there's no moving on.

Det ekar i mitt huvud och det enda jag hör är "jag ska sluta äta godis". Det var nämligen det jag sa inne på ikea när jag gick förbi en godispåse. Undrar hur det kommer att fungera, med tanke på att jag åt en bit redan en kvart efter när jag kommit hem. Ack ack.

Idag har jag också hjälpt mamma att tvätta bilen i ösregn. Ganska lyckat, eller inte, men där stod vi i regnet och skyndade oss med att skrubba ren pappas opel. Skyndade oss in, och sedan kom solskenet fram. När vi var klara. Typiskt. Sedan hoppade jag in i duschen och efter det åkte jag, martina och jesper till IKEA för att jag skulle inskaffa mig ett litet litet bord till mitt rum som jag kan ha datorn på så att jag slipper ställa den på fönsterbrädan hela tiden. Såklart var dem svarta slut, like always. När vi återvände hem tryckte jag i mig resterna av min thaimat och så spelade vi barngeni. Jesper var övertygad om att han skulle vinna, lite för bra självförtroende. Guess who won?

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå lite fortare, dansträning ikväll. Tror jag. Jag har med andra ord ingen koll på någonting. Vet bara att det kommer vara jävligt skönt att vara ledig imorgon!
Puss så länge!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0