RixFm festival 2009 / Tosselilla och fest!

Inga detaljer. Det skulle inte gå. Kort och gott är bra. Iallafall, jag tog bussen upp till växjö klockan 11,10 med fina vänner och bekanta på bussen. Framme runt halv ett började vår lilla shopping runda, i högklackat. Ja, högklackat från klockan 11 till halv 3 på natten. Det började kännas lite framåt kvällen kan jag lova, men det var inte det jag skulle berätta. Jag hittade lite saker faktiskt, konstigt nog. Något serum från Björn Axén. Tänkte pröva det till håret, dem produkterna sägs vara bra, så why not? Har ännu bara prövat de lite smått, verkar helt okej. Och luktar inte så tokigt. Hittade också en ny väska, hårspray och lite sådant. Åt gjorde vi på kina restaurangen och sedan gick vi mest runt i  stan. Klockan 7 började rixet och vi stod mitt i klungan iår (har alltid stått längst fram de andra åren) men man såg ganska hyffsat bra ändå. Visste knappt vilka alla artisterna var innan, men när jag hörde låtarna började det klarna lite faktiskt. Mysigt som attan iallfall. Vi sjöng (skrek) med till alla låtar. Just dance, beautiful day, hurtful, youngblood, ja, listan kan göras lång. Resterande timmar av kvällen tillbringades med klacken i vädret inne i stan, flera timmar. Inga öltält för oss, så  vi fick roa oss med annat. Trevligt med folk överallt, andra mer läskiga. Hängde lite över allt, träffade på awesomebra folk och så vidare. Ni vet ju hur det går till. Vid klockan 2 hämtade papi oss och vi får hem, men där slutade inte min kväll. Nej långt ifrån. Jag for vidare ner till drottningatan och kom hem igen  klockan 6. Då var de ljust ute och jag hamnade i sängs.

3 timmars sömn. Sedan var de upp och hoppa igen. Åkte ner till Tosselilla med familjen och 3 familjer till. Så det var rysligt trevligt faktiskt. Blev mest sol och bad för min del, åkte inte en enda karusell. Haha! Hälsade på kaninerna och getterna också. Åh så fina ungar getterna hade, ville in och klappa dem, men efter att ha gett det en andra tanke ångrade jag mig igen. Blev ju såklart även getingstucken där. Fifan. Det gjorde så ont så mina tårar bara rann, men kunde ju iallfall andas normal denna gången. Foten är dock lite värre, tån är lika stor som alla mina tio tår tillsammans - almost! Så jag gick haltandes med en sko på foten resten av den dagen till jag satte mig i bilen och styrde hemåt. Det var iallfall en fin dag med fint väder, så jag är nöjd.

På kvällen cyklade jag och Evelina hem till Mathias där det var full rulle. Vi sjöng som bara den, toabesöken blev många och kvällen var bra överallt. Girltalk med Robin hela vägen hem, fiiint. Han är så snäll den lille pysen, tänk att han följer mig hela(!!) vägen hem när han bor i princip där Mathias bor. Åh! Fler såna killar vill vi ha. Yes.






Så här gick det bland annat till i vår allsång. Usel kvalité på videon, mörkt rum med mobilkamera, det kan bara resultera på detta sättet. Toppen kväll iallafall. Självfallet fick jag inte med mig kameran som var urladdad. Typiskt typiskt typiskt mig.

Nu är det dags för mat som serveras på fat! Tjingtjong!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0