:)

När jag gett upp hoppet som mest om min klänning, så dyker den upp, mitt från ingenstans. Den är ok för att ha på nyår tror jag. Fast hela mitt urval av klänningar får nog följa med till Johanna ändå. Nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete och invänta det nya året som kommer att spenderas med världens till synes bästa!

Godnatt!

2009

Med en kopp te i handen kan jag konstatera att det har varit en bra dag. Jag har precis kollat på A cinderella story på 3an. Det vore ju inte så galet om man vore askungen i den filmen med chad michael murray. Inte det minsta tokigt. Så är inte fallet och istället sitter jag och njuter av teet och fortsätter att skriva på min sammanfattning av året. Utan att vara färdig kan jag redan nu säga att det kommer att bli en jävligt lång läsning för den som orkar. 6 a4 sidor med 1,15 radavstånd i word och jag har tre månader kvar. Enjoy the reading. För den som orkar ta sig igenom hela texten får en kaka!

förresten kan jag inte förstå att 2009 snart är över. Tiden har gått galet fort.
Nytt år, nya möjligheter?

30 december

Idag har jag varit i växjö med lisen. Bestämdes ganska impulsivit igår och idag begav vi oss iväg till tåget. Som var 10 minuter försenat, kunde ha varit värre. Ingen av oss hittade väl egentligen de vi ville ha, så vi gick till större delen bara runt och njöt. Jag var gullig och bjöd på lunch och förlorade 70 spänn till en dam. Mycket mer har jag faktiskt inte att dela med mig av idag.

Nu ligger jag i soffan, nyvaken efter att omedvetet ha somnat. Nu är jag fruktansvärt sugen på B&J. Det är inte nådigt, med tanke på att jag inte kan få tag på det om jag inte går ut och köper det själv. Jag är inte så sugen på en promenad i  1545 minusgrader. Jag får nöja mig med att kolla på bilderna.

Imorgon kan bli en bra kväll!

brick by boring brick

Ganska kul att vakna idag och se snön falla som aldrig föll. På nytt har vi fått ett täcke av vita flinor samlade. Jag bestämde mig för att ligga kvar en stund i sängen för att sedan ta en lång dusch. Därefter säckade jag ihop i soffan framför one tree hill, tills syster och mamma drog med mig ut till byn. Gick i lite affärer, fann inget som jag inte redan hade sett igår. Martina köpte med sig en burk hårfärg hem så ikväll har det färgats hår! Väntar fortfarande på resultatet.

Vid kvar över hem gick jag och mötte johanna. Kände mig mest som bambi på hal is. Vi gick till nagelsalongen och hon fick sina naglar fixade. 2½ timme senare klev vi ut ur dörren. Under dessa timmarna hann vi prata om både det ena och det andra med hon som jobbade där. Riktig pärla det där. Tatueraren var också en snäcka, så att säga. Vi blev bjudna på julmust och lyssnade hur mannen talade om sin bil.

Nu har jag fikat ett wienerbröd i min ensamhet, väntar på att syrran ska skölja ur sitt hår och sedan ska vi lägga i lite slingor. Jag hoppas det blir fint, annars lär jag få en slap på kinden av henne. Hon kan bli en riktig figther när de väl kommer till kritan. Förhoppningsvis ska jag inte få behöva se den sidan av henne, not today!

and i reallly don't want someone else

Okej, nu kan jag officiellt ge upp hoppet om att min klänning kommer. För det gör den inte. Jag skulle köpt en klänning igår. Ung och dum som man är. Imorgon tänkte jag och lisa besöka stan i hopp om att allt inte är totalt rensat. Då blir det panik på en helt ny nivå.

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla one tree hill i timmar. Slänga iväg alla problemen för ett litet tag. Klockan halv 6 ska jag träffa johanna som ska ner och fixa sina naglar. Så att även hon får fina händer till nyår. Tänkte att jag skulle hinna med en promenad med lisa också, som är födelsedagsbarnet själv idag! Stort grattis till världens bästa lisa!

hjärtaaaa!

I used to rule the world

Krångel hit, krångel dit. Nyår tycks mest handla om ditfärd och hemfärd. Det får en att vilja sitta hemma på torsdag, men ändå inte. Är öppen för goda förslag, just nu är det Eneryda som har bollarna i hetluften. En flerpersoners-konversation i timmar som har innehållt prat om hur vi tar oss dit och hem. Det är inte lätt att vara tonåring med många starka viljor i dagens läge. Jag själv önskade jag var 80år och inte riktigt brydde mig.

Min kväll har också ägnats tillsammans med martina och daniel. Jag försökte klå dem i monopol som han tjatat om så mycket, gick sådär när jag tröttnade och gav upp. Jag vann ändå. Han hade inte åsikt om den biten utan gick iväg för att spela guitar hero. Schyst av mig att klå en 12 åring i monopol.

:)

vissa dagar så kan jag sakna tryggheten från gamla dagar

Pust! Malmö var bra, men glest.

08.53 vidgade vi våra vyer. Malmö var stoppet och det tog ett tag innan vi kom underfund med vart vi egentligen var på väg. Stunden senare befann vi oss på triangeln och letandet var i full gång. Jag kunde till och från rubricera triangeln med kaos! Det enda jag fyndade var en tröja, en tröja som ändå var dyr trots 50%. Ack. Två tröjor blev de till slut. Den sista tröjan följde med mig hem för att min ångest kom fram över att vi åkt till malmö utan att egentligen köpt något. Jag led med mig själv. Katastrofalt att jag fortfarande inte hittat en nyårsklänning, antar att jag får hålla tummarna på att klänningen jag beställde är fin nog.

När vi inte fann några fler fynd säckade vi ihop på snabbaste, enklaste matstället, donken. Vipps blev klockan två och då hade vi tid hos en manikyrist (eller vad de ni kallar sig själva). Vi gick mot stationen med nöjda steg och med fina händer. Lite trubbel med att köpa biljetter stötte vi också på, vi chansade och försökte med alla tänkbara automater. Utan vidare resultat gjorde vi ett sista försök, skrek av glädje. Hoppade på första bästa tåg, utan att riktigt veta om det var rätt, vi körde på känslan. Hamnade i älmhult, besökte trendhouse och jc, som om vi inte fått nog av shopping så besökte vi även lindex. När vi var som tröttast i benen tvingades vi att gå hem.

Nu har vi fyllt på med lite bränsle igen. Redo för en lugn kväll.

konstigt att tjejen i affären frågade om jag och martina var tvillingar.

dom har fan aldrig varit i malmö!

Nu hoppas jag och martina på tåget mot malmö!

27 december

Idag har spel-andan tagit över huset. Jag, martina och pappa har spelat och spelat, i timmar. Jag hoppades på att kamma hem storkovan, fast riktigt så blev det inte. Jag känner mig ändå som en vinnare, till viss del. När vi avslutat och plockat ihop begav vi oss ut i regnet för en promenad, som jag snabbt ångrade. Jag försökte skynda på rundan med genvägar som egentligen inte ledde någon vart. Blank/blöt is på vägarna gjorde det hela lite svårare för oss. Vi alla var nära på att få smaka på isen för många gånger. Uggs med en sula som inte har spår är alltså inte att rekommendera en dag som denna.

Imorgon hade jag tänkt att följa strömmen och besöka malmös mellandagsrea för att fynda en och en annan sak. Det är imorgon, nu är det istället dags för att fika lite och möjligtvis kolla på bodyguard.

but you're just a line in a song

Jag tror jag har hamnat i en ond (sen) cirkel. Det har blivit en vana med sena hemkomster, att gå och lägga sig sent, också en vana att vakna sent. Detta kommer inte att hålla länge till, särskilt inte när skolan börjar.

