011209

Hallelåja!
1a december alla redan. Det är helt sjukt vad tiden går fort alltså. Alldeles för fort kan jag tycka ibland. Fast å andra sidan ska det bli skönt att få detta året överstökat, på något sätt. Dagen har för övrigt varit finemang! Idrottsprovet skrevs på morgonen, kan ha gått i princip hur som helst känner jag. Sedan spelade dem som var med fotboll mot entrepenör 2orna. Som ni med den meningen kanske förstod så skippade jag idrotten idag. Not in the mood för det, hehe.  På svenskan kollade vi på Kim novak badade aldrig i genesarets sjö. Kändes som ett ganska bra avslut på den dagen. Fick en liten skrivuppgift som tog några minuter att skriva ihop.

Jag, palmen och amanda traskade till bibblan, lämnade böcker, lånade böcker, gick vidare. För att fördriva tiden lite. Tåget var försenat till 16.28, woho! Så vi knallade ner till ica för att köpa tröstande godis, satte oss sedan på tåget och började kränga.

Nu har jag precis kollat på årets julkalender. Som enligt min åsikt inte var mycket att hurra över, inte alls faktiskt. Jag tror jag ska följa amanduts-julkalender istället. Repris av Sunes jul! Helt okej :) fast nu ska jag kolla one tree hill, nytt avsnitt nu! puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0