looks like forever got a lot shorter.

Jag sitter och myser i min skoldress. Ni vet, de populära skoltröjorna som alla pratar om? Vi i klassen som inte kunde enas om något bra tryck. Alla blev som galna över detta. Tillslut blev de ett tryck som passade oss alla, aningen tråkig, men ack så passande.


Jag pratar om fint väder hela tiden, det fick mig att tänka på att på fredag åker min mamma. Hon lämnar oss! För att spendera en hel månad i Thailand, utan oss. Jävla skolan, jävla nationella, jävla prov. Jag hade inte mer än gärna tackat ja till att följa med, men det går ju inte. Jag hoppas hon får det bra där iallfall :)

Jag saknar min mobil lite också. Som ni kanske vet var den helt knäpp, så jag har fått lämna in den på lagning. Så nu använder jag min extreemly gamla mobil, och batteriet håller ca 15minuter på den om man smsar effektivt. Inge vidare bra alltså. Hoppas att allting finns kvar på den skönheten. Särskilt mina sms. Dem finns ju faktiskt där för en anledning. Hoppas iallfall att jag får tillbaka den i veckan, gärna hel och fräsch! :)

Den har hjälpt mig med en hel del kan jag ju säga. :))


Kommentarer
m

shit va många sms...

2009-04-05 @ 19:51:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0