Igår var en kväll att minnas! Den innehöll lite av det mesta skulle jag vilja säga. Efter att ha stått i, vad som kändes, flera timmar i duschen var jag fräsch på nytt efter gårdagen. Jag halkade ner till klöxult, mötte daniel och vi halkade vidare till Rasmus. Där satt även robin bänkad i soffan med sitt dataspel, asocial var ett ord som försökte användas flitigt. Vi spelade en meningslös runda monopol i ett mörkt rum med tända ljus, bara för att bryta isen. Pappa kom sedan och hämtade upp oss, vi kände för ett besök i länshult även denna helgen. Det var där det spårade ur. Det börjar bli en vana även det, galna kvällar hos Robin. Vi började att köra en omgång buzz, brukar bli en tradition. En omgång som gick mindre bra, Rasmus begärde ha revange. Vi spelade en runda till och genipokalen tillhörde den rätta.

Vid den här tiden hade robin och rasmus knäckt sina första öl. Efter några timmar övergick det normala öldrickandet till shottar och tidtagning. En ganska dum idé, men dem såg det som uppvärmning inför österrike. Det gav oss nyktra en rejäl underhållning, på en hög nivå. Vi fick höra långa berättelser utan någon riktig höjdpunkt ochRobin tog fram det busiga barnet inom sig. Hög musik strömmade och väckte troligt vis de få personerna som fanns i närheten. Sedan gick det bara utför. Vid 3 tiden kom våran skjuts hem i form av en claes och vi lämnade de mindra nyktra personerna bakom oss och åkte hem. Halv 5 avslutade jag min dag och sov som en stock.

Idag var jag mindre sugen på att kliva ur sängen, men gjorde ett tappert försök som resulterade i att jag somnade i soffan. Vid halv 12 begav jag och pappa oss ut för att övningsköra lite och jag parkerade jämte en bil, utan att repa lacken. Nu tänkte jag laga en delikat måltid till mig själv, korv och potatismos will do, just fine.

I'll be your best kept secret and your biggest mistake.

Jag har lite svårt att komma på hur jag ska beskriva gårdagen för att göra det så rättvist som möjligt. Det gick som en bergochdalbana, först ner, sedan upp. Det gick lite åt sidan, sedan stod den still igen.

Jag strosade runt här hemma med relativt hög musik (fall out boy, som allt funkar, för det mesta!) för att få upp stämningen en aning. Gick ungefär lika bra som när jag försökte springa 60m under loppet av 5 sekunder. Jag gav mig inte, utan prövade det mesta som skulle få mig in i den rätta fest-moodet. Tillslut gav jag upp, packade ryggsäcken full av det som tänkas kunde rädda min kväll och begav mig till Lisa. Där möttes jag av två glada, men inte så peppade tjejer. Nu var vi tre med samma problem. För att lätta på stämning åkte vi vidare till Julia. Där vi återgick till vad vi än gjorde. Smink, hår och kläder.

Först när vi drog igång stereon på, kanske, högsta ljudet möjligt, först då kom trädde party balansen in i våra kroppar. Vi dansade till gammal, dålig och bra musik och även who let the dogs out spelades. Vet inte i vilken kategori vi kan placera den låten. Utan att egentligen ha någon som helst koll på klockan så ringde vi efter vår skjuts ut. Vi anlände i häradsbäckcity halv 12. Vid den här tidpunkten av dygnet brukar man vanligtvis ha hunnit dansa en timme. Inte vi. Vi sprang runt i regnet, från en plats till en annan, innan vi kunde äga dansgolvet. när vi befann oss på dansgolvet, kan vi ha varit de personer som var äckligast. Vi var varma, blöta och regnet hade sköljt bort våra frisyrer, som vid de tillfället mest såg ut som en rishög. Timmarna sprang förbi i all världens fart innan vi visste ordet av det skulle vi åka hem. Vi letade efter en lakrits-katt som var bortsprungen också.

Den person som troligtvis toppade alla listor för kvällen var nog julia. Hon toppade även min lista och hamnade på första plats! Det krävdes troligtvis mycket mod till att göra vad hon gjorde. Det sista jag har kvar att göra är att tacka er tjejer för en strålande fredag! TACK!

from under the cork tree

Sen uppstigning idag, det får bli så när det är jul. Trevlig kväll blev det igår, martina packade in sin luftmaddrass här inne och sussade i mitt rum. Eftersom strömmen gått i halva vårt hus var hon inte sugen på att sova själv, hehe. Somnade ganska sent efter lite snack och annat.

Idag ska vi äta julbord igen, denna gången med mamma. Ska försöka hinna med en promenad och ikväll var det tänkt att vi tjejer skulle ta oss ut till balders. Hur pepp är jag på en skala just nu? 0. Fast när jag får träffa mina ladies kanske det går upp till 10. De vet verkligen hur de ska göra för att man ska må bäst!

I'm really not supposed to

Otroligt mysig julafton! Känns som att det var längesedan vi hade en vit jul. Började dagen med att stiga upp tidigt, hoppa in i duschen och sedan mysa lite med mamma som åkte till jobbet vid 12. När hon hade åkt städade jag lite, sedan började jag och pappa med att göra maten. Bytte ljusslinga på granen, som naturligtvis slutat fungera såhär prefekt till julafton, sedan blev klockan 3 och vi satte oss till rätta i soffan. Släkte ner och tände levande ljus i hela rummet. Kalle och qo var lika bra som alltid, nästan bättre iår, hur det nu kan komma sig. När klockan slagit fyra satte vi oss ner och åt den goda julmaten. Vi alla åt nog snäppet för mycket. För mycket skinka, för många köttbullar, lite för mycket gratäng och alldeles för mycket julmust.

Vi kollade på kan du vissla johanna och de tillhörande julfilmerna som visades. Halv 7 tog jag och martina tag i efterrätten. Hackade lite frukt och vispade grädde. Åt det tillsammans med julklappsöppningen. När mamma kom hem vid 9 hade vi hunnit spela några omgångar barngeni och en hel del guitar hero. Hon fick öppna sina julklappar och sedan myste vi vidare framför tvn.

Nu har jag krupit ner i sängen, helnöjd med denna dagen. Nu är det bara att invänta till nästa julafton, som inträffar om ungefär 364 dagar. Nähej, god jul på er återigen!

förresten, tack för alla söta godjul sms!

godjul!

Tydligen ska man börja räkna ner till julafton nu. Fast jag hade tänkt att sova innan klockan slår tolv, för att vakna upp och säga godjul till mamma som jobbar, hela dagen. Känns sådär roligt att äta värsta julmiddagen med mysig julbelysning utan henne. Som det alltid brukar bli. Fast vi får ta igen middagen på fredag istället.

Nu verkar det kört med att jag skulle sova innan 12.
kan ju lika gärna passa på att säga god jul nu då.
så, GOD JUL!

uppesittarkväll

Jag somnade och jag drömde! 2 väldigt konstiga drömmar. En med norska killar, och en vars någons farfar fick hjärtattack på hartmans hörna. Såhär, dagen innan julafton är det inte okej att drömma om något annat än grinchen, typ. Jag har iallfall varit duktig och julstädat här lite. Särskilt på mitt rum, där det behövdes som mest så att säga. Renbäddat, dammat och så vidare. För ni vet, det finns ett ord som heter renbädda. Alla verkar inte veta det.

