritet ett. Läsa lite i boken också, (OCH JA, VI HAR FÅTT EN TILL BOK ATT LÄSA?!?!?) jag som inte ens tycker om att läsa. Well, jag ska tröst äta lite glass nu, medan jag sätter igång och nöter spanska :) pusspuss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0