so come on and leave the years, when you watched the days go by.

Hejsan!
Vilken bra dag alltså. Vi har haft frisörsteknik hela dagen, hur bra som helst. Förutom att min dag började lite sucky med att jag försov mig, men jag verkade inte ha missat något viktigt ändå. Anyway, vi fick inte klippa idag :( för vi fick saxarna och de i slutet av lektionen, men vi lärde oss att dela upp håret i olika sektioner och kamma och allt det där. Hur roligt som helst. Jag tvättade även lisas hår och gjorde samma sak på henne, funfunfun!  Snacka om att kammarna kommer att användas flitigt här hemma på syster. Saxarna kommer nog att komma fram också, så småning om! :D  Åh vad fint det känns att vi har fått egna saxar och kammar och allt det där. iiih.

När vi slutade så for jag, lisa, julia och julia ner till stan och skulle inhandla ett par skor till Julia. När vi fann dem begav vi oss vidare mot tåget och satte oss i tystavagnen, lugnt och skönt med lite musik i öronen. Precis vad som behövdes. hittade en misshandlad vingummibjörn med avskuret huvud och som satt upptryckt i taket på tåget. Stackars gummibjörn.

När jag anlände och satte foten i älmhult träffade jag johanna och vi gick till trendigahuset och hon prövade en massa kläder. En kofta åt henne sedan gick vi vidare till lindex för jag var tvungen att inskaffa nya trosor. (Eftersom Molle har tuggat sönder typ ALLA mina, även mina nya :((((  ibland vill man bara strypa honom) Sedan en sväng inom hartmans och köpa en kaffe latte. Vi gick ner till stationen och träffade simon, mucho trevligt. Tillslut hamnade vi på vandrande fot hem. Har precis slängt i mig en macka och tänkte gå en liten runda till nu. Vi hörs senare! :)

Det blir lite brist på bilder just nu, har inga på datorn jag fått från skolan. Ska väl föra över några sen iallfall :) puss på ljumsken!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0