Nu hade jag och martina tänkt att lägga oss och kolla på santa buddies, knäcka lite nötter, äta lite gott och mysa. För ikväll är det ju uppesittarkväll, då ska man bunkra  upp med godsaker.

hehe

växjö

Idag följde jag med martina till växjö på impuls. Matteus, Jens och Martina kom och hämtade upp oss. Att det fanns två martinor i bilen gjorde det ganska jobbigt för oss. Iallfall, lite shopping blev det minsann trots att jag sa åt mig själv att det fick vara nog. Lite underkläder från h&m följde snällt med mig hem ändå. Vi åt lite, körde lite. Hamnade på maxi, sedan ikea. Köpte julklapp till martina och mystofflor till mig själv. Nåväl, det är faktiskt bara jul en gång.

Nu är jag hemma igen. Har precis haft min farbror och hans fru på besök här hemma. Ganska mysigt faktiskt. Nu ska det slås in lite flera paket och de ska läggas under granen. Sedan är det bara till att invänta julafton. Mysigt som attan!

sweet

snart dyker den ner i postlådan.

och det går ut över min bästa vän

mitt humör ligger på botten, riktigt på botten.

jag ska snart lägga mig och kolla på film, surviving christmas hade jag tänkt mig. Resten av kvällen ska jag bara ligga och mysa med mig själv. Lite god fika, te och filmer. Ultimata tisdagskvällen kanske. Kanske inte, men duger gott åt mig.

Känner på mig att imorgon kommer att bli en lång dag med bara väntan. Väntan på julafton, som är mysig, men minst lika tråkig. nåväl, godnatt!

even when life's hard, you never let it in.

Nu är jag hemma efter, en inte så lång dag, på ullared. Jag köpte julklapparna som skulle köpas, lite onödiga saker som hårspray och klämmor till mig själv. 3 timmar där inne sedan la min hjärna av. Vi tog vårt pick och pack och gick till kassan. Lite mat på det och sedan var vi på väg hem. Sov som en stock både dit och hem, så jag är helt okej pigg nu. Resten av kvällen tänkte jag spendera med julpapper, tejp och lite julmusik. Lite paket som ska läggas under granen ska det nog allt kunna bli.

Först, lite one tree hill! puss!

heheee

nu åker jag och handlar julklappar!
:)

brittany murphy


okej, det här kom lite som en chock. minst sagt.
vila i frid.

Jag gick i ett kvarter idag, som en gång var min hela värld

Åh vilken bra dag det har varit!
Vi tog 149 bussen som skulle ta oss till Göteryd, där amanda bor och även befann sig. Möttes av ett superfint hus och en mega glad tjej. Kände direkt att vi hade kommit rätt, hehe. Vi gick husesyn och inspekterade lite. Sedan bosatte vi oss i ett annat litet hus på trädgården med lussebullar och julgodis i alla dess former. Vi kollade på sex and the city och öppnade våra hjärtan. Därefter blev klockan alldeles för mycket och jag och julia sprang till bussen. Ja, vi sprang för våra liv. Ihopp om att hinna med bussen som inte var vår buss, utan en lastbil. Vi blev varma och vänta ytterligare 10 minuter till bussen var på intåg. Ensamma i en dubbelbuss var helt okej. Vi gick separata vägar och jag visste att mina ben skulle ge vika vilken sekund som helst.

Nu har jag precis kommit in efter att ha gått en sväng med johanna. -15 grader ute, typ.
nu vill jag mest gräva ner mig i mig själv.

som bollen i en pingismatch

Jag tror snart att det börjar bli dags för mig att inhandla några julklappar, en iallafall. För än sålänge har jag inte köpt en enda. Vanligtvis är jag ganska tidigt ute, fast iår har det mest gått utför på den fronten. Förhoppningsvis hittar jag vad jag ska imorgon, annars kan det bli jobbigt.

Bussen går om en timme och en kvart. Dags att kliva ur soffan och göra iordning sig kanske? 
Ikväll ska jag nog träffa johanna och gå en sväng.
puss!

21 december

Har vi turen med oss kanske snön ligger kvar på marken tills på torsdag. Det ser ganska ljust ut nu.
Jag själv har precis vaknat, lika chockad varje gång att det ligger ett täcke av snö på marken. Det är 7,3 minusgrader ute. Allt är bara så.. vitt! Iallfall så ska jag snart ta och käka lite frukost.  Senare idag ska jag och julia åka hem till amanda. Julmyyys! Åh, vad jag tycker om dem tjejerna. finaaa!


hehe

cause we're just so bored


tsss.. det var iallfall en bra kväll!
idag är det förövrigt 4e advent. tiden går galet fort!

i got your love letters, correct the grammar and sent them back

idag har jag spenderat några timmar på ikea med familjen som jag sa. Vi åt mat och traskade runt bland hyllorna. Levde för julkänslan nere på fyndet. Jag själv fick bara med mig en ny kudde hem, en as skön. Den lär huvudet vila på åtskilja timmar under lovet. När vi var färdiga på ikea satte jag mig med nål och tråd och gav mig fan på att jag skulle sy klart mitt lapptäcke. En stund senare var jag färdig! Så nu har jag legat framför tvn och kollat på one tree hill. Så en ganska lugn söndag med andra ord.
Har en känsla av att jag kommer dö av ren tristess idag. Just för att klockan bara är 7, i min hjärna är klockan 10. Många timmar kvar av dygnet med andra ord. Fast nu tänkte jag bänka mig framför tvn igen och kolla på gossip girl. Bara sådär liksom.

20 december

Morsning korsning! Pigg som en mört idag minsann, inte varje dag det händer. Duschen och klippa mamma är vad jag har gjort idag. Mamma blev fin och håret blev kort. Snart ska la familia till Ikea, mysa runt bland alla julsaker och soffor. Får väl se om jag hittar något som är nått att hänga i granen, hehe.


om man ändå vore så brun nu.

horoskop

"Ett återbud i sista sekunden gör att du måste ändra dina planer. Efter det blir söndagen rätt långsam." Jag undrar vad detta kan betyda. Om det betyder det jag tror, går jag under. hehe, he.

idag har jag bränt nacken av mig, boven i dramat var en popcorn-kärna. Som sedan vandrade ner till min rygg och brände mig lite där också. Så nu har jag en fin brännblåsa i nacken. Jävla popcorn-kärna. Click har rullat på duken och jag är ganska så redo för att gå och lägga mig. Tuff dag trots allt. Morgondagen förblir ganska planlös. godnatt!

fotbollstunering i tipshallen


LADAN!

hold my hand and never let me go

Vi börjar med igår.
Vid åtta körde martina mig, julia, lisa och matilda till robin. Där befann sig oscar, filip och daniel redan, robin hansjälv också. De hade redan hållit igång ett tag, så det första vi fick höra var att vi låt lite efter. Vi korkade upp för att inte vara sämre. Pratade, sjöng och jag letade efter min bortsprungna mobil som återfanns i snön. Bra start! Vi fortsatte med lite till musik, lite dans och en massa roligheter. Ett tag befann vi tjejer oss under sängen, skrattade så att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Vi var ute lite, och vi sov lite i sängen. Biljardturneringen och buzzen som vi alla såg så mycket fram emot hanns inte med. Timmarna sprang förbi och innan vi visste ordet av det så skulle vi åka hem igen.  Denna kvällen var iallfall ett mycket bra sätt att inviga vårat lov på. En av de bästa kvällarna på ett tag, känns som att det faktiskt behövdes!

