and you do everything on your own

Ledarmötet gick ganska fort idag, tog en timme och sedan var vi klara. Alltid lika skönt att ha det över så man vet hur terminen kommer att se ut. Jag kommer dock inte träna något som det ser ut nu, jag har inte besämt mig ännu. En del av mig vill inte sluta på gymnastiken eftersom jag har tränat så länge, och den andra delen säger att jag ska prova på något annat. Fast det vet jag själv att det knappast kommer att hända, alternativet skulle vara friskis. Hur ofta kommer jag att gå dit då? Det lär ju inte bli så värst ofta med tanke på tågtiderna. Jag vet inte vad jag ska göra ännu, jag får väl helt enkelt låta tiden avgöra. Så filosofiskt det låter alltså! :)

Meen, efter mötet träffade vi på en svettig daniel som hade träning, skrattade lite åt hoonm och sedan cyklade jag och eve hem till mig, och sedan gick vi vidare och mötte johanna för lite promenad och gossip så det bara smäller om det. Haha, kanske inte, men det är trevligt. Kom precis hem, eller tja, för en kvart-tjugo minuter sedan kanske. Väntar på lite mat (gaaalet hungrig, har inte ätit sedan Koh Thai) och sedan blir det att skutta in i duschen. Sova lite efter det, eftersom jag inte fick en enda timmes sömn inatt. Låg vaken precis hela natten, kollade på klockan varannan minut. Så när klockan slagit fem bestämde jag mig för att dra mig upp. Så jag har varit uppe sedan klockan fem, och det är inte min kropp van vid kan jag säga. Icke!





Fast vi har haft det jävligt roligt tillsammans, och detta var ändå bara 3 av flera flera hundra bilder som jag har. Dem besparar vi lite till.

godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0