bästa kvällen på länge

Igår dansade jag så att mina fötter vek sig, blev blåa, röda, fick blåsor, inte höll sig kvar i skorna och dränktes i skum. Nog fan var det värt smärtan.

Klockan 21.15 tog jag och mina tillhörande tjejer tåget ner till växjö där vi inled kvällen med toalett-letande. Efter mycket om och men hamnade vi inne i konsums kundvagns-parkering. Vad vi gjorde där hör nog inte till här. Kan ju lugna er med att säga att vi inte kissade där iallfall. Det gjorde vi istället när vi kom fram till Oléo. Det tog inte lång tid innan vi fann dansgolvet och var fullt upptagna med att dansa. När skummet forsade ut mot dansgolvet kom folket och det blev väldigt trångt där. Träffade gamla bekanta och nybekanta vänner från klassen/skolan.
Vi badade och blev dränkta i skum, dansade så att fötterna blödde och träffade riktigt bra folk. Jag kan ju berätta att jag drattade med rumpan i  golvet ett par gånger på grund av allt skum, men jag antar att det var fler än jag som gjorde det. Inte lika pinsamt som i skolan med andra ord.

Kvällen slutade med en tripp till Mcdonkan, och hem till Domina och sova. Vaknade och tog tåget klockan 14.12. Är hemma nu och tänker minsann sova ett tag. Att ta med kameran var ju inget alternativ, vilket leder till att de inte blev några bilder om ni kanske förstår.

Ikväll blir det kanske tjejkväll. Har inte bestämt mig ännu eftersom jag inte känner dem tjejerna så väl där så kommer jag känna mig aningen lost. Vi får helt enkelt se. Nu tänkte jag sova som jag sa. Godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0