Julia SKA skicka bilder, hon vet bara inte om det ännu. De kommer när de kommer :)

idag vaknade jag klockan 9 och vid 10 kom dem. Klippte till både den ena och den andra. Dem blev, tro det eller ej, mycket fina! 500 spänn ner i fickan bara sådär. Helt galet mycket, för egentligen klipper jag mest för att lära mig själv och inte för pengarnas skull. Sedan körde jag och pappa ner till maxi, slängde i julkort i brevlådan. Handlade lite och sedan begav vi oss hemåt för att sortera ut vår "tvättstuga", där man för övrigt kan göra alla möjliga fynd. Nu har jag sovit och kollat på grinchen. Världens bästa julfilm måste jag säga!

my heart is taking over

sjukt galen kväll igår!
inte lika rolig morgon, mår som jag förtjänar.
nu kommer det män som förväntas en hårklippning.
skona mig.

jullov!

Lång dag det var varit, men nu har vi iallfall jullov!
Det blev mycket spring när vi skulle av från tåget och hoppa på bussen i alvesta. Tåget var nämligen 20 minuter försenat till älmhult och då var kallabaliken igång. Hade vi åkt till växjö hade vi missat bussen från stationen till samarkand. Då hade vi blivit tvunga att gå från stan till tipshallen, det var inget alternativ. Därför gick vi lite på magkänsla, hoppade av i alvesta och sprang till bussen. Vi hann på sekunden!

Fotbolls tuneringen gick precis som väntat, as dåligt och det var mest bara kallt. En ganska trevlig dag dock. När vi skulle bege oss tillbaka för att ta bussen till stan missar vi den med några få meter från bussbåset. Med den tur vi hade som kom det en till buss, sekunden efter!

Jag och julia fick mot solhuset (vad det nu än heter) och hon solade lite. Jag läste tidning och sedan begav vi oss mot stan. Lite rundor i affärer och sedan trippade vi bort till tåget. Sällis av peltola och andre. Där efter gick jag hem i kylan, ville dö lite.

nu ska jag duscha,  puss!

puss

nu har jag ätit popcorn helt ensam. hej och hå.
nu ska jag sitta med en hårfön och blåsa luft i en luftmadrass åt martina.
imorgon har vi som sagt sovmorgon en timme, guld!
godnatt!

I don't blame you for being you

Spännande med promenad till stationen idag, gjorde att jag nästan trillade femton gånger och 2 minuter från att missa tåget. Imorgon får jag vara ute i god tid. Fast, å andra sidan, så har vi en timmes sovmorgon!


nu fattar jag varför alla frågar om jag ser något när jag skrattar, jag fattar inte själv att jag faktiskt gör det. nåväl, jag får väl helt enkelt överleva med att jag fått kinesögon. Skratta eller gråta helt enkelt. För övrigt är det en väldigt nerdy bild som amanda tog på tåget igår. Väldigt.... originellt. Miniatyr får de bli, mer är inte värt att visa. Jag ska, för övrigt, hämnas på den där dutten när jag får tillfälle för det!!

only liers, but we're the best

Sista torsdagen i skolan för året. Vi har gjorde väldigt mycket för sista gången detta året. Sista idrotten, sista engelskalektionen, matte, bio. You name it! Känns lite tråkigt, men tanken på lite lov nu känns faktiskt mer än okej. Idag har vi städat i tekniksalen och salongen. Dammade hyllor, tvättade stolarna, lådorna, kammade ur frisyrer på dockorna, som för övrigt var ett helvete. Efter det var det dags för julbord! Lite vip i matsalen och frisörerna fick gå före alla andra. Efter lite missförstånd, egentligen var det floristerna som skulle ha företräde. Vi klagar inte, vi slapp den mil långa kön iallfall. Efter lunch hade vi film-mys. Confessions of a Shopaholic, lussebulle, pepparkakor, julmust och clementen. Kalasgott!

När vi slutat gick vi in mot stan och tänkte julshoppa lite. En klippkappa fick följa med mig hem. Inte mycket till julklapp dock. De skjuter jag upp på lite till ser det ut som. Träffade på min älskade, saknade, braiga fisk i vimlet också. Snacka om chocktillstånd, hehe. Åh vad jag saknar henne! Träffade på en Johanna också, lite chitchat och sedan vände vi och gick varsitt håll. Vi fortsatte bort mot tåget.

Nu rullar o.c på högvarv här hemma i dvdspelaren. Jag är hungrig, för odjuret till syster var inte generös nog att spara pizza till mig, hehe. Så jag får fixa käk själv ser det ut som. Kan bli en tuff natt ikväll, studentfest och efterfest i våran lya. Help me god!

som bästa vänner som har tagit det till nästa level, där vi bara hoppades men fick se vad som hände

Klockan åtta, sharp(!) befann jag mig på nickabacken, ingen där. 16 minuter senare traskade den sista personen in, Julia vill säga och vi satte igång med att åka på våra tefat! Vi fann backar ingen annan åkt förut och flög över guppen. Vita som snögubbar blev vi. Fast vi kom sedan på att vi troligtvis hade överskattat nicklabackens pulka backe. Den var inte lika rolig som en den gång varit.  Kanske har vi växt ifrån det, fast vi ska nog göra ett till försök då det är mer snö, i en annan backe med fler åkredskap :D

En timme senare ungefär drog jag mig hemåt med musik i öronen och snön föll fortfarande. Åh, jag har helt ändrat uppfattning om det där med snö. Helt underbart att gå sådär på kvällen och bara höra snön krossas under tossarna. Bara känna julstämningen ute i byn med lampor och julgranar överallt. Jag tror jag gillar julen ändå.

nu ska jag dricka upp mitt te, sedan krypa ner i min varma säng med en film.

..

Fan, jag har sovit i en och en halv timme nu!
Fast vem bryr sig, jag ska snart åka pulka :)

snö

Idag var gatorna belagda med snö. Ett vitt täckte. Dagen började fint med att julia höll på att halka i snön, sedan var det amandas tu och till sist min. Vi alla klarade oss från att sätta oss på marken.
Idag hade vi matte och engelska. Skönt att ha lämnat in alla arbeten och sådant nu, nu kan vi bara glida genom skolan. För övrigt var väl lektionerna inte så jätte roliga. Fungerade väl helt okej. Snön har fallit från himlen hela dagen idag, riktigt kalasbra trots att jag inte är något större fan av snö. Fast idag har det varit riktigt mysigt med snön. Hann med tretåget och när vi var framme i älmhult så hade vi lite snö-sparkar-krig och försök till "myllning" som det så fint heter i sävjö. hehehe.

Nu sitter jag hemma i mitt lilla kryp in. Väntar på mat och sedan ska jag gå en runda med mollen. Ska ta mig en runda till nicklabacken för att checka våra chanser till att åka pulka ikväll. Det vankas nämligen pulka åkning ikväll med julia, lisa, och matilda :D

tjing sålänge!

don't let me go

Nu har jag skaffat på mig två kunder som förväntas en fin klippning på lördag klockan 10. Två killar dessutom. Jag har nästan aldrig rört en killes hår med en sax, förutom Tommys, men det räknas inte. Jag förvanade honom klart och tydligt att jag inte hade några kunskaper om hur en killes hår ska klippas och att det var på egen risk. Han nappade på erbjudandet och tog risken.

