det kommer alltid att finnas ett vi.

Hej hej Hallå!
Åh vilken bra dag det har varit idag måste jag säga. Första 'riktiga' dagen i skolan också, två lektioner. Idrott och Svenska. 3 timmars hål ungefär. På vår idrotts timme pratade vi mest och gick en runda för att kolla till platsen där vi skulle spendera några timmar uteidrott. Sedan spelade vi något reaktionsspel. Ni vet sådant. Man får hålla i en grej, med en knapp. Sedan så är det en lampa som blinkar rött och när de blir grönt ska man trycka på knappen så snabbt som möjligt. De som inte hinner med får sig en stöt. Riktigt kul att se på faktiskt. Våra håltimmars timmar  spenderade vi fint på stan med lite affärer och så vidare, och avslutade med luch på Koh Thai. Mums! När vi var mer än lagom mätta gick vi tillbaka till jb och hade lite svenska.

På svenskan planerade vi inför hela året, alla kommande veckor. Det ser faktiskt helt okej ut måste jag säga. Timmarna gick fortare än jag trodde. Lite fika vild halv 3 med kaffeautomaten och runt 3 slutade vi. Hann med det tidiga tåget hem så vi var alla nöjda. På tåget skrattade vi som aldrig förr. Vet inte vad som gjorde att det blev så, har väl kanske att göra med våran trötta humor som smyger sig på efter en dag i skolan. Yep.

Cyklade hem snabbt som attan och slängde i mig lite glass. Om en timme ska jag cykla ner till haganäs för lite ledarmöte och sedan blir det nog att ta en promenad med Evelina och Johanna, om det blir som planerat. Hohoho! Vi hörs senare! Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0