I'm gonna love you more than anyone.

Ja, då är lördagen spenderad, på bästa möjliga sätt!
Det började med att jag och Sara åkte till växjö, var för sig. Haha, eftersom jag är bäst på alla sätt och vis, så lyckades jag inte sova särskilt mycket på natten. Det resulterade såklart i att jag vaknade 10 innan bussen skulle gå. Men great tänkte jag då! Så tog bussen vid 9 och kom ändå fram samtidigt som sara, dock fick jag pröjsa ca 70spänn mer än behövligt. Total förvirrade bort mig i Alvesta också. Med tågbyten som inte skulle ske osv. Jag trodde ett tag att jag skulle hamna uppe i kiruna eller något. Fast jag kom fram :D!

Det handlades lite och Sara spenderade en hel förmögenhet! Jag som inte hade lika bra ekonomi fick ta det lite lugnare. Så det blev ett partylinne, örhängen, en ring och två par thights. Jag kan behärska mig. Haha! Vi åt på kina, kom till bussen en timme sent, stack till ett fik, fikade och satte oss på bussen. Sov typ heeeela vägen hem. haha!

När jag kom hem blev det lite bråttom, skulle duscha, fixa mig, städa lite och sådant. Sedan kom det folk hit, och det kom mååånga, många mer ¨än jag bjöd kan jag ju säga. Men det gick finemang, inget som gick sönder, vilket är positivt. Vid nio - halv tio tiden gick folket ner mot ormakulla, där dansades det, sjöngs, och ja, allt där mittemellan. Jag hade en supertrevlig kväll, till och från. Men mest till! Topppen folk där. Så jävla tråkigt att folk ska sno pengar!!! När Titti och Eve är snälla som fixar en sånhär grej, som är till för oss alla. Så ska man fan inte gå och ta pengarna. De förtjänar ju dem, och så bara kommer man och förstör. Nä, förstår mig inte riktigt på er folk som gör så. Shame on you!

Jaja, gick hem vid ett halv två tiden. Fick sällskap av Filip och Simon haha :) Snöflingor som i windowsvärlen! hahaha jag skrattade rumpan av mig. Och nu har jag ont i fötterna nått så in i helvete, annars mår jag alldeles för bra :) Hoppas ni också mår bra :) Visar lite bilder senare. Tog inte alls många, eller jag tog inga faktiskt. Men som alltid är det någon som är på kameran och fingrar lite. :) Får se om det finns något som går att visa :) haha, puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0