Nu pratar jag och oscar på msn. Lite catching up time. Längesedan man hörde den gossen säga ett knyst. Nu säger han alldeles för mycket. Galet vad jag saknar mina gamla kompanjoner på gemö, för mycket. Tråkigt att man tappat kontakten med alla! Nåväl. Nu sitter jag och förbereder det nya året lite genom att sitta och skriva en sammanfattning av hela detta året. Bra att ha blogg ibland, för tillbakablickar. Mycket att läsa dock, är på februari nu, har hållt på en timme. Om inte mera.

What we do is innocent, just for fun and nothing meant

Tänkte bara kolla så att jag inte är den enda som har stora problem med att ta mig fram på cykel? Att man slirar runt på isen som ligger täckt av snön är en sak. Att man blir helblind på grund av alla snöflingor som krossas mot ögonen är en helt annan sak. Totalt livhotande att cykla samtidigt som man blundar, fast det fixade jag fint. Både till haganäs och hem. Träffade på en Johanna och gick vidare mot Gemöskolan. Skymtade en och en annan lärare och pratade med några av dem. Sedan tackade jag för mig och cyklade hem.

nu tappade jag koncentrationen på det som skulle göras.
skärpning!

söt bild

when the sky is darker, you can see the sun

Ganska bra start på denna skolveckan.
Åkte upp till växjö för att titta på lite bio, en julsaga. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men efter att ha blundat lite och kollat lite så slutade filmen lyckligt iallafall. Kvart över tio var vi ute från biosalongen och traskade runt på stan. Fick lite ångest över vilken nyårsklänning man ska köpa, still no idea. Förra året hade jag ett jäkla problem med det asså, likaså iår. Kanske skulle köra på jeans och tröja iår? En kofta till det, för de lär bli kyligt.

Nej, vad jag egentligen skulle säga är att jag är hemma nu. 12.14 är klockan, och jag sitter hemmastadd i mitt kök redo för att skriva arbete! Ganska galet. Galet bra ändå. Om ett par timmar var det tänkt att jag skulle knalla ner till gemöskolan med johanna om hon är ledig, känns jävligt okej faktiskt. Jag saknar mina gamla lärare, tro det eller ej!

nu; mat!

bra kväll? inte

Som jag anade så var varmvattnet slut efter att jag fyllt 1/3 av badkaret. Märkte det först efter att de fyllts ca 2/3 då vattnet började kännas mer åt det kalla hållet än det varma. Då ville jag skjuta mig själv för att jag inte väntade den där kvarten för att varmvattnet skulle komma tillbaka. Och skjuta martina för att hon tog slut på vattnet. Jag hackar mer tänder nu, än jag gjorde innan jag tog detta så kallade varma badet. För att kompensera med något bra, så hade jag och mamma tvåvägskomunikation inne på våra toaletter. För att kompensera det med något dåligt så råkade jag välta ut halva vår aceton flaska på golvet, nyinköpt och allt!

Denna timmen har inte riktigt varit min, det kan jag konstatera.
pusshej leverpastej

He married trouble and had a courtship with a gun.

Kul att mitt inlägg försvann, IGEN! Andra gången på två dagar, man lackar inte lite alltså. hehe, alle!

Jag har iallfall varit ute och gått i kylan i en och en halvtimme ungefär. Nu sitter jag och hackar tänder och har ingen känsel i varken fötterna eller näsan. Jag väntar på att duschen ska bli ledig, men det tycks den inte bli. Om den nu blir de lär varm vattnet vara slut. Alltid ska det vara något. Jag sitter med datorn i knät med hopp om att få lite värme i låren. Funkar sådär bra.

Efter ett varmt bad tänkte jag käka lite knäck, ta igen lite sune avsnitt på amanduts blogg och sedan natta mig själv. Imorgon blir en bra och lugn idag. Bio på morgonen, sedan slutar vi! Värsta lyxen!

godnatt!

so close I almost touch


gissa vem som kommer att smälla i sig alldeles för många?


don't forget that you need to be good to people you meet on the way up,
because you're going to meet them on the way down.

I love rock'n'roll, because it suits my soul

Kul att mitt inlägg inte sparades. Galet vad sur man blir.
Vad jag hade att berätta var väl inget viktigt. Bara att jag varit uppe med tuppen, käkat frulle, lagt mig för att kolla film och sedan vid 12 övningskörde jag till diö för att hämta mamma på jobbet. Vi åkte till willys och handlade lite och när jag kom hem satte jag igång med både knäck och fudge. När det var klart var jag trött på att göra julgodis, så därför blev det inte mycket mer än det. Jävlar vad gott de blev iallfall! hehe.

Nu håller jag istället på med min lunch. Idag blir det varma mackor. Gott. Sedan är det väl dags att sätta igång med läxorna igen. Ikväll ska jag nog gå en runda, johanna också förhoppningsvis :)

eighteen and life

Matten är på god väg minsann. Jag är trött på allt som har med matte och engelska att göra nu, allt som har med skolan att göra. Förutom frisörteknik vill säga! Jag känner att det är väldigt dags för jullov snart alltså. Vad jag kan leva på denna veckan är att vi är lediga imorgon (som alltid), ska kolla på bio på tisdag sedan slutar vi, onsdag är väl en vanlig skoldag, torsdag ska städning i salongen ske och film och fika med FR1, fredag är det fotbollstuneringen som gälller. Den ska vi regera i. Or, hopefully!

Imorgon ser jag fram emot att få äta goda knäck och lite annat smått och gott julgodis. Kan inte vara bra för hälsan, men det är ju bara jul en gång om året. Man får väl unna sig lite extra av de goda då, hehehe.
Hade det inte varit för att jag varit tvungen att sitta uppe och vänta på något gott hade jag nu unnat mig lite sömn istället. Lär ju inte hända på ett tag.

13 december

Jag har ju helt glömt bort att nämna att det faktiskt är lucia idag. Jag har själv inte sett enda luciatåg idag. Missade det som gick på tv, orkade inte ta mig till växjö eller kyrkan. Lite dåligt av mig faktiskt, men jag får lussa lite för mig själv helt enkelt.

Jag har iallafall tillbringat eftermiddagen på haganäs, från klockan halv 3, till typ nu. Älmhult stod som segrare i båda lagen, fast ena matchen var mer spännande än den andra. Jag vet förresten inte hur många gånger jag har haft diskussionen med folk om att frisörer inte är fina i kanten. Folk har väldigt förutfattade meningar om den punkten. Bara för att vi ska bli frisörer så bryr vi oss om utseendet är totalt fixerade vid hår och smink. Ja, gör ett besök i vår klass så lär ni snabbt märka att vi inte är särskilt noga med det. Så ni är varmt välkomna att ta den diskussionen med mig! hehe :)

Nu spårade det ur. När alagsmatchen var slut drog jag mig hemåt med sällskap av alla möjliga. Snubblade mest fram eftersom det var fruktansvärt halt ute. Timmen senare (nu ungefär) sitter jag med raggsockar och fet kofta. Kan ju säga att jag fryser lite granna. Nu ska jag bita ihop och börja göra lite nytta.


jag saknar er!

lucia 2008

blö

jag vill inte ha snö nu!

we exist but we're taking it slow

Trevlig kväll igår. Jag traskade upp mot klöxhult, mötte mina kompanjoner och gick vidare hem till daniel. Jag visade dem min otroligt braiga musiksmak. Uppskattades inte alls. Så därför gick vi en liten runda och hämtade upp Julia. Återvände och kollade paradise. Uppskattades inte av mig och julia, därför satte vi igång med lite buzz. Jag vet inte vad jag ska berätta om den omgången, mer än jag utklassade dem alla. Vi låter bilden tala för sig själv. hehe. Sedan kollade vi på bert - sista oskulden. Julia försvann och vi kollade färdigt filmen. Sedan drog vi oss hemåt.  Lång promenad blev det med andra ord. Kollade på click när jag kom hem i brist på trötta ögon och hjärna.

Idag vaknade jag tidigt, steg upp och hjälpte mamma att julstäda huset. Känner mig ruggigt snäll idag faktiskt. Satt upp lite mera julepynt och nu är jag exhausted. Hehe. Idag ska jag skriva klart mina arbeten (matte&engelska) och sedan ska jag ner till haganäs och kolla innebandy.

Imorgon ska jag och pappa baka julgodis :)

VEM är bäst?

juletidmysiga julfika.
snart bär det av till mistelvägen, känner för att slå grabbarna i lite buzz. hehe

it has been said so many times, i'm not sure if it matters

Jag undrade just vart dagen hade sprungit iväg när jag vaknade halv 4 och upptäckt att jag sovit bort den största delen av dagen. Den tråkiga delen av dagen, så ingen skada skedd. Har fortfarande en bra kväll att se fram emot. Först en promenad i kylan, den hamnade liksom lite åt sidan.  Fast nu är det väl dags antar jag, kuhuul.


istället kan vi ta oss en fundera på om jag gått och blivit en uggla som kan vrida huvudet tio gånger om, eller om mitt huvud inte riktigt sitter där den borde.

everyone is shining

Fint att se solen skina lite idag för första gången på länge. Jag och mami tog oss en runda utomhus. Blev bland annat en runda in till trend house där jag inskaffade mig en ny jacka. Utan att få dåligt samvete över pengarna till och med. Brukar inte hända så ofta. Vi vandrade genom några affärer och sedan klackade vi hemåt igen.

Har nu smällt i mig en pirog och vet inte riktigt vad jag hade tänkt att göra. Gå en liten runda till senare kanske, idag lovade jag att gå ut med jycken. Dumt lovat, inte sugen på det, alls. Bara till att lyda och gå. Fast de får bli om någon timme. hehe. puss!

ricky was a young boy

Mysig idol-tittande med bra tjejer. Tyvärr blev det inte så mycket mer än så tills martina  kom och hämtade mig. Nu ligger jag i sängen, tagit bort sminket, borstat gaddarna och dragit på mig den största t-shirten jag kunde hitta. Klickar igenom lite youtube klipp med erik. Jag följer vanligtvis inte idol och har knappt någon aning om vad grabben egentligen sjungit. Fantastisk röst har han i vilket fall som helst, helt rätt person att vinna idol! Han sjöng vinnar låten bäst.  Söt liten idolpojke. Nog snackat om idol, lite tjatigt eftersom precis vartenda en pratar om det. Jag själv är verkligen inte intresserad av det det minsta.

Nåväl. Nu blir det att nog att sova lite skulel jag gissa, möjligtvis en film att somna till.
godnatt!

111209

Ljuvliga helg!
Skolan var ganska skön idag. Vi fick göra ett litet powerpointarbete i tre grupper och redovisa detta. Vilket tog hela dagen och babbsan var snäll och släppte oss tidigare så vi hann med tre tåget. HEJA BARBRO! Fick förresten urmysig lussefika i matsalen. Det var lite kallaballik, glas som gick sönder och ljusstakar som vältes. Helt normalt om man försöker tränga in hela jävla skolan i en matsal. En lussebulle, 2 pepparkakor och en hel julmust satt fint sådär på morgonkvisten.

nej nu blev de brått.
ska springa till konsum och möta lisa nu! puss!

i only want sympathy in the form of you, crawling into bed with me

Godkväll. Uttråkad, pigg och lite mera uttråkad.
Jag har nu insett kungen inte kan hålla mig sysselsätt särskilt länge, bubble shooter är bättre! But still not good. Jag och pappa tog bilen ut mot diö med mig i förarsätet. Kändes totals livsfarligt och jag kände på mig att skogen var farligt nära en överkörning av en bulldoser, eller liknande vår opel. På något vänster lyckades jag ta mig ända till diö, hämta mamma och hem till pilgatan igen, utan att köra på den där grävlingen. Om det nu var en grävling. Kände mig som grävlingens kompis, som inte körde på honom.

Jag har öppnat engelskadokumenten, men kände att det inte är riktigt rätt tidpunkt för det nu. Denna tidpunkt skulle faktiskt passa ganska bra att gå och lägga sig. godnattt!

förresten så har jag nu försökt använda min norska på ett bra, mindre fungerande sätt. Resulterade i svenska. Jag saknar Steffen och resten av det norska gänget!

I'm two quarters and a heart down


ja, jag har aldrig känt mig sötare i en hätta. Jag har nog aldrig ens burit en sådan bonad förut, lite av en upplevelse kanske. Kanske lär det bli mycket hätta framöver, men vet.
Jag har iallfall tagit mig en alldeles för lång powernap och troligtvis lär jag få ett hell att kunna somna inatt. Vad som troligtvis kommer att få roa mig inatt är min kära vän, musiken. Självklart lite kungen-spelet på datorn, alltid en bra icebreaker. Känns som att jag har hela min natt ganska bra upplanderad nu. bra. Då kan jag gå över till att berätta att jag gjorde ett försök till att titta på OC. Gick sådär bra, powernapen tog över min kropp och ögonen gav vika.

imorgon ska vi ha mysig lussefika med klassen
b-r-a!

over the river and through the woods

Vilken otroligt väldigt bra skoldag.
Den har resulterat i en ny hårfärg, halvt iallfalll. Började dagen med att lisa slingade till mitt hår i lite mörkare slingor, blev faktiskt bra! Efter lunch färgade jag hennes i en mörkare brun, blev också kalasigt bra. Det finns väl inte så mycket mer att berätta om denna dag, mer än att vi borde ha egen hårvård lite oftare.

Nu har jag käkat tacos och lyssnat på disneys julsånger med långben och co. Ska snart lägga mig och kolla på en film. Känns som att jag förtjänar det idag. Plugget får faktiskt vänta tills i helgen, eller efter det...

kanske slänger in lite fina hätt-bilder också, hehe.
puss

livet e så härligt jag har äntligen hittat min drömsmurf


sånt här
och
sånt här
http://elfyourself.jibjab.com/view/oGybRALXLrFNI3ha (ny version, heheh)
gör mig glad.
kanske lite sådant här också


tänkte bara ifall ni ville veta varför jag ler så mycket, hehe.
idrottsprovresultatet gjorde mig också glad.
nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen, som också gör mig glad.
godnatt

we'll figure it out, you. me. us.

Nu är jag äntligen hemma från växjö, lite skönt faktiskt.
Det har iallfall varit en super bra dag! Startade dagen med lite matte, inte fullt så roligt. Jobbade på vår statestikundersökning och jag dog lite av uttråkning. Fast som varje onsdag så måste man kämpa och överleva helt enkelt. Vi tänkte ta oss en liten frukostrbeak vid halv 10, men frukosten är bruten för vår del. Det innebär inga halvtimmes raster i matsalen utan att betala 10 kronor. Inga gratis mackor eller kaffe för den delen heller. Man kan ju undra hur det kommer sig att de plötsligt ha bestämt sig för att inte släppa in några personer i matsalen som inte betalar för att äta. Kan inte bero på oss (hehe, he)

Engelska lektionen gick bara ut på att vara nervös den första timmen, resten av timmarna gick det ut på att stamma sig igenom en bokrecension, med en inspelare som spelade in allt man sa. Och lyssna på andras recensioner.  När vi genomlidit detta moment var de dags för att gå igenom stan ett par gånger, hit och dit, fram och tillbaka, utan att egentligen besöka några affärer. Vi stannade på kicks och jag sprutade lite med killparfymen jag är kär i. Som jag praktiskt taget lever i när jag besöker kicks.

Vi mötte upp vår andra hälften och gick till donken. Lite mellanmålsmat och sedan vidare till biografen. Inskaffa biljetterna i handen och över till GVG, köpa massvis av godis. Efter det satte vi oss bekvämt i biostolarna. New moon var väldigt bra! Tråkigt nog hann inte jag och Alle se klart hela för vi rusade iväg till tåget. Kan inte riktigt uttala mig mera om vad jag tyckte om den utan att ha sett hela.  Av vad vi såg, såg det mycket bra ut.

Som sagt rusade vi mot det 4minuter försenade tåget och insåg att vi faktiskt kunnat sitta kvar några minuter till. Ack. På tåget satt de två vuxna karlar (män) och råskrattade åt Seinfield. Känns sådär.  Nu är jag iallfall hemmastadd igen, krängt i mitt lite omelett och ris och är redo för duschen. Puh, långt inlägg. Lång dag.

Imorgon är det egen hårvård som gäller.
ska bli spännande att de vad som händer med mitt hår.
puss och godnatt!

wants to hear you sing about tragedy

finaaa!
(öhh, missade att publicera det igår, därför kommer den nu!)
nu; matte!

we all need some help

Känns sådär att ha blivit utklassad av robin i röj-flaggor på msn. Inte en gång, utan tre gånger, i rad. Jag måste nog ta och lära mig att spela strategiskt. För övrigt tog jag en powernap efter one tree hill, ville ligga kvar hela kvällen, men har istället satt igång med engelskan. Som inte går sådär överdrivet bra. Svårt att uttrycka sig så att det låter bra på engelska. Kul att vi ska redovisa detta i 5-10 minuter i smågrupper, med inspelning. Att sitta och prata med en manick som spelar in ens röst är inget jag vill återuppleva igen efter nationellaproven där man mest stammade sig fram. Nu är suprisen här, återigen ska vi ta oss igenom det. Kul.

jag lovade mig själv att inte luras av det som kallas kärlek


jag smälter lite varje gång.
snygg skulle beskriva honom ganska bra.

081209

Idrott och svenska var det som gällde idag. Idrotten var slapp, lika så svenskan. På idrotten körde vi multiboll och sprang med runt. En timmes rast efter det tills det var lunch. Inget att hurra över. På svenskan skulle vi redovisa svenska boken som jag med nöd och näppe hann lästa ut och blev klar klockan halv 11 igårkväll. Tungt. Med tanke på att redovsningen knappt innehöll något av boken, onödlig läsning med andra ord. Jag som kämpade så hårt med den, läste så att hjärnan sprängde. Till ingen nytta. Vi fick iallfall sluta halv 2 idag. Det var minsann guldvärt. Hemma klockan 3, gjorde lite ärenden och nu ligger jag i soffan.

Redo för att dra igång one tree hill och vila lite. Sedan ska jag köra på med engelskan, kanske lite matte också. Hej och hå!

fin-finare-finast!

http://elfyourself.jibjab.com/view/RB58A0L10KEpnQ1YBzxs
lisa skickade en mycket uppiggande länk till mig. Det behövs en dag som denna
50 sidor kvar på boken. Åh, snart är den överkörd. hehe godnatt.

kuhul dag

Just nu vill jag bara spy på boken, dels för att den har stulit hela min dag och dels för att den handlar om det den handlar om. 100 sidor to go, måste läsas ut ikväll! Jag hade också behövt att skriva på min bokrecension, men det kan jag typ bara glömma. Det kommer att ta väldigt lång tid innan jag frivilligt kommer att läsa en bok, om jag ens någonsin kommer att göra det.

En promenad har jag faktiskt också hunnit, men det är också allt.
Nu tänkte jag ta ett nytt tag i boken leva mig in i den och läsa hundra sidor, gärna på några minuter.

he would move moutains for you, if you asked him to.

Oboy, rostemacka, one tree hill och boken. Min morgon börjar ganska fint. Snart blir det en liten promenad och sedan ska jag åter igen dyka in i boken. Ikväll vankas det bio i växjö med väldigt fina flickor. Det om jag får tid till det vill säga. Typiskt att det ska vara så mycket i skolan nu. Eller mycket är det kanske inte, men på en gång liksom. Ni förstår nog känslan.

I just wanna let it go for tonight


nu har jag blivit ful och snor bilder igen.
jag gillar ordet kärlek som hänger på väggen, konstigt nog.
men fina är ni, hela högen.

vi sitter i samma båt

Nu har jag fixat in lite musik till mobilen, läst 63 sidor, räddat min femtiolapp från att bli uppäten och slarvat bort lappen med min pin/puk-kod på. När mobilen dog av urladdning fick jag ett stort besvär. Fast efter att ha vänt upp och ner på huset och vartenda liten pryl som vi äger så återfann jag pappret, i pappersinsamlingen. Jag börjar undra vem som lägger viktiga papper där oviktiga papper bör befinna sig.

Dagen börjar dra sig mot sitt slut, andra advent också. Tänk, snart är det jul, för 16onde gången i mitt liv. Ganska otroligt egentligen. 10 spänn på att vi får en grön julafton, det börjar sätta sig i ett spår. En tradition.

"Kan du inte sätta på min kyckling?"

Känner på mig att det här kan bli ett ganska så långt inlägg.

Älmhult tog tåget till växjö klockan 11. Innan dess hade jag legat vaken i sängen och inte riktigt vetat vad som höll mig vaken. På tåget hände det märkliga saker som fick oss alla att vilja klökas lite extra. Vi var framme i växjö lite innan 12. Försökte hitta vår destination, som gick mindre bra. Efter ett x-antal samtal till x-antal personer kom vi fram till rätt lägenhet. I lägenheten hittade vi en fanny, en ida och en jenni. Vi pratade lite medans nytt folk stormade in. Vi satte igång med vårt julbak. Glögg, pepparkakor, knäck, snickerskaka och julkola. Emelie fick sig en fin present av älmhult, som jag tror hon uppskattade lite för mycket. När klockan hade sprungit i väg sina timmar och vi var mätta på både det enda och det andra begav vi oss mot stationen igen. En paus på lekplatsen där vi återigen fick bli 10år och snurra runt på gungorna som gjorde oss illamående. Det är konstigt att man alltid blir 6 år yngre när man umgås med lisa, amanda och julia. Fast in a good way. hehe. Tåget hem var samma gamla vanliga.

In i duschen när jag kom hem sedan ut till länshult. Där väntade oss vilt buzzspel, biljardtuneringar (som jag vann), prat, film, bad i badtunnan, lite till buzz och allt där emellan. Vi fick se en sida av robin, jag aldrig sett förut. En sida jag faktiskt inte skulle dö av att få se mera av, lite mera magmuskler skulle nog tillkomma, för skratt går inte att hålla sig för. Daniel slängde ur sig kommentarer hejvilt och filmen vi såg var allt annat än mild. Vid halv 3 kom pappa och hämtade oss och vid 4 sov jag som en stock.

Idag har jag som sagt tillbringat min tid med boken. En ganska märklig bok må jag säga.
bilder kommer när de kommer :)

du

goddag kära vänner och bekanta!
Klockan är snart 2 och jag har precis tagit tag i mitt liv genom en dusch. Igår var en bra dag (nästan) alla de 24timmarna som dagen består av. Och lite till. Fast jag har egentligen inte tid att sitta och blogga nu, för jag har en bok på 300 sidor som ska vara utläst, helst idag. I morse avklarade jag iallfall en bok, bara en recension kvar på den. 

Så jag ska nog krypa tillbaka in i mitt hål och läsa. Berättar om gårdagen när jag får tid över :)

051209

Dålig uppdatering på den här fronten nu igen. Hade varken tid eller ork igår faktiskt.

Skolan var bra. På morgonen forskade vi lite om gesällprovet och pratade lite allmänt om kurser och så vidare. Fick veta betyg och så på avslutad kurs och provresultat. Jag är mycket nöjd! På eftermiddagen fick vi vara i salongen och leka lite. Fun as always. Ja, det var dagen det.

På kvällen åkte jag hem till lisa och blev klippt och klippte. får hoppas på att hon blev nöjd innert inne, hehe. Åkte hem lite innan 11 då vi var klara och la mig efter lite mat i magen. Nu är jag redo för att åka till växjö, julbak hemma hos fanny med fr1 och hennes rumskamrats kompisar. Tror det kan bli riktigt mysigt faktiskt. :)

förresten kom mobilen igår, fin är den.

everybody wants to be a superstar

Nu är jag trött på min design, hade tänkt försöka fixa en ny inom kort. Problemet är bara att vår stationära dator har blivit fruktansvärt seg. Skulle inte förvåna mig om den lägger av helt och hållet snart. Den har minsann varit med om en hel del, min lille dator.

Fredag imorgon. Jag gillar fredagar och jag gillar maten som är imorgon. Wokad kyckling med äggnudlar. Jätte okej om du frågar mig. Kul att de har startat en snagg-grupp på facebook. "500 medlemmar och vi rakar av håret".  Kul att alla plötsligt ska snagga skallen nu. Nu ska jag återgå till boken och sängen.

godnatt!

boy, I got my eyes on you

Ingen mobil idag, som jag hade hoppats på. Jag får vänta lite till ser det ut som. Dessutom klippte jag mig själv i mitt fuckyou-finger och hacket blev inte lite djupt allstå. Jag kunde nästan se igenom fingret. Visade ingen annan utan sprang istället och hämtade plåster och låste in mig på toaletten och grät en skvätt tårar. Det kunde ha gått till så, istället bara plåstrade jag om mig och fortsatte med klippningen.


random, heheh

panic! at the disco

Mysig skoldag idag. Halva klassen hade egen hårvård idag. Alla blev jättefina. Nästa vecka är det min tur. Istället har jag ägnat dagen åt att klippa hel form och ökade längder. Känner att sistnämnda sitter bra nu faktiskt, riktigt bra enligt barbro. Som förövrigt inte var så förtjust i att jag klagade över volymföning. Det är tråkigt, ruksigt tråkigt.

Slängde in en liten snabbfika på bibblan innan tåget idag. Somnade sött på vägen hem och nu läser jag i min förbannade bok. Trött på den, och på skolan. Nu ska jag äta spagetti och läsa lite till

:)

tanken slår mig, varje dag.

Nu har jag sovit lite, läst lite och kollar på julkalendern. Som fortfarande är en besvikelse, men antar att det är tradition att kolla. Efter skolan gick jag, lisa och angelina lite på stan innan jag skulle dra mig vidare mot tåget. Jag hittade inget som fick följa med hem, men något säger mig att lisa fick det. När jag kom hem spattserade jag och martina till hartmans, köpte billigt lösgodis. Tänka sig att en affär som hartmans skulle ha billigt godis liksom, gott dessutom. Dock är smakerna få.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta faktiskt. Frisörteknik imorogn. 1/3 av klassen ska ha egen hårvård. Jag får nog vänta till nästa vecka, men just nu känner jag inget större behov av det. Har jag kunnat vänta så länge så kan jag vänta en vecka till. Så brukar pappa alltid säga iallfall. Han har väl rätt, till viss del kan jag tro.

en sån där hade varit god.

haven't you people ever heard of closing the god damn door

-4 grader idag. Var ju helt okej skönt att cykla till stationen. Det var inte mycket på cykeln som fungerade kan jag påpeka. Försökte få lite julstämning när vi kom till skolan. Det gjorde vi genom att kolla på greveholm. Som vi förövrigt har bestämt att vi från och med nu, varje dag framöver, ska kolla på ett avsnitt varje morgon. Får se hur länge denna tradition kommer att vara vid liv. Iallfall har vi hunnit med både avsnitt 1 och 2, ett one tree hil avsnitt och ett sunes julavsnitt. Vi har alltså kollat en hel del film idag alltså. Ändå har vi räknat matte och skrivit engelska. Fick tillbaka vår svenska rapport. Jag är mer än nöjd faktiskt.

Nu är det snart dags att återgå till vad vi än gjorde innan vi avslutade. Inte så mycket med andra ord, hehe.

and as we drank our wine and let the world fade away


i fancy you

nu har jag tryckt i mig lite gröt, mannagrynsgröt. Kändes som att det var ganska passande nu när det är första december och allt. Jag har även spenderat min kväll med boken i famnen. Dags att faktiskt få den utläst för att börja på den andra svenska boken. Börjar bli lite utjatat nu faktiskt, bok hit, bok dit. Skönt att ha provet avklarat. Nu är det bara ett fåtal saker kvar innan vi drar på jullov allesammans!

Förövrigt luktar mitt schampo väldigt gott. Jag vet inte vad som hände där riktigt men jag känner hur hela jag doftar .. melon. Fast det går ändå inte riktigt att beskriva. Jag tänkte bara informera er, för ni antecknar säkerligen allting. Om inte så gör väl jag det, i onödan.

Idag saknade vi både lisa, alle och julle i skolan.
vi hoppas på att se era så söta babyfaces imorgon!

011209

Hallelåja!
1a december alla redan. Det är helt sjukt vad tiden går fort alltså. Alldeles för fort kan jag tycka ibland. Fast å andra sidan ska det bli skönt att få detta året överstökat, på något sätt. Dagen har för övrigt varit finemang! Idrottsprovet skrevs på morgonen, kan ha gått i princip hur som helst känner jag. Sedan spelade dem som var med fotboll mot entrepenör 2orna. Som ni med den meningen kanske förstod så skippade jag idrotten idag. Not in the mood för det, hehe.  På svenskan kollade vi på Kim novak badade aldrig i genesarets sjö. Kändes som ett ganska bra avslut på den dagen. Fick en liten skrivuppgift som tog några minuter att skriva ihop.

Jag, palmen och amanda traskade till bibblan, lämnade böcker, lånade böcker, gick vidare. För att fördriva tiden lite. Tåget var försenat till 16.28, woho! Så vi knallade ner till ica för att köpa tröstande godis, satte oss sedan på tåget och började kränga.

Nu har jag precis kollat på årets julkalender. Som enligt min åsikt inte var mycket att hurra över, inte alls faktiskt. Jag tror jag ska följa amanduts-julkalender istället. Repris av Sunes jul! Helt okej :) fast nu ska jag kolla one tree hill, nytt avsnitt nu! puss!
RSS 2.0